VIDEO: Lansarea cărţii despre Homeopatie şi Ortodoxie scrisă de Oana şi Alexandru Iftime

Mai jos puteţi urmări prezentarea şi discuţiile de la lansarea cărţii, eveniment petrecut la Librăria Predania, sâmbătă, 26 Octombrie 2013, ora 19

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SRTlJwy2loA]

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OqQ-lz1uVxU]

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LVMfE5cWaVk]

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Xsa-DuGv1Yw]

Citiţi şi:

One Comment

  1. Bine ca am obiceiul de a verifica informatiile. Si mai ales, faptul ca ati pus cateva linkuri de informare alternativa. Astfel am aflat si eu ce este aceasta “homeopatie”. Multe persoane mi-au propus pana acum aceasta “inventie” a unui mason pentru diverse tratamente.
    Prefer sa ma rog la Dumnezeu pentru vindecarea bolilor si iertarea pacatelor.

    Cand ni se intampla o minune, este bine sa o marturisim si celorlalti. Iata ca si mie mi s-a intamplat o minune saptamana aceasta, cand am fost la Biserica Sfantul Antonie. Am capatat o raceala destul de puternica stand la coada sambata trecuta la Sfintele moaste ale Sfantului Dimitrie. PS- Ce fericita sunt ca am reusit! Si in urma acestei raceli, mi s-a inflamat falca stanga si aveam dureri mari atat la nivelul maxilarului, cat si la tampla. Dupa ce am pus un acatist la Sfantul Antonie, pentru ca era mare aglomeratie am mai trecut doar pe la icoanele Sfintei Parascheva si Sfantului Antonie. Dupa ce m-am rugat la fiecare in parte, m-am atins si cu obrazul de aceste doua icoane. Pana sa ajung la metrou nu mai aveam nici o durere, iar pana a doua zi, mi-a disparut si umflatura. Sfintii nostri si Bunul Dumnezeu sunt vindecatorii nostri. Doar ei sunt cei care ne vindeca de pacate si boli.

    Slava Tie Sfanta Parascheva! Slava Tie Sfinte Antonie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One Comment