VIDEO – România otrăvită: UN MILIARD de metri pătraţi de pământ toxic. Proiectul de la Roşia Montană va mări acest număr

Circa un miliard de metri pătraţi de teren din România este plin de otrăvuri şi sute de mii de români sunt expuşi la boli cumplite, din cauza ruinei industriei comuniste. Avem depozite de cianură în mijlocul oraşelor şi 20.000 de situri contaminate cu substanţe toxice, pe care unii dintre noi trăiesc.
De 20 ani, curăţarea acestor locuri este pasată de la un guvern la altul, iar localnicii sunt condamnaţi la boli, pentru că mănâncă din situri contaminate şi beau apă toxică din fântâni poluate.
Laptele animalelor este şi el contaminat, astfel că, în final, ajunge tot în organismul oamenilor. O dată la câţiva ani, toţi peştii din râul Arieş mor subit. Pe scurt, aproape întreg tabelul lui Mendeleev este scos la suprafaţă.
Populaţia din Baia Mare trăieşte, în medie, cu trei ani mai puţin decât cei din restul ţării.
Informaţiile au fost prezentate în ediţia de duminică a emisiunii În premieră, de la Antena 3.

Tot pe această temă, ediţia de acum 2 săptămâni:

inpremiera.ro

2 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fratilor, va atasez mai jos un document foarte interesant care se leaga de subiectele pe care le-ati postat si voi in legatura cu uriasa conspiratie geomilitara pentru acapararea resurselor mineraliere de la Rosia Montana:

    Autor:Miron Manega
    În Munţii Khwaja Rawash, situaţi la nord de Kabul, dar şi în Koh Mir Daoud, lânga Herat si Kharkiz, în provincia Khandahar, există cele mai mari zăcăminte de uraniu din lume, la fel cum, în materie de wolfram, România deţine supremaţia mondială.
    Wolframul, un metal mai scump decât aurul şi mult mai preţios, greu de găsit, este vital în industria militară şi spaţială, aşa cum uraniul e vital în industria nucleară. AMERICA nu are zăcăminte de uraniu, iar RUSIA nu dţine zăcăminte de wolfram. Fără aceste două elemente, nu poate exista supremaţie militară.
    Aşa cum, în Munţii Khwaja Rawash, din Afganistan, există cele mai mari rezerve de uraniu din lume, wolframul se găseşte în cantităţi INEPUIZABILE şi în starea cea mai pură (nemaifiind necesare procedee industriale costisitoare de decantare a lui) doar în ROMÂNIA. La ROŞIA MONTANĂ!
    Zăcăminte de wolfram, neexplorate niciodată, se găsesc însă, în cantităţi uriaşe, şi în munţii Retezat: zona Gugu-Sureanu, axa care le uneşte trecând prin Vârful Peleaga, ca punct de reper; până în de 1989, toată această zonă era păzită cu străşnicie de către DEPARTAMENTUL ZERO al Securităţii. Este exact zona în care s-a prăbuşit, la sfârşitul lunii iulie 2010 (posibil neîntâmplător!), elicopterul militar israelian cu şapte oameni la bord (printre care şi un ofiţer român).
    Cel care a detectat
    extrasenzorial, aceste zăcăminte este cercetătorul român Vasile Rudan, coordonatorul Departamentului Zero, fondat după 1968. În 2010, în cadrul unor cursuri speciale, destinate profesioniştilor din serviciile secrete militare ale României, Vasile Rudan a dezvăluit existenţa acestor zone. Partea a doua a acestor cursuri n-a mai avut loc, pentru că Vasile Rudan a suferit un atac cerebral, care i-a paralizat centrul vorbirii.
    În aceeaşi zi în care profesorul Rudan era găsit aproape mort în apartamentul său din Bucureşti (cu câteva zile înainte, el dezvaluise unor apropiaţi din SRI şi DGIA că fusese de două ori ameninţat cu moartea, de un rus pe nume FONAREFF, fost ofiţer KGB), generalul David H. Petraeus, comandantul forţelor americane din Afganistan, avea aproape aceeaşi soartă. Generalului american i se întîmpla asta deoarece, într-o conferinţă de presă, scăpase un alt adevăr: motivul prezenţei NATO în AFGANISTAN nu erau teroriştii, ci uriaşele zăcăminte de URANIU pur!
    Aşadar, agitaţia şi graba de a pune mâna pe minele de aur de la Roşia Montană are, de fapt, o miză mult mai “consistentă”: rezervele uriaşe de WOLFRAM. Şi nu doar pe acestea. Mai există aici argint, titaniu, seleniu, indiu, galiu, vanadiu, molibden, germaniu, arseniu, nichel, cobalt. În toate discuţiile publice nu se vorbeşte decât despre cele 300 de tone de aur şi cele 1.600 de tone de argint, deşi se ştie că valoarea celorlalte metale rare de la Roșia Montană este de patru ori mai mare decât cea a aurului și argintului. În contractul de concesiune secretizat se spune că orice metal în plus recuperat intră în beneficiul celui care exploatează zăcămîntul.
    Un fost şef CIA spunea că, dacă ştii cum şi cu ce să manipulezi atenţia cetăţeanului şi pui în stânga lui un spectacol de circ, n-o să observe portavionul din dreapta. În cazul de faţă, circul din stânga ar putea fi dezbaterea încrâncenată pe tema cianurilor, iar portavionul din dreapta uriaşele rezerve de metale rare. În concluzie, este foarte posibil ca scandalul cu cianurile de la Roşia Montană să fie doar distragerea atenţiei de la wolfram, titaniu etc… Iar pe cale de consecinţă e posibil ca Roşia Montană Gold Corporation să se dea “bătută” în privinţa folosirii cianurii în exploatarea auriferă, în schimbul unei compensaţii aparent minore, care va camufla marea lovitură. Adică îşi va adjudeca metalele rare, în schimbul renunţării la cianuri, chiar dacă va trebui să scoată aurul cu târnăcopul (cam exagerat spus, dar asta e ideea). Ar putea fi cea mai mare “victorie” a ecologismului în
    România, spre satisfacţia opiniei publice, dar şi cea mai mare cacealma economică, în care păgubaşul va fi fericit de propria devalizare.

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mă numesc Costea Ioan,
    Puteţi afla cate ceva despre mine văzând 16 filmuleţe pe Youtoobe cu parola: Ţara moţilor o istorie nescrisă.
    De asemenea, puteţi afla în săptămânalul hunedorean REPLICA un articol despre ultima mea carte cu intrarea de pe google: URANIU PRIMELOR BOMBE, scrisă în acest an (2014). În această carte arăt că naziştii au dus uraniu din România, în special din zona Băiţa (Biharia) dar am aflat recent ca si din Cheia (Rimetea), de la Cataractele Lotrului (citiţi Trenul negru din Formula As) şi din Ciudanoviţa – Caransebeş. Din aceste locuri, nemţii le spuneau localnicilor că duceau orice altceva decât uraniu: molibden, cuarţ, piatră de construcţie, aur, cupru etc.
    Interesant este ca Biharia a deţinut şi încă mai deţine faimosul uraninit (un oxid de uraniu, pechblenda). Se ştie că ruşii, care aveau la finele anului 1944 numai 1 kg de uraniu, au ridicat cu japca din Germania, in perioada apr-iulie 1945, cca 400 tone de uraninit.
    Să amintim pe scurt şi uraniul ridicat de americani, care, la rândul lor, au golit de uraniu toată partea Germaniei care le-a revenit. Să ţinem seama şi de faptul ca nemţii au transportat cât au putut uraniu din estul spre vestul Germaniei, spre zona americană a Germaniei, pentru a se pune bine cu americanii, pentru … etc. Nu pretind că tot uraninitul din Germania, dus de americani, ruşi şi poate şi britanici sau francezi, ar fi provenit din Romania (putea fi din Cehia, Congo belgian sau din Germania). Important este că cel mai mult uraninit a fost din România şi consider că suntem îndreptăţiţi să aflăm odata cu valoarea exporturilor neplătite şi numele articolelor exportate în perioada nazistă.
    Dacă România a exportat uraniu, aşa cum spun eu, poate că nici nu mai avem nevoie de dobânda de 2,5% pentru ca suma de 1,2 miliarde de euro să se transforme, la preţurile de azi, în cei 20 miliarde de euro pe care dl. Radu Golban i-a calculat cu nespusa blândeţe comparativ cu suma pe care ne-au calculat-o suedezii în condiţii asemănătoare.
    Nedumerirea d-lui Radu Golban este încântătoare; toţi se uită chiorâş la d-lui iar cei care ar trebui sa îl apere nu o fac deşi ar putea să o facă foarte simplu şi foarte uşor. Nu înţelegeţi de ce! Credeţi că Germania nu va fi spus: tovarăşilor americani, ruşi, britanici şi francezi, ia faceţi bine şi plătiţi românilor ceea ce aţi luat de la noi!?
    Deci, d/le Golban, este foarte simplu de ce sunteti privit urat, de ce vi se fac sicane: v-aţi făcut dintr-un duşman, care ar fi fost Germania, patru sau chiar cinci duşmani! Cu Romania şase!! Este amuzant dar este şi absurd! Romania se poarta la portile Occidentului asa cum s-a purtat la portile orientului: unguios si smerit.
    În cartea mea am scris ca Hitler a făcut bombe atomice pentru că a avut uraniu şi pentru că Rainer Karlsch, autorul carţii Hitler’s Bomb, are dreptate: naziştii au făcut două experimente nucleare: la începutul toamnei 1944 si la începutul primăverii 1945.
    Mă gândesc cum reacţionează americanii când nemţii le cer să dea românilor banii pe acel uraninit românesc luat din Germania; nu de bani le americanilor ci de teama că se va descoperi toată tevatura. Adică: în cartea lui Rainer Karlsch există informaţii care arată că americanii au luat toate bombele atomice folosite în 1945 de la nemţi, gata făcute.
    Poate că apreciaţi cele scrise ca fiind o teorie conspiraţionistă în plus. Şi dacă se va dovedi că şi conspiraţionista asta este adevărată, ca şi alte teorii conspiraţioniste, tot nedumerit veţi rămâne vis-a-vis de şicanele care vi se fac, de care va plângeţi? Încercaţi să treceţi dincolo de imaginarul construit cu atâta migală, care ne şopteşte la ureche înainte de-a gândi următoarea frază: dacă Hitler ar fi avut bomba atomică cu siguranţă că ar fi folosit-o! Aşa stă bine să spună un intelectual occidental, îngrijorat de „hoardele orientale”! Biblic vorbind, oportunismul şi lichelismul nostru de intelectuali aude această frază înainte de cântatul cocoşului!
    Totuşi, eu vă ofer un exemplu adecvat ca sa va demonstrez ca Hitler nu ar fi folosit-o: Stalin! Stalin a avut bombe atomice dar nu le-a folosit deşi există atâtea informaţii care arată că şi le-a dorit mai mult decât orice.
    De ce nu a folost Hitler bombele? Şi ce bine seamănă Hitler cu Stalin! Vă spun părerea mea: pentru că în această singulară singură situaţie cultura si civilizaţia au constituit o barieră morală (exagerez) la apucăturile noastre atavice. Hitler a fost un criminal ceva mai cult si mai civilizat decât “hoardele americane”. Mai cult şi mai moral şi decât mine, care aş fi folosit-o. Nu ştiu dacă şi decât d-vs!
    Hitler a recidivat nefolosind bomba; Dunkirk. Aduceţi-vă aminte că, la Dunkirk, Hitler a salvat armata britanica de la un măcel sigur, cert, inevitabil, mecanic, procedural organizat şi nemţeşte planificat. Americanii si britanicii au făcut aşa ceva cu nemţii? Nu! Să le dea banii şi să ne dea banii. Nu merită nici un menajament, mai ales că nu dăm după ei cu bombe cum au dat ei!
    E-mailul meu: [email protected] iar Telefonul meu este 0745708032, mi-ar face o deosebita plăcere să vă trimit cartea mea şi să discutăm mai multe. Merita.
    Cu respect şi cu drag Costea Ioan
    Locuiesc în Câmpeni jud Alba şi sunt … inginer silvic (masă lemnoasă!).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*