Danemarca OBLIGĂ prin lege cultele să oficieze „căsătorii” homosexuale

gay-marriage-by-decreeDanemarca a adoptat, recent, legislația care obligă toate bisericile să ofere servicii de „cununie religioasă” cuplurilor de același sex. Nu doar biserica Luterană, care este biserică de stat în Danemarca, ci toate bisericile.

Știrea mai conține un detaliu interesant: ministrul de resort din guvernul danez, cel care a supervizat proiectul de lege și l-a susținut împotriva opoziției creștinilor este ateu (sau agnostic, cum este la modă acum să se spună).

Așadar, cine discriminează pe cine, cine obligă pe cine – și mai ales, cine nu și-a respectat promisiunile că nu va încălca niciodată libertatea religioasă a altora? Ați răspuns: „lobby-ul homosexual”? Ați răspuns corect. Exact aceasta este dimensiunea onestității și respectului pe care activiștii gay îl au față de creștini: dimensiunea unei minciuni ordinare, disimulată atent sub cuvintele mari și termenii goi de conținut ai „drepturilor omului”.

Danemarca este prima țară din lume care a legiferat o formă de „parteneriat civil” între persoane de același sex, în 1989. Astăzi, ea continuă să fie în avangarda ideologiei homofile, expunând celor care au ochi de văzut și minte de înțeles întregul plan: distrugerea celor doi stâlpi ai civilizației, Familia și Biserica. Naivii care mai cred că această luptă este despre „drepturile homosexualilor” mai au, oare, nevoie și de alte argumente?

Danemarca a fost prima ţară din lume care a legalizat parteneriatele civile pentru cuplurile de homosexuali și lesbiene, în 1989.

După 23 de ani de la primul pas, treptat, s-a ajuns acolo unde era de așteptat să se ajungă: la „căsătoria” religioasă homosexuală.

Iată cum a parcurs Danemarca pașii care se parcurg în timp, dar sigur, de orice stat care părăsește modelul căsătoriei naturale bărbat-femeie:

1989 – Legalizarea parteneriatelor civile indiferent de sexul partenerilor

1997 – Lege pentru interzicerea inseminării artificiale a lesbienelor

1999 – Lege privind faptul că persoana homosexuală poate adopta copilul natural al persoanei partenere

2006 – Anularea Legii pentru interzicerea inseminării artificiale a lesbienelor

2006 – Respingere a „căsătoriei” între persoane de același sex

2010 – Lege pentru legalizarea adopției de către cuplurile de același sex

2010 – Respingere a „căsătoriei” între persoane de același sex

2012 – Legalizarea căsătoriei între persoane de același sex, care prevede obligativitatea bisericii de a oficia „căsătorii” religioase pentru cuplurile de același sex

Deși activiștii „căsătoriei” homosexuale declară la început că nu doresc căsătorii religioase și nu doresc adoptarea de copii, pas cu pas, exact aceste cereri ajung să fie satisfăcute de către stat.

Parlamentul a votat noua lege în privinţa căsătoriilor între persoane de acelaşi sex cu o largă majoritate, devenind astfel obligatoriu pentru toate bisericile să celebreze căsătorii homosexuale. Conform legii, preoţii pot refuza, dar episcopul local este obligat să găsească o altă biserică unde să se oficieze ceremonia.

Ca urmare, biserica are în acest moment două ritualuri de ceremonie. Cel tradiţional, pentru cupluri de sexe diferite, şi altul nou, pentru cupluri de acelaşi sex.

Milionarul Stig Elling, fost politician de extremă dreaptă, anunțând în 2012 că se va „căsători” cu partenerul lui, cu care era de 28 de ani împreună, a spus: „Ne-am simțit ca și cum am fi trăit în Evul Mediu. Suntem în 2012!”

Dar renunțarea statului de a proteja căsătoria naturală bărbat-femeie nu se va opri aici. Mai devreme sau mai târziu, sub același pretext, că nu mai suntem în Evul Mediu, se va solicita legalizarea „căsătoriilor” poligamice și poliamorice. Paradoxal, aceste practici au existat mult înainte de Evul Mediu, iar renunțarea la ele a fost înțeleasă ca un semn de civilizație.

6 comments

  1. Valentin Dorneanu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    pentru că e lupta împotriva Bisericii trebuie să spun că vor plânge foarte mult acei conducători danezi. nu s-a mai pomenit vreodată în istorie să obligi biserica să facă din sodomie o sfântă taină. e drăcesc. nu le doresc răul dar cred că în momentul în care vor realiza ce înseamnă asta - oficierea de căsătorii între persoane de același sex - adică batjocorirea lui Hristos vor plânge. Fie ca Dumnezeu să le rânduiască la momentul potrivit pentru mântuirea lor plângerea asta, nu după viața asta când nu va mai fi nimic de făcut și pământul va fi deasupra trupului pe care l-au slujit ca pe un idol. Acolo e pustiul iadului, din strigătele acelea de disperare nu-i va mai putea scoate nimic, așa de rău este că nici o clipă nu ar mai continua ei cu această politică dacă ar conștientiza. Dar acum ei sunt în moartea sufletului încă din timpul vieții și numai un șoc enorm îi mai poate trezi. Doamne Ajută! Noi ce vom face dacă și la noi, în România se va ajunge la așa ceva? Acum este f. bine că parlamentarii au respins această inițiativă. Dumnezeu a rânduit așa, Slavă Domnului.

  2. Pr. Marius, Germania

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cutremurator!
    1. citez din articol: "Danemarca a adoptat, recent..." MAI EXACT: DATA/AN? Detineti o copie in daneza sau in alta limba? Multi dintre preotii de aici prestam servicii civile, nu dispunem de timpul necesar de a verifica toata presa.
    2. "Conform legii, preoţii pot refuza, dar episcopul local este obligat să găsească o altă biserică unde să se oficieze ceremonia." CU SIGURANTA PREOTII NOSTRII VOR REFUZA, NICI NU INTRA IN DISCUTIE(!) IAR PS MACARIE (Dumnezeu sa-i intareasca pastorirea!) NU ARE ALT SPATIU. Punct.
    3. Daca aceasta lege nu vizeaza DOAR "bisericile" protestante cu siguranta se va proceda la un canon special (ASPRU) de rugaciune (preoti & parohii). Astfel de acte satanice constituie inceputul "incercarilor/atacurilor asupra Ortodoxiei" de care vorbeau si P.Paisie Aghioriticul si P.Arsenie Boca si P.Justin Parvu (explicit a declarat ca raul va incepe sa lucreze la 1 an DUPA mutarea PCuv.Sale la Domnul)...Doamne Iisuse Hristoase, intareste-ne si ne miluieste pe noi!
    4. D-lui Valentin: "Noi ce vom face dacă și la noi, în România se va ajunge la așa ceva?"
    Vor iesi preotii cu Sf. Moaste pe strada, vor imbaia zilnic cu agheazma (MARE) strazile satelor si oraselor, NU VOR INDRAZNI asa zisii "politicieni" sa lupte DIRECT cu SFINTII caci Sfintii SUNT lucrarea Duhului Sfant! Nu sunt toti preotii lasi si simonisti, asa cum tot acuza presa, desi drept este ca "padure fara uscaturi" nu exista, insa si pe" uscatruri" cresc bureti care hranesc...NU STIM NOI ASTA.
    Romania este binecuvantata si cu preoti SMERITI, CALZI si PUTERNICI IN RUGACIUNE, despre care nici presa, nici tradatorii Tarii nu vor afla vreodata. Pt.ca nu li se da sa afle! Sfanta Treime nu da raport de activitate, nimanui...Nu-i uitam pe ieroschimonahii, schimonahii si monahii nostrii, cu sutele(!) care se roaga pt. Romania. Bucurati-va ca-i tine Hristos feriti de "curiosi" si ca avem o armata de manastiri la care Psaltirea e rostita continuu! "La inceput era Cuvantul" ... Cuvantul Rugaciunii este dinamic, creator, verb lucrator si arma ... bucurati-va d-le Valentin, duhovniceste sunteti BOGATI in Tara!

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Diaspora , trezeste-te si pregateste-te cu HRISTOS ,macar din urmatoarea DUMINICA . Ai treait destul in VESTUL SALBATIC ,ai vazut si inca vezi destule ,care sant proorocite ,lasa ,, MATERIALISUL ,, care intuneca mintea omului si devine nepasator de toate din jurul lui ,dar si fata de SUFLETUL lui ,care nu moare niciodata . Debaraseaza-te de tot cei modern si gandeste-te ca ,ai si tu ca toti oamenii ,un SUFLET ,care asteapta sa-i da-i viata prin Iisus Hristos .INDREAZNITI CU CURAJ A SPUS IISUS HRISTOS . Inapoi frati si surori ,catre ,MATCA ROMANEASCA ,, ,INTR-UN GAND SI SA APARAM CETATEA LUI HRISTOS ,CU DUMNEZEU INAINTE !!! .

  4. Luncan Daniela Florentina

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sfintilor Martiri si Mucenici rugati-va pentru Neamul Romanesc!
    Maicuta Domnului acopera-ne cu Sfantul Tau Acoperamant!

    AMIN!

    E timpul ca toti romanii sa se reintoarca acasa, in Tara Mama - Romania.

  5. Cei drepti vor mostenii pamantul

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Danemarca se sinucide !
    Sodomia este o deviatie sexuala ,o boala pshihica cu repercursiuni bolnavicioase asupra trupului .Exista studii biologice clare care atesta faptul ca homosexualitatea sterilizeaza barbatul ,ii distruge virilitatea.
    Sodomia ucide genul/sexul barbatesc .
    In cateva zeci de ani de acum incolo se v-a vedea efectul distructiv al sodomiei asupra populatiei native daneze .Din cauza unei natalitati aproape de zero acest popor v-a inceta sa mai existe.
    Sa vorbim de Danemarca prin 2040 ! O sa mai existe poporul danez ? Probabil in anul 2040 in acea regiune in loc de regatul Danemarcei va fi un califat sau emirat musulman.

    Preiau un paragraf din articol :
    "Paradoxal, aceste practici au existat mult înainte de Evul Mediu, iar renunțarea la ele a fost înțeleasă ca un semn de civilizație."
    Paradoxal din punctul de vedere al istoriei adevarate al speciei umane "aceste practici" nu prea au existat in nici un fel de epoca sau de era din antichitatate .
    Sodomia era o practica bizara ,un fenomen izolat .
    De cand este omul pe pamant sodomia se pedepseste cu moartea. Niciodata in istoria umanitatii nu au existat casatorii dintre persoane de acelas sex.
    Este adevarat exista anumite scrieri din antichitate care atesta practicarea acestor bizare apucaturi .Dar in antichitate aceste practici bolnavicioase erau practicate izolat de diferite elemente degenerate .
    In scrierile antice sodomia este prezentata ca o apucatura bolnava la fel asemeni canibalismului si pruncuciderii ,nici decum aceste apucaturi nu sunt prezentate ca un termen de referinta normal pentru societate.
    Cititi cartea Revolta impotriva lumii moderne scrisa de Iulius Evola . Acea carte prezinta perfect civilizatia arhaica traditionala antica in raport cu spurcaciunea de societate satanica in care traim.
    De cand este omul pe pamant nu a existat sa traiasca barbat cu barbat si femeie cu femeie .Pe vremea aia nu existau inventii satanice ca cea a prezervativului ,din cauza bolilor cauzate de materiile fecale ,in antichitate foarte rar era intalnit
    "sexul anal " ,nu exista aceasta spurcaciune.

    In ziua de astazi defapt situatia este alta ,se urmareste anihilarea populatiei europene native care reprezinta o amenintare reala la adresa clicii finantelor internationale.
    Prin promovarea bolilor psihice si a deviatiilor sexuale se urmareste defapt o exterminare pasnica ,fara riscuri pentru dusman ,a populatiilor si popoarelor europene si nu numai.

    • roman agnostic

      Traiasca Legiunea si Capitanul!

      corect...cu adaogarea ca practicile alea antice daunatoare ( 'In scrierile antice sodomia este prezentata ca o apucatura bolnava la fel asemeni canibalismului si pruncuciderii ,nici decum aceste apucaturi nu sunt prezentate ca un termen de referinta normal pentru societate') cred ca suntde naura Rea, diaboloca ar zice crestinii. Si acele forte Rele, diaboloce, poate de Aici, poate [si] din Necunoscut vor sa le impuna azi.
      da-mi te rog u ciata ceva din operele antice in care raul este prezentat ca Rau...Eu am gasit n articol pe Helenic Vigilernce cum ca intr-adevar , homosexualitatea nu era o regula , ci o exceptie. Si e data si o fabula/pilda a lui Esop anti homosexualitate masculina. Despre Lesbiene se aminteste ceva ai putin cunoscut, faptul ca Sapho s-a sinucis pt ca afost parasita de ...un barbat. Sapho a fost acuzata de mai multe incalcari ale cutumelor, printre care si seducerea unor tinere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*