Azi în Timișoara… Ginecologii refuză să mai facă avorturi pe perioada sărbătorilor

carduri de sanatate distribuite de mediciMedicii ginecologici din vestul țării refuză să scape femeile de sarcinile nedorite. Chiar dacă sunt obligați de lege să facă avorturi, specialiștii de la maternități au decis să pună în aplicare o lege nescrisă, prin care, spun ei, evită comiterea de păcate.

 În repetate rânduri, medicii ginecologi au fost acuzați de creștini că prin avorturi comit crime duble. Cu puțin timp înainte de Crăciun, medicii din Timişoara au decis să pună capăt intervențiilor de acest gen. Practic, timp de trei săptămâni, toate gravidele vor merge degeaba la spitale, pentru că medicii nu vor omorî feții, scrie exclusivtm.ro.

Chiar și conducerea spitalelor aprobă decizia angajaților. Situația s-a repetat și de Paște. La Lugoj, directorul medical al Spitalului “Teodor Andrei” Lugoj, doctorul Mircea Șerpe, susținea atunci că intervențiile ginecologilor se vor face doar în cazurile extrem de  deosebite. Practic, chiuretajele vor fi puse în aplicare doar în condițiile în care viața pacientei este pusă în pericol.

Pauza de la avorturi s-a repetat și cu ocazia Paștelui Ortodox, precum și în zilele cu cruce roșie în calendar.

 

| realitatea.net

3 Comments

  1. Creștinesc ar fi să renunțe complet să mai omoare copii. Legea e una imorală și satanică, deci nu ești obligat s-o urmezi. Eu intuiesc că e vorba de mulți bani a mijloc, ceea ce e cu atît mai rău. Crimnali pătiți! Nu știu cum nu simt mustrarea conștiinței! Am văzut filme cu avorturi și am rămas șocat. Bagă forcepsuri acolo și taie copilul în bucăți. Prima parte este constituită de o decapitare, apoi hăcuiesc corpul bucățele. Este groaznic. Am aflat după mulți ani că puteam foarte ușor să am aceeași soartă. Înainte și după mine, maică-mea a avortat mulți copii, adică i-a ucis. Mă tem pentru sufletul ei și al meu. Sîntem atît de transfigurați sufletește că aproape semănăm dracilor și o facem atît de ușor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 Comments