HRISTOS A ÎNVIAT! Sfintele Paști 2013 alături de Părintele Justin Pârvu

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=YLqJudGRuc8]

Să ne rugăm împreună pentru Părintele Justin, care va fi supus unei intervenții chirurgicale spre sfârșitul acestei săptămâni.

25 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Hristos a Inviat!
    As vrea sa stiu, si cred ca multi dintre noi vor sa stie, care este starea de sanatate a Parintelui!!!
    Despre ce operatie este vorba, ceva complicat? Intrebam aici, nedorind sa deranjam pe calugarii si maicile de la manastire...va rugam, spuneti-ne si noua vesti despre Parinte, dvs. fiind mai aproape de Sfintia sa si avand informatii mai multe decat noi!

    De asemenea, ce stiti despre fratele Vasile? Cat timp va mai fi inchis, este sanatos? Stiu ca urma sa sa fie supus unei interventii chirurgicale inainte de a fi arestat...

    Dorim multa sanatate Parintelui Justin si Dumnezeu sa-l tina inca printre noi, in vremurile astea tulburi...avem mare nevoie de o voce puternica si de indrumarile sale!
    Doamne ajuta! Hristos a Inviat!

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Parintele este foarte slabit, in urma postului aspru si a tumorii din stomac care ii consuma jumatate din energia rezultata din mancare. De altfel, mananca f putin.
      Tocmai din acest motiv Parintele vrea sa fie operat, ca totul sa reintre in normal. La varsta sf. sale o astfel de interventie este f riscanta si doar o minune poate aduce reusita si insanatosirea Parintelui.
      Mereu fiind un caracter hotarat si trasant, Parintele si-a asumat acest risc si nu ne ramane decat sa induplecam pe buul Dumnezeu ca sa-l ocroteasca. Sa fqacem acatiste la Sfintii Inchisorilor si Paraclisul Maicii Domnului.
      Fratele Vasile e mai bine, urmeaza in lunile urmatoare sa fie eliberat.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    HRISTOS A INVIAT !si Doamne ajuta !

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    multumesc pentru raspuns! e imbucuratoare vestea despre fratele Vasile, dar ingrijoratoare cea despre Parinte...nu stiam de tumoare, sper ca e una beningna si ca operatia va fi o reusita! Oricum, Dumnezeu stie ce este mai de folos pentru fiecare, dar nadajduim ca il va mai ingadui pe Parinte alaturi de noi!
    Dumnezeu si Maica Sa sa il pazeasca si sa ii daruiasca sa treaca cu bine de operatie, pentru a ne putea calauzi in continuare cu dreapta-socoteala si hotararea caracteristice!

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Adevarat ca a inviat !! .
    Suntem alaturi de Pr. Iustin, prin voia Domnului si prin mila Sa Dumnezeu ne-a lasat pe Parintele in viata sa ne poata mangaia pe noi nevrednici. Stiu ca Pr. regreta intr-un discurs ca nu s-a invrednicit sa merga cu ceata de mucenici din inchisori la Domnul. Dar eu cred ca el a fost lasat de Domnul pentru a ne mangaia pe noi si a ne arata greselile noastre.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Adevărat a înviat!
    Şi sănătate de la Domnul avvei Justin!

  6. Viorica bălteanu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cu-adevărat a-nviat! Sănătate înțeleptului monah Iustin!

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Umila mea parere este ca ar trebui facut uz de toate tratamentele posibile, inainte de a se ajunge la operatie.. este extrem de riscant la aceasta varsta si la fragilitatea Parintelui de care aminteati.. chiar anestezicul ar putea fi letal, inainte de orice.. Amintiti-va de cazul regretatului Patriarh Teoctist, acolo fiind vorba de o operatie banala (simplu adenom); cu toata robustetea Patriarhului, inima a cedat... varsta era mult prea inaintata (92).
    O alternativa concreta ar fi un tratament la renumita clinica GERSON din Ungaria, specializata tocmai in eradicarea tumorilor atat maligne cat si benigne, insa fara interventie chirurgicala; in 2 saptamani de spitalizare extrem de numerosi pacienti s-au vindecat intr-un mod pe care si ateii l-ar considera miraculos. Nu intru in detalii, acest centru de recuperare este arhicunoscut pentru eficacitate in toata Europa, dar mai ales in SUA si Mexic.
    VA ROG INSISTENT, asadar, pe colaboratorii si apropiatii Parintelui: cercetati, analizati, cantariti foarte bine lucrurile inainte de a apela la o interventie evaziva. Orice regret ulterior ar putea fi extrem de dureros. Sigur ca Parintele resimte acum durere si ar dori sa scape cat mai repede de ea, insa Parintele nu e medic... domniile voastre, o comisie avizata de medici si Preacuviosii Parinti din jurul Sfintiei Sale Il puteti sfatui si convinge sa ia cea mai buna decizie si sa nu-si riste viata cu o operatie clasica, periculoasa si pentru un om in floarea varstei.
    Suntem in Saptamana Luminata, fratilor, timp de bucurie, de nadejde. Timpul intristarii a trecut de acum... Sa ne dea Domnul gandul cel bun. Ne rugam staruitor pentru sanatatea Parintelui si continuam sa tinem postul special randuit de Biserica lui Hristos pentru tamaduirea celor bolnavi dragi noua.

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Parintele Justin este cel in drept sa decida. Dupa ce i s-au spus toate posibilitatile si riscurile Parintele a decis sa se opereze. Pare atat de hotarat ca si cum ar fi avut o descoperire de la Dumnezeu ca asa este cel mai bine. Oricine este liber sa-l ajute pe Parintele, caci el este al tuturor, toti avem nevoie in continuare de pastorirea sfintiei sale.

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu şi Măicuta Domnului să il ajute pe părintele nostru drag Justin Pârvu să treacă cu bine prin acceastă operatie.,si

    admin

    multumim pentru această veste imbucurătoare..că fratele Vasile v-a fi eliberat foarte curand

    Doamne ajuta!

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Un Arhiereu are o vorba pe care o spune, de multe ori suntem pe masa de operatie a Lui Dumnezeu. Dumnezeu mereu intervine si opereaza in noi cea ce noi de multe ori nu realizam este lipsa noastra de trezvie. Pr. Iustin nu mai traieste pentru el , dar noi nu putem sa ne despartim de el inca. Pentru Pr. este tot una ori cu Domnul ori cu noi asa cum si Sf. Pavel spune despre acest cort in care noi suntem astazi. De noi depinde, adica de fiecare dintre noi care-l iubim pe Pr. Iustin. El s-a lasat in mana Lui Dumnezeu si in mana noastra. Eu nu cred ca acesta operatie nu are sa reuseasca. Pentru ca Doctorul sufletelor si trupurilor noastre este marele nostru Arhiereu, Totusi cred ca trebuie sa fie facute multe investigatii , si sa ne rugam pentru TREZVIE.

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fratelui admin:HRISTOS A INVIAT!Ai sti sa-mi spui daca as putea in vre-un oarecare fel,cu plata,cumva,sa stau doua saptamani la Manastire,caci am mare nevoie…Sau daca nu stii,sa ma indrepti catre cineva care stie? Sa il intreb pe Parintele meu Duhovnic(la telefon???)?!? Astept sa ma indrumezi cumva…Doamne ajuta si Mantuire,frate!

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ne rugam in fiecare zi Domnului si Prea Sfintei Maicii Sale,pentru sanatatea si mantuirea dragului nostru Parinte Justin! P.S.Sa ma ierti ca am repus aici comentariul de mai sus,dar astept cu multa nerabdare raspunsul tau!De asemenea,ma bucur foarte mult ca ne-ai dat,aici,vesti despre fratele Vasile!Asa sa ne ajute Dumnezeu!

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ati citit despre Dieta Budwig? Este veche de aproape 50-60 de ani. Se bazeaza pe branza fara multa grasime si pe ulei / seminte de in. Este o dieta eficienta chiar in cazurile terminale de cancer.

    Cautati pe net dupa vindecare-cancer.a

  13. campan maria

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Adevarat ca a inviat!

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Adevărat că a Înviat !
    Rămâne ca şi părintele Justin Pârvu să treacă peste acest pahar şi să mai rămână cu noi !
    Cât timp, numai Dumnezeu ştie !
    Doamne Ajută !

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ar fi bine sa stim si ziua exacta cand se va opera parintele. Si orele, daca se poate. Sa ne rugam atunci mai tare... Sa dea Dumnezeu sa fie bine...

  16. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    HRISTOS A INVIAT !
    si sa ne rugam la Sfantul Acoperamint al MAICII DOMNULUI pentru sanatatea Parintelui Iustin Parvu , caci doar MAICA DOMNULUI si Al Sau Sfant Acoperamint poate sa FACA MINUNI ;ma voi ruga la la Sfantul Acoperamint Al MAICII DOMNULUI si pentru Parintele Iustin Parvu caci slugile viclenealui acesti antihristi lucreaza peste tot chiar si prin cei apropiati cu multa inversunare
    DOAMNE AJUTA !
    amin!
    si inca o data
    HRISTOS A INVIAT !
    ADEVARAT A INVIAT !

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://www.yoda.ro/stiinta/cel-mai-mic-chip-care-poate-fi-localizat-fara-a-se-apela-la-sateliti.html

    http://www.yoda.ro/stiinta/chipul-care-odata-implantat-sub-piele-suna-la-doctor-daca-sesizeaza-schimbarea-starii-de-sanatate.html

  18. Iustina Bacosca

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @admin
    Adevarat a inviat! Daca este vorba de o tumora la stomac e destul de greu pentru doctori, dar adevaratul doctor este Dumnezeu. El vindeca. Mai este o solutie si o spun cu mana pe inima si cu marturia unui om care acum 20 de ani a fost salvat prin mila Lui Dumnezeu de cancer limfatic. Este SILVIA Teodorescu de la Roman. VINDECA CANCERE. Dumnezeu lucreaza prin aceasta femeie si face miracole. Va dau numarul meu de telefon; 0747359025. Spuneti parintelui de aceasta solutie care exista. Eu sambata ma duc la ea si am sa-i vorbesc de parintele Iustin. E urgent asa ca poate ma contactati tot urgent. Doamne, ajuta!

  19. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Multa sanatate parintelui Iustin Parvu

  20. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Îndemn la rugăciune pentru Părintele Justin Pârvu
    http://petruvoda.ro/

  21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    BUNUL DUMNEZEU SA-L PAZEASCA PE PR. IUSTIN,SA-I DARUIASCA SANATATE.AM RUGAMINTEA DE A NE TINE LA CURENT CU STAREA DE SANATATE A PARINTELUI.VA MULTUMESC.DOAMNE AJUTA.HRISTOS A INVIAT!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*