Homosexualii sunt bolnavi sexual: un cuplu și-a molestat sexual copilul de 6 ani împărțindu-l cu un cerc de pedofili

homosexuali pedofiliMark Newton și partenerul său australian, Peter Truong, dorind să „cunoască plăcerile paternității” (după cum aveau să declare în fața instanței) au început din 2002 să caute o mamă-surogat. Ei au reușit să obțină abia în Rusia, în 2005, dreptul de a concepe un copil cu ajutorul unei femei dispuse la „gestație pentru altul”. Unul dintre cei doi bărbați a donat spermă și întreaga afacere i-a costat 8.000 dolari.

De la vârsta de 22 de luni, copilul a fost abuzat sexual aproape zilnic de către cei doi „părinți” și de către opt alți bărbați, membri ai unui grup de pedofili, din Franța, Germania, SUA și Australia. Gradul de exploatare sexuală atinsese un asemenea nivel încât copilul a crescut crezând că ceea ce i se întâmplă reprezintă viața normală. El a fost chiar dresat să nege totul, dacă ar fi fost întrebat despre viața sa.

Anchetatorii au descoperit un jurnal al celor doi bărbați, în care aceștia au scris despre tot ce îi făceau copilului.

Când cei doi bărbați au început să dea de bănuit, ei au acuzat autoritățile că îi persecută din cauza orientării lor sexuale. În 2010, într-un interviu acordat unui post de radio australian, cuplul a încercat să ofere imaginea unei „familii ca oricare alta”; dar pentru anchetatori a fost clar că au cumpărat copilul cu unicul scop de a-l exploata sexual.

Mark Newton a fost condamnat la 40 de ani de închisoare și despăgubiri de 400.000 de dolari. Truong așteaptă încă să îi fie pronunțată sentința.

În iunie 2013, Duma (parlamentul federal rus) a adoptat un amendament la legea adopțiilor, care interzice adopția de copii ruși de către cuplurile de același sex și de către cetățenii țărilor în care este legal așa-zisul „mariaj gay”.

| LifeSiteNews

4 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Homosexualii nu sunt oameni bolnavi sexuali, ci psihic. Si nici macar oameni nu pot fi numiti. Nici macar fiare salbatice. Ceea ce gandesc, simt si fac aceste anomalii genetice este un iad.

    Acest copil ar trebui sa fie dus in Rusia, chiar daca cea care l-a facut nu il vrea. Copilul, de acum incolo, nu va mai putea deveni un om normal decat crescut intr-un mediu sanatos, la tara, intr-o familie de oameni simpli si supravegheat cu multa grija de un preot si un invatator. Si obligatoriu, cat mai departe de orice oras si fara surse moderne de informare.
    Daca acest copil ramane in Australia, este ca si distrus. Nimeni si nimic nu il va mai putea recupera.

    Dumnezeule, nici o pedeapsa in aceasta lume nu este de ajuns pentru acesti indivizi.

  2. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ...doar focul lui DUMNEZEU sa-i arda si sa-i mistuie de pe pamintul acela
    amin!

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Astia sunt pedofili, s-au prezentat ca un cuplu tocmai pentru a insela lumea. Faceau parte dintr-o retea de pedofili. Gresit asimiliati homosexualitatea cu pedofilia. Fiecare face ce vrea sub plapuma lui atat timp cat nu deranjeaza, ofenseaza sau dauneaza celorlalti. De acord ca homosexualii au ceva defect, dar nu cred ca sunt bolnavi sexuali sau psihici...altfel s-ar fi gasit un tratament si pentru ei si ar fi devenit normali. Ce ne facem insa cu preotii catolici care au abuzat de copiii de la manastiri?

  4. mihai marinescu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    E POSIBIL, SĂ SPUNĂ CĂ ”a fi băiat=echivalează cu ”o boală-gravă”??!!CUM ”SE-NTÂMPLĂ” CĂ LEPRELE (lesbiene-descreierate) SUNT -tocmai- EVREICE?? 😉 de unde ”știau” ele așa sigur, că ”băiețelul s-ar fi simțit fetiță”??!! ..prin.. ”telepatie”?? 🙂 E POSIBIL CA ATITUDINEA ASTA SĂ FIE CONSIDERATĂ ”FIREASCĂ”, DE MAREA PRESĂ-”ULTRA-CIVILIZATĂ” ÎN OCCIDENTUL-”ULTRA-CIVILIZAT”??”INTRAȚI PE LINK SĂ VEDEȚI DESPRE CÂT DE ”SĂNĂTOASE SUNT LESBIENCELE EVREICE ”ULTRA-CIVILIZAT-OCCIDENTALE” CARE AU SCHIMBAT SEXUL BĂIEȚELULUI LOR ADOPTAT DE NUMAI 8 ANI!!!!ȘI PRESA ”ULTRA-CIVILIZATĂ” CONSIDERĂ ASTA ”CEVA NORMAL”!!..BA CHIAR O ȘI LAUDĂ:-
    http://www.culturavietii.ro/2013/06/07/doua-lesbiene-isi-transforma-fiul-adoptiv-in-fata/#.U5lXtnZJRdg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*