Să ne rugăm în aceste momente pentru Părintele Justin

UPDATE: Părintele a ieşit cu bine şi din a doua operaţie, este conștient și nu mai are dureri. Este foarte importantă refacerea din următoarele zile, având nevoie de odihnă şi linişte.


tamaduirea sfintilorÎntrucât Părintele trece prin clipe mai grele (a doua interventie) şi este nevoie de milostivirea Maicii Domnului şi a Sfinţilor tămăduitori doctori fără de arginţi, a Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavriil şi a Sfinţilor închisorilor, fiecare, după putinţă, să se roage cu Acatistul Acoperământul Maicii Domnului, a Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavriil spre tămăduirea robului lui Dumnezeu Părintele nostru Justin. Iar preoţii să săvârşească sfântul Maslu.

23 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Domnul sa-l miluiasca pe Parintele Justin!

  2. luciastroila

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu să-l aibă în paza Sa. El ştie tot ce e mai bine pentru fiecare, iar părintele Iustin sunt convinsă că are un loc aparte în faţa Domnului şi până şi îngerii se roagă pentru sănătatea domniei sale.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne Doamne...

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne ajută.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cine oare ar fi putut purta o asfel de cruce decat dragul si scumpul nostru Pr. Iustin Parvul. Fratilor acesta cruce a ecumenismului nimeni din mari nostri duhovnici nu s-a incumetat sa o poarte, decat asa partial , dar Pr. nostru iubit nu s-a dat in laturi de a merge totusi pe o cale foarte anevoiasa cu dureri cu suspine dar cu bucuria Duhului Sfant.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dumnezeu sa ne ajute sa ne bucuram alaturi de El.

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Vrem nu vrem, frica de Dumnezeu sa avem asta ne invata Sf. nostru Pr. sa nu ne lipseasca rugaciunea chiar de suntem cei mai mari pacatosi.Pacatele de Domnul si Mantuitorul Hristos au fost rumegate, ingthitite ,amestecate, tratate sau cum vreti sa le ziceti.Au fost invinse date te rusine, noi chiar de am fi dati cu oile sau cu caprele nu ne mai intereseaza ca singurul Miel a fost Hristos si apoi Sf. Apostoli, si dupa iei stramosi notri si azi daca e sa fi vom fi noi. Dumnezeu sa ne ajute.

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne ajuta!

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne, ajuta pe Parintele Iustin Parvu...am o temere ... ca asa obisnuieste masoneria sa ne scape de Pastori.....daca au zile lungi de la Dumnezeu, ii opereaza !!! asa au facut si cu Teoctist ....

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Maicuta Domnului, mijloceste la preaiubitul nostru Iisus Hristos pentru Parintele Iustin Parvu.
    Hristos a inviat!

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Parintele nostru drag Iustin sufera pentru pacatele fiecaruia dintre noi cei care i-am trecut pragul chiliei, inclusiv pentru pacatele mele. Iertandu-ne, a luat asupra sa caderile noastre. Dumnezeu sa-i usureze suferinta iar noi sa trecem la treaba pentru ca este randul nostru sa ne rugam pentru Sfintia Sa si sa ne jertfim macar putin.

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Bunul Dumnezeu sa-l aiba in paza Lui pe bunul Parinte Justin

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Am bucurie mare , cind ma gindesc la parintelei IUSTIN PIRVU ! Este un mare duhovnic! Existenta dinsului ma bucura , ma linisteste in nelinistile lumii. Fie ca DUMNEZEU MARE , sa ne asculte rugaciunile , sa -l ajute , sa se ridice din boala! DOAMNE AJUTA !

  14. Madalina Schiopu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Slava Maicutei Domnului si tuturor Sfintilor pentru ca Parintele nostru a trecut si de aceasta operatie cu bine! Indiferent ce se intampla si care este realitatea, tot ce conteaza este unitatea noastra in rugaciune. Noptile trecute am avut un vis in care Parintele imi spunea: "Mai, sa nu uiti niciodata rugaciunea!" Asadar, sa nu uitam rugaciunea, caci intr-adevar, e randul nostru sa jertfim o particica din confortul nostru pentru Parintele care s-a jertfit o viata intreaga pentru neamul nostru romanesc.

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne ,Iisuse Hristoase ,Fiul Lui Dumnezeu ,miluieste-ma pe mine pacatoasa si toata lumea Ta !

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ar fi o pierdere enorma pt. ca oameni ca parintele iustin deja ai putem numara pe degete, a trezit la realitate pe ft. multi

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne ajuta!

  18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Astazi am savarsit Sfantul Maslu!

    Hristos a Inviat!

    Anunt.

    Parintele prof Teodoros Zisis, initiatorul Marturisirii de Credinta impotriva Ecumenismului si capul sinaxei antiecumeniste a clericilor si monahilor de la Volos va conferentia la Constanta pe data de 29 mai, ora 5 pm la Casa de Cultura a Constantei. Parintele a fi insotit de pr Ciprian Staicu, ucenic al sau si consilier culrtural al episcopiei Covasnei si Harghitei.
    Tot in 29 mai, dimineata se va sluji Sfanta Liturghie in Catedrala Arhiepiscopala din Constanta, unde se vor aduce o particica din moastele Sfantului Ioan Hrisostom de catre Gheron Palama Kalipetritul insotit de parintele Matei Vulcanescu.
    Tema conferintei va fi "Edictul de la Mediolan si conceptul de toleranta religioasa"
    Va rugam sa veniti cu intrebari antiecumeniste, avand marea ocazie de a primi raspunsuri autentice din partea celui mai mare patrolog de limba greaca in viata (pr Teodoros Zisis)

    organizator: Arhiepiscopia Tomisului
    preot Matei Vulcanescu

  19. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    HRISTOS A ÎNVIAT!
    Sf. Nectarie, un sfânt al zilelor noastre a făcut să treacă o sarcină extrauterină în uter.
    Sf. Mina şi alţi sfinţi au înviat şi oameni tăiaţi în bucăţi sau morţi de câteva zile.
    Acum zece ani un bătrân mi-a povestit că avea cancer de colon, medicii l-au închis fără să-l mai poată opera şi au spus că mai poate trăi o lună. A urmat apoi un regim alimentar naturist bazat mai mult pe seminţe, ceriale mi se pare, un regim pe care l-a găsit într-o carte scrisă de o doamnă care se vindecase de cancer de sân.
    După şase luni tumoarea s-a transformat într-un chist şi după alte şase luni a dispărut, trecuse cinci ani de atunci şi povestea la toată lumea de fericire.
    DOAMNE AJUTĂ!

  20. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ne rugam, in Sfanta Biserica si acasa, pentru bunul Parinte Justin. Sa ni-l redea Domnul sanatos si sfatos!

  21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Să-i de-a Dumnezeu sănătate!

  22. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne ajuta ! Dumnezeu a randuit asa...Parintele a intrat in randul Sfintilor Romani fiind inca in viata... Dumnezeu sa va apere Parinte ca multa nevoie este inca de Dvs.! Sunteti pentru noi ca un far in intuneric....

  23. sidoriuc elena

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne ajuta! Dumnezeu sa-i usureze suferinta si insanatosire cat mai grabnica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*