Documente ce atestă reaua credință a monahului Filoteu, complice cu Victor Roncea, faţă de proslăvirea Părintelui Calciu la 7 ani de la trecerea la Domnul

7 ani Parintele Gheorghe CalciuDezgroparea Părintelui Calciu cu ocazia pomenirii de 7 ani a fost adusă în discuție în obștea Mănăstirii Petru Vodă cu câteva săptămâni înainte de data 16 nov. 2013 (ziua parastasului).

Tot despre acest subiect, obștea Mănăstirii Diaconești și-a manifestat în mai multe rânduri întrebarea dacă Părintele Calciu va fi dezgropat, considerând o mare bucurie pentru toți dacă s-ar întâmpla.

În duminica dinainte de parastas, 10 nov. 2013, starețul Hariton Negrea s-a sfătuit în altar cu preoții mănăstirii legat de dezgroparea Părintelui Calciu, cerându-le să nu spună nimic despre acest lucru. Dar s-a aflat că hotărâseră ca vineri (15 nov. 2013) prin rânduiala cuvenită, cu sobor de preoți să recurgă la deschiderea mormântului Părintelui Calciu și să constate starea în care se află trupul, urmând să decidă ce era de făcut.

Aflând de aceasta hotărârea a starețului, nimeni altul decăt monahul Filoteu, din proprie inițiativă îi scrie fiului Părintelui Calciu, Andrei Calciu, mailurile de mai jos.

După cum puteți citi, el a pus problema conform dorinței lui, contrare celei Părintelui Justin, de a nu fi dezgropat Părintele Calciu. De ce și din partea cui avea această misiune, nu știm! Dar Dumnezeu îi știe orice ungher al sufletului și nu va scăpa.

Deci, monahul Filotheu îl pune în gardă pe Andrei Calciu, ca și cum cineva dinafara mănăstirii Petru Vodă vrea să dezgroape trupul Părintelui Calciu, iar nu preoții din mănăstire, dimpreună cu starețul!!!

În mailurile de mai jos se poate observa clar că Andrei Calciu avea prețuire pentru preoții și monahii din mănăstire și înțelege că cineva din-afara mănăstirii vrea dezgroparea tatălui său, exact cum a și vrut să-i inducă monahul Filoteu.

Refuzul categoric al fiului Andrei Calciu a determinat pe starețul Hariton să renunțe la dezgroparea Părintelui Calciu, zicând că a primit chiar telefon de la el cu amenințări de ordin financiar etc. Cine știe cât de adevărat o mai fi și asta?

 Iată mailurile oferite de starețul Hariton, așa cum i-au fost date de monahul Filoteu, scoase la imprimantă pe niște jumătăți de hârtie. Citiți în ordinea numerotării.

 mail-1mail-2

Și de aici a urmat ceea ce deja e o istorie tristă și un declin fără precedent al mănăstirii Petru Vodă. Vedeţi cu câtă satisfacţie îi mulţumeşte monahul Filoteu lui Andrei Calciu pentru că nu este de acord cu dezgroparea.

E bine de știut că marți, înainte de parastas s-a încercat dezgroparea Părintelui Calciu la orele 9 dimineața, pe timp de zi, dar monahul Filoteu a anunțat presa, care a telefonat starețului cerându-i declarații. În cele din urmă starețul a fost nevoit să oprească dezgroparea.

Câtă ură să fi avut acest monah Filoteu încât să recurgă la uneltele sionismului pentru a-și pârî frații?

Atât de turbat a fost, încât nu a intrat niciodată în chilia în care a fost depus trupul Părintelui Calciu, aproape 40 de zile, timp în care s-au închinat la sfintele moaște ale Mărturisitorului călugări, maici (ex. Diaconești, Văratec etc.), Mitropoliul Teofan, exarhul Neamțului, consilierul Nicodim. Se poate numi aceasta evlavie? Putem spune că el își dorește canonizarea Părintelui Calciu? A scris acea înștiințare pentru canonizare mai mult pentru a avea un alibi, praf în ochi pentru credulii ce nu-i cunosc viclenia. Apropo de acest lucru, și pot fi întrebați pentru confirmare părintele Simeon de la Sihăstria și părintele Antim de la Bistrița, că Părintele Justin, cu 2 luni înainte de trecerea la Domnul ne-a avertizat pe mai mulți care eram în chilia sa, să rupem orice legătură cu monahul Filoteu, să nu mai facem nimic împreună cu el, căci s-a lămurit de-a lungul anilor că este de-o mândrie încât dacă nu este el în centrul lucrurilor nu e bun nimic. Acestea sunt cuvintele Marelui Duhovnic Justin Pârvu despre un fiu duhovnicesc ce a fost ținut în frău cât a trăit, nepermițându-i să mai scrie nici pe net, nici în revista ATITUDINI.

Că veni vorba de revista Atitudini, poate nu știți că prin contribuția lui Filoteu, revista nu s-a mai primit la pangarul călugărilor de când a murit Părintele Justin, deși Părintele lăsase cu limbă de moarte ca revista să meargă mai departe. Asta spune foarte multe despre interesele pe care le are acest “scholarios”, cum îi place să se creadă.

Tot Filoteu a amenințat și alungat din incinta mănăstirii, scoțându-l de la Sfânta Liturghie, pe cameramanul Petru, care mergea des la Petru Vodă pentru a-i lua interviuri monahului Teodot. Aveti marturia cameramanului aici.

Frățietatea lui cu jidovul Victor Roncea arată clar orientarea securist-sionistă a acestuia, lovind cu ură viscerală în monahul Teodot, care vorbește împotriva sionismului. Am fost martor la foarte multe sinaxe ale mănăstirii în care monahul Teodot era pus la zid de către0 “monahul” Filoteu, pentru că îi critica pe sioniști și pe masoni. Deci se unește cu dușmanii pe față ai lui Hristos pentru a-și ucide frații întru Hristos. De frații roncea ne-a spus Părintele Justin de la început că sunt agenți, dar e bine că-i știm și să nu ne dăm de gol, ca să nu se trimită alții pe care nu-i știm. Când a fost cu Roșia Montană, Părintele Justin s-a mâniat tare pe victor roncea care susținea proiectul alături de Băsescu, făcându-l trădător de neam, iar altădată s-a dezis total de el (vezi [lightbox full=”https://www.youtube.com/watch?v=4IYnC9CA-W4″]video[/lightbox]). Dar nici aceasta nu a fost de-ajuns pentru monahul Filoteu ca să rupă orice legătură cu jidanul, ci mai abitir acum dupa moartea Părintelui îl folosește pentru a-l denigra necreștinește pe monahul Teodot, căruia îi poartă o ură luciferică. Iar jidanul parcă duce un adevarat jihad împotriva mărturisitorilor din Ortodoxie, folosindu-se de fiecare ocazie ca să lovească în cei care mărturisesc pe față și deranjează sistemul, cum ar fi ieromonahul Savatie Baștovoi, părintele Mihai Valică, teologul Danion Vasile, toți apropiați ai Părintelui Justin la care ținea și îi punea cu bucurie să predice când veneau la mănăstirile Petru Vodă sau Paltin. Să nu mai zicem de atacul furibund la adresa monahului Teodot, făcut la comanda lui Filoteu. Doar un dușman feroce al ortodoxiei poate să atace așa mărturisitori.

Am spus acestea, și nu sunt decât foarte puține, pentru a vă face cunoscută mocirla în care se scaldă acest monah, dimpreună cu aliatul său în calomnii, victor roncea.

Părintele Justin spune dumnezeiește: “A suferi anumite amărăciuni nu este atât de important. Trebuie să ne îngrijim să nu ne umplem de răutate împotriva aceluia ce ni le pricinuieşte.”

Monahul Teodot a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a aduce la cunoștiință întregii Ortodoxii, mărturia sfințeniei Părintelui Calciu, aflat cu sfinte moaște întregi, luptându-se cu gașca celor ce nu au avut odihnă până ce nu au văzut îngropate sfintele moaște. Depun mărturie că nu i-a fost deloc ușor, dar a BIRUIT! Și i-a iertat pe toți, rugându-se pentru luminarea lor.

Cât mă privește pe mine, dau slavă lui Dumnezeu că mi-am găsit o cale de mântuire și mai puțin mă afectează mizeriile celor doi, însă mă doare pentru monahul Teodot, care e prigonit pentru că urmează linia Părintelui Justin, mărturisește cu orice risc și e un mare patriot și iubitor de aproapele. Cine-l cunoaște, știe că așa e. Să fii prigonit pentru că mărturisești pe Sfinții Închisorilor e mare cinste și poate că e normal să treci puțin prin ponegririle și trădările pe care le-au suferit și ei.

Să ne rugăm unii pentru alții, mai ales pentru monahul Teodot, să-l întărească Domnul Hristos, pentru rugăciunile Sfântului Mărturisitor Justin Pârvu de la Petru Vodă. Amin!

115 Comments

 1. Doamne, ce nebunie! Atat de perfid sa fie acest monah, n-as fi crezut. E clar ca el sta in spatele articolelor mizerabile ale ziaristului on-lae Victor Roncea

  1. Nu e ZIARIST e un SERVICIU. Utimu in gasca a intrat unul RADU RONCEA. Asa ca sunt mai muti al’de RONCEA: VICTOR, GEORGE … toti din aceeasi MAMA.

  2. nu inteleg ce inseamna monah perfid? Pai ce a facut? Dam dovada de un paganism iesit din comun si de o trecere peste vointa Sfantului Duh-Dumnezeu, peste vointa si binecuvantarea arhiereului locului si nu in ultimul rand, peste vointa adormitului! Nu inteleg ce-i cu ortodoxia Adevarului din 2014… Infiorator de bolnavi suntem, de nerabdatori si de trufasi! Nu aveti Sfinte Taine? Va mai trebuie moaste? Nu aveti in Iasi, Suceava, Curtea de Arges etc..? Nu avem Trupul lui Hristos-Dumnezeu personal, real si inviat in Euharistia fiintiala? Ce e mai sfant de atat? Sa ne ingrijim ca lumea sa se uneasca lunar cu Hristos-Euharistic…Asta e cel mai mare lucru ce se poate intampla cu omul cat traieste. Ce dezgropati? Ce deshumari? Ce sfinti ai inchisorilor? Pai..sunt mii de astfel de sfinti…Chiar trebuie sa ne apucam sa-i dezgropam noi inaintea Sfantului Duh-Dumnezeu si inaintea Bisericii? Spovediti-va, si cereti de la Hristos Lumina Cea Adevarat! marian tudor-un preot roman

   1. Pai ce sa fie decat paganism cand ingropi sfinte moaste? Daca Dumnezeu a lucrat prin acei monahi care l-au dezgropat, aceasta fiind si dorinta p Justin, de ce sa nu te bucuri de sfintele moaste ale parintelui Calciu si sa lupti cu atata ura ca sa le ingropi?
    Va cam deranjeaza Sfintii inchisorilor si asta e grav. Nu mai faceti pe avocatul diavolului, caci un preot trebuie sa-L slujeasca pe Dumnezeu.

    1. mai nene, matale nu intelegi ca nu trebuie sa ne comportam ca niste fundamentalisti mujahedini!
     Mireanu, monahul, monahul staret, preotul si preotul monah, nu pot decide nimic fara arhiereu: nici in privinta unor moaste, nici in privinta succesiunii apostolice, nici in privinta sfintirii unei biserici, cladirea ei, amplasarea ei, liturghisirea in ea, persoana care sa liturghiseasca in ea, in privinta Marelui Mir si sfintirii lui, in privinta antimisului. Voi din ce cult faceti parte? Hristos-Dumnezeu, a dat deplinatatea Harului, administrarii si puterii preotesti, numai arhiereului! Asadar, sa ne rugam pentru arhiereii neecumenisti, sanatosi la cap si ai ortodoxiei Adevarului, si sa nadajduim ca macar unul din cei cincizeci ai Romaniei, vor face vointa lui Dumnezeu. Ii urati degeaba pe arhiereii necredinciosi intrucat, Sfanta Liturghie, din oficiu nu-i pomeneste pe acestia: ” Inca ne rugam pentru arhiereul nostru…daca drept invata cuvantul adevarului Tau…”

     Pentru alte nestiinte, suna-ma: 0764.767.841

     1. legat de reingroparea p Calciu, mitr. Teofan a recomandat sa fie reingropat, dar a zis ca obstea e libera sa faca cum considera(mascând astfel ordinele pe care le avea de sus pentru reingroparea p Calciu) si ca nu va lua nicio masura daca nu se va face cum a recomandat… ce vreti mai mult de atat? daca erau cinstitori de sfinti, ar fi pledat pentru punerea la inchinare a sfintelor moaste… dar au fost spalati pe creier si terorizati de vicleniile lui Filoteu si au tacut malc aproape toti

     2. Da Ortodox, ai dreptate Dumnezeu a dat puterea de a sfintii si de a decide numai ierarhilor, dar trebuie sa stii ca nu numai ei sunt Biserica, ci si poporul in egala masura chiar daca nu are puterea de a savarsi Sfinte Taine. Da ascultarea de Arhiereu in ortodoxie este esentiala, dar nu absoluta fara nici un discernamant. Nu suntem ca la catolici sa ascultam de papa infailibil indiferent de ce tampenie spune, la noi daca un ierarh se indeparteaza de Tradiatia Bisericii si o ia pe cai gresite noi ca mireni sau monahi avem tot dreptul sa nu asculta de episcopul respectiv ci doar de Biserica. In privinta pr Calciu, dansul o fi zis sa nu fie dezgropat, dar asta a zis-o din smerenie, si o sa intalnesti acest gen de smerenie la toti Sfintii, pentru ca nici unul nu a zis dezgropati-ma peste nu stiu cati ani ca o sa-mi gasiti moastele, ci din contra toti s-au considerat pacatosi in fata lui Dumnezeu si fara astfel de pretentii de a avea moaste. Este o realitate ca Ierarhia Bisericii este impotriva Sfintilor Inchisorilor,iar asta sa-mi fie cu iertare dar nu este corect, dar daca Dumnezeu va vrea sa-l proslaveasca pe pr Calciu, nimeni, nici macar dorinta smerita a parintelui nu va mai conta in fata vointei lui Dumnezeu. Moastele pr Calciu vor iesi la suprafata chiar daca muntii s-ar darma peste mormantul lui, este doar o chestiune de timp.

     3. Si inca ceva,unul din semnele sfinteniei unui sfant este evlavia poporului, Sinodul doar certifica si formalizeaza canonizand respectivul sfant.

   2. Nu vă supărați părinte, întrebați ce a făcut acest monah Filotheu? Păi, nu ați citit ce s-a scris aici dar și în alte articole despre el? Puneți la îndoială interdicția părintelui Iustin Pârvu? Atunci, de ce mai apăreți pe acest blog? Pentru a tulbura mai tare apele?
    Despre care ,,trecere peste vointa Sfantului Duh-Dumnezeu, peste vointa si binecuvantarea arhiereului locului si nu in ultimul rand, peste vointa adormitului” vorbiți? Poate ne dați mai multe detalii. Oare nu din smerenie, sfântul Gheorghe Calciu-Dumitreasa a cerut să nu fie cinstit ca sfânt?

    MIZA CEA MARE ESTE CANONIZAREA SFINȚILOR ÎNCHISORILOR, CARE ÎNTÂRZIE DE MULT TIMP SĂ SE PRODUCĂ. E LIMPEDE FAPTUL CĂ, DACĂ ACESTE SFINTE MOAȘTE NU AR FI FOST ÎNGROPATE, AR FI VENIT MULȚI CREDINCIOȘI SĂ SE I SE ÎNCHINE ȘI S-AR FI AJUNS LA CANONIZAREA ȘI ALTOR SFINȚI AI ÎNCHISORILOR.
    DUȘMANII DIN UMBRĂ AI ORTODOXIEI ASTA AU URMĂRIT: SĂ ÎMPIEDICE CU ORICE PREȚ CANONIZAREA SFINȚILOR ÎNCHISORILOR, CARE APROAPE TOȚI SUNT LEGIONARI! EVREII SIONIȘTI NU VOR CA POPORUL ROMÂN SĂ AFLE ADEVĂRUL DESPRE LEGIONARI ȘI SĂ-I CINSTEASCĂ…

     1. Nu avem ce discuta în particular. Puteți scrie pe blog, dacă vă acceptă fratele Apologeticum. Bine?

   3. Iertați-mă. Nu vă țin eu lecții, dar chiar și numele pe care vi l-ați ales ,,ortodox”, ne arată oarecum cât de ortodox sunteți, pentru că faptele vorbesc de la sine. Degeaba zicem cu vorba că suntem ortodocși, dacă nu avem faptele, care să mărturisească ele despre noi… Smerenie înseamnă să ne considerăm pe noi mari păcătoși. Am întâlnit comentarii ale unor astfel de credincioși, care se semnau ,,păcătosul”, ,,mare păcătosul”, ,,nevrednicu” etc.

    1. mestere, nici tu, nici apologetul acesta admin, nici mujahedinul saccsiv nu vorbiti despre hristocentrismul euharistic! Ortodoxia Adevarului, se-nvarte in jurul Trupului personal, real si inviat al lui Hristos-Dumnezeu, din Impartasanie. Spuneti lumii in fiecare zi pe blogurile voastre, ca trebuie sa ne unim cu Hristos-Dumnezeu prin Impartasanie! Puteti sa pupati moaste din cinci in cinci minute, toata viata voastra si va asigur ca nu aveti garantia Vietii Vesnice. Si va mai asigur de ceva: toti cei ce nu se vor cumineca, vor turba de la atatea otravuri din alimente, otravuri de la tv, otravuri din aer si li se va altera judecata, logica, mintea, dimpreuna cu toate puterile sufletesti!

     1. parinte “ortodox” dar dvs v-ati inchinat si sarutat vreodata Sfinte Moaste?? daca da ati facut o gandidu-va ca asa ve.ti avea viata vesnica?? eu, pacatoasa ,cand sarut si ma inchin la moaste ma rog acelui sfant sa se roage pt mine nicidecum gandind ca asa voi ajunge direct in rai. ma ierta ti dar nu cred ca preot crestin ortodox ar trebui sa aiba un asa vocabular despre Sf Inchisorilor, despre Sfinte Moaste in general…. eu daca as avea un asemenea preot in localitatea mea nu as asculta de el…. iar despre binecuvantarea arhiereului care a ti vb mai sus,,, chiar si acest monah Teodot pe care nu vreti sa il aparati desi spune ADEVARUL a vb intr-un interviu ca sa ne rugam pt ei, pt mai marii bisericii si ca trebuie sa ascultam de ei, dar pana la un punct, pana unde ne invata de bine. Doamne iarta-ma daca gresesc

     2. Va citesc si nu-mi revin…ca d-voastra sunt marea majoritate a preotilor din ziua de astazi….vorbiti cu atata ura, atata rautate si superioritate incat parca vreti sa va convingeti pe d-voastra si nu pe ceilalti…dar toate sunt scrise ca trebuie sa se intample, chiar parintele Iustin a profetit (exista un filmulet cu aceasta profetie): “veti fi vanduti de mai marii vostri (din biserica)”.
      Daca “mai marii” sunt / vor fi asa, ce sa mai asteptam de la cei care li se supun – preotii din ziua de astazi…
      Vorbiti fff urat de Sfintele Moaste, pacat, mare pacat!
      Nu pot sa nu remarc la toata generatia de preoti din ultimii ani, o departare ENORMA fata de ce erau preotii inainte – mari duhovnici! Cand veti ajunge inainte-vazator ca acesti mari duhovnici, atunci sa vorbiti!
      Inca ceva, preot, ne-preot: smerenie IOC la d-voastra, dar tineti lectii altora???

     3. Gabriela, am sarutat si eu Sfinte Moaste, dar nu le caut cu cazmaua prin pamant. Si daca le-as cauta si le-as gasi, eu anunt arhiereul locului. Eu chiar scriu lumii faptul c, atunci cand sunt sarutate Moastele unui Sfant, acesta simte ca si cand ar fi viu. Tu stii cate Moaste sunt in acest moment in pamant? Chiar trebuie sa le cautam noi cu escavatorul? Cine a spus ca nu as vrea Moaste al prigoanelor, depuse in biserici? Cat despre monahul Teodot, ce-i cu el? Eu nu am vorbit de omul acesta ci doar am spus ca Filotheu, a facut bine ca a intrebat pe fiul parintelui Calciu. Eu anuntam si arhiereii Moldovei.. Asadar, voi daca sunteti ortodocsi ai Adevarului, trebuie sa va rugati ca va rugati ca poporul sa se impartaseasca, nu sa alerge dupa adorat morminte si dupa bifat cat mai multe moaste pupate! Moastele ne sunt data de SFantul-Duh Dumnezeu nu de crestini capiati! Problematica gasirii sau depunerii Moastelor in Biserica lui Hristos-Dumnezeu, este strict problema arhiereului. Daca eu le gasesc depuse in Biserica, le sarut, daca nu, nu le caut eu cu escavatorul! Reveniti-va la cap! Ce aveti?

     4. cred ca dumitale ai o problema.. daca Parintele Justin si-a manifestat dorinta de a-l dezgropa pe Parintele Calciu la implinirea celor 7 ani (sunt mai multi martori pentru aceasta) si aceasta era ascultarea pentru monahul Teodot de la Parintele Justin – de a cinsti pe Sfintii Inchisorilor si unde se poate sa le aduca osemintele in cimitirul manastirii Petru Voda – vii acum dumitale sa incalci aceasta dorinta a Parintelui Justin? Cu 2 ani in urma a fost dezgropat si Parintele Atanasie Stefanescu, pe care Filoteu nu prea il avea la evlavie (si nici p Atanasie pe el, caracaterizandu-l un om al contradictiilor, un negationist), tot acum 2 ani a fost adus in cimitirul manastirii trupurile marturisitorilor Tudor Popescu si Mihail Dummitrescu, actiuni la care incuiatul de Filoteu nu a avut nicio contributie, ci dimpotriva. Cum mai are acum curajul sa se afiseze cu Tudor Popescu cand s-a opus ca parte din osemintele sale sa fie puse la inchinat in biserica? Deci, va rog, nu mai faceti pe avocatul diavolului, ci slujiti Adevarului.

     5. Ce răspuns ați dat… Sigur l-ați recitit și sunteți de acord cu ce ați spus?
      CE ANUME VI SE PARE EXAGERAT PE BLOGURILE SACCSIV ȘI APOLOGETICUM?
      CĂUTAREA ADEVĂRULUI ȘI MĂRTURISIREA LUI ÎN FIECARE ZI, VI SE PARE UN EXCES DE CREDINȚĂ?
      ȘTIM CĂ ESTELA MODĂ ACUM ACUZAȚIA DE EXTREMISM FĂRĂ NICIUN ARGUMENT MĂCAR, DEȘI ACESTA NICI NU A EXISTAT, NU EXISTĂ ȘI NICI NU CRED CĂ VA EXISTA VREODATĂ LA POPORUL ROMÂN CREȘTIN…
      Din mesaj reiese că noi am fi împotriva Sfintei Împărtășanii sau că nu ne împărtășim. De unde această idee provocatoare? Orice ortodox practicant caută comuniunea cu Dumnezeu prin Sfânta Spovedanie și Sfânta Împărtășanie. Ne denigrați așa în mod cu totul gratuit și premeditat?

     6. Repet a mia oara: despre ce vorbesti? Parintele Iustin n-a fost n-a fost si nu este arhiereul locului! Apoi, Filotheu nu este arhiereul locului! Ce duh al ortodoxiei aveti mai? Voi puteti sa va suparati pe Ierarhii care nu vor sa-i depuna in biserici, nu pe randuiala Adavarului? Despre ce logica vorbiti? Pe parintele Iustin nu-l dezgropati? Eu am crezut ca vreti sa-l dezgropati a doua zi dupa raposare… Ce aveti mai in cap? Tarate? Numai arhiereul binecuvinteaza depunerea de moaste!!! Ortodocsii azi, folosesc pastile halucinogene?

     7. Pai arhiereii vor ingroparea sfintilor, sa-i lasam? Au facut presiuni pentru ingroparea Sf. Ilie Lacatusu, au reusit sa-l ingroape pe Cuviosul Iosif de la Radeni. Pe ce te bazezi cand spui arhiereu? Pe faptul ca are mitra si atat? Pe intelepciunea si harul Parintelui Justin nu e oare mai indreptatit sa ne incredem? Cat a fost in viata Parintele Justin, mitr. Teofan nu s-a bagat peste el. Dorinta Parintelui Justin trebuia sa primeze si toata obtea trebuia sa fie intr-un cuget pentru asta. Dar cum am mai zis, au fost majoritatea spalati pe creier de vicleniile lui Filoteu, care sarea ca ars cand era vorba de sfintele moaste ale Parintelui Calciu.

     8. iar de Parintele Justin nu-ti permit sa vorbesti la misto.. o sa te convingi peste ani de sfintenia sa

     9. nene Iacoboaie, dar de ortodocsii toti nu va intereseaza? Nu trebuie sa le spunem tuturora sa se impartaseasca din Hristos-Dumnezeu? Va pasa doar de voi…cativa? Eu nu am spus ca trebuie sa fiti interzisi ca teroristii, eu am spus ca uneori puneti accente neortodoxe si violente asupra unor aspecte, idei si invataturi ortodoxe. De ce te superi cand cpun ca uneori, duhul acesta al vostru semi-ortodox, nu are legatura cu Hristos-Dumnezeu? De ce nu ma suni daca ai sange hristic in vene? De c consideri ca tu detii Adevarul? Eu barem… am primit putere sa invat, sa indrum si sa sfintesc, putere intreita a preotiei lui Hristos-Dumnezeu! De ce nu vreti sa aflati Adevarul? Sta cine va de voi…si va opreste? Cine?

     10. Aproape fiecare propoziție din comentariul de mai sus conține un neadevăr. Lucrurile sunt prezentate exact pe dos. Suntem văzuți ca egoiști. Din punct de vedere teologic, nu cred că este corectă nici exprimarea ,,Hristos-Dumnezeu”, pentru că Hristos este Fiul Lui Dumnezeu. Dumnezeu este Sfânta Treime, prezent în trei ipostasuri. Altă inovație: duhul semi-ortodox…
      Tinere, nu eu dețin Adevărul. Recunosc când greșesc ceva. ORTODOXIA ESTE CEA CARE DEȚINE ADEVĂRUL! ADEVĂRUL ABSOLUT ȘI NESCHIMBAT!
      DACĂ AI UN ALT ADEVĂR, DE CE NU-L PREZINȚI? Ne întrebi de ce nu vrem să-l aflăm… AȘTEPT SĂ-L VĂD, CA SĂ AVEM CE DISCUTA… Vorbim așa doar ca să ne aflăm în treabă? IAR DACĂ CUMVA SUNTEȚI ERETIC (MASON SAU NU), VA IEȘI LA LUMINĂ…

     11. Hristos este Dumnezeu, și Fiul lui Dumnezeu și persoană a Sfintei Treimi.
      Persoanele sunt caracterizate prin nume ipostatice : Dumnezeu-Tatăl, Dumnezeu-Fiul și Cuvântul, Dumnezeu-Preasfântul Duh.

     12. Esenţa păcatului, a oricărui păcat, constă în aroganta mărire de sine. Aceasta este esenţa însăşi a diavolului, a lui satana. Nu este nimic altceva decât a dori să te păstrezi doar înlăuntrul propriei tale fiinţe, a nu te dori în adâncul fiinţei tale decât pe tine însuţi.
      Tot diavolul se află aici: în dorinţa de a-L alunga pe Dumnezeu, în dorinţa de a exista doar pentru tine însuţi şi în tine însuţi, de a fi pururea în contradicţie cu Dumnezeu şi tot ceea ce îi aparţine Lui.
      (Părintele Iustin Popovici, Credința Ortodoxă și viața în Hristos, traducere de prof. Paul Bălan, Editura Bunavestire, Galaţi, 2003, p. 47)

     13. admin, eu nu am spus ca parintele Iustin nu poate fi Sfant sau ca nu ar merita… Alooo! Dar tu tot nu intelegi: administrarea Celor Sfinte in Biserica lui Hristos-Dumnezeu, nu o face Sfantul Georgescu… Administrarea randuielii o face arhiereul! Nici ingerii nu au voie sa se bage peste ei! De aceea, voi ar trebui sa va rugati sa avem arhierei sanatosi la cap, pentru a nu se destrama ortodoxia… In ceea ce priveste adevarul dtale ca, tocmai arhiereii au vrut ingroparea parintelui Calciu, asta nu e imbucurator…daca era un Sfant! Dar…ce poti sa faci? Mergem noaptea si-l dezgropam noi si-l depunem acasa la tine, sau ne trecem de un arhiereu grec precum Serafim de Pireu, si-am rezolvat totul! Vrei sa mergem cu grenade la un sinod romanesc si sa aruncam toti arhiereii in aer?!

     14. Din tot ce ați spus, descopăr faptul că NU SUNTEȚI ORTODOX.
      DA! SĂ NU VĂ SURPRINDĂ ACEASTĂ AFIRMAȚIE. SAU CUM SĂ MĂ FAC ÎNȚELES MAI BINE, SUNTEȚI ORTODOX, NUMAI CĂ DOAR CU NUMELE. ORTODOXIA SE TRĂIEȘTE IAR ASTĂZI, CÂND ESTE ATACATĂ DIN TOATE PĂRȚILE, CU ATÂT MAI MULT TREBUIE SĂ MĂRTURISIM ADEVĂRUL!
      POATE ȘTIȚI CĂ TEOLOGIE FACE ȘI DIAVOLUL. EL E CEL MAI MARE TEOLOG. DAR NU FACE VOIA DOMNULUI, CI DIMPOTRIVĂ LUPTĂ ÎMPOTRIVA LUI DUMNEZEU!!!

     15. ORTODOX?

      ,,Asadar, voi daca sunteti ortodocsi ai Adevarului, trebuie sa va rugati ca va rugati ca poporul sa se impartaseasca, nu sa alerge dupa adorat morminte si dupa bifat cat mai multe moaste pupate!”
      Înclin foarte mult să cred că sunteți mason sau vândut masonilor. Una din diferențele dintre ortodocși și masoni, este că primii caută Adevărul (Hristos), iar ceiilalți caută cunoașterea și se supun orbește (obediența). În masonerie, este ca în armată: ordinul nu se discută, ci se execută! De aceea, vorbim despre robia păcatului. În ortodoxie, adevărul ne face însă LIBERI!

     16. de fapt este aici ca sa deturneze discutia.. o fi vreun tovaras de-al lui Filoxera

   4. ne-ortodoxule, vorbeste diavolul prin gura ta ! Consideri ca avem prea multe moaste de sfinti si nu mai e nevoie sa dezgropam pe altii ! Pai ce crezi ca un sfant recent este mai putin sfant decat sfintii martiri din primele veacuri ? Dupa mintea ta ne-ortodoxa ar trebui sa punem lumina sub obroc si moastele in pamant ! Rusine sa-ti fie ! Iei apararea unui sarpe in loc sa cinstesti cum se cuvine sfintii care se cer dezgropati si pusi la inchinare pentru tot poporul !

     1. Nu va face deloc cinste niciunul din raspunsurile pe care le-ati dat pana acum.
      O trageti intr-una la deal si la vale, sus si tare cu impartasania, pe cand aceasta este la altitudinea fiecarui duhovnic, daca o da sau nu fiilor sai duhovicesti. E pacat mare sa impartasesti oameni cu pacate mari, asa cum suntem mai toti in ziua de astazi.
      De Sfintele Canoane din vechime ati auzit??? Nu de cele pe care “mai-marii” nostri (atata respect merita, in ghilimele) vor sa le schime, ci vorbesc de cele din vechime, de mii de ani.
      Stiti cata lume traieste astazi in pacat, necununati, cati oameni se cununa dupa ce au cazut in pacat, eventual cu mireasa insarcinata, daca nu cu copii mai multi deja mari?!
      Cati mai suntem feciorelnici la cununie? Cati tinem toate Sfintele Posturi? dar miercurile si vinerile de peste an? Cati respectam cele 10 porunci? si toate celelalte conditii pentru a fi vrednic de Sfanta Impartasanie de care vorbiti?
      Oare stiti ca veti da RASPUNS la Judecata pentru toti pe care ii impartasiti cu nevrednicie?? Chiar nu va cutremurati?
      Cat despre Sfintele Moaste si Sfintii Inchisorilor chiar nu e cazul sa vorbiti d-voastra, care banuiesc ca nu ati suportat nimic rau in viata d-voastra – tocmai acum dati un exemplu elocvent: nu suportati pe cei care nu sunt de acord cu d-voastra.
      Din nou un citat dintr-o profetie:
      “In vremurile din urma preotii vor fi ca mirenii, iar mirenii ca diavolii”.
      Dumnezeu sa va lumineze ca aveti nevoie, inainte de a incerca sa-i luminati pe altii!

     2. ” Preotii duhovnici isi unesc judecata lor cu judecata lui Hristos, intr-o totala necautare la fata omeneasca sau lasand judecata lui Hristos sa se exprime prin ei. ” (Sfantul Ioan Gura de Aur)

  3. OFF TOPIC FOARTE IMPORTANT!

   UN RĂSPUNS INDIRECT ȘI DIPLOMAT DIN PARTEA PATRIARHIEI ROMÂNE LA SCRISORILE TRIMISE CĂTRE ACEASTA (pe blogul Discerne, la articolul mai vechi Subminarea din interiorul Bisericii Ortodoxe prin ierarhii şi preoţii căzuţi în erezii – Radu Iacoboaie)

   Având în vedere polemica de ieri cu un ,,preot român” care se semna ,,ortodox” pe blogul Apologeticum și cea de pe blogul Discerne cu un teolog sau preot, care se semnează ,,Dan”, am ajuns la concluzia că se încearcă reducerea mea la tăcere prin ,,cumpărarea” mea. Am mai pățit aceasta cu ani în urmă, când un monah mi-a sugerat că ar trebui să intru în masonerie…
   Întâi voi reda comentariul primit de la Dan (sunt prea multe de spus, mi-ar trebui cteva pagini să scriu), pe care îl consider un răspuns discret din partea Patriarhiei, care nu are curajul să răspundă direct, având în vedere toate argumentele invocate în comentariul său mai amplu:

   Dan commented on

   Domnule Radu, deși eu nu am sesizat scurtarea ecteniei până acum pe la parohiile la ale căror sfinte liturghii am participat, vă cred pe cuvânt când spuneți că există (mulți) preoți care nu mai rostesc toată ectenia de care discutăm. (bine-ar fi să-i întrebați/să-i întrebăm de ce nu fac treaba asta până la capăt). Cred asta pentru că este un fapt cercetat de dumneavoastră, o concluzie bazată pe fapte.

   Însă dați-mi voie să mă îndoiesc că patriarhul Daniel ar fi mason sau ar cocheta cu masonii.

   Mie mi se pare că este de notorietate faptul că Patriarhul este calomniat de câțiva ani, ca fiind mason. În blogosfera ortodoxă, există unele voci foarte gălăgioase și agresive care nu-l mai scot pe patriarh din această etichetă încă de alegerea sa ca întâistătător al BOR. (http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/bor–patriarhul-daniel-nu-este-mason-108264)

   Însă niciunul dintre calomniatorii săi nu a adus măcar o singură dovadă că patriarhul ar fi mason, sau măcar ar ”cocheta” cu masonii! Ori o acuză nedovedită este o calomnie, deci un păcat!… și încă unul foarte urât. În plus, lăsând deoparte și creștinismul, fiecare persoană din țara asta are dreptul la prezumția de nevinovăție, până la proba contrarie. Ori se pare că patriarhul Daniel nu are acest drept: ”el este mason (sau cochetează cu masonii) pentru că este ecumenist, iar dacă este ecumenist înseamnă că e mason”. Eu vă invit însă frățește să ieșiți din această logică păguboasă. Pentru că a avea înclinații spre ecumenism sau chiar acte de ecumenism, nu înseamnă în mod necesar și obligatoriu a fi mason sau a cocheta cu masoneria.
   Da, este un fapt că Patriarhul a trecut peste canoane rugându-se în cadrul unor slujbe, împreună cu prelați eterodocși. Există filmări în acest sens. Desigur, regretabil dar sperăm nerepetabil. Însă de aici până la apartenența la masonerie, sau cochetarea cu masoneria, este cale lungă ca de la cer la pământ.

   Ceea ce fac calomniatorii patriarhului Daniel este un păcat săvârșit în mod sistematic, pe care respectivii îl consideră un act de mărturisire de credință. Și cu atât mai mare este înșelarea. Nu mai zic de tulburările care s-au tot făcut, dându-se naștere la un val anti-sinodal, deci anti-ierarhie… deci un val cu duh sectar…. și mă abțin să dau nume.

   Să fim serioși. Simpla fotografiere cu persoane influiente din UE, care au apartenență la masonerie sau simpatii în acest sens, nu te așează în tabăra lor. (http://deveghepatriei.wordpress.com/2013/06/01/fratele-mason-daniel-ciobotea-pretinsul-patriarh-al-romaniei-ecumenist-indracit-se-intalneste-cu-fratii-lui-de-loja-masonica-din-europa/)
   Ele sunt expresia unor protocoale de diplomație, de bun simț, nimic mai mult. La fel, întâlnirea cu o persoană cu apartenență certă la masonerie, nu te așează în rândul cochetării cu masoneria, la fel cum nici fotografierea unui mason cu un creștin autentic nu-l face pe cel dintâi creștin pravoslavnic. Altfel, dacă simpla interacțiune cu oameni apostaziați ar fi dovadă de apostazie, înseamnă că fariseii și cărturarii l-au acuzat pe bună dreptate pe Hristos Domnul că e păcătos că umblă cu vameșii și prostituatele!
   Domnule Radu, vă rog frățește să discerneți asupra faptelor și intențiilor oamenilor. Fac apel la acest proces de analiză pentru că ne aflăm pe un site dedicat acestei cauze.

   Dacă Patriarhul Daniel s-a întâlnit cu masoni mai mult sau mai puțin dovediți, asta nu ne dă dreptul să-l plasăm în sfera masonilor, cum nici dumneavoastră nu sunteți plasat în sfere de apartenență neortodoxă dacă vă întâlniți cu persoane dubioase (ori chiar anti-creștine) în interes de serviciu.
   V-ați gândit vreodată că patriarhul Daniel apără interesele Bisericii? V-ați gândit că astfel de întâlniri nu pot fi evitate pentru că s-ar face rău Bisericii?
   Deci vă rog, nu întrețineți o acuzație nefondată! Iar dacă aveți dovezi în acest sens, atunci vă rog, nu ezitați să o arătați tuturora spre lămurire. Ar fi o premieră în blogosfera ortodoxă. Însă eu mă îndoiesc că aveți măcar o singură dovadă în acest sens.

   Trecând mai departe, susțineți că ”dacă va apărea o carte despre mărturisitorii din temnițele comuniste, incluzând pe legionari, SUNT CONVINS CĂ NU VA FI DELOC CREDIBILĂ, ÎNTRUCÂT ESTE MULT PREA PUȚIN ȘI PARE O SIMPLĂ FORMALITATE.”, dar afirmația dumneavoastră denotă mai degrabă o preconcepție. Pur și simplu presupuneți că nu va fi credibilă o astfel de carte, doar pentru că ar veni sub oblăduirea patriarhului Daniel. Să nu vă supărați pe remarcă pentru că o carte, de oricare fel ar fi, scoasă de editura institutului biblic și apărută cu binecuvântarea patriarhului… numai formalitate nu este. Dar rămâne de văzut în următoarea perioadă de timp ce și cum.

   În final, încerc să vă răspund și la întrebarea ”de ce alte țări ortodoxe și-au canonizat mucenicii din închisorile și lagărele comuniste, iar la noi nu?”
   După opinia mea, răspunsul nu poate fi unilateral: ”din cauza sinodului!” Cauzele sunt multiple, și nu țin doar de ierarhi:

   a) v-am argumentat în mesajul de mai sus că practica canonizării în BOR este lentă și foarte lentă de obicei, în comparație cu alte biserici surori, precum cea a Rusiei sau a Serbiei. Să dăm vina pe actualul sinod peste această practică moștenită nu-i drept.

   b) Rusia nu a avut ceva similar Mișcării Legionare, care să creeze atâta aderență dar și tulburări sociale care să dea naștere la atâta controversă. (gândiți-vă numai la faptul că fără o informare în masă, corectă, s-ar sminti foarte mulți creștini ai bisericii aflând de sfinți canonizați care au aparținut Mișcării Legionare. Deci este mai întâi este nevoie de o limpezire a apelor, o trecere prin sită a faptelor, e evaluare onestă a Legiunii, atât istoric cât și doctrinar, și un consens de opinie măcar în sânul Bisericii dacă istoricii n-au reușit). În acest sens, sunt de mare folos actualele conferințe și dezbateri care se țin pe subect. Ele fac parte din planul lui Dumnezeu pentru canonizarea sfinților noi mucenici, dar nu prea realizăm asta.

   c) Noi nu suntem un imperiu și o putere ca Rusia ca să facem lucruri de impact național cu ușurință, chiar dacă ele deranjează pe anti-creștinii vecini sau din curte. Câtă vreme ne aflăm în epoca globalismului, naționalismul și chiar patriotismul sunt incorect-politice față de trend, ori a canoniza sfinți patrioți și naționaliști e un afront la UE, masonerie, etc. Dar ce sprijin ar putea avea întâistătătorii noștri în conducătorii politici, care până la urmă sunt fii ai Bisericii, nu? Nu vedeți cum chiar institutul Elie Wiesel este pus sub protecție guvernamentală în timp ce calcă pe reperele naționale? În situația de vață, vă dați seama ce vânătoare de ”extremiști” în sutană s-ar stârni dacă s-ar canoniza sfinți care au aparținut Legiunii? (repet, nu sugerez că lucrurile n-ar trebui făcute, dar să fie făcute bine, că prigonitorii de astăzi abia așteaptă o mică greșeală)

   d) Desigur, un motiv sunt și ierarhii fricoși (nu neaparat indiferenți sau cu resentimente față de sfinții închisorilor), pentru că nu prea cred că mai există astfel de ierarhi (n-am nici eu dovezi dar nici dumneavoastră). Câți și cum sunt numai Dumnezeu îi știe. Noi să ne rugăm să-i întârească Domnul pe calea mărturisirii. A-i arăta pe sinodali cu degetul în mod sistematic ca unici vinovați de situație, este cel puțin nedrept pentru că foarte mulți credincioșii din Biserică, cel puțin cei de vârsta a doua și a treia, deci cei care au prins și au trăit comunismul, sunt indiferenți, total indiferenți față de noii martiri și mărturisitori. Și asta din vina lor, nu din a ierarhilor. Ce ne facem cu ei, că sunt nespus mai mulți decât ierarhii. Dacă arătăm cu degetul la ierarhie, ar trebui mai întâi să arătăm cu degetul prin familiile noastre.

   În plus, sunt de părere că ierarhii refractari sau indiferenți nu vor fi niciodată sensibilizați pe acest subiect prin critică ostentativă ci vor fi sensibilizați cu evlavia propriilor păstoriți. Vor fi sensibilizați când vor vedea că poporul pravoslavnic nu doar cinstește pe noii martiri și mărturisitori, ci îi și urmează în modelul de viețuire creștină. Așa se vor lămuri că e lucrare de la Domnul și trebuie sprijinită cu toate forțele.

   Închei aici cu un Doamne ajută!”

   Vă rog să-l analizați cu atenție și să-l comentați, aducând argumente desigur.

   1. Sunt multe surse pe blogosfera ortodoxă, care îl vădesc pe Patriarhul României de apartenența la masonerie. A citit cineva de pildă pe blogul Graiul Ortodox, numeroasele pagini despre Alegerea Patriarhului? Până și moartea fostului Patriarh nu a fost întâmplătoare, nu a fost naturală.

    1. Îl invit pe ,,ortodox” să citească măcar volumul ,,Creștinismul Mișcării Legionare”, Flor Strejnicu, Ed. Imago, Sibiu, 2000) și capitolele următoare din antologia MASONERIA – ORGANIZAȚIE RELIGIOASĂ ANTICREȘTINĂ (Radu Iacoboaie, Pitești, 2014)

     Masoneria, patriarhul şi Catedrala Neamului………………………………………..173
     BISERICA AMENINŢATĂ DE SECULARIZARE……………………………………175
     Lista RUȘINII: Ecumeniștii din BOR care s-au rugat cu ereticii 18-25 ianuarie 2013………………………………………………………………………………………………178
     DIN SCRIERILE ŞI VIAŢA SFINŢILOR PĂRINŢI (REFERITOR LA EREZIE ŞI ECUMENISM)………………………………………………………………………………….180
     Dumitru Stăniloae: „Ecumenismul este produsul masoneriei” „mari duhovnici români despre ecumenism” – video, analiza fenomenului saccsiv on ianuarie 21, 2009………………………………………………………………………………………..193

    2. OFF TOPIC

     Mă întreb de ce a existat și există încă atâta secretomanie legată de incidentul foarte grav al lovirii în cap a părintelui Adrian Făgețeanu? Doar pentru faptul că ar fi afectată imaginea actualului Patriarh Daniel, care la vremea respectivă fusese trimis la mănăstirea Antim din București de fostul Patriarh Teoctist să învețe de la părintele Adrian Făgețeanu?
     CE L-A ÎMPINS LA UN ASEMENEA GEST INCALIFICABIL, CARE POATE FI CHIAR TENTATIVĂ DE OMOR? Oricum, părintele a fost supus ulterior unei operații și nu a mai trăit mult timp. A trecut la Domnul pe 1 octombrie 2011.

     Părintele Făgețeanu MĂRTURISEȘTE într-un scurt interviu, că la o Sfântă Liturghie de la mănăstirea Antim unde slujea, actualul Patriarh Daniel adăugise câteva cuvinte la Cuvintele Mântuitorului în pilda tânărului bogat care voia să moștească Împărăția cerurilor: ,,DACĂ EU MĂ ROG PENTRU ACEST TÂNĂR, ATUNCEA…”, la care neputând răbda, părintele i-a strigat în față: ,,ERETICULE! N-AI VOIE NICI SĂ ADAUGI, NICI SĂ SCAZI LA CUVINTELE MÂNTUITORULUI!”
     Urmarea a fost lovirea cu bastonul de oțel a părintelui Adrian Făgețeanu, care a fost dus cu salvarea la spital…
     CUM S-A PUTUT TRECE AȘA DE UȘOR PESTE UN INCIDENT ATÂT DE GRAV, ORICINE AR FI FOST ÎN LOCUL LUI?
     IAR MAI TÂRZIU, CU AJUTORUL MASONILOR DIN ZONA BANATULUI, CUM A PUTUT SĂ FIE ALES PATRIARHUL ROMÂNIEI ÎN LOC SĂ FIE ALES PE BUNĂ DREPTATE MITROPOLITUL DE ATUNCI BARTOLOMEU ANANIA, VREDNICĂ A-I FI POMENIREA?
     Doamne ajută!

     1. un duh rau cred ca avea in el de a reactionat asa….si sa fim seriosi atunci nu avea atata putere ca acum,deci ne putem imagina ce poate face,schimba,,,pacat ca nu mai sunt preoti ca pr Adrian Fageteanu sa ii strige in fata cand o ia hai-hui,,,,acum il preamaresc chiar si atunci cand el greseste.Dumnezeu e mare si toti vom raspunde pt faptele noastre insa pana atunci suferim cu toti,pt ce pana la urma urmei??pt niste bani,pt niste relatii bune in societate,pt putere….astea is nimicuri,mai ales pt un preot,de fapt asa ar trebui sa fie..eu nu vreau sa judec pe nimeni,dar nu mai poti conta pe nimeni in ziua de azi,nici macar pe un preot,greu dar greu gasesti un preot bun ,pt sufletul omului.preotul din sat la mine are vila,masina luxoasa,vacantele nu se pune problema…..nu il judec pt asta ,dar ar trebui sa se intereseze si de problemele omului sarac din satul lui unde are parohia,sa il ajute cum p’oate ,sa se roage,pt ca atunci cand are nevoie de fond merge si strange din sat….nu e chiar corect asa….mai stiu altul care e mai tot timpul prezent pe facebook….sa stea ,eu nu s impotriva,dar pt credinciosi nu au nici o vorba buna,nu-i indeamna cand este o problema in bIESERICA CRESTINA sa aiba o reactie,nimic.nu organizeaza o excursie si pt oamenii din sat sa mearga si ei la o manastire,sa viziteze un mormant al vreunui sfant parinte,nimic,nimic…sunt foarte suparata pt treaba asta.acum ca sa termin vreau sa spun ca ma rog bunului Dumnezeu ca baiatul meu(desi are abia 3 ani 🙂 ) sa se faca preot,dar un preot bun,ssa ajute sufletul omului si asa sa ne scoata Maica Domnului cati mai multi preoti in cale.Doamne ajuta si va multumesc

     2. Știu că teologia care se învață acum pregătește preoți ECUMENIȘTI… Dar mă întreb, oare oricine poate deveni preot? Oricine poate primi, dacă învață cursurile, HARUL PREOȚIEI? Misiunea unui preot în societate este una deosebit de importantă.

 2. mare sarpe a tinut la san p Iustin. cand o sa mai merg la Petru Voda o sa-i zic vreo in fata acestui nimic de om

 3. La inmormantarea sorei, Adriana Calciu, fiul, Andrei Calciu, nu a venit din SUA? cred ca cel mai bine ar fii sa il rugati sa faca un filmulet in care sa lamureasa aceasta problema a dezgroparii parintelui si sa scrie o carte in care sa lamureasa oamenii care este pozitia domniei sale pt ca Razvan Codrescu a scris impotriva celor care au dezgropat pe parintele Calciu iar lumea il crede deja. S-a creat ideea ca manastirea e impartita in monahi si agenti din pacate.. ca sa iasa la iveala adevarul ar trebui sa vorbeasca domnul Andrei Calciu

  Cei de la Apologeticum l-ar putea ruga pe domnul Andrei Calciu sa posteze un filmulet ca sa se linisteasca apele si lumea sa aiba din nou incredere in cei de la Petru Voda

 4. Oare care ar fi numarul celor care tradeaza din obste??? Acolo sunt unii care sunt supevizorii altora!!!Unii se cunosc!!! Nu este nimic de mirare, iuda facea parte din cei 12 apostoli. Cel mai grav este ca suntem atacati din interior, lupta perfida.

 5. Exista inregistrarea cu avertismentul parintelui Justin referitor la Filoteu? Daca da, poate o postati.

  1. o are un parinte de la sihastria… dar pentru cine nu crede poate sa mearga la parintii amintiti si sa intrebe

  1. este bine.. este la un parinte care a fost dat afara din manastire si care acum este un pic bolnav

   1. din asta ce sa intelegem noi, ca cei de la conducerea manastirii cred ceea ce s-a scris in ziare si ca sunt impotriva miscarii legionare, de indata ce nu fac nici un comentariu si il mai si trimit afara din manastire pe parintele teodot (poate pt o perioada fiindca nu am inteles)??

     1. Din acest reportaj făcut la comandă politică în mod evident (este postul TVR1, condus de un PSD-ist), vedem că este prezentat în mod tendențios monahul Teodot, ca și când ar fi fost infractor și urmează să fie pedepsit.
      De teamă sau nu, starețul face o declarație scurtă prin care se disociază de faptele și declarațiile acestuia, mai ales când vine vorba despre Mișcarea Legionară.
      Oare aceasta să fie adevărata față a starețului Hariton Negrea? Este demnă de mărturisirea părintelui Iustin? Este clar că nu. Într-adevăr, actualul stareț i-a fost impus părintelui Iustin. Pentru a salva mănăstirea. Dar acum cine o mai salvează, întreb și eu nedumerit.
      Dacă ar fi mărturisit adevărul acum și ar fi înfruntat pe dușmanii ortodoxiei (nu ar fi retractat nici cele spuse împotriva primirii cipurilor), ASTĂZI TOȚI ERAM UNIȚI PENTRU A-L SPRIJINI.
      Din păcate, dezbinarea și-a făcut loc între monahii mănăstirii Petru Vodă. Unii sunt cu Hristos iar alții, nu.

 6. …si inca ce deranjeaza SFINTELE MOASTE ALE INCHISORILOR pe unii de,aici,,,,ne mai semnam si PREOT ROMAN…la urma….RUSINEEEEEEEEE…..ii mai deranjeaza si SFINTELE MOASTE ALE SFINTILOR PREOTI….cum ar fi PARINTELE CALCIU si etc……eu stiu asa….PREOTII se roaga pentru SFINTII INCHISORILOR la fiecare SFANTA LITURGHIE….PENTRU CEI CARE AU MURIT LA CANAL si ,asa mai departe…..da, MONAHUL FILOTHEU tradeaza ……este adevarat ca l,a imbrancit pe acel om Petru….l.a scos afara tragandu,l de maneca tricoului…..rusine sa ii fie de IUDA TRADATOR….

  1. Și monahii sunt războiți de diavol și poate chiar mai mult decât noi mirenii. EXISTĂ PATIMA INVIDIEI (PIZMA). EXISTĂ ȘI PATIMA MÂNDRIEI, CARE ESTE CEA MAI MARE.
   Să ne rugăm ca bunul Dumnezeu să-l întoarcă la credința cea adevărată și pe monahul Filotheu Bălan, ca să nu facă în continuare mai mult rău celor din jur, aproapelui său monahul Teodot.

   1. Maria cred că judecă lucrurile mai în profunzime și în Duhul Adevărului…

    1. Esti avocatul femeii? Sa vadem si noi contractul! Mai baiete, tu sa mergi sa fii miruns iarasi, caci esti apostat, apostat! Crede-ma!

 7. A fost dat afara si monahul Teodot din manastire?
  Admin , parintele Ilie de la Petru Voda este de incredere?
  Niste persoane mi-au spus de parintele Ilie si eu nu il cunosc?
  Parintele Mina consider ca numai este de incredere. I-a spus unui parinte de mir ca s-a exagerat cu deshumarea par Calciu.

  1. nu a fost afara, desi vor foarte multi acest lucru.. nu ma pot pronunta legat de p Ilie

 8. De plecat din manastire ar trebui instigatorul de Filoteu, nu monahul Teodot! Acest Filoteu nu face cinste marelui duhovnic Iustin Parvu! Cand l-ati auzit sa vorbeasca despre Miscarea Legionara? Are un limbaj foarte corect politic, ca sa nu-i deranjeze pe mai marii sai.
  Monahul Teodot a participat la foarte multe comemorari ale Sfintilor din inchisori, cu binecuvantarea staretului de atunci, p Iustin Parvu. Deci cum poate spune actualul staret ca monahul Teodot nu face cinste p Iustin? Ce aberatie! Dar el face cinste p Iustin cand se delimiteaza de Miscarea Legionara si ingroapa pe p Calciu?
  Mai jos este un alt moment comemorativ la Tancabesti, din 2012, deci de pe vremea p Iustin, care l-a delegat pe monahul Teodot sa vorbeasca.
  https://www.youtube.com/watch?v=2i17PjjDQvM

  1. Foarte frumos a vorbit monahul Teodot… Înțelegem astfel, că aceeași evrei sioniști, prin Alexandru Florian, liderul comunităților evreiești din România, care au reușit să dizolve Partidul Totul pentru Țară, continuator al Partidului Garda de Fier și al Mișcării Legionare, sunt cei care l-au atacat și pe părintele Iustin Pârvu, iar mai recent și pe monahul Teodot, care în ultimii ani a fost purtătorul de cuvânt din partea mănăstirii Petru Vodă.
   EI SUNT CEI CARE AU PUS PRESIUNE PE PATRIARHUL DANIEL, CARE SLUJEȘTE INTERESELOR LOR, SĂ DEA COMUNICATUL ÎMPOTRIVA MONAHULUI TEODOT, FĂCÂND PRESIUNI ȘI ASUPRA MITROPOLITULUI TEOFAN (al Moldovei și Bucovinei) ÎN SENSUL DORIT DE ACEȘTI DUȘMANI AI ORTODOXIEI…

  2. nu pot să rămân indiferent… trebuie să facem cu toți un mic altar în sufletele noastre în care să-i purtăm și prin viața noastră să le cinstim jertfa. sunt într-adevăr sfinți, fără ei nu este ortodoxie. De aceea a zis Hristos ca toți să fie una.
   Biserica nu mai e biserică fără a-i cinsti, aceștia au murit pentru Hristos!

 9. Si inca o filmare in care mucenicilor ucisi dupa ritual talmudic la Tancabesti, li se citeste Acatistul Sfintilor din Inchisori de catre un sobor de preoti, majoritatea de la man. Petru Voda, trimisi de p Iustin. Deci cine face sau nu cinste p Iustin? Monahul Teodot sau cei care lovesc in el ca sionistii?

  https://www.youtube.com/watch?v=3cteUk_K2Ys

 10. se poate observa in video-ul de mai sus si prezenta d-lui Ilie Tudor (tatal artistului Tudor Gheorghe), care l-a cunoscut pe Capitan si a stat langa el un an.

 11. Parintele Teodot ar merita sa fie staretul manastirii Petru Voda, caci tine invatura parintelui Justin, iar monahul Filoteu sa fie expulzat in Israel, la fratii sai sionisti si sa le cante a la masterclass la Zidul Plangerii.

  1. https://www.youtube.com/watch?v=P5HdZCw2WFI

   Si totusi, nu monahul Teodot a fost alegerea Pr. Iustin. Cred ca pr. Iustin a stiut foarte bine ce alege si macar in considerarea acestui lucru calugarii din manastire ar fi trebuit sa faca ascultare de staret. Cu siguranta ca tot acest scandal a afectat imaginea manastirii Petru Voda si increderea oamenilor in ceea ce reprezenta aceasta manastire. In ceea ce priveste atitudinea fiului pr. Calciu, nu exista urma de indoliala ca nu a fost de acord cu dezgroparea, indiferent de cine ar fi fost savarsita.

   1. afla ca hariton Negrea i-a fost impus Parintelui Justin, caci altfel vroiau sa inchida manastirea

  2. dar acest master_class ce e, că am văzut pe undeva pus pe noul site al mânăstirii Petru-Vodă și nu prea îmi pare a avea legătură cu Hristos și cu ortodoxia.

   1. adevărul e că pentru unele lucruri de astea eu am îndoieli de a mă mai duce pe la Petru-Vodă. Nu știu ce să fac. Doamne Ajută!

    1. pe la mine pe la Bârlad clubul rotary are adepți în rândurile preoțimii și nu știu câțiva sau 0 chiar au atitudine față de acest fenomen, poate că nu mai există preoți… Dumnezeu știe.

     1. iar unul dintre ei îmi zice la un hram la o biserică unde e cimitirul mare al orașului – lasă nu fi deznădăjduit…. nu-mi pierd nădejdea i-am răspuns. dar nu l-am mai putut ține de preot în inima mea, după ce l-am văzut conlucrând cu rotary.

 12. Doamne ajuta!

  Admin, multumesc mult pentru acest material. In sfarsit incep sa inteleg cum stau lucrurile.
  Indiferent de ceea ce se intampla in viitor, cred in continuare ca Manastirea Petru Voda va ramane in veci un Far calauzitor al tuturor celor ce cred cu adevarat in Sfanta Credinta Ortodoxa. Trebuie sa mergem inainte fratilor. Lupta inca nu s-a dat. Acum au loc doar “mici ciocniri” intre oastea Domnului si lupii imbracati in piei de oaie. Rand pe rand le vor cadea pieile si ii vom vedea limpede. Cat inca se considera “nevazuti”, se bucura si sunt mari mielusei zambitori cu buzele unse cu miere. Armele lor pe timp de “pace”. Dar atunci cand isi vor da seama ca nu se pot pune cu slujitorii Domnului, oferind lapte si miere, vor scoate din adancuri uneltele cele mai cumplite. Abia atunci lupta va fi pe fata si extrem de crancena. Intariti-va fratilor!

  Doamne ajuta!

 13. dom’le ortodox, vrei sa ne lasi cu linguseala asta fata de ierarhi?
  zi aici care e mai breaz din BOR ca sa-l consultam in astfel de probleme?
  ar mai fi PS Justinian Chira, dar nu se baga peste mitr. Teofan, in rest toti sunt redusi la tacere

  1. Cu linguseala…gresesti insa ce ai spus tare, este restul vorbelor tale! Rar mi-a fost dat sa aud pe forumurile acestea, un om cu asa pragmatism, precum esti fratia ta. In primul rand, trebuie analizat fiecare arhiereu roman daca este eretic, imposibil sau total nesincer, pentru a ne muta la altul…fie el si din Grecia. In al doilea rand, va sfatuiesc sa tineti de preotul Gheorghe Anitulesei care vorbeste despre Adevarul curat! Iar in al treilea rand, nu ne ramane decat sa reperam continuu preoti arhierei si preoti neecumenisti! Bravo tie cum ai pus problema! Asa trebuie pusa problema…nu haotic si ilogic! pr.duhovnic

   1. in toata discutia asta dvs aveti un pic de dreptate,trebuie ascultat de mai marii bisericii….dar ascultam pana unde ne invata ei de bine,daca vedem ca se abat de la drum cel bun nu inseamna ca trebuie sa mergem dupa ei….ati vazut la greci cand mai marele lor s-a inchinat cu papa ceilalti au reactionat si incearca sa ii atraga atentia,asa si noi credem ca arhiereii nostri ,preafericitii(unii) gresesc in anumite situatii si incercam sa le aratam asta,nu ii uram ,Doamne fereste…trebuie sa ne rugam pt ei.Doamne ajuta

    1. ortodox sunt,

     Gabriela, eu intreb ce facem? De ce nu ne trecem de Serafim de Pireu? De ce nu feceti lista pentru ane trece de el? Despre ce vorbim noi aici? Toti ma fac ateu, mason si eretic… Mai este lumea normala? Ce e asa de greu sa intelegem ce spune Sfantul Ignatie Teoforul: ” fara stirea unui arhiereu, preotul care liturghiseste, aduce slujba diavolului .” Eu stiu ca voi mirenii nu intelegeti legatura preotului cu Arhiereul si implicit cu Hristos-Dumnezeu. Dar va atinge si pe voi treaba asta a noastra intrucat, voi trebuie sa veniti la Liturghia care are binecuvantarea lui Hristos-Dumnezeu care se da numai prin arhiereu! Eu nu pot sa-mi fac biserici private, eu nu pot sa savarsesc Liturghie pe unde am chef, eu nu pot sa-mi sfintesc bisericile si nu pot sa sfintesc Marele Mir. Ce e greu de inteles? Iacoboaie este un sectar si voi nu ascultati de el! El voieste sa-l alegeti pe el arhiereu, sa-l sfintiti voi si sa va aiba enoriasi! Asta nu mai e sanatos la cap! Problema este ce facem, nu cum sa-i punem bomba patriarhului. Lumea nu mai e sanatoasa?

     1. vai, dar ce limbaj de duhovnic.. chiar nu mai avem ierarhi in Romania?

     2. 1.De cind au ajuns ierarhii ortodocsi, si ei ,infailibili,precum papa?!Adica,un preot executa orbeste-pe considerentul ca datoreaza ascultare ,,superiorului ”- orice ii dicteaza ierarhul sau?El nu are responsabilitate?Preotul este un soldat,dar al lui Hristos,nu al unui om,fie el si ierarh.Nu absolutizam ascultarea-pentru ca distrugerea este imensa.Se poate pierde mintuirea.
      2.De ce ne tot amintiti ca trebuie doar sa ne rugam si sa ne spovedim/impartasim (daca duhovnicul nostru considera ca meritam-asta e ceva personal,nu va priveste pe d-voastra,nu ne cunoasteti asa de bine) si sa nu ne interesam de sfintele moaste,de legile antihristice, ecumenismul,pogoramintele care slabesc sansele de mintuire,actele biometrice,avortul si homosexualitatea,etc,etc,zicindu-ne insistent ca este treaba ierarhilor si nu a celor ,,mai mici” membri ai Bisericii lui Hristos care-va amintesc ,este Una Soborniceasca si Apostoleasca?Adica capii bisericesti sa faca cum vor ei-noi sa nu sesizam nimic,ca ei gindesc pentru noi.Are dreptate Radu Iacoboaie,aceasta este o gindire masonica si o politica noua -straina duhului Ortodoxiei care este Sfintul Duh.Acest fel de sfatuiri catre poporul care se nelinisteste si pune intrebari l-am mai intilnit si la alti citiva preoti/calugari caldicei,in ultimii ani,parca vor sa ascunda ceva si sa ne anestezieze,sa nu ne mai bagam in planurile lor -CARE NE PRIVESC PE NOI! E VORBA DE MINTUIREA NOASTRA,DE IDENTITATEA NOASTRA SPIRITUALA SI NATIONALA,DE INTEGRITATEA SFINTEI BISERICII-de ce vreti sa ne adormiti?Ce aveti de gind cu atita fereala si viclenie infasurata?Pe cine slujiti?
      3.Felul cum vorbiti si va manifestati ne dezvalui ca nu sinteti in Duhul Ortodoxiei!Nimic din ce spuneti nu va arata a fi slujitor sau ,macar,ucenic al Domnului Nostru Iisus Hristos.Sinteti lup imbracat in piele de oaie.
      4.Cred ca sinteti un intrus,introdus ca sa ne deruteze/sa ne influenteze/sa ne testeze.
      Dumnezeu sa va intoarca la bunatate si la rugaciune.

 14. dintodeauna mi s-a parut un infumurat calugarul filoteu si ma miram cum de este trimis din partea manastirii prin conferinte si parlament. a zis numai tampenii si a discreditat lupta contra cipurilor. a inghitit soparla masonului george roncea cu casiera care tasteaza 666. un fiu al unui mare parinte mi-a zis ca p Ioanichie Balan l-a alungat de la Sihastria, ca facea numai tampenii si asa a ajuns la Petru Voda. mare ghinion pe manastire.

 15. @Intristatul
  scrie de pe un IP real si pune o adresa valida si atunci o sa-ti explic ce nu ai inteles

 16. Pana una alta CE FACEM FRATILOR? Stam la palavre? Voi nu prea stiti cum lucreaza sistemul. Nu stiti citi SECURISTI sunt imbracati in rasa. Eu am simtit-o anul trecut pe pielea mea ce inseamna sa fii ridicat de JANDARMI la INDICATIILE UNUI POPA. http://www.replicaonline.ro/preotul-cu-santajul-sexual-continua-sa-slujeasca-si-sa-fie-consilier-la-arhiepiscopie-135772/ De atunci sunt MONITORIZAT, AMENINTAT(prin acele facaturi de ONG care nu sunt nici de DREAPTA nici de STINGA). Ma bucur si bucuria aceasta ar trebui inpartita frateste pentru ca VOR VENI VREMURI SI MAI GRELE. HRISTOS DUMNEZEUL a spus “sa primim doua palme”. Hariton NEGREA tocmai ne-a dat a doua palma. La parastasu de un an de zile a PAR. IUSTIN PARVU in altar s-a facut mare tuburare cind am ridicat acele pancarde. Le tremurau “BARBILE”. FAPTE NU VORBE. Iar fapta ca sa aibe izbinda trebuie insotita de MULT POST SI RUGACIUNE. DOAMNE AJUTA.

 17. un pelerin in tara inconjurata de flacari commented on Sfantul Nicolae al II-lea Romanov, ultimul tar al Rusiei, ucis de un pluton de executie condus emblematic de catre evreul Iacov Iurovski.

  Comentariu pe facebook: Cristiana Taranu: “PENTRU FRATELE NOSTRU MONAHUL TEODOT CU TOŢII SĂ NE RUGÂM CITIND PARACLISUL MAICII DOMNULUI ******************************************************** Unii care au poposit la Mânăstirea Petru Vodă au spus că monahul Teodot nu mai se află în mânăstirea Petru vodă. . Trebuie să cunoaştem. Trebuie să fim responsabili. Trebuie să punem întrebări. Sunt obligaţi […]

  Staretul Hariton nu are nimic in comun cu ortodoxia si cu linia trasata de Sfintul Parinte Justin. Am avut prilejul sa il cunosc pe Staretul Hariton: un om rece, indiferent la publicul de credinciosi care asistau la slujbele din biserica. Nu s-au dau Sfintele daruri de impartasanie in cadrul Liturghiei (26 aprilie 2014) si nu s-au impartasit nici copiii sub 7 ani acolo. ESTE IMPOTRIVA ORTODOXIEI!!!) Nu s-au invitat pelerinii la masa , dupa Liturghia si slujba care a tinut aproape 5 ore si nici nu s-au dat binecuvintari. Lumea trebuie sa se duca la Liturghie la Patru Voda la calugari si sa se inchine la mormintul Sfintului Justin care face minuni mari si dupa moarte. In biserica este icoana Mintuitorului care rasplateste credinta sufletelor sincere care vin si stau la toata slujba. O prietena s-a rugat in manastire si a vazut iesind din icoana in timpul slujbei doua lumini ca doua aripi de inger si in acel moment a simtit ca pacatul pentru iertarea caruia se ruga de multi ani i-a fost iertat de Mintuirorul nostru. DUMNEZEU nu ramine dator la nimeni pina la urma…
  Numai monahul Teodot, cel cu suflet bun si curajos era cu gindul si cu inima deschisa la DUMNEZEU, In timpul slujbei, ceilalti calugari din manastire si staretul Hariton care dormea in altar, pareau in deriva, incordati si stresati. Un mare pacat a fost neacordarea Sfintei Impartasanii credinciosilor spovediti si copiiilor sub 7 ani din biserica. Un francez trecut la ortodoxie si el pelerin din grupul nostru si care a stat 5 ore in picioare la slujba a spus ca toaletele publice din manastire sunt foarte murdare. Asa se arata la straini azi cei care conduc manastirea. Acei calugari in frunte cu staretul il fac de rusine pe Sfintul Justin. Numai monahul TEODOT este de nota 10! SA-L RASPLATEASCA SI SA IL TINA DUMNEZEU SANATOS! Pacat ca masonii au tentacule otravite si in conducerea BOR si trimit oameni rai in Sfinta Manastire de calugari de la Petru Voda si la maici, la Paltin bintuie un anumit preot prieten cu masonii. Iertare. Doamne-ajuta! Curaj la fiecare pentru MARTURISIREA ORTODOXIEI , acum cind traim vremurile de pe urma…Apel la cel mai mare sfint al secolului : Sfinte Parinte Justin pe mina cui ai lasat neamul romanesc?…

  Răspunde Comentarii

  1. RUGACIUNE

   Ai mila DOAMNE
   si de noi
   ca lupu paznic
   o’ fost pus la oi

   Si n-avem
   un Pastor Sfintit ales
   De HARUL TAU
   CEL SFANT Cules ,
   Sa ne duca la pasune aleasa
   unde-i iarba cea frumoasa
   Si mi s-arata DOAMNE ,
   lupii din apus
   Ca In Rasarit
   fiare au ajuns
   si vor DOAMNE a darama
   ce este Sfant ,
   Curat
   Inaltat si Aratat cu Mana Ta .

   Cu SFANTA MANA Ta
   Ce Ne-a Fost Dat
   si Lasat
   Acestui Neam Sfintit
   de vrajmasi mult asuprit
   Mereu ingenuncheat
   si umilit de altii
   ce si-au dorit
   de a fi stapani ai astei natii.

   Si vor Doamne a spurca
   TAINA SFANTA si LASATA
   Din Sfanta Mina Ta
   Cea Binecuvantata
   Si Data La strabuni , la SFINTII
   Acestui Neam
   caci din fasa si pruncie
   fost-am umiliti
   si pe Sfanta CRUCE
   Biciuiti si prigoniti .

   Dara si Aici , DOAMNE
   GLASUL TAU S-a Auzit
   Pe Acest Pamint
   SFANT SANGELE TAU
   Mult s-a varsat
   si in Vin S-a Preschimbat
   Si tot pe Acest pamint
   SFANT TRUPUL TAU
   Mult S-a Jertfit
   Si in Sfanta Taina
   ADEVARUL
   s-a Implinit
   Ca Al Tau CUVANT
   Sfinte DOAMNE
   Cazut-a aici si a insamantat ,
   Si a rasarit vlastar
   “Mai Fericiti sunt
   cei ce n-au vazut
   dar au crezut “.
   Asa DOAMNE
   am fost si noi
   cei asupriti
   ingenuncheati
   de povara si nevoi
   caci toate le rabda
   Boul cel injughiat
   de pe Movila
   Boul cu corvoada
   cea mare si grea
   oare pana cand
   se mai tine spurcaciunea
   si nu s-a rasturna ?
   Pina cand DOAMNE
   ca ii jugu-i tot mai greu
   si carnea i-o rapune
   Povara-i tot mai grea
   ce tine in spate
   ca a merge numai poate .

   Si biciul raului nemilos si aprig
   se mai pune
   Ai Mila DOAMNE
   caci pana cand ?,
   pe acest OGOR
   Dat si Binecuvantat
   fiarele vin
   cu alaiul spurcaciunii mari
   de peste ape
   unde si pe acest pamint
   s-a pripasit si aciolat
   ca fiarele tinut-au Sfat
   pentru boul Cel de SFINTI aratat
   ca vor doar a mi-l rapune
   Si Vor ROMANIA MARE
   sa nu mai aiba hotare
   nici in miazazi
   nici in miazanoapte
   sa fie in intuneric
   cat cuprinde si cat incape
   si la iadu vesnic sortiti
   de fiara antihristica
   pe vesnicie inghititi .
   Astfel slugile raului
   s-au sfatuit
   si soarta boului mi-au pecetluit .

   Dar ochii inlacrimati
   spre Tine DOAMNE ii inaltam
   si la Tine DOAMNE
   Batem , Cerem
   Auzi-ne Te Rugam
   VINO DOAMNE MAI CURAND
   sa dai cu spurcaciunea jos
   ca raul spulberand
   sa inviem in Tine DOAMNE
   Si In al Tau Sfant Nume ,
   Mesia IISUS HRISTOS
   Fiul lui DUMNEZEU Adevarat
   ce povara intregii lumi
   pe Sfanta CRUCE Ai Luat

   Si spurcaciunea dusa
   de pe ast pamant
   dusa in talpa iadului
   vedea-o-s arzand
   Si pleava in patru zari
   vedea-o-s pierzand

   Cei spurcat sa piara
   cei atins de spurcaciune
   sa piara DOAMNE ,
   pe pustiu sa piara
   Doar Cu Focul Tau
   Ogorul se va curati
   in ale sale Hotare
   Cu LUMINA In Adevar
   Mai Alb ca neua
   Se va imbraca si primeni

   Iar Sfanta BINECUVANTAREA TA
   Acest Pamant
   Iarasi Va Primi
   Spre SLAVA TA
   Ca Intre Neamuri
   De aici ORTODOXIA
   Va Rasari
   si Straluci
   In SFANTA CRUCE
   Ne Vom Inalta
   In CRUCE SFANTA
   Ne Vom Purta
   Ca SFANTA Ne este
   DOAMNE
   BINECUVANTAREA Ta

   amin!

  2. sunt multe probleme la Petru Vodă de când Părintele Iustin este în lumea celor drepți. ce ați observat dumneavoastră mărturisesc și eu că mi s-a arătat așa puțin să văd deși eram cam la fel ca cei despre care am observat – prins într-o vâltoare de griji lumești, m-a ridicat un pic părintele Iustin de dincolo de mormânt să văd că într-adevăr erau mulți lumești acolo în altar, la împărtășit nu știu ce să spun, că nu sunt vrednic… iar unii dintre ei se revoltau față de această stare în sufletele lor parcă asta am văzut , să ne rugăm pentru toți că știe Domnul de toate… Sunt sigur că dorința este una spre mai bine de a menționa acele lucruri pe care le-ați menționat. Iar monahii au plată pentru renunțarea la lume, deci să dea Dumnezeu să nu fie lumești. mă refer la ce a comentat Cristiana Taranu: facebook, postat aici de Iacoboaie Radu
   Dar și noi creștinii să renunțăm cu ajutorul lui Dumnezeu să mai vedem lumește.

    1. Va rog aratati Icoana Sfantului Parinte Arsenie Boca si indemnati pe cei multi sa se roage la acest SFANT ca nu este gluma ce va spun …
     Schimbarea la fata a ROMANIEI Este in mainile Acestui SFANT , Parintele Arsenie Boca si scaparea multora va fi pentru cei care ii cerem Ajutorul
     amin

     http://www.youtube.com/watch?v=reyR7kXQEwk

 18. “ORTODOX”…daca deja pui la indoiala cuvantul MARELUI SERAFIM DE PIREU…..doresc deja sa pun in tema oamenii ca Dumneata numai “ORTODOX” nu esti…se pare ca avem de,aface cu un mare LUP IN PIELE DE OAIE….ai dat.o,n bara ca lumea…..SFINTELE MOASTE vad ca te supara….SFINTII INCHISORILOR te supara…MONAHUL TEODOT te supara….PARINTELE IUSTIN n,ar fi un SFANT dupa mintea ta…..stim si noi ca fara de ARHIEREI nu se Sfinteste nimic….doar ca pana la un punct…ascultam de ei,dupa cum spunea SFANTUL PARINTE IUSTIN pana la ADEVAR…care este DOMNNUL IISUS HRISTOS….si care prin SFANTUL PARINTE IUSTIN ne,a proorocit vremurile antihristice ce le traim,,…..daca era,i asa mare ORTODOX PREOT ce esti nu tacea,i precum tac mai toti PREOTII, si nu vorbesc oamenilor despre timpul antihristic ce,l traim……dar esti la fel de mason precum Ciobotea….

 19. citesc, citesc si ma tot intreb: CINE FACE CINSTE JERTFEI MUCENICEŞTI A SFINŢILOR NOŞTRI RECENŢI? – denigratorii lor (în fel si chip, mereu vicleni, ticluind ceva) sau zeloţii, rari şi puţini azi, care striga de pe acoperişuri fărâme din marele Adevăr al Ortodoxiei?

  zeloţii, trebuie cercaţi prin ciurul prigoanei, din care se vor arăta autentici Mărturisitori dacă vor fi dobândit smerenia.

  denigratorii vor lua plata lui Cain: “izbânzile” (nu “pedepsele” -cum traduc unii şi alţii prin versiunile moderne ale Scripturii) în Lume, ca preţ pt sângele iniţiatic vărsat… şi tot precum Cain: vina lor este mai mare decât are a li se ierta lor… -să ne rugăm deci pt ei.

  am zis un cuvânt-două, apoi voi tăcea: hărmălaia trebuie să curga…

  să luăm aminte, fraţii mei ortodocşi, la faptul acesta: că evreii -“fii Împărăţiei”, după cuvântul Domnului Hristos – “vor fi aruncaţi afară”, în timp ce se vor aduna din toate părţile pământului cei vrednici a cina cu Avraam, Isaac şi Iacov. căci via se ia de la lucrătorii cei răi, dăruindu-se celor buni. şi pe “Fii lui Avraam” îi poate scoate Dumnezeu şi din pietre, că-s fii ai Duhului, nu după trup.

  acum, privească fiecare înlăuntrul său: “să se cerceteze omul pre sine”, cum îndeamnă Sfântul Pavel.

  şi -mai întîi de toate şi de toţi- să se cerceteze pre sine aceşti “fii ai Împărăţiei” de la Mân. Petru Vodă & Paltin, care au avut privilegiul de a sta în preajma Sfântului nostru ioaneic şi blajin, pecete a Mărturisitorilor cât şi a Mucenicilor (precum Mucenic a şi fost prin moartea sa, regizată…) – Avva Justin Pârvu.

  oare nu ne ruşinăm un pic la obraz măcar, dacă nu la inimă, de slujirea sa neîntreruptă: atât a Neamului Românesc, cât şi a fiecăruia dintre noi?…

  Mă iertaţi…iertare, fraţilor. Sfântul Părinte Justin să ne pomenească pre toţi înaintea Domnului Dumnezeu, aşa precum ne-a şi purtat pe toţi (de la securiştii din chilia sa, până la mamele cu copii grav-bolnavi, venite din străinătăţuri să-şi tămăduiască copiii la picioarele acestui Sfânt) cât timp trăia.

  “Nimeni, aprinzând făclia, n-o ascunde sub un vas, sau n-o pune sub pat, ci o aşează în sfeşnic, pentru ca cei ce intră să vadă lumina. Căci nu este nimic ascuns care să nu se dea pe faţă şi nimic tainic care să nu se cunoască şi să nu vină la arătare.Luaţi seama deci, cum auziţi: Celui ce are i se va da; iar de la cel ce nu are, şi ce i se pare că are, se va lua de la el” (Luca 8, 16-18).

 20. al doilea cuvânt.

  nu mai trâmbiţaţi, vă rog mult, cum că Părintele Justin Pârvu ar fi avut “o linie” de care unii, azi, “se ţin/o continuă”, iar alţii o calcă în picioare, atunci când nu o falsifică de-a dreptul.

  nu e greşită afirmaţia, chiar deloc nu e greşită. ci esenţial incompletă.

  Ortodoxia este sferică, nu liniară. ce va predanisit Sfântul Justin este însăşi Tradiţia Bisericii noastre Drept-Slăvitoare, nu o ideologie de partid. o mama naşte copii, plini de viaţă, unici. şi când îi îmbrăţişează, şi când îi pedepseşte, mama nu “urmează o linie”, şi nici copiii cu ea – indiferent dacă plâng ori se bucură.

  multa bloggăreală dăunează grav…Vieţii!

  “Duhul este cel ce dă viaţă; trupul nu foloseşte la nimic. Cuvintele pe care vi le-am spus sunt duh şi sunt viaţă” (Ioan 6, 63).

  1. tocmai ca cei care ar trebui sa tina linia trasata de Părintele Justin, dupa Sfintii Parinti si marturisitoare conform vremurilor pe care le traim, nu o fac, dar o tin pe cea a partidului patriarhal… cunoscatorii stiu la ce ma refer…

  2. Când s-a folosit expresia ,,linia părintelui Iustin” s-a avut în vedere gândirea, propovăduirea părintelui care s-a ținut de predania Sfinților Părinți. Nu are nicio legătură cu vreo ideologie. Poate că termenul acesta trimite cumva prin asemănare la ,,linia partidului” sau nu mai știu ce. Poate că nu este bine de folosit. Doamne ajută!

 21. OFF TOPIC ȘOCANT! DOUĂ SCURTE ARTICOLE DESPRE ADEVĂRATA FAȚĂ A MASONERIEI! CU CINE VREA PATRIARHUL SĂ SE UNEASCĂ!

     Persoane de Rang Înalt din Europa se distrează vânând și omorând copii dezbrăcați!!!
      vremuritulburi, 19 iunie 2014
     
     Aceasta este unul dintr-o serie de articole preluate ca mărturie de la martori în fața Curții Internaționale de Drept Comun de la Bruxelles. Cinci judecători internaționali examinează dovezi de violuri de copii, tortura, crima și răpiri efectuate de către membri ai elitei mondiale apartinand cultului satanic Ninth Circle (Al Nouălea Cerc Satanic).
     Sacrificiile de copii s-a declarat ca au fost efectuate în catacombele din catedralele catolice ale Vaticanului, pe moșii și plantații private cât și în baze militare de stat din Belgia, Olanda, Spania, Australia, Irlanda, Franța, Anglia și Statele Unite. Cel puțin 34 de locuri unde au fost ingropati copii au fost identificate în Irlanda, Spania și Canada – dezgroparea lor fiind refuzata de catre guvernele statelor respective, la fel opunandu-se si Coroana Angliei și Biserica Catolică. Conform declaratiilor martorilor la intrunirile societatii Ninth Circle au fost prezenti Papa Francis, fostul Papa Ratzinger, reprezentanti ai bisericii Anglicane, reprezentanti din Biserica Unită a Canadei, oficiali ai Bisericii Catolice, inclusiv Cardinali, membri ai familiilor regale europene, inclusiv Regina Elisabeta și prințul Phillip, oficiali ai statului Canadian, Australian, ai Marii Britanii cat si reprezentanti ai guvernelor din Statele Unite ale Americii, membrii CIA, judecători, politicieni și oameni de afaceri din SUA, Belgia, Olanda, Canada, Australia, Franța, Irlanda și Marea Britanie, plus reprezentanti din armata SUA.
     Adolescentii erau drogati, dezbrăcati, violati, vânați în pădure și apoi ucisi de catre un grup de persoane de Rang Inalt din Europa, conform ultimului martor ocular din această săptămână care a depus mărturie în fața Curții Internationale de Drept Comun de la Bruxelles. Femeia a fost al patrulea martor ocular care vorbit despre aceste partide de vânătoare umane efectuate de catre elitele globale apartinand cultului Al Nouălea Cerc Satanic. Un fost membru al unui grup de interse(sindicat) din Tarile de Jos cunoscut sub numele de Octopus, a mărturisit că victimele pentru aceste partide de vânătoare umane au fost adus din centrele de detenție pentru minori din Belgia și Olanda.
     “În 2004 am participat fara sa vreau la o actiune de tortură, viol și omor de copii care au fost drogați, actiune efectuata de catre un grup de persoane de rang înalt din Țările de Jos”, a declarat o femeie. “Am fost dusa la o “petrecere” de vânătoare în Belgia, aproape de Bruxelles, unde am vazut doi baieti si o fata in varsta de 14 – 16 ani care au fost vânati și apoi ucisi de către elitele globale. Partida de vânătoare umana a fost bine păzita de către Garzile Roiale. Mi s-a spus că si Regele Albert al Belgiei a fost prezent. “
     Alti patru martori oculari au confirmat că în calitate de copii și tineri au fost forțați să participe la partide de vânătoare umane, unde ei si altii copii au fost violati, unii dintre ei ucisi, dupa care penisurile baietilor decedati au fost tăiate jos. Se presupune că exista un palat rural olandez unde penisuri de băieți sunt expuse ca trofee pe un perete. Unele partide de vânătoare au fost găzduite chiar pe domeniul Palatului Belgiei unde locuieste Regina Beatrix.
     
      Regina Beatrix
     Terapeuta olandeza Toos Nijenhuis a susținut că la varsta de patru ani a fost forțată să asiste la crime de copii, in care a fost implicat fostul Papa Ratzinger, un Cardinalul catolic olandez, plus tatăl Reginei Beatrix și fondatorul grupului Bilderberg, Printul olandez Alfrink Bernhard. “Am văzut crima fostului Papa Joseph Ratzinger care a ucis o fetiță”, un alt martor a confirmat. “Actiunea s-a petrecuta la un castel francez in toamna anului 1987. Ce s-a intamplat acolo a fost urât, oribil și nu s-a întâmplat doar o dată. Ratzinger și Bernhard au fost unele dintre cele mai proeminente figuri care au luat parte.”
     
      Papa Joseph Ratzinger
     În Irlanda, Spania și Canada, s-au descoperit 34 de locuri unde au fost ingropati copii și se pare ca au legatura cu activitățile Ninth Circle. Cel mai mare loc dintre aceste a fost Mohawk, Școala Rezidentiala Indiana din Brantford Ontario, unde in 2008 au fost identificate mai multe resturi de copii, înainte ca Biserica Catolică, Guvernul Canadian și Coroana Engleza sa opreasca săpăturile. Curtea ICLCJ din 2013 a constatat ca Regina Elisabeta și prințul Phillip sunt gasiti vinovati pentru dispariția din 10 octombrie 1964 a zece copii nativi de la școala catolică rezidențiala din Kamloops, British Columbia. În primele două săptămâni dn 2014, martorii curtii au identificat ca participanți la actiuni care includeau violarea și uciderea de copii Mohawk și nou-născuți, reprezentanti ai caselor regale olandeze și belgiene . Persoanele identificate au fost Bernhard și Regele Hendrick, consoarta reginei Wilhelmina a Olandei.
     Alte persoane identificate ca fiind observate in timpul partidelor de vânătoare umane au fost Printul Johan Friso și soția lui Mabel Wisse Smit, foști miniștri, generali ai armatei olandeze, Secretarul de stat Raad van State din Olanda, Regina Beatrix și alți lideri politici, la nivel mondial, inclusiv din Statele Unite. “Bineinteles ca Willem Alexander și Regele Filip la fel ca si soțiile lor, stiu despre acest abuzuri si crime savarsite asupra copiilor”, a declarat un martor ocular. “Dar nu fac nimic in privinta asta și probabil sunt cei care doresc oprirea investigațiilor și urmăririlor penale.”
     
      Printul Johan Friso
     În ianuarie 2014, fratele regelui Olandei Printul Johan Friso a intrat în comă după ce trei site-uri de limbă olandeză au pus intamplarile pe internet. Site-urile au arătat că Friso a fost la vânători umane . “Povestea a ajuns pe internet după ani de încercări in care s-a insistat ca Sistemul Politic si Departamentul de Justitie din Olanda să acționeze împotriva criminalilor”, a declarat un martor ocular. “Nimeni nu a făcut nimic pentru ai opri pe acesti criminali, probabil pentru că Regina Beatrix și Regele Albert au intervenit in investigații.”
     Partidele de vânătoare umane au avut loc pe domeniul Palatului Belgiei unde locuieste Regina Beatrix conform altor doi martori care au confirmat ca Papa Joseph Ratzinger și tatăl Reginei Beatrix care a decedat intre timp, Bernhard Alfrink, au fost prezenti la sacrificile de copii. Ambii s-au declarat a fi simpatizanți ai nazismului.
     Curtea ICLCJ a primit o colecție de înregistrări din arhiva iezuita despre un alt cult de sacrificiu de copii, cunoscut sub numele de Cavalerii Întunericului. In 1933 cavalerii erau numiti de către iezuiții catolici și divizia nazista Waffen SS . Înregistrările au arătat ca Ratzinger a fost identificat ca fiind un membru al Cavalerilor in timp ce era Asistent Capelan SS la lagărul de concentrare Ravensbruck în Germania. Înregistrările au aratat de asemenea, că Ratzinger a participat la ritualuri de sacrificii de copii, utilizând copii răpiți din tabere sau prizonieri politici.
     Un alt document prezentat instanței si numit Privilegiul Magistratilor a indicat ca sacrificile de copii au fost un eveniment regulat la Vatican. La frageda varsta de 12 ani “Svali” din San Diego County California a afirmat că a fost dusa in catacombele de sub Vatican pentru a asista la sacrificiul unui baietel pe care il drogasera în vârstă de numai trei anisori. În acest film intervievatorul ei a spus că in urma cu 24 de ani o alta fata pe nume “Maria”, i-a spus ca si ea a asistat la un alt ritual satanic in care a fost sacrificat un copil în aceleași catacombe din Vatican.
     Săptămâna trecută, un anchetator de poliție irlandez a raportat la Curtea ICLCJ că aproape 800 de copii au fost gasiti îngropati intr-un bazin de decantare a unei manastiri catolice de maici, trupurile copiilor au fost gasite dezmembrate si decapitațe – semne care arata ca ar fi putut fi uciși în ritualuri satanice. În ultimele două luni, Curtea ICLCJ a adunat o gramada de marturii cu privire la violuri, tortura și uciderea copiilor facute pana aproape de anul 2010 de lideri catolici, membri ai familiei regale europene și alte elite globale.
     Curtea ICLCJ a adunat o gramada de dovezi noi și o serie de noi martori vin înaintea curtii pentru a depune mărturie cu privire la Al Nouălea Cerc Satanic. Ei au descoperit ca membri aparinand cultului Al Nouălea Cerc Satanic sunt implicati la nivel internațional în sacrificarea, răpirea, ucidera si exploatarea copiilor. Cei cinci judecători internaționali, precum și cei 27 de membri ai juriului sunt de asteptat să rămână în sesiune pentru cel puțin inca un an, ca urmare a complexității cazurilor.
     A fost oferita protectie cetățenilor sau angajaților Vaticanului, Coroanei Angliei, bisericilor sau angajati din diferite guverne care doresc să depună mărturie sub jurământ sau aduc dovezi care conduc la urmărirea penală a acestor elite globale suspectate de comiterea de infracțiuni. Recompense de până la 10.000 de euro aproximatv 13660 de dolari sunt disponibile prin intermediul instanței ICLCJ.
     Curtea ICLCJ a lucrat cu peste 450 de Ofiteri de Drept Comun din 13 țări, care operează in 51 de grupuri ca experti locali. Fondurile de organizare locale au fost disponibile pentru Grupurile de Drept Comun prin intermediul Tribunalului Internațional impotriva Crimelor efectuate de Biserică și Stat. Pentru a contacta ofiţerii de la Curtea Internaţională de justiţie din Bruxelles sunaţi sau trimiteţi e-mail la: [email protected], [email protected], [email protected], 250-591-4573, 386-323-5774
     Sursa: http://truthcdm.com/

      anca said: iunie 20, 2014 la 7:32 pm
     Doamne bunule DUMNEZEULE, unde s-a ajuns!, in ce lume traim, cine a ajuns sa conduca omenirea, cine pretinde respect pentru coroana regala a unui stat cu asemenea fecale la conducere,cu papi ca astia de la VATICAN, cu oameni cu influienta in politicile statelor?!
  Salvarea omenirii consta in a distruge aceste scursuri, a curata fata pamantului de “RAUL”care a pus stapanire pe tot. DUMNEZEU sa ne ajute!

      Alexandra Axu said: iunie 21, 2014 la 9:21 am
     Nu stiu cum mai are Bunul Dumnezeu atata rabdare… Oricum papa a fost acuzat de multe ori ca a participat la ritualuri din astea si cine stie cate lucruri se mai intampla…! Sa ne rugam Bunului Dumnezeu sa aiba grija de noi si sa ne ajute!

      anca said: iunie 21, 2014 la 3:41 pm
     @Alexandra Axu,dar nu cred ca este indeajuns numai sa ne rugam si sa asteptam mila de la bunul Dumnezeu.

      Iacoboaie Radu said: iulie 11, 2014 la 4:52 pm
     Părintele Iustin Pârvu ne îndemna să fim informați și vigilenți. ASTA ESTE MASONERIA ȘI ESTE BINE SĂ ȘTIM CINE ESTE, PENTRU CINE LUCREAZĂ ȘI CE ROL ARE ÎN SOCIETATE.
     ÎN TIMPUL COMUNISMULUI S-A INOCULAT ÎN MENTALUL COLECTIV AL POPORULUI ROMÂN FRICA ȘI ASCULTAREA OARBĂ FAȚĂ DE CEI AFLAȚI LA PUTERE (,,PARTIDUL MULTIUBIT”).
     DUPĂ 1989, NE-AM PRICOPSIT CU COMUNISMUL CU FAȚĂ UMANĂ (PSEUDO-CAPITALIST), CARE ELIMINÂND TREPTAT ROMÂNII DE CERTĂ VALOARE, SUBMINÂND ECONOMIA NAȚIONALĂ ȘI ÎNCURAJÂND CORUPȚIA, A DETERMINAT ÎN MOD PREMEDITAT AVERSIUNEA ROMÂNILOR FAȚĂ DE POLITICĂ (ARTA GUVERNĂRII) ȘI APATIA CIVICĂ (constatată mai ales la alegeri).
     ÎN PREZENT, SCĂDEREA DRAMATICĂ A NIVELULUI DE TRAI AL MAJORITĂȚII COVÂRȘITOARE A ROMÂNILOR, CUMULATĂ CU DECĂDEREA INDUSĂ (PROVOCATĂ) A CULTURII (a învățământului românesc și cea prezentă în mass media aservită în mare parte ,,elitelor” masonice) SUNT FACTORII DETERMINANȚI PENTRU MENȚINEREA MASELOR ÎN IGNORANȚĂ ȘI ROBIE (APATIA).
  Câți români oare au aflat măcar că există masoneria și câți știu ce înseamnă aceasta și ce rol distructiv joacă cu adevărat în societate? DACĂ ROMÂNII NU SE TREZESC ACUM, MÂINE VA FI PREA TÂRZIU…
  Masonii își văd liniștit de treburi, își freacă mâinile cu multă satisfacție ori de câte ori duc la îndeplinire unul din planurile ticluite în cluburile lor selecte (ateliere și loji) și râd pe seama noastră a românilor, pe care ne consideră de rang inferior față de ei (ILUMINAȚII), o gloată incultă și nedemnă (considerându-ne potrivit Talmudului lor goimi, adică animale). Și oare animalele nu au fost aproape toate cipuite? Acum NE VOR CIPUIȚI ȘI PE NOI!…

    Un lider catolic iezuit demisioneaza dupa ce a fost acuzat ca a participat la ritualuri in care au fost sacrificati copii. Demisoneaza si Papa Francisc?
  vremuritulburi, 11 iunie 2014

    Liderul catolic iezuit Adolfo Panchon si-a anunțat demisia în această săptămână după ce Curtea Internațională de Drept Comun de la Bruxelle a dovedit implicarea sa in cultul satanic Ninth Circle(Al Noualea Cerc Satanic) care organizeaza ritualuri, in care sunt sacrificati copii. In conformitate cu buletinul publicat de Tribunalul Internațional pentru Crime ale Bisericii, “in ultima lună, cinci judecători au examinat numerosi martori și documente din arhiva Vaticanului care ii dovedesc în mod clar pe Adolfo Panchon, Papa Francis, fostul Papa Ratzinger și Arhiepiscopul de Canterbury Justin Welby de participarea in ritualuri care implicau violuri și uciderea de copii, fapte care au avut loc pînă nu demult, anul 2010″. În ultima lună ITCCS a început urmărirea penală in fata a cinci judecători internaționali și a 27 de jurati, ne spune childabuserecovery.com.
    
     Fostul Papa Joseph Ratzinger saruta un tânăr enoriaș
    Remarcile bizare ale Papei Francis în timpul turneului de săptămâna trecută in Orientul Mijlociu, in care declara ca “Abuzul sexual este ca un ritual satanic“, arată că el înțelege că violurile copiilor din cadrul bisericii sale sunt legate de ritualuri satanice în care el însuși a participat “, a spus procurorul de la Bruxelles . “Considerăm remarcile Papei o admitere tacită de vinovăție și intaresc astfel implicarile sale în această crimă monstruoasă.”
    Un Ordin catolic iezuit numit “Privilegiu Magistratilor”, datat 25 decembrie 1967, cu privire la acest diabolic ritual “Liturghia Neagră” si care a fost extras din arhivele Vaticanului, a fost furnizat catre instanța de judecată. Documentul a fost inaintat pentru a demonstra că fiecare nou Papa era obligat sa ia parte la ritualul satanic Ninth Circle in care erau sacrificati copii ca mai apoi sa li se bea sangele.
    “Documentele Vaticanului indică în mod clar faptul că timp de secole iezuiții au avut un plan premeditat in care pentru acest ritual, se rapesc nou-născuți ca sa fie sacrificati pentru ca mai apoi sa li se counsume sângele”, a declarat Procurorului șef in fata instanței. “Planul acestui ritual satanic este efectuat pentru a obține putere “spirituală” din seva de nevinovat, asigurându-se astfel stabilitatea politică a papalității din Roma. Cel putin din anul 1773, aceast ritual a devenit traditie si este efectuat periodic de către Biserica Romano-Catolică, Iezuiți și fiecare Papa. “
    Reţeaua de supravieţuitori organizată de Leopold şi îndreptată împotriva Terorilor Bisericii a trimis o delegaţie de martori la Curtea din Bruxelles.
    Din 2014 curtea de la Bruxele a inceput urmarirea penala a mai multor lideri ai gruparii Ninth Circle, printre care Papa Francisc, Adolfo Panchon si Welby .Cel putin 8 martori au marturisit ca fie Papa Francisc, fie Papa Ratzinger sau Panchon au fost prezenți impreuna cu ei in aceste orible ritualuri in care erau sacrificati nou nascuti.
    Buletinul ITCCS din 27 Mai, anul curent, a anunțat că instanța a primit noi dovezi de la surse din Vatican in care se specifica ca Papa Francis a depus eforturi uriase pentru a acoperi activitățile organizatiei Ninth Circle și a încercat să ascunda dovezile incriminatoare.
    În timp ce Pachon a decis să demisioneze, Papa Francis a sugerat reporterilor în timpul turneului recent incheiat din Țara Sfântă, ca este posibil ca si el sa urmeze exemplul fostului Papa Ratzinger și să se retragă. La data de 15 februarie 2013 instanța de la Bruxelles a constatat ca Ratzinger era vinovat de crime împotriva umanității. El a demisionat câteva zile mai târziu, pe 28 februarie.
    Dovezile prezentate curţii în 2013 pot fi găsite în articolul lui Kevin Annett, intitulat „Hidden no longer” (nu ne mai ascundem-nu mai este un secret) şi disponibil gratuit aici.
    
     Papa Francisc
    Săptămâna trecută, instanța a amânat sesiunea pentru câteva zile, după ce a primit veste că un nou ritual de sarificare de copii este planuit de Ninth Circle pentru data de 15 august 2014 într-o incapere aflata sub Catedrala romano-catolica Marie Reine du-Monde din Montreal, Canada. Unii dintre martori pe cand erau copii, de asemenea, au mărturisit că au fost fortati sa se uite la sacrificii de noi nascuti si in alte locatii: în cripta Castelului Caernarfon în Țara Galilor, in catacomba aflata in subsolul din aripa de vest a școlii rezidentiale canadiene Branton Ontario Mohawk din India cat si pe plantatii din Franța, Olanda și Statele Unite ale Americii .
    Martorii au numit si alte persoane importante ca facand parte din organizatia Ninth Circle, printre ele se numara: Cardinalul Alfrink apartinand bisericii catolice Olandeze si Prințul Bernhard al Olandei; Membri ai familiei regale britanice, olandeze și belgiene, inclusiv Regina Elisabeta, Printul Phillip, regina olandei Wilhemina si alti membrii din familia ei; Doi judecători britanici ai Inaltei Curti de Justitie, inclusiv judecătorul Fulford, un episcop catolic canadian și miniștri de stat din Belgia și Anglia.
    Unii au fost victime mai recente ale acestei elite globale – cultul Ninth Circle al sacrificiilor cu copii. Soldatul britanic Vivian Cunningham a rămas drogat la spitalul St George din Stafford, Anglia, doar pentru că a pus întrebări cu privire la mandatul de arestare al reginei Elisabeta pentru răpirea a zece copii. Cetateanul britanic David Compman şi soţia acestuia au fost acostati, drogaţi, arestaţi şi încarceraţi la centul pentru boli mintale din parcul regal al Londrei deoarece au postat mandatul de arestare al reginei Elisabeta pe o biserică catolică. Arestarea şi eliberarea lui Compman au fost surprinse în acest video.
    În luna octombrie a anului trecut, în Kitchener, Ontario, Canada Steve Finney încerca să expună cazul din 2013 al cultului satanic Ninth Circle cu privire la 50.000 de copii dispăruţi caz care includea şi răpirile reginei Elisabeta, acuzarea şi condamnarea acesteia. Finnez a fost arestat şi ţinut în închisoare trei zile fără a-i fi aduse acuzaţii. Protestele din întreaga lume organizate de ITCCS par a fi fost de ajutor pentru eliberarea lui Finney şi a lui Compan.
    Fostul rezident al şcolii Kamloops, William Combes şi alţii nu au fost la fel de norocoşi. Nativul canadian a fost pus în comă indusă şi apoi a murit după ce, în 2010, a discutat într-un interviu la radio cum că a fost martor la faptul că regina Elisabeta şi prinţul Philipp au părasit şcoala cu zece dintre prietenii săi şi totodată colegi rezidenţi ai şcolii Kamloops. Şeful Louis Daniels, Harriet Nahanee, Jonny Bingo Dawson and Ricky Lavillee au murit de asemenea în condiţii misterioase chair înainte de mărturiile programate ale acestora la procesul din 2013 cu privire la cei 50.000 de copii dispăruţi.
    Mai multe dovezi privind activităţile cultului satanic Ninth Circle cu privire la sacrificiile de copii în următoarele buletine informative ale biroului procurorilor din cadrul curţii de justiţie ICLCJ. Era de aşteptat să dureze mai mult de un an judecarea acestui caz din cauza numărului de martori care ieşit în faţă şi al dovezilor prezentate pînă acum curţii.

    Pentru a contacta ofiţerii de la Curtea Internaţională de justiţie din Bruxelles sunaţi sau trimiteţi e-mail la: [email protected], [email protected], [email protected], 250-591-4573, 386-323-5774

  Iacoboaie Radu said: iulie 11, 2014 la 5:17 pm
    Acum îmi explic cum de a fost posibil ca predecesorul actualui Papă să-și dea demisia. Datorită scandalului cu copiii uciși ritualic în catacombele Vaticanului, la care a participat…

    Urmariti va rog si postarile de mai jos: (le găsiți pe site-ul vremuritulburi.wordpress.com – n.a.)

  Incendiu la Peștera Nașterii Domnului din Betleem, la câteva ore de la vizita ereticului papa Francisc I
  Aberatiile blasfemiatoare din dogma papistasa a Conciliului I Vatican
  Video: Profetia papilor, Universul credinţei, TVR 1
  Papa Francisc se inchina la extraterestrii adica… la draci
  Monahul Teodot de la Manastirea Petru Voda marturiseste adevarul!

 22. Apatia civică, în limbajul gazetăresc s-ar traduce prin LEHAMITE. Românii au fost ,,învățați” să le fie lehamite de tot ce se întâmplă pe scena vieții politice. La ce bun să mai votezi dacă nu ai pe cine și dacă aproape toți nu se țin de cuvânt? Cam așa își pun problema românii de rând, marea masă a votanților.

  Sunt un român spontan. Spun mereu ceea ce gândesc. Iar acum, în momentul de față, mă gândesc că poate nu e prea târziu în vremurile pe care le trăim, să sprijinim noul partid care dorește să se nască, FORUMUL ALTERNATIVA CREȘTINĂ. Măcar ca fiind ultima speranță lumească de care ne putem agăța.
  Oricum nădejdea noastră este și va fi în Hristos pentru mântuirea noastră. Dar să punem și noi umărul în viața concretă PENTRU A REVITALIZA ROMÂNIA CREȘTINĂ PE CARE NE-O DORIM CU TOȚII (afară de trădătorii neamului românesc). Mulți ni se vor alătura pe parcurs. Eu nu sunt membru al acestui viitor partid, doar un simpatizant. Și cred că acest partid va avea UN VIITOR PE MĂSURA ASPIRAȚIILOR NOASTRE.

  Așa să ne ajute Dumnezeu!
  Cu dragoste întru Hristos, nevrednicul Radu Iacoboaie, 12 iulie 2014.

   1. Cum adiică cu vărsare de sânge? Fii mai explicit și mai atent în exprimare. Sau vrei să ne creadă lumea extremiști, precum voiesc masonii?

    1. Stim prea bine ca avem si noi NAZISTII nostri finantati de ovreime/masonerie. Care s-ar bucura sa poata capata arme ca pe EURO-MAIDAN. Cand doi caini se bat e bine sa nu te bagi. Ci, sa-i lasi sa se sfisie intre ei(vedem lovitura data de USL in ian 2012). Noi popor intelept stim cum sa atacam o HAITA BIRUITOARE. Nu degeaba DACII aveau ca steag de lupta CAPUL DE LUP(ROSU adaug eu). Totusi NEA RADULE studiaza bine problema RIVOLUTIEI DIN 89 cu cea de acum din UCRAINA. Poate noi “unii” am invatat ceva dar altii sunt inca in ADORMIRE cum spune “fratele” mason. Cu RUGACIUNE SI POST DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI ne va arata calea BIRUITOARE. DOAMNE AJUTA.

     1. PENTRU POSTARE CA ARTICOL, DACĂ PUTEȚI

        PATRIARHUL DANIEL A FOST IMPUS ÎN ROMÂNIA DE CĂTRE MASONERIE, PENTRU A PUTEA FI IMPLEMENTAT ECUMENISMUL!
         Radu Iacoboaie, 13 iulie 2014

        După un studiu mai îndelungat a surselor antisistem și pro sistem atât de pe internet, cât și din presa scrisă și audio-vizuală, putem reuni toate piesele la un loc, ca la un joc de puzzle, pentru a avea imaginea de ansamblu, clară și neviciată de partizanate inutile și irelevante.
        În România, observăm că apărătorii Patriarhului sunt în primul rând: cei care au dobândit funcții și avantaje îndeosebi materiale (preoți, episcopi, personalul Patriarhiei Române etc.), cei de la postul de televiziune Trinitas și radioul Trinitas (care sunt vocea Patriarhiei) precum și mare parte dintre ,,invitații de marcă” la aceste emisiuni, și nu în ultimul rând (poate cu ei trebuia să încep) masonii (evreii sioniști, care îl așteaptă încă pe Mesia, adică pe antihrist, potrivit profețiilor) și francmasonii (cetățeni de etnie română sau alta, exceptând-o pe cea evreiască). În total, este vorba de câteva mii de oameni, înstăriți dar și fără iubire de neam și de țară, slugi obediente care pot înghiți pe nemestecate ecumenismul și multe altele.
        În România, cei care îl contestă pe Patriarh pentru acțiunile sale îndeosebi ecumeniste, ca fiind apologetul cel mai de seamă al acestei doctrine masonice și pan-erezii a ECUMENISMULUI, sunt însă cu mult mai mulți, de ordinul sutelor de mii de români, poate chiar peste un milion. Aceștia reprezintă în fapt fibra morală a poporului român drept măritor creștin, având credință lucrătoare.
        Constatăm cu durere că, în multe biserici și chiar mănăstiri (!), foarte mulți preoți efectiv tremură de frică dacă se aduce vorba de Patriarh. Dacă au ajuns să le fie teamă, să îi pomenească la Sfânta Liturghie (când ies cu Sfintele Daruri și rostesc Pomenirile), cum este firesc și se cuvine, pe cei care s-au jertfit ,,în lagăre și în închisori, pentru apărarea patriei și a credinței (ortodoxe) strămoșești, pentru întregirea neamului, pentru libertatea și demnitatea poporului român” (text redat ad litteram din Liturghierul actual, Ed. Institutului biblic și de misiune ortodoxă, București, 2012, pag. 163-164).
        Le este frică de Patriarh dar nu le este frică de Dumnezeu? Acceptă orice ce le spun Patriarhul și episcopii săi foarte fideli și ascultători, chiar dacă se încalcă flagrant învățătura Sfinților Părinți ai Bisericii Ortodoxe și canoanele apostolice referitoare la ecumenism?
        De ce le mai este frică unor preoți? Pentru că Patriarhului nu îi plac mucenicii din închisorile și lagărele comuniste și nu dorește nicidecum să îi canonizeze în Sfântul Sinod măcar pe unii dintre sfinții închisorilor, invocând acel pretext al apartenenței lor la mișcarea naționalist-creștină din perioada interbelică – Mișcarea Legionară. Există mai multe mărturii, unele venind chiar din partea sa în acest sens. De fapt, se respectă dorința evreilor sioniști (masoni), cei care îi urăsc de moarte de atâtea decenii, inclusiv sau mai ales pe timpul comunismului, când le-au demonizat imaginea și le-au ascuns cu grijă posteritatea lor adevărată multor generații, atât în cadrul învățământului de stat, cât și în mass media.
        Și cum masonii l-au ales și impus în România pe actualul Patriarh Daniel, se subînțelege așadar că le este dator. Nimic nu e pe lumea asta gratis… La fel se întâmplă și în Sfântul Munte Athos, care este supus în prezent unei presiuni din ce în ce mai mari pentru a permite intrarea femeilor și transformarea mănăstirilor și schiturilor (potrivit unor declarații de la oficiali greci și europeni) în obiective turistice, ba chiar și cazinouri! Pentru milioanele de euro alocate pentru restaurarea acestora… Restaurare așadar în alt scop decât cel declarat inițial… (a se citi articolul recent scris de mine pe această temă)
        DAR CINE ESTE PATRIARHUL DANIEL? Studiindu-i atent biografia și faptele, vedem că provine din zona Banatului, că inițial a dus-o greu, a fost chiar întreținut de fratele său mai mare Gheorghe Ciobotea, atât în timpul pregătirii pentru admiterea sa la teologie, cât și în timpul facultății, după care i-a smuls moștenirea legală primită de la bunica lor, întabulând-o toată pe numele său, frate care și în ziua de astăzi trăiește cu familia sa numeroasă într-o sărăcie extremă, în fostul C.A.P.
        În timpul comunismului, devine profesor de teologie la Institutul Ecumenic de la Bossey (Elveția!), unde predă timp de 10 ani la catolici și protestanți, și desigur avansează la poziția de director adjunct. Tocmai pentru aceasta și pentru deplasările sale în România, credem că poate fi suspectat de relații strânse cu organele Securității statului român. Putem deduce așadar că FUSESE PREGĂTIT DE MASONERIA COMUNISTĂ PENTRU APROFUNDAREA ECUMENISMULUI…
        În 1988, Securitatea îl trimite în MISIUNE. Este rechemat de urgență în țară, trimis la Mănăstirea Sihăstria, unde din frate ajunge peste noapte monah (tuns călugăr de către Părintele Ilie Cleopa) și hirotonit rapid chiar protosinghel. Ascensiunea sa este fulminantă. În anul următor, era deja responsabil cu Sectorul Relații Externe din Biserica Ortodoxă Română.
        În decembrie 1989, vine și lovitura de stat masonică, pe filieră sovietică, și dosarul său de la Securitate (credem că destul de voluminos) este ARS ÎN ÎNTREGIME. Credem că alt exemplar se află în prezent la evreii sioniști, care îl păstrează ca obiect de șantaj. Este singurul ierarh (în anul 1992 devine Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, adică în trei ani!…) căruia i-a dispărut complet dosarul, neputând fi consultat la CNSAS. De ce oare? Nu pentru a fi ales viitorul Patriarh, neputând fi acuzat de legături cu Securitatea precum alți ierarhi? Credem că o copie a dosarului a ajuns la Gelu Voican Voiculescu (prim vice-prim ministru în guvernul evreului sionist Petre Roman), deoarece el gestionase nu numai înhumarea soților Ceaușescu, ci și arhivele importante ale fostei Securități.
        CUM DEDUCEM APARTENENȚA PATRIARHULUI DANIEL LA ORGANIZAȚIA RELIGIOASĂ ANTICREȘTINĂ – FRANCMASONERIA? Sunt multe argumente în acest sens.
        În primul rând, nu a negat niciodată personal în mod public, că nu are legături cu masoneria. Nici nu a negat. Nici nu a confirmat. Doar la un moment dat, purtătorul său de cuvânt, părintele Costel Stoica a ieșit cu un foarte scurt Comunicat de presă, precizând că Patriarhul Daniel nu este mason, pentru a liniști apele în mass media…
        Alte argumente pe care le enumerăm exhaustiv, deoarece pot fi găsite noi dovezi:
        - Incidentul extrem de grav petrecut la Mănăstirea Antim din București, când pe vremea PFP Teoctist Arăpașu, când avea nevoie de pregătire posibil pentru viitoarea funcție de Mitropolit, la slujba Sfintei Liturghii, a adăugat câteva cuvinte la Cuvintele Mântuitorului (în pilda cu tânărul bogat care voia să moștenească Împărăția Cerurilor) ,,DAR DACĂ MĂ ROG EU PENTRU TÂNĂR, ATUNCEA…”, la care neputând răbda, părintele Adrian Făgețeanu (trecut prin calvarul temnițelor comuniste și vândut Securității de răposatul episcop din Vâlcea) i-a strigat în față: ,,Ereticule! N-ai voie nici să tai, nici să adaugi la ce vorbește Mântuitorul!”. Urmarea a fost că actualul Patriarh Daniel l-a lovit în cap cu cârja metalică încât a fost chemată salvarea, dus la spital la neurochirurgie și operat. După mai multe luni, trece la Domnul pe 1 octombrie 2011, ca martir creștin care a avut curajul mărturisirii adevărului cu orice preț. Presa a relatat cu mare întârziere și fragmentar, pentru că nu este nici ea chiar așa de liberă cum cred unii. Incidentul a fost trecut cu totul cu vederea de către mass media aservită masoneriei (trusturile lui Dan Voiculescu, Adrian Sârbu din Banat, Sorin Ovidiu Vântu la Iași și Dinu Patriciu) și dat uitării, nici nu l-a împiedicat să devină Mitropolit și apoi Patriarh…;
        - Alegerea sa în Scaunul Patriarhal prin aportul considerabil și mobilizat al masoneriei, în special din zona sa de baștină Banatul. În ciuda avertizărilor lansate de Cozmin Gușă, liderul Partidului Inițiativa Națională (sprijinit de foști securiști care regretau epoca lui Ceaușescu și pierderea subordonării Bisericii Ortodoxe), ca masoneria să nu se implice în alegerea Patriarhului României, mai ales după moartea în condiții foarte suspecte a lui Teoctist Arăpașu și neelucidată complet nici până în ziua de astăzi, datorită lipsei probelor și declanșării unui proces, Daniel Ciobotea este propulsat de influentul mason Sorin Frunzăverde (fost președinte a CJ Caraș-Severin și membru al Adunării Naționale Bisericești a BOR) care ,,profețește” alegerea lui ca Patriarh, asta înainte de alegeri. De remarcat că, Colegiul Electoral Bisericesc avea 180 de membri, din care 70 de laici, chiar și oameni politici! Peste 13 membri erau chiar masoni, în frunte cu dr. Constantin Bălăceanu-Stolnici, care după alegeri ies la rampă pentru a se lăuda cu victoria și cu influența lor…;
        Un alt important sprijin a venit din partea ÎPS Nicolae al Banatului (care mai târziu s-a rugat cu ereticii!), ÎPS Laurențiu Streza (un apropiat al lui Sorin Frunzăverde). S-a comentat în presă mai puțin că a fost o campanie de alegere a Patriarhului României foarte murdară, uzând de toate metodele: ajutorul fraților săi masoni, șantaj cu dosare a membrilor electori, șantaj cu înregistrări audio-vizuale compromițătoare și prefabricate, mita, promisiuni, reclamă mascată…;
        - Ecumenismul masonic (mulți părinți l-au apreciat ca invenție a ocultei mondiale) promovat în special la postul de televiziune Trinitas și la radioul cu același nume, prin elogiile aduse ,,UNIRII” dintre credincioșii din toată lumea, dar și masonului reformist Alexandru Ioan Cuza, care are bustul său chiar în fața Patriarhiei Române! Apoi, această ,,UNITATE SPIRITUALĂ A LUMII” de care a pomenit mereu Patriarhul Daniel este identic cu obiectivul masoneriei!;
        - Prezența Patriarhului Daniel la diverse întruniri ecumeniste interne (simpozioane) și internaționale ecumeniste în cadrul Consiliului Mondial al Bisericilor (CMB), precum și la importante întâlniri cu masonii din Europa, inclusiv în octombrie 2013 cu șeful Grupului Bilderberg, la care credem că nu era obligatorie prezența sa, decât dacă era mason…;
      – Măsura abuzivă și suspectă a interzicerii Moliftelor Sfântului Vasile cel Mare, care se citesc pe 1 ianuarie și în slujbele de exorcizare (alungarea demonilor). Oare pe cine deranja, în afara masonilor și francmasonilor?;
      – Atitudinea fățișă de prietenie față de masonul Ion Iliescu încă dinaintea alegerilor din 1996, când, ca Mitropolit al Moldovei și Bucovinei l-a invitat la Iași, în timp ce Patriarhul Teoctist (fost simpatizant legionar în tinerețe) cerea românilor ,,NU-L VOTAȚI PE ANTI-HRIST!”;
      – Ajutorul acordat în politică altui mare mason, Adrian Năstase;
      – Decorarea masonului de grad 33, Mugur Isărescu cu cea mai mare distincție a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei ,,CRUCEA MOLDOVA” și a masonului de grad 32, doctorul Irinel Popescu cu ,,CRUCEA PATRIARALĂ”;
      – Atitudinea iresponsabilă de acceptare a cipurilor biometrice din pașapoarte și buletine electronice! Poziția sa a fost exprimată tot prin părintele Costel Stoica;
      – Atitudinea ostilă față de părintele Iustin Pârvu, arhimandrit și stareț al Mănăstirii Petru Vodă, opusul său am putea spune, devenit un simbol național al românismului, deși a stat 21 de ani în închisorile comuniste și a pornit de la zero în ctitorirea mănăstirii (ajungând să fie ctitorul și mănăstirii alăturate de maici Paltin, și a Schitului de la Aiud și a mănăstirii de la Poarta Albă). A existat chiar și o tentativă de asasinat, dar agresorul fiind drogat l-a confundat pe părintele Iustin cu un altul, precum și o încercare de otrăvire…;
      – Impunerea ca stareț și succesor al părintelui Iustin Pârvu, a părintelui Hariton Negrea, fostul stareț de la Mănăstirea Durău, care în prima fază s-a declarat împotriva actelor biometrice iar apoi a retractat poziția exprimată public față de acestea (amintim că Durău este un loc frecventat nu numai de yoghini, ci și vestit CENTRU ECUMENIST, ÎNFIINȚAT DE ACTUALUL PATRIARH DANIEL, unde de pildă, în 1998 s-a organizat smintitorul Simpozion Iudeo-Creștin ,,SPIRITUALITATEA PSALMILOR ȘI MORALA SOCIALĂ A PROFEȚILOR”, totul în cheie socialistă și ecumenistă…);
      – Atitudinea neonorantă de primire de mită la investirea unor preoți, de numiri și destituiri abuzive a preoților, mai ales când ocupa funcția de Mitropolit al Moldovei și Bucovinei (potrivit unor comentarii făcute p e blogurile antisistem);
      Separat de aceste motive expuse deja, remarcăm implicarea masoneriei prin doctorul militar Ioan Sinescu (racolat de Securitate) în moartea prematură a fostului Patriarh al României, Teoctist Arăpașu, care a murit cu zile în timpul ,,operației”. Au fost găsite mari nereguli ulterior prin anchetă, nerespectarea procedurilor legale (lipsa consultării medicului personal al sfinției sale Nicolae Ursea, lipsa convocării unui grup de specialiști pentru un consult medical, netratarea cu antibiotice a infecției urinare recidivante – mai înainte de a se lua decizia operației, neacordarea familiei sale a Fișei de Observație sau Buletinului de intrare în spital, care să precizeze diagnosticul), dar și operarea în ascuns, minciuna față de dr. Nicolae Ursea precum că nu a fost operat, când de fapt fusese operat și era și decedat).
      Mai constatăm că imediat după moartea Patriarhului Teoctist a demarat în forță și proiectul grandios al construirii Catedralei Mântuirii Neamului. Deja mi-am exprimat ideea că această construcție faraonică, ce nu este specifică ortodoxiei, va servi intereselor ecumeniste, va fi locul unde se vor ruga împreună credincioși din mai multe culte. Mulți bani au fost primiți de la masoni, de la Vatican etc. Ba chiar și celelalte Catedrale construite în ultimul deceniu, credem că se subscriu aceleiași politici perfide a ecumenismului. Nu ar fi fost oare mai înțelept, ca aceste sume enorme să fi fost orientate spre sprijinirea familiilor defavorizate, pentru subvenționarea măcar parțială a cărților și revistelor bisericești, pentru luminarea poporului român care trăiește într-o criză materială și spirituală tot mai accentuată datorită secularizării și implicării masonilor în viața economică, socială și politică?
      Sunt absolut convins, că aceste aspecte prezentate sunt tratate foarte pe scurt și că există și multe alte mărturii ale celor care l-au cunoscut și îl cunosc pe Patriarhul României, Daniel Ciobotea. Poate voi mai veni cu alte precizări ulterioare, într-un viitor articol.
      Doamne ajută-ne și ne luminează, întoarce-i la dreapta credință pe cei care au rătăcit drumul către Tine. Amin

      Cu multă dragoste întru Hristos, nevrednicul Radu Iacoboaie, 13 iulie 2014.

 23. “Cum poate fi oare sluga mai presus decat Stapinul ?”
  ca atunci numai este sluga la acel Stapin
  asa cum si Stapinul HRISTOS DUMNEZEU fost-a scuipat , biciuit , palmuit , si pironit pe CRUCE oare cum puteti crede ca noi cei ce vom a fi cu HRISTOS la masa si la Nunta Fiului de Imparat nu vom fi trecuti prin ceea ce indracitii de jidani pregatesc pentru noi crestinii ortodocsi anume cei care vor a fi cu Stapinul HRISTOS
  numai sa luati aminte ca ce este spurcaciune va fi sters cu foc si locul curat iarasi se va arata …dar vai si vai de cei care au slujit spurcaciunii si i s-au inchinat , ca asemeni spurcati s-au aratat , la fiara s-au inchinat si cu fiara antihrist la focul vesnic vor merge
  iar masoneria este un cap al fiarei antihristice ce ingenuncheaza ROMANIA …dar nu va fi asa dupa cum voiesc vrajmasii lui HRISTOS DUMNEZEU , vrajmasii ORTODOXIEI caci
  tot prin SFANTA CRUCE VA FI BIRUINTA
  amin.
  http://www.youtube.com/watch?v=vnNJ4MTVaUA

 24. “Să ne ferim de judecăţile cele îndrăzneţe
  Zace în noi o tainică răutate, căreia-i place să descopere nedesăvârşirile fraţilor noştri şi iată de ce, gata stăm să-i judecăm, uitând că judecata inimilor numai dreptul lui Dumnezeu este. În loc de a cerceta cu atâta pornire ispititoare cugetul altuia, să ne coborâm în al nostru. Găsi-vom destule temeiuri să fim îngăduitori faţă de aproapele nostru şi să tremurăm pentru noi înşine. Nu ai decât sarcina ta însăţi şi nu vei răspunde decât de tine. “Nu judeca ca să nu fi judecat”. Părintele Arsenie Boca – Calea Împărăției”

 25. păi se poate să nu fie creștin monahul Filotheu dacă asta a făcut. la fel și mama sa care vine pe acolo.

  1. dar ce putem face, nu știu, eu cred că rugăciunea pentru ei e cea mai bună. Dacă e doar o greșală a lor? Dumnezeu să-i ierte. Iar dacă sunt în afară de credință… Dumnezeu să-i lumineze să vină și ei la credința ortodoxă.

 26. JUDECATA TA DOAMNE SA FIE SI PE ACEST Pamint , Ca DREPT Esti DOAMNE SFINTE intru Cei de Sus si intru cei de jos si DREAPTA Este Judecata Ta HRISTOASE DUMNEZEULE
  FACA-SE Voia Ta precum in Cer asa si pe pamint
  SLAVA TIE HRISTOASE DUMNEZEUL Nostru , SLAVA TIE
  http://www.youtube.com/watch?v=st4_B14HBSE
  TATAL NOSTRU CARE ESTI IN CERURI
  SFINTEASCA-SE Numele Tau
  Vie Imparatia Ta FACA-SE VOIA TA Precum in Cer
  asa si pe pamint
  Painea Noastra Cea Spre Fiinta da-ne o noua astazi
  si ne iarta noua gresalele noastre precum si noi iertam gresitilor nostri
  SI NU NE DUCE PE noi in ispita
  ci ne izbaveste de cel viclean
  amin.
  http://www.youtube.com/watch?v=5O5DP7WghAc

 27. nu vor fi lumesti nici crestinii ortodocsi si nici monahii ATUNCI CAND NU SE VOR INCHINA LA fiara antihristica si la antihrist
  ca atunci vor fi precum Ingerii pe pamint in lupta cu fiara si cu antihrist …
  multi stau cu capete plecate in fata unei dihonii urate si groaznica la aratare aici in ROMANIA si asemeni multi erau si inghititi …
  tinuti cu un lat gros unul dupa altul …
  pamintul se va curati mai alb decat neaua …dar cati vor mai raminea ?
  caci plasa este imensa pe acest pamint prin cei ce conduc ROMANIA jidanii ce au asezat la carma acestui pamint pe satana cu nume de imparat si prooroc …
  RUGATI-VA MULT , MULT indeosebi in aceste 2 , 3 saptamini ce urmeaza … indeosebi la Sfantul Parinte Arsenie Boca si TOTI SFINTII INCHISORILOR caci BIRUINTA CRUCII Din Rasarit pe acest pamint Iarasi va Fi prin mainile lor Cele SFINTE asupra celui rau , asupra spurcaciunii mari pusa cu multa viclenie la carma acestui pamint

  PAMINTU-I SFANT si nu va suporta nici spurcaciunea cea mare si nici pe cei spurcati ce s-au otravit din cupa intinsa dar plina de necuratii spre inchinare la fiara , acea dihonie urata la vedere de peste ape si din apus caci s-au spurcat spre inchinare la antihrist cu nume de imparat mare si prooroc mare ce lucreaza prin fiara antihristica si prin profetul mincinos de la vatican
  TREZIREA POPOR ROMAN BOTEZAT CRESTIN ORTODOX ca pe marginea prapastiei te afli si prapastia fara de scapare s-a cascat pe acest pamint …
  http://www.youtube.com/watch?v=IT_QjNVJBQE
  SLAVA TIE HRISTOASE DUMNEZEUL NOSTRU , SLAVA TIE
  Sfinte Parinte Arsenie Boca apara-ne de raul ce s-a intins pe acest pamint spre a noastra pierzare
  SFINTE PARINTE ARSENIE BOCA Ai Mila de copii tai si de cei ce te cheama in ajutor spre izbavire de tot raul asezat si adus pe acest pamint
  amin.

 28. Aud ca jigodnitza de filoteu nu mai da pe la slujbe si nici la strana de cand e plecat monahul Teodot; dar cand era in manastire monahul Teodot, acest filoteu era calare pe el in strana opusa si-i facea fel de fel de sicane: intra peste ce trebuia sa cante monahul Teodot, lua tonuri de ti se ingrozeau timpanele, nu pomenea in mod obsesiv sintagma “neamul romanesc”, ci doar “neamul”. Oare cine l-a adus in manastire pe acest filoteu? Dumnezeu sau diavolul? Tind sa cred ca diavolul pentru cata dihonie a putut sa provoace in acea manastire. Daca ar fi trait Parintele Justin, cred ca l-ar fi expulzat in Palestina, macar sa moara cu un scop, nu sa omoare sufletele semenilor sai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

115 Comments