Editorialist „Vocea Rusiei”: Ne pregătim pentru RĂZBOI… în perioada 11-15 martie

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AeESBK1xDXQ]

Valentin Mândrăşescu, editorialistul ediţiei în limba română a portalului „Vocea Rusiei”, susţine că „a început numărătoarea inversă” privind izbucnirea unui război în Ucraina. „Americanii vor sânge, vor mult sânge”, afirmă Mândrăşescu.

Postul „Vocea Rusiei” este finanţat de statul rus şi exprimă poziţiile guvernului de la Moscova.  Avertismentul sumbru al lui Mândrăşescu, privind izbucnirea unui război, a fost postat de pagina sa de Facebook.

„Ne pregatim pentru razboi. Daca nu se intampla o minune, in perioada 11-15 martie, ‘brava armata ucraineana’ ajutata de instructori americani si ‘civilii’ de la Blackwater, va ataca Crimeea. Consecintele sunt lesne de imaginat.

AdvertisementUcraina a ramas fara stat major, generalii si-au dat demisia pentru a nu participa la macel, dar pentru politicieni nu conteaza. Au adus fanatici.

Americanii vor sange, vor mult sange si posibilitatea de a zbiera din rasputeri despre ‘sangerosul tiran Putin’. Evident, dupa versiunea CNN focul va fi deschis de rusi, evident observatorii OSCE (la fel cum au facut in Osetia din care s-au carat cu 6 ore inainte de asaltul lui Saakashvili) vor sustine versiunea americana (din cauza asta nici nu le dau voie sa intre in Crimeea).

(…) Din Vestul ultra-nationalist al Ucrainei spre Crimeea se deplaseaza unitatile militare inca functionale si fidele ‘noului guvern’. A inceput numaratoarea inversa. Sper sa ma insel”, a scris editorialistul de la „Vocea Rusiei”.

El a postat şi două fillmuleţe care ar dovedi ca armata ucraineană se mobilizează şi porneşte la război.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eENtdRX2nYo]

| evz.ro

8 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Se vor intalni cu niste baieti care abia asteapta sa-i cunoasca:
    http://vassian.wordpress.com/.../istoria-fortelor.../

  2. Valentin Dorneanu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Rusia e creștină, nu mai e ce-a fost în perioada comunistă
    Cu noi este Dumnezeu!

  3. Important de citit

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    beforeitsnews.com/war-and-conflict/2014/03/proof-us-staging-false-flag-for-ww3-kickoff-with-russia-video-2451078.html

  4. Mihoreanu Vasile Daniel

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fratiilor nu este bine...!!!! Rusia ca si Romania Bulgaria Grecia Sarbia suntem in primul rand crestinii ortodoxii. Avem sfintii , avem aceiasi credinta...Nu putem sa intram cu Rusia in Razboi....Sa ne lumineze mintea bunul Dumnezeu si sa incurce planurile lui satan...

  5. Mihoreanu Vasile Daniel

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu ne dorim razboi cu Rusia si cu nici o tara.... Noi suntem crestinii ortodoxii , avem ce a mai puternica credinta din lume... Dumnezeu iubeste lumea iubeste credinta noastra , rog ce I ce au aceasta putere sa inteleaga ca suntem acelasii singe... Avem sfintii , moaste si tot asa... Sa ne rugam la bunul Dumnezeu sa ne limpezeasca mintiile, ca sunt tare tulburii....!

  6. archangel of justice

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Milioane de nesimtiti in tara asta, care vor distractie, vor sa bage-n burdihan, sa piarda vremea in cafenele, baruri, restaurante. Asra-i filozofia lor de viata.

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Pai daca Rusia ii Crestina, de ce a anexat Crimea, de ce da armament separatistilor de la Donbas, de ce au inceput atitea razboaie incepind cu Transnistria, Cecenia, Osetia si acum Ukraina! Is niste porci rusii si nu-i mai jeliti atita, ca n-au nimic sfint in ideologia lor.

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ucraina, Cecenia, Osetia, toate au facut parte din urss. sunt rusi cu totii. Ce treaba avem noi, sa ne bagam in ciorba lor? In decursul istoriei, Romania nu a dus lupte de cucerire a teritoriilor straine, ci doar de aparare. Cui i-a trebuit nato sa se duca sa lupte. Noi nu ne sacrificam copii pt altii. Daca am fost prosti si am crezut ca nato e ceva benefic pt romania, acu o sa ne manance gaia. Lupta orgoliilor lui putin si obama ne va costa foarte mult.Tara si poate viata. Sa se duca sa lupte cu rusii cei care ne-au bagat in rahatul numit nato. Oricum beizadelele politicienilor or sa-si scoata scutiri medicale , sa stea acasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*