Manifestație pro-familie de solidarizare cu mișcarea pro-familie din Franța la Bucureşti, 14 iulie

indexAsociația „Pro-vita pentru Născuţi şi Nenăscuţi” – filiala din București și Fundația „Ioan Bărbuș” organizează în București, un Miting de Solidarizare cu manifestanții care protestează în Franța împotriva legiferării „căsătoriei” homosexualilor și permiterii adopției de copii de către astfel de cupluri, duminică 14 iulie 2013, Piaţa Victoriei, între orele 18.00 – 21.00 , pe trotuarul din dreptul Muzeului de Geologie.
Deși mass media franceză tratează chestiunea cu mare discreție, mișcarea din Franța pentru apărarea familiei și a copiiilor este masivă, milioane de oameni participă la proteste împotriva acestei legi, fără a se lăsa descurajați de represaliile polițienești violente, arestările abuzive și chiar detenția politică (v. cazul Nicolas Bernard-Busse), la care recurg autoritățile socialiste.
În data de 11 iulie, va sosi la București Primul Ministru socialist al Franței, Jean-Marc Ayrault. Dorim să-l întâmpinăm cu ospitalitate, exprimându-ne solidaritatea cu protestatarii francezi și cu victimele abuzurilor polițienești din această țară.
În data de 14 iulie, ziua națională a Franței, vor avea loc în întreaga lume manifestări de solidaritate cu francezii.
Să fim și noi alături de francezi, pentru apărarea familiei și a libertății, și respingerea experimentelor socialiste impuse prin metode polițienești. Vor participa și cetățeni francezi de la LMPT (La Manif Pour Tous) București.
Sunt binevenite steagurile tricolore ale celor două națiuni. Nu sunt acceptate simboluri / costume /pancarte care nu au fost agreate în prealabil cu organizatorii. Sunt în mod special binevenite familiile cu copii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*