În orașul Siret va fi construit un muzeu al Holocaustului. Părintele Justin: “În România nu a fost Holocaust”, iar povestea Abatorul este o mascaradă

holocashAmbasadorul Israelului în România, Dan Ben-Eliezer, se va afla, miercuri, în judeţul Suceava, ocazie cu care, pe lângă întâlnirile de la Consiliul Judeţean şi Prefectură, se va deplasa şi la Muzeul Bucovinei, a declarat, luni, preşedintele CJ Suceava, Ioan Cătălin Nechifor.
El a spus că, în cadrul acestei vizite, îi va prezenta diplomatului israelian proiectul pe care administraţia judeţeană şi Muzeul Bucovinei intenţionează să îl realizeze în oraşul Siret, respectiv amenajarea unui Muzeu al Holocaustului.

“Vrem să profităm de relaţia foarte bună pe care o avem la acest moment cu ceea ce înseamnă minoritatea evreilor care trăieşte în Bucovina, dar şi cu cei care au plecat din Bucovina, pentru că aceştia constituie pentru noi un target extrem de important. Din acest motiv, foarte multe dintre proiectele noastre sunt adresate lor, inclusiv acest muzeu de la Siret. Sunt oameni care au plecat din Suceava în Israel sau în alte state şi care au încă o apartenenţă emoţională faţă de Suceava”, a spus Ioan Cătălin Nechifor. AGERPRES/(A – autor: Silvia Marcu, editor: Ştefan Gabrea)

| agerpress

Prof. Vladimir Iliescu explica: “In Romania au avut loc persecutii impotriva evreilor, cu cifrele cele mai mari de aproximativ 100 sau 120.000 de evrei din Basarabia si Bucovina dar nu a avut loc un holocaust. Fiindca in Regat evreii au trait, si chiar si fara stea, cand l-a rugat Filderman (presedintele Uniunii Evreilor din Romania) pe Antonescu, deci ei au dus o viata aproape normala, iar din cei deportati in Transnistria multi s-au intors (printre care si Wilhelm Filderman), prin urmare nu poate fi vorba de holocaust. Holocaust a fost doar in Germania si Ungaria, care i-au trimis (pe evrei) la Auschwitz…”, spune istoricul Vladimir Iliescu, afirmand si ca a propus in plenul Academiei Romane infiintarea, impreuna cu academicianul Razvan Theodorescu, a unui club al “antisemitilor filosemiti””.
[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=dBojB_sEhXA]
| ziaristi online

2 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Exact asta urmaream si iata ca zvonurile se confirma. Acesti nemernici vor sa puna ghearele pe intreaga Moldova, mergand pana dincolo de Nistru, pentru a-si face tara pe pamanturile noastre. Isi pregatesc deja terenul stiind ca Iranul ii va rade de pe fata pamantului, dupa cum au promis. Vor ocupa tot nord-estul tarii, inclusiv Carpatii. Vai de tradatori. Nici macar glontul nu il merita. Iadul ii asteapta.

    holocashul este distractia lor forte. Isi bat pur si simplu joc de noi cu aceasta inventie ordinara. Chiar nu suntem in stare sa le punem capat?

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Acesta muzeu trebuie sa fie inchinat romanilor schingiuiti si omorati in lagarele comuniste de tortionarii majoritari evrei.Ce Holocaust viseaza acest ambasador,cand evreii din Romania comunista ne-au distrus intelectualitatea,tineretul studentesc,au omorat sute de mii (dupa unele relatari in jur de 500.000) de romani in lagare de munca si inchisori? Cinismul acestora nu are limite si ne invinovatesc cu obraznicie in intentia perversa de a se infiltra masiv in Romania,in care noi vom fi cei tolerati de evrei.Sa se vorbeasca de Holocaustul evreiesc din perioada comunista a Romaniei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*