Vicepreședintele SUA, Joe Biden: Structurile de stat sunt obligate să promoveze drepturile homosexualilor în străinătate

poponariVicepreședintele american Joe Biden a declarat că protecția drepturilor minorităților sexuale ar trebui să fie la un rang mai înalt decât culturile naționale și cele sociale, raportează RIA Novosti cu referire la “Vocea Americii”.

“Nu-mi pasă de cultura pe care o împărtășiți. Lipsa de umanitate, rămâne lipsă de umanitate, iar prejudecăţile – prejudecăţi – afirmă Joe Biden, într-o declaraţie din timpul unei întâlniri cu un grup de susținători ai drepturilor minorităților sexuale din SUA și alte țări. Vicepreședintele american a declarat că toate structurile guvernamentale ale SUA au fost instruite să acorde prioritate promovării drepturilor homosexualilor în străinătate.

Țările care nu consolidează drepturile comunităților LGBT ar trebui să “plătească pentru lipsa de umanitate”, a declarat Biden. Anterior, consilierul Casei Albe pentru securitate naţională Susan Rice a numit protecția drepturilor homosexualilor una dintre cele mai dificile probleme din domeniul drepturilor omului cu care se confruntă Statele Unite.

sursa pravoslavie.ru traducere pentru ortodox.md

4 comments

  1. Iacoboaie Radu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Graiul disprețului: ,,Nu-mi pasă de cultura pe care o împărtășiți.”
    Gândire masonică evidentă, în spiritul umanismului fără de Dumnezeu: ,,Lipsa de umanitate, rămâne lipsă de umanitate, iar prejudecăţile – prejudecăţi.”
    Principiul forței prin amenințare voalată și indirectă: ,,Țările care nu consolidează drepturile comunităților LGBT ar trebui să “plătească pentru lipsa de umanitate”.

    Dar statele americane care se opun legiferării căsătoriilor homosexualilor? Și sunt multe alte state în lume care nu tolerează păcatul sau anormalul deghizat în ,,umanitate”... Cred că de aceea se și încearcă intimidarea lor...

  2. Valentin Dorneanu

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sfinte Arhanghel Mihail, ajută-i pe oameni în aceste greutăți să câștige mântuirea sufletului!

    • Valentin Dorneanu

      Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Joe Biden silește și amenință toată populația globului să accepte homosexualitatea ca pe ceva normal, altfel "trebuie să plătească"
      De ce vorbește în numele libertății dacă vrea să amenințe ? Dar chiar și fără să fi amenințat, tot rău era - nu acceptăm. Croații au votat nu, românii au votat nu, rușii la fel, chiar rușii sunt hotărâți să pedepsească manifestările vulgare, iar elitele lor sunt pedepsite - homosexualii de marcă, pentru că scopul ar fi unul distructiv - să educe și pe copii în școli și grădinițe dacă s-ar putea că a fi homosexual e bine. sau a fi transsexual sau alte drăcii mai noi e bine.
      dar și cele vechi și cele noi sunt rele, dacă Dumnezeu le-a pedepsit.
      E limpede ca lumina zilei că e vorba numai de niște fărădelegi, nu pot fi făcute legi.
      Că ne sare în ochi și în minte și în auz imediat - e lege să accepți sodomia... cum? ăsta nu poate fi decât dracul...
      mă bucur și mulțumesc lui Dumnezeu că mai sunt țări care în parlamentele lor spun nu legalizării homosexualității. posibil să fie mare luptă împotriva acelora. Că nu lasă planul masonic să se desfășoare. Doamne Ajută! Să ne rugăm neîncetat.

  3. Baltag Lică

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu trebuie să primim sfaturi de la oameni care ignoră existența lui Dumnezeu.Un astfel de om ,care însă reprezintă mase mari de oameni,ne arată ce gândește și asta nu e rău pentru că știm cu cine avem de-a face.Șiți vorba aceea: ,,ferește-mă Doamne de prieteni că de dușmani mă feresc singur",aceasta este foarte valabilă aici și acum.Trebuie să fim atenți și prudenți în tot ce facem.După cum vedeți ,du durează mult și oamenii își dau arama pe față. ,,Ce se vorbește în ascuns se va striga de pe acoperișuri"-așa zice Scriptura,și uite că așa este,adică se împlinește întocmai.Adică planurile de distrugere a moralității creștine și de aici a întregii creștinătăți ,discutate tainic,se dau pe față ,căci cei ce le știu nu le pot ține în ei; nu poate făptura creată să țină ascuns un plan împotriva Creatorului său.Creatorul nu ne mai numește slugi ci ,,frați mai mici"(bineînțeles că este vorba de cei ce-și aduc aminte de poruncile Lui și le respectă și împlinesc pe ele).Se vede că se încearcă să ne oblige ca popor să propovăduim tocmai ceea ce aduce atingere demnității umane și creștinismului autentic.Noi îi compătimim pe aceia cu deviații comportamentale și încercăm să îi ajutăm să-și revină dar să promovăm acest comportament-niciodată.Sodoma și Gomora încă sunt calde și se pare că vor începe să clocotească din nou.Aveți grijă cu cine vă împrieteniți!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*