Muzeul Țăranului Român, după propaganda homosexuală, din nou portavoce a minciunii: “Să învățăm despre Holocaust prin Film”

Impotriva MINCIUNII SIONISTE

Propagandiștii mincinoși ai holocaustului, neexistent, din România se folosesc de industria cinematografică, controlată în totalitate de sioniști – ca de altfel întreaga mass-media, mai puțin cea de pe internet, pentru a sensibiliza publicul român față de niște suferințe ce nu au existat la adresa evreilor din România. Totul se face cu scopul de a stoarce de bani statul român, căci din asta s-au obișnuit să trăiască talmudiștii, din jecmăneală. Astfel:

ifestival.ro: One World Romania organizeaza atelierele “Sa invatam despre Holocaust prin Film”

Dupa atelierele organizate in lunile februarie – martie si la inceputul lunii octombrie, Asociatia One World Romania va aduce in perioada 15-19 octombrie, la Muzeul National al Taranului Roman, o noua serie de ateliere educationale si dezbateri.

Atelierele “Sa invatam despre Holocaust prin Film ”sunt organizate de Asociatia One World Romania impreuna cu Institutul National pentru Studierea Holocaustului in Romania “Elie Wiesel”, in parteneriat cu Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est al Fundatiei Konrad Adenauer, Centrul Ceh Bucuresti si Mellem Education.
Proiectul se desfasoara in cadrul proiectului ”Educatie prin film documentar si dezbatere”, derulat in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Bucuresti.
Programul acestor ateliere este:
Marti, 15 octombrie, ora 18 – Masterclass cu Alexandru Solomon
Miercuri, 16 octombrie, ora 11 – Atelier pentru profesori cu Florin Iepan si Alexandru Florian
Sambata, 19 octombrie, ora 12 – Atelier pentru elevi cu Tali Padan

Dar care este definiția holocaustului?

Conform site-ului Yad Vashem această este definția holocaustului: În centrul Holocaustului a stat decizia de a ucide fiecare evreu: bărbați, femei, copii.

Însă, definiția dată de Institutul care poartă numele impostorului de Wiesel, nu se potrivește deloc! Faptele petrecute în România, inclusiv în Transnistria, pe vremea lui Ion Antonescu, nu se încadrează sub umbrela acestei definiții. Nu a existat în România nicio „decizie” a cuiva, cumva a lui Antonescu, de a ucide nu pe fiecare evreu, ci măcar pe unul singur pentru „vina” de a fi evreu! În actele și documentele rămase de la Mareșal nici urmă de o asemenea decizie!

Unii spun că nici măcar Hitler nu a legiferat o astfel de decizie!… Dar asta este o poveste care îi privește pe germani, este o poveste care nu ne intresează decât în mod tangențial! Desigur, dacă cineva va demonstra că germanii nu au făcut niciun holocaust, cade și acuzația de holocaust adusă românilor! Dacă se demonstrează că Mareșalul nu a făcut și nici măcar nu a intenționat un holocaust împotriva evreilor, atunci acuzația de holocaust adusă regimului nazist german se clatină rău de tot.

Evreii au fost foarte imprudenți atunci când ne-au acuzat de holocaust, deși știau bine că nu a existat așa ceva în România. Trebuiau să-și dea seama că românii nu vor accepta o minciună așa de gogonată! Românii sunt mai greu de prostit decât nemții sau americanii – Vezi atacul cu avioane asupra Pentagonului și a Turnurilor Gemene.

Or, între definția dată Holocaustului de Yad Vashem și definiția oferită de Antonescu Crin – ca mijlocitor al Comunității Evreiești din România există o diferență enormă. Zice Crin citându-i pe autorii raportului Wiesel, că holocaustul înseamnă „persecuţia sistematică şi anihilarea evreilor sprijinită de autorităţile şi instituţiile statului Român în teritoriile administrate de acestea în perioada 1940-1944”.

Ce înseamnă „anihilare”? Cât privește „persecuția evreilor”, dacă iei în serios raportul acelor mincinoși care l-au alcătuit, ai putea spune că Holocaustul a început pe vremea Babilonului! Și de atunci omenirea tot într-un Holocaust o ține!… Nu s-au plâns autorii Raportului că evreii au fost persecutați în comunism, precum și mai înainte?!  Asta înseamnă că holocaustul din România a durat decenii la rând, mai mult de un secol!

Dar mai ales nu are sens, în justiție, să dau o definiție potrivită numai în România! Crima nu are determinări geografice sau etnice.

De asemenea, trebuia invocată o definiție dată deja de alții, înainte de constituirea Comisiei Wiesel, iar numita comisie să se bazeze pe acea definiție! E ca și când ai pune la un loc, nedepărțite, autoritatea legislativă și cea judecătorească sau executivă! Iar judecătorul să scrie singur legea pe care urmează s-o aplice! Asta numai mentalitatea bolșevică, cominternistă, e dispusă să accepte!

Mai degrabă s-ar potrivi cuvântul holoca$h, căci trăirea pe banii cerșiți de la alte popoare este politica sionistă. În plus, curentul anti-sionist a atins cote maxime la nivel mondial încât o slăbire a “vigilenței anti-semite” ar stârni cu adevărat un măcel împotriva talmudiștilor.

Între timp, sutele de mii de victime ale holocaustului roșu (creat de bolșevicii sioniști împotriva elitei țării din perioada interbelică) – singurul holocaust care a existat la noi, așteaptă și din lumea această și din veșnicia în care au trecut să se spună adevărul, să se facă dreptate și să li se acorde cinstirea cuvenită, nu neapărat în bani, dar mai cu seamă un loc în calendar. Sfinți ai închisorilor, rugați-vă lui Hristos Dumnezeu pentru neamul românesc, să scape de plaga sionistă ce a cuprins conducerea țării!

Și de ce Muzeul Țăranului Român, loc al purităţii noastre etnice, este terfelit cu fel de fel de activităţi anti-creștine şi anti-româneşti?

One Comment

  1. Ce mie mi se pare taaaaaare aiurea este interzicerea negarii Holocaustului. Adicatalea eu ca persoana liber-cujetatoare dupa zis-a lui Toma D’Aquino pot la o adica sa il neg inclusiv pe Dumnezeu (DF!!!) dar nu pot Holocaustul. Haida de! Cum adica sa imi interzici mie ce sa gandesc? Dar daca eu chiar cred ca nu a fost Holocaust cum vii tu si imi dai o lege care sa imi “corecteze fortat” gandirea mea doar pentru ca asa zice legea? Si daca ar fi asa atunci cum mai dragi evrei indreptam un holocaust cu altul, cela la asupra gandirii? hm………Pai unde e pluralitatea si libertatea gandirii? Nu se mai pune la socoteala adecatalea? nu merje asa…cineva trebuie sa elimine legea asta idioata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One Comment
scroll to top