Părintele Justin are nevoie acum de rugăciunile noastre

Parintele Justin in chilia sa 2009

Starea de sănătate a Părintelui Justin Pârvu s-a degradat în ultimele două zile, pe fondul unei insuficienţe respiratorii provocate de pneumonia de stază, inerentă celor ce sînt ţinuţi de boală pe patul suferinţei.

Celor ce îl iubesc pe părintele stareţ le adresăm rugămintea să facă acum rugăciune fierbinte pentru sănătatea Părintelui Arhimandrit Justin Pârvu, rugăciunea fiind medicamentul cel mai puternic la care reacţionează sfinţia sa.

Pentru a fi şi mai puternică, rugăciunea noastră trebuie să se însoţească de smerenie şi de pocăinţă. Înainte de operaţie, Părintele Justin i-a întrebat pe cei ce au venit să-l cerceteze în cele cîteva zile petrecute la Mănăstirea Căşiel: “Ce vă este mai de folos ca să vă pocăiţi: să trăiesc, sau să mor?”

Hristos S-a înălţat!

0 Comments

 1. De rugat m-am rugat mult, dar cu smerenia si pocainta e mai greu. Fierbinte este dorinta de a fi asa cum ii place parintelui Iustin sa fim. Doamne ajută!

 2. Doamne ajuta-ti robul tau supus si invredniceste-l sa duca povara pe care i-ai dat-o fara suferinta mare. Doamne ajuta-l si-l invredniceste pt a mai sta o vreme pe pamant sa-ti indrepte turma pe calea Ta Doamne.

 3. Sa ne traiti Pr.!!!! noi nu va lasam sa muriti !!!. Fratilor pneumonia de staza e din cauza lipsei de mobilizare, sa ma iertati dar mobilizarea nu se face doar la sentimenete se face ca trebuie facuta asa si noi sa ne facem rugaciunile. Ore chiar nu sunt oameni cu sange albastru printre voi???

 4. “Ce vă este mai de folos ca să vă pocăiţi: să trăiesc, sau să mor?”
  Părintele, chiar şi pe patul nevoinţei, se gândeşte mai întâi la credincioşi şi abia pe urmă la el.

 5. Cu sufletul sunt alaturi de Parintele Justin Pârvu !Doamne ajuta! Dumnezeu este cu noi,sa fim uniti !

 6. Datoria Sfanta a unui om , este ca atunci cand este in moarte, sa arate prin moartea sa , o datorie Sfanta ce a primit-O de la Dumnezeu. Aceste cuvinte a unui om care nu are nimic de ascuns sau de sustras , sau cum bine stim noi romanii invatati , cu viclesugul toturor natiilor de pe pamantul asta. Nimic din viglesugul cunosterei pomului Binelui si Raului nu va patrunde in Imparatia lui Dumnezeu.

 7. Doar Dumnezeu bun ,milostiv si iubitor de oameni stie cum e mai bine! Faca-se voia ta Doamne!

 8. Părintele Justin i-a ajutat pe mulţi români. Să ne rugăm aşadar pentru ca bunul Dumnezeu să-i dăruiască sănătate trupească şi sufletească, dar mai ales mântuirea sufletului. După părerea mea, sfinţia sa este poate cel mai cunoscut duhovnic din ţara noastră şi un model de vieţuire creştină…

 9. SA TRAITI PARINTE !!! TE MAI RUGAM INCA O DATA DOAMNE SA NE IERTI SI SA II DARUIESTI SANATATE PARINTELUI IUSTIN !!! DOAMNE AJUTA!!! IERTATI PARINTE!

 10. Eu cred că este nevoie de iertarea noastră. Dumnezeu, dacă nu ne-ar fi iertat, cum ne-ar mai fi iubit?

 11. Parintele Iustin a trecut in vesnicie. Dumnezeu sa il odihneasca. Tocmai am primit vestea de la un pelerin de la manastirea Paltin. Nu este doar un zvon

 12. Sa Ne rugam la MAICA DOMNULUI pentru Parintele Iustin Parvu si apoi pentru noi la Sfantul Sau Acoperamint caci minuni mari se vor intampla daca cerem cu Credinta Adevarata ajutorul PreaSfintei Stapine Doamna si Imparateasa , Nascatoarea de DUMNEZEU pururea Fecioara MARIA
  sa ne rugam si Minuni Adevarate se vor intampla
  Amin!

 13. Ne rugam la Bunul Dumnezeu sa aleaga ce crede ca e mai bine pentru ca noi sa ne pocaim, sa traiasca sau sa moara, dar sa nu mai chinuie pentru ca sufar si eu odata cu dansul…Hristos s-a inaltat!

 14. nu ma pot opri din plans,de cand am citit asta ….ce va e mai de folos …ooof dragul meu parinte of ce sfant…

 15. Dumnezeu sa-l ierte si sa ne rugam ca Bunul Dumnezeu sa il primeasca in imparatia Sa, iar noi, pierzandu-l dintre noi sa-l castigam ca mijlocitor al sufletelor noaste! Vesnica pomenire!

 16. Am citit pe site-ul Petru Voda ca Parintele a trecut la Domnul! Este o mare pierdere pentru noi toti. Sa nu uitam invataturile sale si cum scriabsi pe site Sa avem parte de rugaciunile sale!

  1. Hristos s-a Înălţat! Dumnezeu să-l odihnească pe părintele Justin şi să-l primească în Împărăţia Lui. De acolo de sus, părintele ne va veghea în continuare şi se va ruga pentru creştinii dreptmăritori şi pentru neamul românesc… Fraţi ortodocşi, să mergem dacă putem la înmormîntare, joi 20 iunie. Doamne ajută!

 17. AVEM UN MIJLOCITOR SI SFANT ROMAN IN CERURI-AMIN.
  Petar i Snezana of Serbia, Nis.

 18. La Muzeul Taranului Roman, sala Bernea conferinta despre sfintii inchisorilor, se va vorbi despre parintele Iustin Parvu si despre alti marturisitori crestini.
  miercuri 19 iunie ora 18

  1. Mi-aş dori să ajung şi eu la această conferinţă. Voi încerca să vin. Doamne ajută!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Leave a comment
scroll to top