Apel de la Pungești: Rezistența are nevoie de ajutorul întregii țări

inima Pungesti

Frații noștri rezistă eroic de o săptămână în plin câmp, unde au îndurat ploi, frig și nopți nedormite. Este de apreciat cum o mână de oameni din aceste sate, sprijiniți și de câțiva frați din Iași și Bârlad reușesc să rămână pe poziții, apărând întreaga Românie de invazia Chevron.

Acești oameni luptă pentru întreaga țară! Dacă la Pungești se cedează, atunci se va merge și în alte zone cu exploatările! Sunt vizate zone imense din județul Bârlad, Galați, Constanța!

Am stat alături de acești oameni în noaptea de sâmbătă spre duminică, noaptea cea mai friguroasă de când se protestează la Pungești și vă putem spune că este nevoie de mare ajutor din partea oricui este disponibil și are dragoste să ajute!
Localnicii vor să mențină rezistența până când se va da o lege împotriva exploatărilor prin fracturare hidraulică sau, în caz contrar, fac apel către români să iasă în stradă. Prin urmare, grupul de la Pungești va prinde iarna pe câmp și pregătirile încep încă din aceste zile. Este nevoie de pături groase, corturi care să reziste la frig, ideal ar fi rulote sau containere tip dormitoare.

O altă problemă ar fi cu înlocuirea celor care stau deja de o săptămână de veghe, unii fiind răciți și ar dori să meargă pentru o zi, două acasă. Cei care puteți să rupeți două, trei zile din timpul dvs. sunteți rugați să veniți la Pungești să-i înlocuiți pe frații de aici.

Și o rugăminte către preoți care să vină la Pungești să facă rugăciuni, sf. maslu pentru întărirea oamenilor.

Persoane de contact:
Virgil Iordache 0744935952
Constantin Pâslaru 0748 513 855
Dan Albu 0754 842 570
Lucian (Vremea nouă): 0720 550 808

4 Comments

  1. Ideea e sa aparam drepturile omului, adica dreptul romanilor la viata. Oamenii care locuiesc in aceste zone se simt amenintati. Vad ce se mai intampla si prin alte parti.

    http://www.youtube.com/watch?v=vy4tfGaeG_0

    Nu putem sa dam vina pe altii mereu. Daca nu suntem in stare sa ne aparam bogatiile tarii, sa nu dam vina pe rusi. Sa ne recunoastem neputinta. Sa ne rugam sa oranduiasca El ceea ce ne este de folos pentru suflet si trup.

    Chiar si in zonele unde se protesteaza ar trebui sa se dedice mai mult timp pentru rugaciuni colective. Ziua si la miezul noptii. Iar noi toti sa fim solidari in primul rand prin rugaciune cu ei. E vorba de aerul nostru si de semenii nostri. Trebuie sa ne pese.

  2. indiferent de interesul rusilor acum pr sunt americanii! Pt germani gazul rusesc e atit de bun ca a facut gaxofuctul North Stream prin marea Baltica . Deci nu asta e problema. Sa nu acceptam diversiuni! Gazul rusesc e curat, nu ne otraveste spele si aerul, nu ne lasa fara propietati! Putem importa gaze de unfe vrem noi .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 Comments