Reprezentanții Chevron s-au întâlnit cu ÎPS Teodosie și…

CEO-ul Chevron, Thomas Holst, s-a întâlnit cu IPS Teodosie pentru a discuta despre gazele de şist. IPS Teodosie a confirmat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă organizată cu prilejul apropierii sărbătorilor.

„Vreau să vă spun, pentru că mă întrebaţi, că am avut o întâlnire cu preşedintele Chevron în această privinţă. I-am spus că trebuie să urmărească adevărul în această relaţie. A venit să-mi ceară… Nici nu am înţeles ce a vrut să-mi ceară. Mi-a spus că vin să investească şi că această investiţie poate fi binevenită dacă într-adevăr mediul este neafectat. I-am sfătuit să fie foarte sinceri acolo unde vor să facă studii, pentru că mi-a spus că fac doar studii, şi în cazul acestei acţiuni, dacă într-adevăr există resurse, să fie foarte sinceri, pentru că dacă nu vor fi sinceri se va întoarce împotriva dorinţei lor tot ce ar vrea să facă pentru a investi”, a declarat IPS Teodosie.

Prelatul spune că le-a atras atenţia americanilor să respecte adevărul şi moralitatea. Potrivit acestuia, răspunsul reprezentanţilor companiei a fost unul rezervat. IPS Teodosie a mai spus că Patriarhia a cerut un punct de vedere oficial de la Academie în ceea ce priveşte explorarea gazelor de şist, răspuns pe care deocamdată nu l-a primit.

„Opera lui Dumnezeu este sfântă şi noi trebuie să păstrăm integritatea şi puritatea creaţiei pe care Dumnezeu ne-a lăsat-o. Atunci când agresăm natura, natura ne vine împotrivă”, a conchis IPS Teodosie.

Chevron a primit licenţe pentru a face lucrări de explorare în trei zone pe uscat situate în regiunea Constanţa – perimetrele 17, 18 şi 19, adică în apropierea unor localităţi precum Costineşti, Adamclisi şi Vama Veche.

| pefata.ro

9 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cu alte cuvinte a dat de inteles ca si in cazul PROTESTULUI ANTI-CIP ca preoti sa stea sub ascultarea TOV. COLONEL MACHEDON. Ca de nu ... .

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    S-a nascut intr-o iesele si a murit pe o cruce. Marturisind Adevarul a schimbat lumea.

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu mai inteleg! Adica daca vin subventiile la catedrala e buna investitia si daca nu vin nu e buna. Se inteleg ei pana la urma !

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Tatal nostru care ne esti in ceruri
    Sfiinteasca-se Numele Tau,
    .................
    si ne izbaveste de cel viclean

    Iertati IPS Sa, aveti grija la cel viclean care e strain de neam si tara, ca nimeni nu a venit in tarisoara noastra sa ne doreasca binele. Noi madularele vi ale Bisericii lui Hristos ne vom pune viata pentru ea.
    AMIN

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://www.youtube.com/watch?v=7we6mz0TyZA#t=19

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Insasi intalnirea este foarte suspecta si de neconceput. De cand se intalnesc slujitorii Domnului cu slugile satanei in Gradina Maicii Domnului? Sa "discute"? Ce au de discutat? Nu cumva sa negocieze sufletele noastre si Gradina Maicii Domnului? Se duce necuratul la Sfintii din Rai sa primeasca acceptul de a se folosi de Rai dupa bunul plac?!! Cumva sa il ceara in arenda?!! Dumnezeule!..., Unde Esti?...

    Ba mai mult, ne informeaza "Sfintia Sa" ca "i-a cerut sa spuna adevarul"... Cui?..., necuratului?!!... Despre ce "adevar" ne vorbeste Sfintia Sa?. Necuratul vrea aurul din Gradina Maicii Domnului, asta e foarte clar si "foarte adevarat". Oare de cate "adevaruri" are nevoie acest slujitor al Domnului? Avem deja un "Adevar" care ne face liberi. Domnia Sa nu se simte liber? Asteapta sa primeasca Adevarul de la satana? Cui apartine, daca nu detine Adevarul?

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pai dragii mei,eu sint ca rata care intrebata cum vrea sa fie gatita raspunde ca in primul rind NU VREA SA FIE GATITA..Eu nu vreau Chevron pe pamintul stramosilor mei,indiferent de blana cu care-si ascunde copitele;de lup sau de oaie! Pina acum a venit ca lupul,sub umbrela guvernului criminal si a instrumentelor de opresiune si represiune iar acum se-mbraca in oaie si se pune pe cafelute cu Prea Fericitul,care este mult prea fericit dupa cite lucruri urite s-au scris despre el.Nu stiu daca este mason dar simplul fapt ca nu si-a dat demisia cind a luat la cunostinta de existenta primului mason intrat in BOR,ma face sa cred ca fericirea asta a lui vine dintr-o alta sursa.Tu stai la cafelute cu Chevron si ,,danseaza cu lupii'' ?Ce intelegem noi de-aici?.

  8. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    " mai marii BISERICII aunt vanduti , pastorii cei mici vor strange turma "
    Adevarul Curat este HRISTOS
    cine nu cunoaste Adevarul Cel Curat slujitor al tatalui minciunii este si se numeste viclean caci cu viclenie se arata atunci cand vorbeste de Adevarul ce nu a vrut a-l sti , ADEVARUL ce nu a vrut a-l cunoaste

    ce ne spune Insasi DUMNEZEU prin Gura Sfintilor Apostoli
    "ADEVARUL Va va Elibera "
    si acelasi ADEVAR ne va si Judeca
    ADEVARUL Cel Curat Este HRISTOS
    Cunoasteti alt ADEVAR "Ips Teodosie " care il tineti numai pentru dvs iar noi turma de oi proaste si naive au nu -l stim ?
    sau cunoasteti mestesugul vicleniei de a duce turma la pierzare ...spre prapastia cea fara de margini , prapastia cea fara de scapare ?
    pe seama ca prostii tac si nu vad ... dati-i inainte

    Noi Stim de la Marii Duhovnici si Sfinti ai Acestui Neam ca nu trebuie a sta la vorba cu dracu
    dar dvs aveti placerea de a sta de vorba cu dracu
    aveti socoteli pe spinarea noastra chiar pentru OGORUL CEl Binecuvantat
    Oare de Sfantul Ioan Iacob Hozevitul ati auzit ?
    stiti ce a spus pentru acest OGOR BINECUVANTAT ?
    DE A-L APARA ...
    ca de-l vom pierde pierduti vom fi intre neamuri
    si blestemati de SFINTII Parinti ai acestui Neam ce OGORUl SFANT L-au Binecuvantat

    sa va spun ceva
    ADEVARUL este sabia cu doua Taisuri care nu are un singur tais ci doua
    iar cine nu slujeste ADEVARUL va cadea precum luminarea in fata Focului Cel Mare
    NU VA JUCATI cu Focul caci ADEVARUL este precum Focul
    este sabia cu doua taisuri
    iar noi ascultam de SFINTII Parinti Ai Acestui Neam caci OGORUL SFANT L-au BINECUVANTAT
    si nu ascultam de mamona ce cu viclenie s-arata in numele unui "adevar " dar care este minciuna
    amin.

  9. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ....Oare de Sfantul Ioan Iacob Hozevitul ati auzit ?
    stiti ce a spus pentru acest OGOR BINECUVANTAT ?
    DE A-L APARA …
    ca de-l vom pierde pierduti vom fi intre neamuri
    si blestemati de SFINTII Parinti ai acestui Neam ce OGORUL SFANT L-au Binecuvantat ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*