Pr. Prof. Dr. Mihai Valică – Predică la Duminica a 9-a după Rusalii (Umblarea pe mare și Potolirea furtunii)

4 Comments

  1. Rog pe cei care știu ceva despre scrisoarea părintelui Arsenie Boca adresată măicuțelor de la mănăstirea Diveevo, aflată la 12 km de Sarov, să dea un semn.
    Căutând această scrisoare am dat peste un blog ortodox de toată frumusețea, în care apar mai multe rugăciuni adresate părintelui Arsenie Boca. Se numește PAGINA DEDICATĂ CINSTIRII MĂICUȚEI DOMNULUI. L-am adăugat la blogroll.
    Părintele Arsenie l-a întâlnit se pare cu adevărat la muntele Athos pe Sf. Serafim de Sarov, când a ținut acel post negru de 40 de zile. De aceea și avea evlavie la acest sfânt din Rusia. Doamne ajută!

  2. Domnule Radu Iacoboaie am mare evlavie la un ieroschimonah numit Nil Dorobantu,fecior de general ,un geniu ,un pustnic cu mari daruri ,al dedublarii si disparitiei instantanee.Nu este destul cunoscut ,desi este nasul de calugarie al pr Sandu Daniil Tudor de la Rarau si al staretului Victorin de la Sihastria.Lucrarea sa de doctorat- si asta am aflat-o luna aceasta de la pr Ioan de la Sihastria Raraului -avea 4000 de pagini in anii 40 .Cateva lucruri le gasiti in Martiri si marturisitori ai sec 20 de Fabian Seiche.A fost un adevarat pustnic si ascet ,postitor aspru si ravnitor peste masura ,mustrator al ateilor si nu numai ,si al clericilor .
    Incerc sa strang marturii pentru a publica un articol in sensul ca pot sa mai apara marturii despre Sfintia Sa.Am si 3 fotografii cu dansul .Marturiile celor ce l-au cunoscut sunt fabuloase,in cei 30 40 de ani a fost prezent peste tot ,in orice locsor al tarii .daca doriti informatii lasati aici un mesaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 Comments