Plâng icoanele Maicii Domnului cât şi ale Domnului Iisus Hristos în Ucraina şi Rusia

Zeci de icoane….plâng toate deodată în Bisericile Ortodoxe din Rusia şi Ucraina. Conform ştirilor transmise în multe Biserici din Rusia, cât şi din Ucraina, Sfintele Icoane ale Lui Hristos şi Maicii Domnului, dar şi ale altor Sfinţi au început să lacrimeze, după începutul crizei din Ucraina. Destui sunt cei ce vorbesc că este transmis un “mesaj din cer”, care ar aduce a semn rău, alţii se închină la icoane şi cer ajutorul şi mila lui Dumnezeu în criza şi haosul creat. Acest fenomen spontan a plângerii în masă a icoanelor nu s-a întmplat de foarte mult timp, întâmplându-se mai ales pe fondul unor catastrofe mari. De exemplu, cum s-a întmplat înainte de revoluția din 1917. Cazuri de plângere a icoanelor au fost observate de curând în Syktyvkar, Pechora, Rostov-pe-Don, Novokuznetsk, Odesa, Rivne, Kiev, Sankt Petersburg și în alte orașe.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XytJgPkXb9Q]

traducere de pe strangeworlds.at.ua | ortodox.md

3 comments

 1. Valentin Dorneanu

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  toți păcătoșii care totuși îl iubesc pe Dumnezeu și văd că icoanele au început să plângă sigur vor căuta să se sfințească, pentru a nu- L mai supăra pe Dumnezeu și nici pe Maica Domnului.

  Doamne Ajută!

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Pling si Icoanele, cerul plinge, toti Sfinti pling odata cu Dumnezeu, Sfintul Domnul Iisus Hristos, Sf Duh si Sfinta Âmparateasa. La rusi lea dat sansa sa se intoarca la credinta, iar ei se intorc tot la comunism la necuratul si fac razboi.Doamne deschidele ochi la citi mai multi, sa se intoarca pe calea Ta "'calea credintei calea pocaintei calea adevarului.Amin.Sa ne aiba Dumnezeu ,Fiul, Sf Duh si Sf Âmparateasa in paza.Amin..

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  La „butoane” este Cel ce a creat totul. Toți, dar absolut toți, sunt doar o unealtă în mâna Celui Preaînalt. Cum a fost cu Atila - „biciul lui Dumnezeu”, așa va fi și acum. Ca să se pună ordine în lucruri, Dumnezeu îngăduie „răsturnarea mafiei internaționale” prin război. Războiul este unul curățitor al „pecinginei” care s-a format peste lume. Iar în acest război, Hristos va învinge, adică creștinii cei adevărați. Cum? Urmează să vedem. „Piatra pe care n-au băgat-o în seamă constructorii, aceasta s-a aflat în capul unghiului. De la Dumnezeu s-a făcut aceasta. Cel ce se va împiedica de aceasta, se va sfărâma, iar peste cine va cădea aceasta, îl va spulbera”. Suntem o țară mică, dar credința celor puțini din ea, este mare. Sperăm să primim, nu după păcatele noastre, ci după credința noastră. Amin !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*