La chemarea Părintelui Justin, prof. dr. Ştefan Mindea, medicul de top şcolit la Stanford a venit în România, dar nu poate profesa

Doctorul Ștefan Mindea și întreaga sa familie sunt apropiați ai Părintelui Justin, la a cărui sfat s-au hotărât să se întoarcă în România și să slujească pentru semenii lor.

A absolvit medicina la una dintre cele mai renumite universităţi din lume – Stanford, în Statele Unite. A ajuns să conducă secţia de Neurochirurgie la doar 36 de ani – o performanţă unică în istoria universităţii americane. Dar a lăsat totul în urmă şi s-a întors în România. Aceasta este povestea lui Ştefan Mindea, un medic care aduce speranţe pacienţilor cu afecţiuni grave ale creierului. Pe de altă parte, statul român îl amână de şase luni pe neurochirugul în privinţa echivalării studiilor. Mai exact, el nu poate opera în ţară.

Profesor dr. Ştefan Mindea este specializat în neurochirurgie spinală minim-invazivă şi conduce Secţia de Neurochirurgie spinală a Centrului Medical Universitar Stanford. El a fost recunoscut timp de cinci ani la rând în Top 5 al celor mai buni chirurgi de la această universitate. La doar 38 de ani face operaţii pe care doar o mână de oameni la nivel mondial le pot face, iar în plină ascensiune profesională a hotărât să vină cu tot cu familie în România, la Institutul Creierului din cadrul Spitalului Monza. De şase luni însă, el aşteaptă ca statul român să îi echivaleze studiile.

Avea patru ani când a ajuns împreună cu părinţii în America, la Chicago. Spune că a păstrat tradiţiile româneşti în familie,  nu a uitat să vorbească românește iar anul trecut și-a luat cei patru copii (între timp a apărut și al cincilea) și s-a întors în România, pentru a opera la Brain Institute din cadrul Spitalului Monza. Când a crescut, a îndrăgit ştiinţa şi medicina şi a devenit unul dintre cei mai buni doctori. „Eram promovat ca şef la secţia de neuro-oncologie şi oncologie spinală la vârsta de 35 de ani şi şef de secţie la operaţii minim invazive la vârsta de 36 de ani. Mi s-a spus că eram cel mai tânăr şef din istoria neuro-chirurgiei în Facultatea Stanford”, povesteşte el pentru Digi24.

Vrea să schimbe sistemul medical de aici: „Avem alt mod de a gândi, pacientul trebuie să fie respectat, trebuie să îl abordezi cu căldură pentru că totuşi suferă, e bolnav. Şi afectează şi psihologic boala şi e foarte important să nu abordezi într-un mod foarte tehnic pentru că totuşi e o fiinţă. Combinat cu tehnica şi tehnologia din străinătate, am gândit că avem ceva de valoare pentru pacienţii români”, explică el.

Nimic nu este posibil însă fără o muncă de echipă. Alături de el lucrează şi singurul anestezist din ţară sub îndrumarea căruia pacienţii pot fi operaţi pe creier în timp ce sunt conştienţi. „Foarte importanţi sunt centrii vorbitului în principal şi ai înţelesului care nu pot fi evaluaţi altfel decât prin această tehnică. Deci practic, pacientul trebuie să vorbească cu cineva în timpul efectuării (…) decelării zonelor care sunt tumorale, la limită cu zonele care sunt normale”, explică medicul anestezist Anca Vişan.

Una dintre operaţiile pe care le face Ştefan Mindea ajunge la 480.000 de dolari în SUA. În România însă, ea costă de 20 de ori mai puţin, chiar dacă se face în sistem privat. Doctorul Mindea se loveşte însă de birocraţia statului român care i-a transmis că, deocamdată, nu îi poate echivala studiile, chiar dacă pe diploma sa scrie Universitatea Stanford, recunoscută în întreaga lume.

| Digi24

24 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    EXTRAORDINAR !!!Sa nu-i poata echivala studiile statul roman unui asemenea supraom !!!Dar la nulitati se poate ,la nonvalori si mai mult ...
    Sfinte Parinte Iustin ,ajuta-l tot tu pe minunatul doctor Stefan Mindea sa-si regaseasca pacea ,linistea si oamenii care sa-l aduca in sanul medicinei romanesti .Sunt convinsa ca multa lume are nevoie de el pentru ca afectiunile neurologice sunt de la o anumita varsta inevitabile .
    Si mai are si cinci copii...E omul lui Dumnezeu ! A priceput din prima cum sunt tratati bolnavii din Romania -cu raceala si indiferenta (de unii medici ).
    Sper sa i se rezolve situatia ,iar de nu ,sa incercam cu toti sa-l sprijinim cumva pe forumuri si adrese catre minister .
    Dumnezeu sa-l ocroteasca ! Ce roman minunat !

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cam multi "americani" parasesc corabia aflata in deriva. Nu vi se pare? :)... Sa vedeti ce multi popoamericani sunt in Bucuresti. Fudulie la maxim. Iar afirmatia din titlu, cum ca ar fi venit la "chemarea Sfantului Parinte Justin", iertati-ma, dar este o afirmatie mizerabila. Mai mult trebuie sa va dea de gandit ca este facuta de digi24. Zau asa..., chiar ne cred o natie de prosti? "Acusica o sa ne ceara sa si iesim in strada pentru un individ sosit din popoameriku". Imediat. 🙂

    Din punctul meu de vedere, sa puna mana pe carte si sa isi dea examenele, asa cum face orice roman atunci cand ajunge in popoameriku. Ca nu s-a nascut cu mot. Or fi vrand acum sa ii primim cu bratele deschise si pe deasupra sa si modificam legile special pentru ei, de parca ar fi sculele lumii. Eventual sa ii fie "rezervat" si un post. Asa..., ca vine din popoameriku. Si-au dat si ei seama ca pute haznaua lor si fug ca potarnichile.

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Draga Vasi, deja imi este rusine sa iti scriu din nou. Iti dau dreptate suntem lasi noi ce am plecat din tara. Am vrut mai multe. Am fost mandrii. Si eu am plecat cu parintii mei la 12 ani. Nu am facut bine ce am facut. Noi am lasat tara la greu asa este. Nu vreau sa gasesc scuze dar jidanii care cirmuiesc Romania fac tot posibilul ca tinerii sa se care mai repede, trimit afara tot ce pot ca sa conduca linistiti. Te-as ruga Vasi sa ai mila de noi si sa faci cum a facut Mantuitorul cu oaia cea pierduta. Credema ca nu mai avem mandrie. Parintele Iustin a smerit pe toti. Chiar multi se chinuie sa revina cu regret ca au plecat.

      • Traiasca Legiunea si Capitanul!

        Multumesc pentru mesaj Silviu. Da, ai dreptate, multi au cazut in capcana iudei. Cararea spre iad este larga si bine presarata cu arginti. Putini sunt cei care s-au gandit la sufletele lor sau la pamantul nostru imbibat de sangele stramosilor, care nici o clipa nu s-au gandit sa "fuga", ci mai degraba sa isi lase aici oasele pentru valorile noastre. Putini sunt si cei care s-au gandit la noi, cei ramasi, care refuzam - oricati arginti ni s-ar oferi - sa ne parasim pamantul si care am inteles din prima ca asta se doreste. Am fost imboldita de nenumarate ori sa plec si mereu am dat acelasi raspuns - "N-am decat sa crap de foame si frig, dar eu, de aici nu voi pleca". De 2 ani sunt fara loc de munca. Nu m-au primit nici macar sa dau cu matura - cica "nu am experienta" sau "ne trebuie cineva vorbitor de engleza/franceza/etc. Incredibil dar adevarat. Si nu ma las. Iata ca Dumnezeu, cu toate pacatele mele, ma tine in continuare la suprafata.
        Din nefericire, cele cateva milioane de romani plecati ar fi putut impreuna cu noi ce ramasi - alte cateva milioane - sa invinga hidra care ne colonizeaza si ne stapaneste. Si, iar din nefericire, numai lipsa perspectivelor, nesiguranta, lipsa banilor ii determina pe cei mai multi romani sa se intoarca acasa. Pana ce nu ajung si ei, acolo unde sunt, in situatia in care ne aflam noi, cei ramasi, nu au nici un gand de intoarcere. Deci, pentru majoritatea totul se rezuma la castigul de moment, care pe termen lung le distruge - chiar si noua - viitorul. "Plecati, plecati, ca va luam noi pamantul" - isi rad in barba colonialistii perciunati.
        In timp ce inca din 2008 plangeam pentru fiecare roman care pleca din tara, multi din ei injurau ingrozitor pamantul si neamul care i-a hranit. Iar injuraturile lor imi spargeau pieptul in mii de bucati. M-am rugat de nenumarate ori pentru sufletele lor si pentru ca Dumnezeu sa le lumineze mintile, sa isi dea seama ca gresesc. Nu le-am dorit si nici nu le doresc raul, chiar daca sunt suparata pe ei. Daca ar fi dupa mine, i-as aduce pe toti acasa. Nu azi, nu maine, ci acum.

        Dumnezeu sa lumineze mintile romanilor! Intoarceti-va acasa fratilor, sa ne aparam pamantul care se cutremura si batranii care plang!

        • Traiasca Legiunea si Capitanul!

          Draga mea Vasi, multumesc pentru cuvintele pline de dragoste. Tot ce spui este adevarat. Nu vreau sa ma laud dar am "simtit" ca esti o persoana deosebita. Trebuie sa recunosc ca am fost socat cind am vazut ca esti fata. Offf,... de ar fi toate romancele ca tine.

          Cind eram tanar m-am bucurat ca am plecat din tara. Acum pentru mine singurul rai este a fi in tara mea, cum spui, chiar daca mor de foame si de frig. Cind am vazut ca babele de la Pungesti apara tara noastra, interesele noastre, m-am smintit. Intradevar si eu am inteles atunci ca o baba de la Pungesti face mai mult decat o mie de oameni cu doctorate. Si chiar asa este. Dumnezeu se uita la suflet si nu la profesie. Babele alea au un suflet curajos intr-un trup slab. Pentru mine sunt Sfinte, eu le-as pupa picioarele, nu le-as vorbi ca nu as avea ce in afara de multumiri. Si tu draga mea Vasi esti foarte curajoasa pentru ca ai rezistat in trup femeiesc la toate atacurile astea. Iti multumesc. Cand le spun la unii ca vreau sa plec acasa imi spun: Dar sotia ce spune? Stiu ei ca femeile sunt mai slabe cind este vorba de lucruri materiale. Intradevar si sotia mea vrea sa se intoarca. Nu meritul ei, nici al meu, tot parintele Iustin a ajutato sa gindeasca asa. Rezista, draga mea Vasi, sper sa ajungem toti romanii acasa cat mai repede. Sper sa nu spun vorbe goale.... Sa ne ajute Dumnezeu!

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    In articolul de pe digi24 nu se spune nimic de faptul ca a venit la chemarea Parintelui Justin. Atunci va intreb, admin, de unde aceasta afirmatie?

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Pentru stiu cazul personal.

      • Traiasca Legiunea si Capitanul!

        domnule admin,
        ma bucur ca am gasit o persoana care poate lamuri o controversa.
        in articol spuneti ca a absolvit medicina la Stanford. site-ul Stanford spune altceva:

        http://stanfordhospital.org/profiles/Stefan_Mindea/

        cine spune adevarul ?
        presupun ca mint americanii.

        eu personal as vrea ca acest caz sa se resolve pozitiv pt dnul mintea.
        dupa echivalarea studiilor mai are oun hop mare: echivalarea dreptului de practica.

      • Traiasca Legiunea si Capitanul!

        Poate ne da si noua cineva niste explicatii pentru "mica si nevinovata" eroare din acest articol.

      • Traiasca Legiunea si Capitanul!

        Poate ne da si noua cineva cateva explicatii pentru "mica si nevinovata" "eroare" din acest articol. Dupa cum se vede treaba, nu prea stiti bine cazul Admin. Cel putin nu in totalitate. Cu tot respectul.

        • Traiasca Legiunea si Capitanul!

          @Vasi
          chiar te iei de toate detaliile... o sa-ti pun o filmare video cu marturia acestui medic, care a participat la simpozionul de la Manastirea Paltin Petru Voda.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sfinte Parinte Iustin,te rog ajuta acestui OM minunat,pe care tu l-ai chemat in Romania,stiind debandada , lipsa de omenie si sensibilitate ce domneste in spitalele romanesti,unde bolnavii sint tratati mai rau ca animalele,pt si acestea au parte de mai multa ingrijire si atentie din partean celor de la Protectia animalelor,dar oamenii bolnavi nu au pe nimeni de partea lor , sint lasati sa zaca in paturi de spital,fara o minima ingrijire medicala,ba mai mult sint obligati sa-si aduca tot necesarul de acasa ,inclusiv medicamentele.Fii alaturi de acest Doctor minunat,nu lasa pe acesti obtuzi si ingimfati mediocri ce conduc aceste institutii de decizie,sa impiedice pe Doctor Stefan Mindea,sa-si exercite profesia ,care poate salva atitia oameni bolnavi .Tara duce lipsa de asemenea profesionisti de elita cu suflet mare,care intr-adevar fac totul pt apropele lor si numai pt profit personal.Doamne lumineaza mintea acestor"Pune bete-n roate"sa vada mai incolo de lungul nasului lor si sa ia decizii juste .Doamne lumineaza-i pe Romani !!

  5. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    sistemul ESTE INFECT de la cap la coada …
    pentru ca ati dat voie ca spurcaciunea sa-si puna gheara pe acest pilon de sustinere a unei Natii Crestin Ortodoxe , ROMANIA
    si cum oare ?
    uitati-va la prescriptia medicala care pleaca din spital si ambulatoriu …este parafata coltul dreapta sus de semnul fiarei cei trei de sase sau blestemul iadului
    asemeni uitati-va pe asa zisele salvari numite “smurd ” care nu ne sunt aratate ca salvari ale CRUCII Rosii sau CRUCEA ortodoxa
    sunt bifate cu hexagrama sau stema jidanilor care si voiesc a cotropi ROMANIA ca Stat definitiv si fara niciun DREPT DE APEL sau Drept la Replica
    ASTA ATI VRUT si de ASTA AVETI parte
    ati vrut spurcaciune , spurcat va fi tot ce va atinge de sus pina jos aceasta spurcaciune , acest blestem al iadului sau semnul fiarei …
    si drept urmare datorita prostiei acestui popor tradusa prin “toleranta” s-a ajuns ca spurcaciune mare sa fie in conducerea acestei Tari si la carma acestui pamint numit ca ministru al agriculturii ,
    de nu stiati este antihrist
    dar …
    sa ne intoarcem la origine
    sa ne iubim Aceasta Tara Frumoasa asa cum ne-a fost lasata
    sa ne iubim Neamul Cel SFANT care Vegheaza de acolo de sus de la DUMNEZEU pentru noi cei de azi
    si aceasta sa ne Fie BIRUINTA
    intru SFANTA CRUCE

    care vor a intelege va fi Bine pentru ei pe acest pamint …
    care nu fiece pasare pe limba sa piere asa cum a cantat sau cum a glasuit
    amin.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Băi Vasi,

    esti dus cu pluta rau! Cred ca nici nu ai auzit de Stanford până acum. Daca deja a dovedit acolo cât e de capabil, tu crezi ca ii este greu sa dea un examen in Romania? Poate pt tine a fost f. greu si…inca mai incerci…Ideea e ca sistemul romanesc e incapabil sa gaseasca corespondente in lume, de asta si romanii cand pleaa afara greu isi echivaleaza studiile. Daca a simtit ca poate veni in Romaniasa faca bine , te trezesti ca ti se pare mai valoros un repetent ca Antonescu Crin sau un plafgiator de Ponta… Probabil ca iti plac genul de oameni cum e fostul ministru al ne-educatiei care a declarat ca ii plac lichelel de aproape care ii fac treaba in locul unuia cu diplome de afara si cu experienta. Ai idee cata experienta ii treuie unui american ca sa ajunga in aceasta pozitie? Esti mizerabil si iti meriti soarta!

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Ioane..., Ioane..., de ce-ai imprumutat nume romanesc daca nu esti roman? Crezi ca este mai usor asa, sa iti ascunzi originile? Nu este nevoie. Vorbele tale spun totul despre tine. Faptele tale de zi cu zi la fel. Ura ta feroce impotriva neamului romanesc se "citeste" cu usurinta din scrierea ta.
      Poate nu ai inteles. Am sa iti repet. NU ma intereseaza poponarii americani. Punct! Nu ma intereseaza NIMENI si NIMIC din popoameriku. Priceput?

      "Ideea e ca sistemul romanesc e incapabil sa gaseasca corespondente in lume" -- Unde ai invatat asta..., la "Stanford"?... 🙂 popoameriku scoate prosti pe banda rulanta "bai Ioane". Daca nu ma crezi, fa o vizita pana acolo si convinge-te.

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    deci a absolvit medicina la Stanford.
    deci cei de la Stanford spun prostii cand scriu ca a absolvit la Chicago.
    bravo lui.

    http://stanfordhospital.org/profiles/frdActionServlet?choiceId=showFacEducation&&fid=8613

    Stefan A. Mindea M.DBack to Profile

    Professional Education

    Residency: Northwestern Memorial Hospital IL (2008)
    Fellowship: Northwestern Memorial Hospital IL (2007)
    Internship: Northwestern Memorial Hospital IL (2003)
    Medical Education: Northwestern University Medical School IL (2002)
    Fellowship, Northwestern Memorial Hospital Minimally Invasive / Complex Spinal Reconstruction Fellow (2007)
    Residency, Northwestern Memorial Hospital Neurological Surgery (2008)
    M.D, Northwestern University Feinberg School of Medicine (2002)

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    ESTE CEEA CE MERITĂM DIN PLIN NOI. ROMÂNII!

    PENTRU CĂ ȘI NOI NE BATEM JOC DE CEI MAI BUNI DINTRE NOI, IGNORÂNDU-I DE FAPT ÎNGĂDUIM CA CEILALȚI SĂ SE STRECOARE ȘI SĂ LE IA LOCURILE ȘI DIN CAUZA ASTA GENIILE SUNT SILITE SĂ MEARGĂ ÎN ALTE ȚĂRI SĂ ÎȘI ETALEZE TALENTELE.

    ACEST TÎNĂR ARE UN CURAJ F. MARE SĂ SE ÎNTOARCĂ ÎN ȚARA SA DUPĂ CE A TERMINAT LA STANFORD.
    SFÂNTUL IUSTIN CU SIGURANȚĂ VA FACE MULTE MINUNI PRIN EL ȘI MULȚI SE VOR FOLOSI DUHOVNICEȘTE ȘI NU NUMAI.

    CRED CĂ VA REVOLUȚIONA SISTEMUL MEDICAL ROMÂNESC, NU DE UNUL SINGUR CI ÎMPREUNĂ CU ALȚII AȘA CAPABILI CA ȘI EL

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ioane, intradevar Vasi are dreptate. Daca citesti apologeticum sunt doua posibilitati:
    1) Rezisti cand te chinuie toti dracii
    2) Esti spion
    Vasi are dreptate intr-un fel nu trebuie sa fim pupincuristi. Dar Vasi totusi, sa stii ca Hristos ia tratat ca si cum nu vor cadea ci pe cei pe care stia ca o sa cada. Trebuie sa le dam o sansa ne "obliga" Hristos. Dar in fine te apreciez, gindesc ca tine. Nu mai suport sa vad cum unii se lasa incantati de nebunia occidentului. Noi avem tot ce ne trebuie in tara. Romania este cum este pentru ca este in razboi. Suntem atacati psihologic. In strainatate suntem pe teren cucerit. Este usor sa faci pe desteptul cind esti in afara. In Romania cei care urmeaza sa fie desertori tin cu strainii, cu Stanford cu Oxford, pacat!!! Institutii de renume create ca sa indobitoceasca prostimea! Noii dumnezei. Nu ma cred unii, stiu. Pacat!!

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Nu inteleg ca am fi pupincuristi acceptind un specialist venit dintr-un alt sistem de invatamint sa profeseze la noi. Vad ca Vasi se leaga de cu totul alte probleme ale americanilor si nu de cazul unui roman crescut acolo. Tipic romanesc de a manji orice, ca noi suntem cei mai destepti. Suntem, dar exista in acest sistem si un : ''dr '' Streinu Cercel, si un dr Ciomu….si multio altii incapabili de aface ceva bun si blocheaza orice valoare care ar aduce valoare sistemului sanitar. Nu americanii sunt cei care au cate 2 farmacii la parterul blocului ! Cunosc bine sistemul medical romanesc si nu ma simt mandru deloc. Ce demersuri a facut sistemul romanesc ca marele Paulescu sa isi recapete locul binemeritat? Vrei exemple? Gindeste-te la medicii ginecologi care au omorit o tara intreaga! Americanii nu au atitea avorturi cate avem noi.
      Un copil crescut intr-o familie de romani care respecta traditia romaneasca e mai mult roman decat american. Uite ce inseamna un profesionist in sistemul de sanatate cum e dr Arafat! A iesit lumnea in strada sa il apere. Asta inseamna sa apreciezi in primul rind profesionalismul, concept care in Romania a disparut. Sau de ce se roaga romanii unui sfantr strrain sa ii vindece, Sf Nectarie? Xenofobia e buna acolo unde se aduce sclavia. Inca nu am auzit pe niciunul sa protesteze ca manager la o mare fabrica e strain si nu roman, si pri asta romanii devin sclavii occidentalilor. Nu am auzit prea multe proteste impotriva supermarketurilor straine care promoveaza doar produsele straine.
      Tot ce vad in comentariile lui Vasi nu decat frustrare prosteasca si distructiva. Nu cunosc acest personaj, dar modul de a trata problema mi se pare evident deplasata. Nu apreciez un absolvent de la Oxford , Stanford decat prin prisma profesionalismului. Nu e destul sa fii destul de destept sa treci niste examene, ci sa dovedesti in practica ca nu le-ai trecut degeaba. Si asta a facut acest medic! La noi orice taximetrist are doctorat in economie sau drept! Si?…Universitarii nostri sunt niste pupincuristi care ling mainile politicienilor corupti sau ajung in aceste pozitii datorita apartenentei la clasa politica sau masonerie. Pe astia ii placi?

      • Traiasca Legiunea si Capitanul!

        Dupa cum gandesti si vorbesti, nici nu ai sa reusesti vreodata sa ma cunosti. Se vede ca esti strain de neamul romanesc.

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pentru Ioan:

    "Suntem o naţie de rahat" - sau despre cum se dezarmeaza mental un popor

    http://www.tedoo.ro/arma-secreta-a-romaniei/

  11. crestinul ortodox

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    buba este in interior iar stricaciunea se vede pe dinafara ...

    atat timp cat se face cu pact cu dracu , spurcaciune se afla in Institutiile acestui Stat , mai ales in BISERICA unde a intrat pe usa de din dos ...
    suntem dezarmati mental si ajungem sclavi la porci cersind macar roscove spre saturarea noastra ...
    dar ... vai popor roman ...
    unde iti este acea casa frumoasa cu acel pamint unde lanuri cu aurul
    in spice au fost odinioara ?
    unde este acel respect si cinstea cu care ai tai parinti te au asezat ...
    caci Mama ti-a Fost BISERICA Neamului Cel SFANT din al sau lapte te a hranit pe acest pamint in timpuri de necaz si de nevoie
    iar ca Tata
    DUMNEZEU Cel SFANT din Cer tu ai avut si pentru acest Ogor Binecuvantat Sabia lui DUMNEZEU in mana ti s-a dat ...
    aceasta este arma noastra sa ne aparam Ogorul Cel Binecuvantat in SFANTA CRUCE
    sa ne intoarcem acolo de unde am plecat la casa cea frumoasa si vom avea BINECUVANTAREA Cea SFANTA
    BINECUVANTAREA DUMNEZEIASCA
    amin.

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Vreau sa-i felicit pe dr. Stefan Mindea si prietenii sai care l-au ajutat pt obtinerea echivalarii dar mai ales pt deschiderea caii si pt altii.

    Lupta dansilor cred ca a fortat mana birocratilor (ca sa nu zic mai mult) in a o coti pe o cale rationala si corecta.

    Inca odata felicitari si NUMAI BINE.

    Jos palaria !

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Intre timp Stefan Mindea urmeaza cursurile facultatii de teologie si a fost hirotonit si diacon .Parintele Iustin il calauzeste si de acolo de sus ;este atat de frumos cum vorbeste Stefan Mindea de duhovnicul sau din ceruri ,parca sunt una... Tastati anomismia si veti afla lucruri bine placute despre acest om ,mare infaptuitor al poruncilor dumnezeiesti ....Sau blogul lui Marius Ianus .unde este acelsi filmulet cu Stefan Mindea vorbind cu modestie despre el si parintele Iustin .Incantator de frumos !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*