Busuiocul încolțit lângă racla Părintelui Justin

SONY DSC

Busuiocul cu care Părintele obișnuia să binecuvânteze credincioșii a înmugurit în mod minunat, chiar în timpul privegherilor dinainte de înmormântare. Acest lucru s-a mai întâmplat și în alte dăți, fiind explicabil prin faptul că semințele încolțeau, fiind umede de la aghiasmă și având căldura necesară. Dar de această dată, și în aceasta constă minunea, conform celor ce stăteau mereu lângă busuioc, totul s-a întâmplat în decurs de câteva minute, putându-se vedea cum după 10 minute busuiocul era și mai înfrunzit. Dăm slavă lui Dumnezeu pentru aceste bucurii ce le-am trăit prin Părintele Justin și nădăjduim că nu se vor opri aici, ci sprijinul Părintelui va fi și mai mare din Împărăția lui Dumnezeu.

2 Comments

  1. Cu cat este mai defaimat de unii asa zisi “frati”, cu atat mai mult ni se arata mici minuni care scot in evidenta sfintenia Parintelui Justin Parvu, ca de exemplu chiar si acest mananunchi de busuioc care a infrunzit puternic.

    Pr. Firmilian Gherasim, mai puteti dormi si trai linistit, fara frica de D-zeu, pt. cele ce sustineti despre Pr. Justin? Eu cred ca nu si sigur mananunchiul de busuioc pe care il detineti in parohie, nu are nicio frunzulita verde macar, pariu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments