CAMPANIA “AFARĂ CU MASONERIA DIN ȚARĂ”: Demontați toate însemnele cluburilor Rotary și Lions de la intrarea în orașe. VIDEO: Însemnele ROTARY și LIONS îndepărtate de la intrările în Timișoara

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Oo0mlEjjGD4]

Flavius Băican, realizatorul emisiuni „Navetistul bănăţean”, de la Digi24, s-a înarmat cu chei şi s-a dus să dea jos panourile clburilor Lions şi Rotary, de la intrările din Timişoara.

„Navetistul bănăţean” s-a supărat că panourile “leilor” şi rotaryenilor au împânzit toate intrările din Timişoara. Ele au fost montate chiar pe indicatoarele care anunţă intrarea în oraş.

„Mă deranjează că toţi fac ce vor pe spaţiul public. Aceste panouri au fost montate fără autorizaţie. Am discutat cu cei de la Primărie şi mi-au spus că am dreptate. Eu le-am dat o mână de ajutor în demontarea lor”, a declarat Flavius Băican.

După demontarea primelor panouri de către „Navetist”, care le-a dus în biroul viceprimarului Traian Stoia, reprezentanţii Primăriei au trecut la îndepărtarea tuturor semnelor de la intările în Timişoara. „Aceste cluburi au făcut şi fac lucruri bune pentru Timişoara. Se implică în acţiuni importante pentru comunitate. Dar e adevărat că trebuie să respecte şi ei legea”, a spus Traian Stoia, viceprimarul Timişoarei.

de Stefan Both – Adevarul, via Frontpress

6 Comments

  1. daca se poate duce si la intrare in brasov dinspre codlea sunt indicatoare ale fiarei rotary
    jos tradatorii de tara .jos guvernu mason

  2. pe cand si steagurile care se afla in afara legii, de pe unele primarii? vin si eu daca ai nevoie de ajutor 🙂

  3. Felicitari! Bravo! Asa da initiativa civica! De cand au ajuns orasele noastre orastre proprietatea masonilor?
    Ar trebui ca acest exemplu sa fie urmat de toti oamenii care sunt crestini ortodocsi si au bun simt!

  4. Astfel de panouri sunt si la intrare in Aiud, jud. Alba. Se sesizeaza cineva? Care-i legislatia in materie? Ce articol de lege incrimineaza folosirea unor astfel de marcaje pe indicatoarele rutiere?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 Comments
scroll to top