Mitropolitul Nifon al Târgoviștei se roagă împreună cu ereticii și mărturisește alt crez decât Crezul Ortodox la întrunirea “Consiliului Mondial al Bisericilor” din 4 noiembrie 2013 in Busan, Republica Coreea

[youtube=https://youtu.be/M94BeY_ZmtQ?t=1h33m33s]

La momentul 1:33:33 o sa vedeti cum IPS Nifon se roaga si marturiseste impreuna cu eterodocsii crezul CMB: “Sa recunoastem unul in celalalt Biserica cea Una, Sfanta, Sobornicesca si Apostoleasca” adica teoria ramurilor (ideea conform careia orice grupare protestanta este Biserica cea Una, Sfanta Soborniceasca si Apostoleasca). Iata in ce mizerie este bagata Biserica Ortodoxa! Sa intelegem ca Inaltpreasfintitul Nifon are alt crez decat crezul ortodox, care afirma faptul ca Biserica cea Una, Sfanta, Soborniceasca si Apostoleasca este numai Biserica Ortodoxa?

„Ecumenismul este exact inversul Bisericii lui Hristos şi se găseşte tocmai la opusul acesteia pentru că: Ortodoxia propovăduieşte şi mărturiseşte credinţa cea în Una, Sfântă, Catolicească (Sobornicească) şi Apostolească Biserică în Hristos Cel înviat!” (Omilie pronunţată la Oficiala prăznuire a Duminicii Ortodoxiei – teolog dl. Elefterie Gudzidis)

Cititi mai mult pe OrtodoxiaCatholica

11 Comments

 1. Admin, va rog din suflet, este urgent. Imi trebuie e-mailul dumneavoastra ca sa va trimit niste poze. Astept cu e-mailul deschis. Aveam la un moment dat adresa, dar mi-am prins urechile tot cautand-o. Este o stire proaspata. Multam frumos.
  Doamne ajuta!

 2. Acest lup, Nifon, ce sfâşie în vazul tuturor turma sa, mai bine ar urma exemplul lui Ratzinger. Demisia !

  Dă-ţi demisie Nifoane, că strâmbi adevărul de credinţă şi ne faci să te hulim.
  Dacă vrei să te iubeşti cu fumătorii de pipă, cu săritorii prin foc, cu cei ce se închină la vânt-pietre-apă, cu pictaţii voodoo-işti, cu evreii ce-l aşteaptă şi acum pe Mesia să se nască ….atunci fă-ne pa, şi mergi pe drumul tău drag şi alambicat.

  Nu reprezinţi Ortodoxia, ci kakodoxia.

  Mâinile tale nu binecuvintează turma aşa cum ar trebui să fie, ci doar făuresc streangul pe care vrei să îl agăţi neamului ortodox românesc. Cât mai e vânzarea în zilele astea ? A sărit preţul de 30 de arginţi ?

  Nifon se afla în Coreea, doar pentru că în trecut (prin ’93) mitropolitul Antonie Plămădeală a fost în plimbare pe la Balamand să ne înscrie în această circotecă de CMB.

  Mulţumim Antonie!
  Continuă tot ca predecesorii tăi, Nifoane.

  Ah… şi să nu uităm, Arăpaşu uitase până şi Crezul.

  Iată ce roade culegem acum.

 3. M-ar interesa să cunosc lista ierarhilor care au acceptat să meargă la Bucureşti în mai 1999, să recunoască papismul şi pe omul războiului, Karol Jozef Wojtyła ?

  Toţi acei participanţi în frunte cu Arăpaşu, au dovedit că sunt oameni ai compromisului.

  E publicat pe vreun site acest lucru ?
  Ar fi de un real folos să ştim de cine să ne ferim ?

 4. oare de cine sa te mai feresti …?
  cand vezi din zi in zi cum altii care candva ” se bateau cu pumnul in piept” in a da pe fata lupul cel hain imbracat in piei de oaie iar astazi …schimba macazul din mers …cum ca nu este bine a judeca si cum sa te ridici impotriva ” clerului ” , impotriva lupilor in piei de oaie …ci trebuie a merge chiar a asculta de ” clerul ” unde majoritatea sunt vanduti … sunt lupi in piei de oaie …ascultarea fiind pina in focul vesnic
  TRADAREA ESTE LA ea acasa pe acest pamint si
  Vanzarea depaseste oricum suma 30 de arginti …mai multe chiar numai voi a spune …
  ORICE PASARE PE LIMBA EI PIERE
  si indeosebi acest “cler ” cand este vorba de a Vinde Cele SFINTE adica pe HRISTOS …
  cu foc va fi curatat locul acolo unde spurcaciunea pe tron a stat , a spurcat si unde iuda pe HRISTOS a vandut
  amin.

 5. stati linga PREOTII ADEVARATI caci acestia Ne Arata Calea Cea ADEVARATA , Harul SFANT nu pleaca de la acestia caci ADEVARULUI Slujesc si ADEVARUL este HRISTOS
  A inceput prigoana PREOTILOR ADEVARATI
  masonii din ierarhia BISERICII isi Arata rajetul in colti de lupi in piei de oaie …insa cu foc va fi curatat locul unde spurcaciunea pe tron a stat
  amin.
  http://www.youtube.com/watch?v=cy0G7XMUY2M

 6. Nu numai IPS Nifon este vinovat. El a fost trimis de Sinod acolo. Problema este ca intregul Sinod are raspundere si pentru simplul fapt ca se afla in Consiliul Mondial al pseudo Bisericilor. Numai simpla participare la asa ceva este blasfemie, pentru ca se discuta pornind de la acceptarea ca toate pseudo-Bisericile sunt defapt Biserica cea Una a lui Hristos. Deci prin aceasta BOR accepta “Teoria Ramurilor” care spune ca orice grupare crestina care il recunoaste pe Hristos ca Domn si Mantuitor si crede in Sfanta Treime face parte din Biserica cea Una, Sfanta, Soborniceasca si Apostoleasca.

 7. O, Doamne!… Cât adevăr au grăit Sfinţii noştri părinţi, Sfânta Scriptură, mucenicii şi toţi cei care au pătimit pentru Iisus Hristos…

  Ascultaţi vocea femeii – de la min 6.52 :

  Aşa intraţi…
  Aşa intraţi, părinte, într-o biserică?

  Mi s-a făcut pielea de găină. Parcă este vocea Măicuţei Domnului ce-a străbătut timpul.
  “Antihristul işi va posta toate slugile în Sfânta Biserică Ortodoxă.”

  Doamne, iartă-ne!

 8. La Bruxelles BOR este UNITA cu fagmasoneria la biserica sfantaparascheva . Fac si targ de craciun in biserica, fumeaza beau… O biserica private cu binecuvantarea Bor…le dau si bani 2400 euro pe luna… Rusine …cercetati cazul va Rog!!!! In centrul Europei Romani sunt inselati …

 9. Asta ce e???!!! Piesa de teatru??? Cum e posibil ca IPS Nifon sa participe la acest circ….Doamne fereste! Daca ar fi o persoana decenta si ar realiza erorea comisa, si-ar da demisia. Dar ma indoiesc… Nu pot sa uit faptul ca de cand s-a instalat la putere in Targoviste , l-a indepartat pe parintele Banescu care era de zeci de ani la Mitropolie si sí-a adus acolitii sai. RUSINE!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 Comments
scroll to top