SATANISM: Mingea de la Cupa Mondială este formată din 6 CRUCI

Brazuca-World-Cup-match-ball

Este evident că nu întâmplător au creat acest model pentru mingea oficială de la Cupa Mondială de Fotbal din Brazilia. Aceste vremuri sunt sub pecetea satanismului, a dușmanilor lui Hristos. Astfel s-au asigurat că zilnic miliarde de oameni vor privi și vor aplauda cum este batjocorită Sfânta Cruce prin fiecare lovitură de minge. Poate nu sunt toți jucătorii conștienți de acest lucru, dar cei care sunt creștini (ortodocși) ar trebui să refuze acest model de minge… probabil nu o vor face.brazuca

 

 

6 Comments

 1. îs unii în stare să-L pună și pe Hristos pe mingi ca să dea cu șutu-n El.

 2. Evident! Ba mai mult decat șuturi , a fost Golgota si crucificarea! Problema e ca nu ne recunoastem greseala ca omenire si repetam mereu aceleasi pacate! Semnele sataniste sunt oriunde , peste tot, in orice! Trebuie sa le vedem mereu si sa ne amintim ce vremuri traim si sa ne rugam continuu!

 3. VA ROG FRATILOR CEI IUBITORI AI CINSTITEI SI DE VIATA FACATOAREI CRUCI NU MAI PRIVITI LA ACESTE MECIURI CA SA NU FIM SI NOI PARTASI AI BADJOCORII CE SE ADUCE SFINTEI CRUCI DE CATRE ACESTI NESTIUTORI (INSELATORI)

  DOAMNE AJUTA SI ERTATI

  1. În inima celora care au primit pe HRISTOS DOMNUL, nu mai e loc nici de meciuri, nici de divertisment, filme, muzică, seriale, şi în general tot ce înseamnă distracţie.

   Distracţia, pe lângă sensul lumesc …are şi unul esenţial. Adică: neatenţie.
   Un om distrat, este naiv, aerian, neatent, etc.

   Şi ofticatul ăla de luceafăr stins, vrea ca toţi oamenii să fie distraşi de la mântuirea sufletelor.
   De aceea face eforturi uriaşe pentru a-i ţine distraţi.

   Privegheaţi, fiţi trezvitori, ca să nu vă găsească moartea istoviţi de plăceri şi deşertăciuni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 Comments