Momentul adevărului: Care dintre cei cu evlavie la Sfintii închisorilor este gata să intre în închisoare pentru mărturisirea crezului lor naţionalist-creştin, adică LEGIONAR?

Anti-românul Antonescu a propus urmatorul proiect de lege: Minimalizarea Holocaustului se va pedepsi cu închisoarea, vor fi interzise simbolurile şi organizaţiile cu caracter legionar

Liderul PNL, Crin Antonescu, a anunţat că va depune o iniţiativă legislativă pentru modificarea şi completarea OUG 31/2002 privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob prin care „minimalizarea Holocaustului” se va pedepsi cu închisoarea. De asemenea, vor fi interzise simbolurile şi organizaţiile cu caracter legionar. Antonescu a ales să facă acest anunţ astăzi, deoarece mâine se comemorează ziua Holocaustului în România.

„Între faptele, simbolurile şi organizaţiile interzise vor fi introduse şi acelea cu caracter legionar pentru a ţine cont de o realitate istorică. Această referire este perfect justificată de politica rasială promovată între septembrie 1940 şi ianuarie 1941 de guvernarea legionară, de atrocităţile comise la adresa cetăţenilor de origine iudaică şi nu numai. Totodată se introduce în lege şi o definiţie dată Holocaustului pe teritoriul României astfel încât această să introducă şi persecuţia sistematică şi anihilarea evreilor sprijinită de autorităţile şi instituţiile statului român pe teritoriile administrate de acestea în perioada 1940 – 1944”, a declarat deputatul PNL, George Scutaru, co-iniţiator al proiectului de lege, care a adăugat că proiectul este realizat în colaborare cu Institutul „Elie Wiesel”.Crin Antonescu a precizat că va cere o procedură de urgenţă în Parlament pentru această iniţiativă.

Întrebat dacă afirmaţiile ministrului delegat Dan Şova, care a declarat că evreii nu au avut de suferit în România, afirmaţie asupra căreia a revenit ulterior, ar intra sub incidenţa noii legi, Antonescu a răspuns că da.
Liderul PNL a subliniat că recitarea unor poezii ale unor autori cu afinităţi legionare sau legionari nu intră sub incidenţa legii.

sfintii_inchisorilor

Se ştie din statistici că 80% dintre cei întemniţaţi în închisorile comuniste au fost LEGIONARI, din Mişcarea Legionară făcând parte elita ţării din acea perioadă. Ne dorim cu toţii cinstirea lor cum se cuvine, canonizarea lor şi aflarea adevărului despre sioniştii ce au pus la cale toată teroarea din închisorile de atunci. Sioniştii actuali simt această presiune, că acest moment se apropie şi prin puterea Mântuitorului Hristos se va întâmpla. Conducătorii ţării de după ’89 încoace s-au făcut slugi netrebnice în favoarea duşmanilor ţării şi au curajul să înfrunte o istorie întreagă, care stă la temelia demnităţii noastre naţionale.

E momentul să ieşim în faţă, unul câte unul, să cerem arestarea noastră pentru faptul că ne cinstim sfinţii şi pentru că vrem să spunem adevărul despre Mişcarea Legionară, o mişcare dumnezeiască, de la Duhul Sfânt, care s-a ridicat pentru stârpirea lichelelor ce jefuiau această ţară, o mişcare care trebuie neapărat să revină la putere şi să extrădeze din ţară toţi trădătorii şi detractorii Sfinţilor din închisori! Până nu se va face acest lucru să nu avem linişte şi pace, ca să nu ajungă sufletele noastre acolo unde sunt a celor ce şi-au trădat neamul şi ţara! Pentru memoria şi cinstirea Sfântului Părinte Justin, Români treziţi-vă că vă este furată şi memoria sfinţilor!

susţinem declarăm şi semnăm, în nume personal –  fratele Gabriel şi monahul Teodot, Mănăstirea Petru Vodă

TRĂIASCĂ LEGIUNEA ŞI CĂPITANUL!

Citiţi cine au fost Sfinţii pe care sioniştii nu vor să-i cinsitim:

38 Comments

 1. Cum sa mergem la inchisoare, fratilor? Dar fac jidanii ce vor in tara noastra? In Romania nu a fost Holocaust! Asta trebuie sa fie clar pentru toti, iar Miscarea Legionara nu a fost extremista sau nazista, ci o miscare de apararea nationala. Membrii Miscarii care au omorat in acea perioada, o parte dintre ei s-au predat asumandu-si personal faptele, iar o parte erau agenti bolsevici ce s-au folosit de hainele si de calitatea de membru al Miscarii ca sa o compromita.
  Dar cei care au omorat pe tradatorii de tara NU POT FI decat EROI AI TARII, precum au fost toti cei care au fost in razboaie, luptand pentru tara.
  Daca acum ar fi legionari la putere nici nu s-ar mai pune problema Rosiei Montana, ar fugi toti hotii din tara asta! Este clar ca trebuie sa revina LEGIONARII la putere. Problema este, care sunt aceia? Suntem destul de uniti pentru a ne apara Sfintii? Dar sa ne rugam lor, ca sa ne apere si sa ne intareasca fie in ibertate, fie in inchisoare.
  Doamne, ajuta!

 2. Traiasca LEGFIUNEA si Capitanul
  amin.

  DUMNEZEU ESTE CU noi
  Intelegeti Neamuri si va plecati
  Caci cu noi este DUMNEZEU …

  cei care rad de aceste cuvinte vor plange amarnic …
  si vor vrea pace dar pacea nu-si vor afla caci nu impotriva noastra vor sta ci impotriva lui DUMNEZEU si a Casnicilor Sai ce Jertfa s-au dat pentru HRISTOS si Acest pamint
  Aparare nu avem si ne vom ruga ca FOCUL SFINTILOR SI MARTIRILOR Temnitelor Comuniste II Va Arde , odihna nu si-l vor afla

  A SOSIT MOMENTUL ADEVARULUI Anume cei care vreti a va inchina fiarei si a ramine in sistemul diabolic construit inchinandu-va fiarei sau cei care Va Inchinati lui HRISTOS si Credinta Adevarata in HRISTOS o Marturisiti
  Avem de ales
  ADEVARUL sau minciuna
  HRISTOS sau fiara
  NUMAI SA AVETI GRIJA CE ALEGETI caci dupa FAPTA ARE SA FIE SI PLATA
  amin.

 3. Antonescu executa ordinul mai marilor lui,doar asa ramane sa roada ciolanu, iar noi sa ne aparam credinta, sfintii, istoria adevarata nu cea scrisa de masoni, pt.a salva Romania copiilor nostri. Eu cred ca Antonescu nu a gandit saracutu ce poate starni in randu crestinilor a celor ce l-au cunoscut pe Parintele Iustin, va spun eu ca nu au loc in inchisori pt. toti crestinii. A venit si randul faptei, doar asa salvam istoria si sfintii, FAPTA E DE AUR, vorba de argint sau mai putin. Doamne ajuta!

 4. Nu vor accepta să aplice legea pentru că sunt democrați!
  E doar o formă de manipulare și presiune psihologică spre a ne face să ne lepădăm de sfinți și astfel de Hristos!

 5. GATAAAAAAAAAAAAAAAAA-DESTUL CU DICTATURA JIDOVILOR-SA SA SPUNA CLAR SI IN OCHI ADEVARUL-AMIN!!!!!!!!!!! TRAIASCA MISCAREA LEGIONARA SI CAPITANUL-AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. PREZENT
  LA primul termen m-am prezentat cu un tricou care scria pe piept JUSTITIA E OARBA iar pe spate ROMANIA STAT MAFIOT. La urmatorul termen o sa-mi cer scuze dl. procuror pentru ca am afirmat ca JUSTITIA E OARBA. Nu, nu E CHIOARA. Pentru ca m-a citat pe mine iar JANDARMERIA NU. Oricum mergem mai departe. Ma voi prezenta in CAMASA VERDE CU DIAGONALA. Ce or sa-mi faca pentru o biata amenda CONTESTATA IN ISTANTA.
  NOTA
  Vorba unui parinte. Un CAMARAD inchis (ca ADRIAN PAL) nu-i foloseste nimanui. BLESTEMUL celor care au murit(…) in temnite e pe capul lor. DOAMNE AJUTA.

 7. “Minimalizarea Holocaustului se va pedepsi cu închisoarea, vor fi interzise simbolurile şi organizaţiile cu caracter legionar”

  “Minimalizare”? :)) hahaha… Pai eu nu pot minimaliza ceva ce nu exista. DA…, DA…, Ati citit bine slugi antihristice. Si va repet. HOLOCAUSTUL NU EXISTA!! Este o inselaciune ordinara, inventata de jidani. Nu ma pot aresta nu-i asa? 🙂 Va astept cumintica in casa. Ma veti gasi in genunchi stand la rugaciune pentru neamul romanesc si pentru toti dusmanii care ne prigonesc. Stiti voi slugilor unde domiciliez, ca doar imi ascultati telefonul zilnic si imi stiti fiecare pas.

  Sfânta tinerete legionara,
  Cu piept calit de fier si sufletul de crin
  Iures ne-nfrânat de primavara
  Cu fruntea ca un iezer carpatin,
  Cu bratele suim în soare
  Catapetesme pentru veac;
  Le zidim din stânci, din foc, din mare
  Si dârz le tencuim cu sânge dac…

  Garda, Capitanul
  Ne preschimba-n soimi de fier
  Tara, Capitanul
  Si Arhanghelul din cer.

  Moartea, numai moartea legionara
  Ne este cea mai scumpa nunta dintre nunti,
  Pentru sfânta cruce, pentru tara
  Înfrângem codrii si supunem munti;
  Nu-i temnita sa ne-nspaimânte,
  Nici chin, nici viforul dusman;
  De cadem cu toti, izbiti în frunte,
  Ni-i draga moartea pentru Capitan!

  Refren (bis)

  Sfânta tinerete legionara,
  Suim biserici, stam viteji în închisori…
  În prigoana orisicât de-amara
  Cântam si ne gândim la Nicadori,
  Purtam în crivat si în soare
  Lumini pentru biruitori,
  Pentru cei viteji zidim altare
  Si-avem doar gloante pentru tradatori!

  TRAIASCA LEGIUNEA SI CAPITANUL! TRAIASCA MISCAREA LEGIONARA!
  ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU! AMIN!

 8. Fratelui Gabriel şi Monahului Teodot, Mănăstirea Petru Vodă

  Va sarut mainile! Cu adanca smerenie, rog Sfintiile voastre sa va rugati pentru un conducator crestin care sa ne conduca pe calea legionara si spre unitatea tuturor luptatorilor legionari. Avem mare nevoie de rugaciunile Domniilor voastre. Va multumim. Doamne ajuta!

 9. Sa ne rugam Acestor Sfinti si cu precadere lui Iustin Parvu si Arsenie Boca, sa se roage lui Hristos Dumnezeu pentru noi, sa ne trimita un lider care sa conduca cu Hristos deasupra si cu sabia in mana!

  Doamne ai mila de noi si nu ne urgisii pe noi nevrednicii pentru pacatele noastre, si in mod minunat, deschide ochii mintii si ai sufletului acestui popor urgisit. Dar, voia ta sa se faca Doamne si nu a noastra!

 10. “Lupii Albi

  Venit-a vremea Lupilor cei Albi,
  Ajuns-am iarăși timpuri tulburi tare
  Și fiecare lup ce-a mai rămas,
  Cuprinsu-i iarăși de turbare.

  În fiecare din nepoții săi
  Un Decebal se scoală în picioare,
  Ajuns-am iarăși timpuri tulburi tare
  Și ochi de lup sticlesc în ochii tăi!

  Din fiecare sat răsună, sus pe deal,
  Urletul lung al buciumului vostru,
  Adună lupii-n haite de război,
  Fierarul bate-n fier și zice “Tatăl Nostru”.

  Ajuns-am iar la capăt de răbdări
  Și inima ne e amară,
  Venit-a vremea Lupilor cei Albi
  Și a bărbaților de Neam și Tară.

  E totul pân’ aici și nu mai merge!
  Ce-a fost de dres, nu se mai poate drege…
  Nu-i dregător să dreagă ce-ați făcut
  Neamului asta răbdător și mut!

  Ne-ați luat pământuri, codrii și copii,
  Din lemn făcut-ați arme și din copii spahii,
  Cu-al nostru aur Tări ați cumpărat
  Și din al nost pământ bucate ați mâncat.

  Și rupt-ați țara asta în bucăți,
  Ați sfâșiat-o toți, hiene ce sunteți!
  Am plâns prin codrii și prin țări străine
  Și lupii ies pe rând din strănepoți!

  Venit-a vremea Lupilor cei Albi
  Și suntem plini de foc nevoie mare,
  Răbdare doar s-aveți să ne vedeți,
  Din oameni cum ne vom preface-n fiare!

  Noi n-am murit, noi Lupii Albi,
  Am stat și am crescut în fiecare.
  Preoții noști ne-au binecuvântat
  Și haitele se-ndreaptă spre altare.

  Ceahlău, al nostru Kogaion,
  Bucegi cu Sfinxul pân’ la Baia Mare
  Și Apusenii cu ai noștrii moți,
  Ce pus-au căpetenii la hotare.

  Noi zâcem GATA, ne-a ajuns
  Și duce-ți-vă unde dracu-i dus!
  De nu, jurăm cu sacru jurământ
  Scula-vom chiar și morții din mormânt
  Și ne vom bate aprig pentru-acest pământ!

  N-om mai fi slugă la-mpărat,
  Tătuca n-o mai sta îngârbovat,
  Măicuța mea nu va mai plânge-n prag
  După feciorul ei cel drag…

  Și al meu Steag zbura-va-n sus,
  Drakones-ul pe munte va fi pus
  Acolo lângă CRUCE -n Caraiman,
  Zidi-vom iarăși tot ce-a fost distrus.

  Să știe tot românu că trăim,
  Că lupi suntem cu toți și nu murim,
  Că nu ne închinăm nicicând,
  Că nu putem trăi din nou decât luptând.

  Să știe lumea-ntreagă despre noi,
  Când noi scriam pe lut, ei umblau goi,
  Când noi aveam un singur Dumnezeu
  Ei nici n-aveau pământ…”
  amin.

 11. Multumim fratelui Gabriel si monahului Teodot!

  Cuvintele de incurajare ale monahilor si monahiilor catre mireni sant de cel mai mare folos. Mireanul are nevoie de aceste cuvinte, precum are nevoie insetatul de apa.

  Dumnezeu sa va aiba in paza!
  Rugati-va si pentru noi, pacatosii!

 12. Cand va randui Dumnezeu, vor fi trecuti si Sfintii inchisorilor in Sinaxar, ca sa fie cinstiti de intregul popor ortodox, poporul lui Dumnezeu. Trebuie sa ne rugam pentru cei ce ne conduc astazi destinele, sai pomenim la Sfintele Liturghii, ca Mantuitorul Hristos sa le deschida si sa le lumineze mintea, sai invete Cuvantul Adevarului si sa-i intelepteasca, ca sa reziste tuturor presiunilor venite din exterior. Este intr-adevar o mare criza spirituala, dar fenomenul Pitesti, ororile din inchisori si lagare de munca nu se vor mai repeta. Ce sa-i faci 50 de ani de comunism si-au pus amprenta pe modul de gandire al romanilor, dar cu credinta lucratore prin iubire poti schimba mentalitatea oamenilor, numai ca dureaza, totul este sa nu deznadajduim. Mamele crestine pot naste sfinti, oameni care vor ajunge la conducerea acestei tari, daca nu s-ar mai face avorturi, si nu s-ar mai promova desfraul in randul tinerilor. Si invatamantul romanesc este de vina, nu numai familia, in care copilul primeste educatia si-si formeaza modul de gandire, una e sa cresti intr-o familie crestin-ortodoxa si alta sa cresti intr-o familie atee. Mie mila de tineri!
  Maria Camelia

  1. Mai, soro, imi zic si eu parerea ….Mai, asta cu “cand o vrea Dumnezeu, o sa fie canonizati Sfintii Inchisorilor, e ca si aia…Ma marit cand o vrea Domnul! E foarte bine ca te rogi pentru conducatorii tarii, ai Bisericii, da numai bine facem ceva in privinta asta, tu crezi ca aleia care cu “Cand o vrea Domnu, Dumnezeu si ii pune sot la usa? Eu nu cred….Poate ca Dumnezeu vrea o atitudine ferma, cum au facut cei doi frati din Manastirea Petru Voda.
   Citeste volumul 2 cu Parintele Justin, Smerenia inseamna si demnitate, asadar nu, numai rugaciune, poti sa iesi in strada si sa spui si Rugaciunea Lui Iisus, si faci doua fapte mari, te rogi si marturisesti public. Intelegi? Deci, e nevoie de atituinde pe teren, cum? Fiecare cum putem, un pliant, o vorba, o conferinta, acum nu stiu cat de pregatiti suntem sa iesim in fata episcopiilor, sau in piete publice.
   ********Grecii aia, saptamanal fac revolte, de la orice, noi ramanem mereu la smerenie si rugaciune de acasa, da nu mai bine, tragem atentia ierarhilor. Lasa se roaga calugarii, pustnicii, tu vrei sa ti vina pustnicul din pustie, sa faca protest? Nu! Noi trebuie sa i facem cunoscuti.*********** La fiecare conferinta, nu conteaza subiectul, cand e ierarhul, imediat, intrebare despre Sfintii Inchisorilor……sa le aratam ca ne intereseaza ca sunt ai nostrii………!

 13. Puneti pe lista si:
  Florin Popescu sat Petru Voda Com Poiana Teiului jud Neamt
  Cu toata familia.

 14. Mai dă-i în… de jidovi, că nu-s iubiţi nicăieri în lume !
  Nici măcar în Israel unde sunt contestaţi la vârf de evreii veritabili care-i acuză cam de aceleaşi păcate de care îi acuzăm noi !
  Ca să nu-i condamnăm noi pentru acţiuni antinaţionale, sar ei din baie cu antisemitismul pe ei doar-doar or mai face ceva bani din această nouă afacere !
  În rest, nişte mincinoşi ordinari ca acest Wiesel, care de la o cifră iniţială de 7 milioane de victime a tot căzut la pace în faţa unor dovezi incontestabile , mai întâi la 5 mil., apoi la 3 şi acum se află cam pe la 2 milioane !
  Ca să le dea cifrele adunate pe ţări şi popoare, i-a găsit pe nişte trădători de ţară care să facă exact ca în celebra schiţă cu steagurile:
  Deci atâţia în Germania, Ungaria şi pe unde au mai fost, şi diferenţa o băgăm în România, ca să dea cifra necesară pentru obţinerea de despăgubiri ( din unele surse România ar avea de plătit peste 2 miliarde de dolari, şi se pare că aurul de la Roşia Montana va face parte din calcul !) .
  Cine a vizitat Auchwitzul, mai ales înainte ca pecinginea semită să împânzească în asemenea hal Europa, a văzut că o targă metalică care era folosită la arderea unor decedaţi din lagăr nu putea nici dacă ar mai funcţiona încă vreo 5o de ani să ardă atâtea cadavre, câte pretind aceşti şmecheraşi !
  Ca să nu mai ţinem cont de faptul că acolo erau nu numai evrei ci şi nemţi, polonezi, unguri, români !
  În arhivele găsite în lagăre sunt tabele cu date detaliate, exacte, în binecunoscutul spirit german, dar toate acestea nu se dau publicităţii fiind ascunse de ochii lumii în arhive britanice !
  Şi astfel, în loc să beneficieze de nişte despăgubiri adevăratele victime, beneficiază, fără ruşine, alde vizeli ce se cred mari şmecheri în această parcare a secolului XXI !
  Iar minciunile în lanţ, în care se falsifică date şi evenimente în întregime, ca acea, de acum dovedită, făcătură cu 9/11 şi alte minciuni sfruntate pe care vor ei să le pună pe tapet internaţional, nu fac decât să decredibilizeze en gros toate pretenţiile lor.
  Chiar şi cele credibile !
  P.S. Antonescu, în disperarea lui, poate accepta şi acest târg ruşinos, mai ales că nu se simte susţinut de prea mulţi români în încercarea lui de a elibera România!
  Ce să facă şi el, săracul !

  1. Vai , mai dat gata , daca si 9/11 e facatura , e clar ca esti un biet diversionist care baga stangi de dragul de a face partizanat calailor germani legionari . Da , erau romani , dar serveau nemtilor . Si tot criminali se vor numi totdeauna .

 15. pai nu cereai sa fie sustinut Antonescu …?
  “:saracul “slujior al lui sarsaila
  cum s-au vandut asa vor a ne vinde si pe noi …
  cand v-am spus … cei care au batut palma cu dracu sa nu stam la discutie …mai bine de 1 an v-am tot spus …mai aveti grija ca sarsaila este in guvernarea tarii iar pe astia cu care a batut palma ii invarte in gheare …asemeni v-am spus si asta o sa vedeti “ca dupa roade ii veti cunoaste ”

  pentru cine semneaza Maria Camelia
  discursul tau seamana izbitor cu al unui lup in chiele de oaie nu stiu dar asa simt
  “Trebuie sa ne rugam pentru cei ce ne conduc astazi destinele, sai pomenim la Sfintele Liturghii, ca Mantuitorul Hristos sa le deschida si sa le lumineze mintea, sai invete Cuvantul Adevarului si sa-i intelepteasca, ca sa reziste tuturor presiunilor venite din exterior. ”
  sa stii ca n-am sa ma rog pentru sarasila si sleahta lui , da…
  stii pentru ce ma rog draga Maria Camelia si ma voi ruga de acu inainte

  Sa-I SCOATA MAICA DOMNULUI CU DREAPTA SA CEA PUTERNICA din SFANTA BISERICA a Acestui NEAM Crestin Ortodox
  Sa-I Scoata Afara din BISERICA ORTODOXA Romana , BISERICA Lui HRISTOS pe lupii in chiei de oaie investmantati si cocotati caci ne-au bagat in adunatura fiarei numita cmb spre a ne inchina fiarei

  Cu Foc sa -i ia in primire Sfantul si Maritul Prooroc ILIE pe lupii in chiei de oaie din SFANTA BISERICA a lui HRISTOS-BISERICA ORTODOXA ca vrajmasi ai lui HRISTOS sunt si cu jidanii s-au pus la cale pentru a termina acest popor si a-l duce la pierzare ;
  ca s-a ajuns pina aici …
  spurcaciunea este peste tot pe acest pamint si spurcaciune mare ati asezat in conducerea Tarii

  dar sa luati aminte
  Biruinta va fi in SFANTA CRUCE a Astui Neam
  Caci cu noi este DUMNEZEU
  Intelegeti Neamuri si va plecati
  amin.

 16. In anii ’50 a fost o incercare de impartire a despagubirilor si CIA vroia ca jumatate din despagubirile platite sovieticilor sa fie date Israelului. Pentru asta au intrat in arhivele romanesti ofiteri americani, britanici si francezi in cadrul comisiei pentru crime de razboi pentru a justifica aceasta actiune. Concluzia a fost ca pe baza actelor din arhivele romanesti nu se pt proba numarul de morti(holocaust) si implicit impartirea despagubirilor. Nu se poate proba nici ,,disparitia” actelor sub nici un mod. Asta stiu de la tatal meu care a fost unul din sefii Securitatii.

 17. Cinste Obstii Manastirii Petru Voda si Paltin!!!
  Ma rog Domnului sa va tina in acest spirit pana la sfarsit si sa intre in acest spirit toti romanii care L-au cunoscut pe Dumnezeu.
  Cinste Parintelui Sfant Justin care v-a format si v-a intarit in suflete acest spirit dumnezeiesc de lupta pentru adevar si pentru tara!!!
  Cinste Miscarii Legionare de care tradatorii care conduc tara nu sunt vrednici!!!
  Cinste Maicii Domnului care se roaga in permanenta pentru noi!!!
  N’ainte cu Garda De Fier inainte!!!
  Slava Slavitului nostru Capitan care a fost, este si va fi HRISTOS DUMNEZEUL nostru pentru toti crestinii ortodocsi printre care si vitejii legionari!!!
  Asa ca sa inteleaga toti cei care sunt impotriva Sfintei Miscari Legionare ca de fapt sunt in primul rand impotriva lui Hristos iar noi nu vom permite asa ceva!!!
  Dumnezeu in mijlocul nostru si nu ne vom teme de ce ne va face noua omul.
  AMIN!!!

 18. Noi, cei care simtim la fel, trebuie sa formam o unitate, sa avem o corespondenta intre noi, eu sunt din Galati! E cineva din a est oras,pe aici? Trebuie sa stim unii de altii, sa comunicam, sa ne unim, macar o corespondenta serioasa sa avem intre noi. Curaj!

 19. NU inteleg de ce nu se incarca blocarea acestei propuneri de legi in instanta si apoi la CEDO! de ce spuneti cu atata usurinta mergem la inchisoare de parca am fi gresit cu ceva ca suntem crestini si ar trebui sa acceptam ca orice corupt sa isi bata joc asa cum ii vine fara sa ripostam ci chiar sa ii multumim ca vrea sa ne restranga drepturi si libertati date de Dumnezeu si lege!! Exista ASOCIATIA FOSTILOR DETINUTI POLITICI SI TOATE ONG CRESTINE PLUS CEI UN MILION DE SEMNATARI ANTICIP care putem sa ne adunam civilizat in fata Parlamentului si sa ramanem acolo pane ne vor da dreptate!!!!trebuie sesizata presa internationala si sa nu uitam ca Pr Calciu cand a fost eliberat a fost si datorita presiunilor facute de straini!!!!!aloooooooooooo!!!!!!! acelasi lucru trebuie sa fcem si noi!!!!!SA CEREM INTERZICEREA INSTITUTULUI Elie Wiesel CARE IN LOC SA PLATEASCA DESPAGUBIRI ROMANILOR PT CE A FACUT EVREICA ANA PAUKER SI TOTI CEILALTI TORTIONARI EVREI CU ROMANII IN INCHISORILE COMUNISTE VOR SA NE INGENUNCHEZE DIN NOU!!!! NU VREAU LA NICI O INCHISOARE VREAU SA INTRE ACOLO CEI CARE IMI RESTRANG DREPTURILE SI CRED CA ASA AR TREBUI SA GANDIM TOTI CEI CARE IUBIM SFINTII INCHISORILOR!!!!!!! LA MITING PANA NE VOR ASCULTA SI ANUNTATA PRESA INTERNATIONALA CA NE ESTE INCALCATA LIBERTATEA RELIGIOASA DESI CONSTANTIN CEL MARE A DAT LIBERTATE CRESTINILOR IN 313 PRIN EDICTUL DE LA MLANO IN ANUL 2013 VOR SA NE INCHIDA PT INDRAZNIM SA FIM CRESTINI!!!!! INTR-UN CUVANT LA MITING!!!!!

 20. „Cabala a învins necesităţile publice, care sunt osândite să le mai rabde.(…)
  Iluzia că legile mai pot ascunde inconsecvenţa lor, îi sileşte să le mai sprijine cu spatele lor încovoite, crezând că mai sunt aleşii poporului românesc.” Filosoful Vasile Conta

 21. ,,aflarea adevarului despre sionistii” din anii ’50=tin sa te anunt ca dosarele sunt curatate din 1990 si asa mare lucru nu ai sa vezi in ele. Mai rau e ca au inlocuit multe foi si nu mai corexpunde nici macar data la care s-au desfasurat evenimentele. Multumita lui Petrica si Ionica.

 22. @gabyel
  ,,mai dat gata ” mai gabyel, se scrie ,,m-ai dat gata”Daca tu nu stapinesti corect limba romana,chiar nu am pretentia de a stapini instrumentele necesare care sa te ajute la construirea unor rationamente logice pentru a ajunge la adevar.Asta este parerea ta,noi cei de aici ti-o respectam dar eu personal te-as sfatui sa verifici mai multe surse atunci cind dai un verdict.Daca esti roman si iti iubesti neamul si tara,chiar daca ai alta parere,mai bine taci si …ramii filozof . Gasesti suficiente informatii pe net daca vrei sa cauti pareri autorizate despre acest subiect.Oamenii ca tine sint usor manipulabili si inghit orice.Imi pare rau sa-ti spun asta.Lasa gindirea de turma si cerceteaza.Vei avea mari surprize,da?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 Comments
scroll to top