VIDEO: Danion Vasile despre ezoterismul în România

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=XdH62L87BsU#at=16]

Danion Vasile a “trecut” prin una din practicile pagane intalnite azi la noi in tara: yoga. Aceasta face parte din complexul de practici ezoterice incluse in miscarea neopagana la nivel mondial numita New Age.
Ca unul ce a trecut prin experianta yoga ne face cateva dezvaluiri prin care se demasca ocultismul ce sta la baza acestor practici religioase. Adeptii ezoterismului din Romania se ascund spunand ca yoga, bioenergia, radiestezia, reiki, prananadi etc. nu sunt religii ci doar “stiinte ale creierului”. In realitate aici se invoca duhuri demonice.
Interviu realizat în iulie 2013 | ASTRADROM

 

8 Comments

 1. Cum zice D-l Danion ca ar vrea sa aiba linistea si pacea pe care a avut-o cand facea yoga, cand undeva pe la inceputul documentarului zice ca era satul de yoga, apoi sa se hotarasca o data, avea pace sau nu avea pace, sau s-a saturat de pacea pe care a avut-o si acum o vrea inapoi, ca nu mai inteleg, eu din ceea ce am urmarit si am inteles, e o contrazicere……..

 2. @ Jon

  Nu ai inteles. El se refera la faptul ca cei care practica yoga cat si sectantii si cei care au dreapta credinta ortodoxa dar fac pacate mari sunt ai diavolului si nu sunt luptati si au liniste. In momentul in care nu mai faci voia diavolului acesta te lupta zi si noapte ca sa te piarda. De aceea viata ortodoxului practicant este o intreaga lupta pana in clipa in care moare. Vrei liniste in viata faci voia dracilor si la moarte mergi in iad iar daca vrei in rai trebuie sa lupti pana mori. El normal ca a ales sa lupte.

 3. ACEST Preasfintit Serafim de Pireus este Un ADEVARAT LUPTATOR impotriva masoneriei si APARATOR Al ORTODOXIEI ADEVARATE ,
  ORTODOXIA RASARITULUI

  anatema sa fie toti lupii in chiei de oaie
  anatema sa fie bivolaru si cu toti yoghinii
  anatema vrajitorii
  anatema rabini
  anatema papa sau profetul mincinos
  anatema budisti ,
  anatema musulmani
  anatema monofiziti
  si
  toti ereticii anatema sa fie

  amin!
  amin!
  amin!
  asa sa fie

  http://www.youtube.com/watch?v=AMf97QoJhXs

 4. Vrednic este PreaSfintitul Serafim de Pireu ,
  Adevarat Pastor la turma de oi cuvantatoare

  caci cu dracul nu se sta la discutie ci Pastorul Adevarat sare si isi Apara turma in fata lupilor ce vor a o risipi
  Amin!

 5. Frate drag, n-ai aprofundat nimic din ceea ce inseamna practica yoga! Scuza ma dar esti superficial in afirmatii. Yoga nu a fost adusa de Bivolaru, ea a fost revelata de cel putin 3000 de ani. Prin acest reductionism pe care il folosesti, adunand laolalta multe dintre religiile si punandu-le amprenta diavolului, nu faci decat sa te pacalesti pe tine insuti si mai rau decat atat ii duci in eroare si pe ceilalti. Este adevarat ca Cel rau prin reprezentatii lui masoni s-au infiltrat in biserica catolica, prin kazari si iuzuiti si toate gruparile oculte cum ar fi Opus Dei, care se pare ca are sustinatori si in romania. DA! In biserica catolica nu miroase a bine! Dar nici in cea ortodoxa, stii si tu banuiesc ca parintele Daniel are si el niste interese si sta la masa cu elitele masonice! Eu inteleg ca vrei sa feresti vulgul crestin de un pericol, dar sa bagi in oala toate religiile e o greseala fatala. Ce vina au budistii, hindusii? Sunt aproape 2 miliarde care urmeaza aceste cai spirituale. Acolo s-au nascut asta fac. Sunt religii monoteiste, chiar daca sunt mai multe reprezentari ale divinitatii cum ar fi zeite si zei. Ei cred in Dumnezeu Tatal ca unica Fiinta.
  Experienta ta de la yoga e subiectiva. Ai tras niste concluzii pripite!
  Sunt deschis oricarei dezbateri cu tine. Te imbratisez si crede-ma ca si eu lupt pentru aceleasi cauze nobile ca si tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 Comments
scroll to top