La Pungești, Nașterea Domnului îi va prinde pe 30 dintre protestatari în greva foamei

greva_foamei_pungestiAproximativ 30 de persoane ameninta ca intra in greva foamei la Pungesti. Protestatarii cer retragerea jandarmilor si interzicerea extragerii gazelor de sist din Pungesti.
Protestul lor va fi monitorizat de medicii serviciului judetean de Ambulanta, iar un medic va trece in fiecare zi prin tabara de la Pungesti ca sa verifice starea de sanatate a grevistilor, mai ales ca unii dintre ei sunt in varsta.
“Suntem 30 de persoane in aceste moment care protesteaza in zona unde Chevron vrea sa exploateze gazele de sist. Am intrat in greva foamei pentru ca nu mai avem alta cale de a ne face dreptate si de a arata cum se distruge pamantul acestei tari. Vom instala si corturi, nu ne vom opri aici. Oamenilor din Pungesti li s-au interzis pana si sarbatorile de iarna. Cerem retragerea jandarmilor din comuna. Poate nu stiti, dar zilnic pentru ei se cheltuie 6000 euro, pentru toti cei 250 jandarmi. Au fost si zile cand in comuna erau si cate o mie de jandarmi, iar costurile sunt enorme. Cu acesti bani se putea face orice altceva, sa se repare scolile din comuna, drumurile, orice altrceva si cu siguranta nu se ajungea la starea aceasta de conflict”, a spus Constantin Palsaru, unul din liderii miscarii de rezistenta de la Silistea-Pungesti

2 Comments

  1. Nu stiu cum si nu stiu cand, dar Bunul Dumnezeu ne va ajuta sa scapam de conducerea antihristilor.
    Doamne ajuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments