Chevron, în topul corporațiilor ce susțin drepturile comunității gay

CHEVRON PAYS for GaysElvețienii de la Credit Suisse oferă clienților săi americani ce dețin bunuri cu o valoare mai mare de două milioane de dolari, posibilitatea de a investi imediat într-un portofoliu de 26 de mari companii peste Ocean.

Este vorba despre firme care au dovedit un comportament exemplar în ceea ce privește promovarea drepturilor homosexualilor, lesbienelor și transexualilor.

Cele 26 de companii sunt parte a Indexului Campaniei pentru Egalitate Corporată, care include, deocamdată, doar afaceri americane. Printre acestea, nume extrem de cunoscute din așa numitul Big Bussines: agenția de presă Thomson Reuters, companiile farmaceutice Merck și Pfizer sau gigantul petrolier Chevron.

Firmele care stau bine în acest index își asumă un angajament public pentru a promova egalitatea, inclusiv cea bazată pe comportamentul sexual. Măsura celor de la Credit Suisse vine ca o încercare de a atrage cât mai mulți clienți homosexuali.

Banca vrea să-și diversifice portofoliul de clienți și să adauge alții noi. În lupta pentru talent și clienți, aceasta este o zonă care ne interesează – Tim O’ hara, Director Investiții al Credit Suisse.

Acesta nu este un gest singular în America.  Wall-Street a descoperit, recent, că simpatizează homosexualii.

Lloyd Blankfein, șeful Goldman Sachs, a apărut într-un video în care apăra căsătoriile homosexuale.

Companiile americane au învățat demult că egalitatea este bună pentru afaceri și este un principiu absolut corect – Lloyd Blankfein,  Președinte Goldman Sachs

2 Comments

  1. Nimic altceva decat promovarea partenerilor de sex imoral, impotriva firii si a destrabalarii fara limite. Dumnezeu, care este sus si vede tot, nu va lasa aceste depravari nepedepsite.

    Doamne ajuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments