Instituţiile inchizitoriale ale Statului Român şi Justiţia oarbă

inshr-ew-institutul-national-pentru-studierea-holocashului-din-romania-elie-wiesel-sigla-230x300Cum să-şi mai apere România demnitatea în faţa actelor iresponsabile, când politicienii români practică politica struţului? O politică degradantă de vasalitate totală faţă de „Înaltele Porţi” ale Occidentului. Mânuitorii butoanelor de comandă ale Guvernul României (oricare dintre cele postdecembriste) fie au fost/sunt orbi, incompetenţi şi igonranţi, fie s-au complăcut/se complac în postura de slugi interesate doar de agoniseala proprie. Oricum am pune problema, stilul „politically incorrect” este de departe dăunător, aducând prejudicii grave intereselor naţionale. Ploconindu-se cu sârg la picioarele dictatorilor mondiali, nespălate şi urât mirositoare, conaţionalii aflaţi după fatidicul decembrie 1989 la cârma Ţării au metamorfozat acel „politically incorrect”, adaptându-l la condiţiile locale sub forma camuflată de „politically correct”. La comanda „licuricilor” planetari, furnizorii inepuizabili ai sclaviei şi neajunsurilor pentru români, au proiectat o dezastruoasă gamă de recomandări, pe care „butoniştii” amintiţi mai sus le transformă cu o promptitudine de invidiat în legi şi ordonanţe la comandă, dăunătoare cetăţenilor României.
Justiţia e oarbă !
 
La ordinul Babilonului de la Bruxelles şi al Casei Decolorate de Washington sau a altor centre de comandă ocultă (după caz şi conjunctură), Statul român a aplicat fermoar peste gurile românilor, înfiinţând instituţii inchizitoriale, dintre care voi menţiona aici doar două: Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (C.N.C.D.) şi Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului în România (I.N.S.H.R.-E.W.). Pentru a putea înţelege şi compara Legea fundamentală a statului român cu realitatea, voi prezenta câteva prevederi ale actului fundamental al Ţării – Constituţiei României -, dar şi câteva porunci impuse nouă:
ART. 15 (1) Cetăţenii beneficiază de drepturile şi de libertăţile consacrate prin Constituţie şi prin alte legi şi au obligaţiile prevăzute de acestea.
ART. 30 Libertatea de exprimare
(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
(2) Cenzura de orice fel este interzisă.

(6) Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei şi nici dreptul la propria imagine.
(7) Sunt interzise de lege defăimarea ţării şi a naţiunii, îndemnul la război de agresiune, la ură naţională, rasială, de clasă sau religioasă, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenţă publică, precum şi manifestările obscene, contrare bunelor moravuri.
(8) […] Delictele de presă se stabilesc prin lege.
Să procedăm metodic şi judicios:
– Cenzura de orice fel este interzisă, iar libertatea de exprimare este inviolabilă – drept pentru care a fost emisă neconstituţionala OUG 31/2002. Justiţia e oarbă!
– Cenzura de orice fel este interzisă, iar libertatea de exprimare este inviolabilă – drept pentru care s-a interzis utilizarea în public a cuvântului ţigan sau jidan, existente atât în limba română cât şi în numeroase limbi vorbite pe Terra. Justiţia e oarbă!
– Cenzura de orice fel este interzisă, iar libertatea de exprimare este inviolabilă – drept pentru care dacă spui ceva de un ţigan, eşti catalogat rasist, iar Inchiziţia C.N.D.C. te amendează. Concret, a se vedea recentul caz al jurnalistului Cristian Tudor Popescu care a fost amendat cu 2.000 de lei de către Colegiul Director al (C.N.C.D.) pentru publicarea unui articol, în ziarul „Gândul”. Hotărârea Colegiului director al (C.N.C.D.), 24.09.2014. „Publicarea în ziarul Gândul a unui articol, care aduce atingere demnității romilor și creează o atmosferă degradantă și ofensatoare la adresă persoanelor de etnie romă, cu următorul conținut: «Asta toamnă am participat la Paris la o întâlnire internațională. Cea mai neplăcută situație de care m-am lovit a fost confundarea, voită sau nu, a țiganilor autori de infracțiuni pe bandă rulantă în Franța cu români. M-am străduit cât am putut să explic că acești țigani hoți, cerșetori, criminali, nu au legătură cu românii. Că au o cultură internațională a fărădelegii, proprie etniei lor, căreia trebuie să-i facă față întreagă Europa, nu România de una singură » reprezintă discriminare și încalcă dreptul la demnitate al persoanei, conform art. 2, alin. (1) coroborat cu art. 15 din O.G. nr. 137/2000, republicată, cu modificările și completările ulterioare. Reclamatul, Cristian Tudor Popescu, a fost sancționat cu amendă contravențională […] ”[1] Justiţia e oarbă!
– Cenzura de orice fel este interzisă, iar libertatea de exprimare este inviolabilă – drept pentru care dacă un ţigan te agresează verbal sau chiar fizic, C.N.D.C. are ochii închişi, iar Justiţia e oarbă!
– Cenzura de orice fel este interzisă, iar libertatea de exprimare este inviolabilă – drept pentru care nu avem dreptul să ne cinstim eroii şi martirii Neamului Românesc pentru că Instituţia Inchizitorială I.N.S.H.R.-E.W. are altă părere. Justiţia e oarbă!
Premierul României acceptă să i se cânte Imnul Naţional al Ungariei
 
– Este interzisă de lege defăimarea ţării şi a naţiunii, drept pentru care U.D.M.R., Laszlo Tökes şi adminstraţia locală a unor judeţe ale Transilvaniei îndeamnă la nesupunere civică, profanează însemnele naţionale, arborează steaguri ilegale şi ridică statui criminalilor de război,asasini ai românilor şi evreilor în Al Doilea Război Mondial.
– Este interzisă de lege defăimarea ţării şi a naţiunii, drept pentru care statuile criminalilor de război unguri îi sfidează pe români de pe soclurile instalate în localităţile României. Justiţia e oarbă!
– Este interzisă de lege defăimarea ţării şi a naţiunii, drept pentru care Oficiali ai ţării vecine şi prietene vin la noi în ogradă şi, la vedere, practică politica iredentistă a lui Ducso Csaba, a Jobick şi a Gărzii Naţionale Maghiare, iar formaţiuni paramilitare maghiare, nelegale, zburdă nestingherite pe teritoriul României.Justiţia e oarbă!
– Este interzisă de lege defăimarea ţării şi a naţiunii, drept pentru Şeful actual al Guvernului României acceptă să i se cânte Imnul Naţional al Ungariei şi laudă pe cei care au luptat împotriva românilor. Justiţia e oarbă!
Exemple sunt atât de numeroase încât ar putea acoperi o carte cât Biblia. Mă voi opri însă aici. Justiţia, nu instituţiile inchizitoriale aleatorii au căderea să aplice legea, dar, ca la noi, la nimeni.
Românilor cinstiţi li se aplică legea Omertei
 
Recitind ART. 34 din Constituţia României constat că acesta prevede dreptul la ocrotirea sănătăţii. Menţionez doar primele două alineate ale articolului:
(1) Dreptul la ocrotirea sănătăţii este garantat.
(2) Statul este obligat să ia măsuri pentru asigurarea igienei şi a sănătăţii publice.
În concluzie, solicit ca Statul român să ia măsuri urgente pentru tratarea de urgenţă a Justiţiei oarbe. Dacă n-au fost alungaţi totţi oftalmologii din ţară, există încă şanse pentru doamna cu balanţa să-şi recapete vederea. Pe fondul nelegiuirilor „legale” descrise, „faraonii” României contemporane îşi fac mendrele pe stadioane, se dau în spectacole groteşti, sar cu paraşuta, cântă şi fac grimase cu gura până la urechi, cheltuiesc miliarde din banii contribuabililor şi se pozează cu „faraonii” altor meleaguri, în vreme ce românilor cinstiţi li se aplică legea Omertei: „cine e orb, surd şi tace, trăieşte o mie de ani în pace!” Stimaţi conaţionali, nu aveţi voie, nu aveţi dreptul să uitaţi cuvintele lui George Orwell: „Un popor care votează corupți, impostori, hoți și trădători nu este victimă! Este complice!

[1] Jurnalistul a explicat că decizia este una nedreaptă şi că va plăti suma pentru că nu mai are „energie, bani, timp şi nervi pentru un proces în justiţie”.Vezi adevarul.ro

de Ion Maldarescu

22 Comments

 1. „Un popor care votează corupți, impostori, hoți și trădători nu este victimă! Este complice!”

  …..nu ne misca!!!!……………….

  1. Sper ca acest articol să ajungă și la tinerii din mediul rural, pentru că tineretul României va fi cel care va promova schimbarea. Nimeni altcineva. Acolo, în mediul rural, unii dintre primari cumpără masiv voturile cu diverse produse, alimente și promisiuni ale românilor care nu știu cu cine să voteze, pentru că nu sunt informați sau nu înțelege mersul politicii…
   Sper să ajungă la alți jurnaliști și politicieni, care susțin cauza Partidului Mișcarea Populară și cauza României și să prezinte și aceste modeste puncte de vedere…
   Doamne ajută!

 2. Toata legislatia Europeana si in special “Drepturile omului” este un cal troian bine tintit, care sub frumoasa fata a grijii fata de noi si drepturile noastre, ne fac sclavii lor.
  Toate tarile europene au probleme cu aceste legi, exemplu cu tiganii e cel mai clar.
  Chiar daca la noi nu a fost nici un Hollocast am infintat I.N.S.H.R.-E.W.-ul, instituie ce studuaza ce n-am avut.
  Uitati-va in jur, totul de dezbina (divide et impera) tarile devin tot mai mici, mai neajutorate in marele imperiu European, devenim mici si supusi, si totul se dezbina cu ajutorul “minoritatilor” si a “drepturilor lor”.
  Traim intr-o societate mondiala bolnava, fara principii morale (dar cu declaratii marete) ce nu mai poate fi reparata ci doar reconstruita.
  Putem sa vorbim despre anomalii si absurditati cit vrem, e plin oriunde ai privii, dar ar trebuii sa mai vorbim si de lucruri bune si frumoase, sunt rare dar ne mai lumineaza viata noastra gri (din ce in ce mai inchis).
  Doamne ajuta!

  1. OFF TOPIC IMPORTANT

   DE PE BLOGUL CRITERII NAȚIONALE:

   Cardul de sănătate ne expune la pericole majore. Citește și dă mai departe
   Publicat Wednesday, 02 July 2014 18:52

   Cardul de sănătate ne expune la pericole majore. Citește și dă mai departeAcestea sunt informaţiile din microcipul cardului:
   – numele, prenumele şi CNP-ul asiguratului;
   – codul unic de identificare în sistemul de asigurări;
   – numărul cardului naţional de sănătate;
   – diagnostice medicale cu risc vital şi boli cronice;
   – grupa sanguină şi RH-ul;
   – acceptul exprimat în timpul vieţii de a dona organe după deces;
   – numele medicului de familie şi datele lui de contact.
   * Citiţi şi spuneţi şi altora, poate aşa realizăm cât este de grav ceea ce ni se întâmplă, fără informarea corectă şi fără acordul nostru.
   Incepem prin prezentarea opiniei unui medic român, nu unul oricare, despre cardul de sănătate:

   Dr. Vasile Astărastoae, preşedintele Colegiului Medicilor din România declară:
   – Cardul de sănătate cu microcip este un abuz din partea statului şi comporta riscuri pe toate planurile !!!
   – Cardul este numai APARENT in favoarea asiguraţilor.
   – Este periculos sa fie puse informaţiile medicale personale pe microcip, deoarece acesta nu este protejat . Oricine are un cititor de cipuri compatibil poate sa afle tot. Acest lucru violează
   drepturile la intimitate si la demnitate ale persoanei si poate sa aduca mari prejudicii.
   – La Consiliul Europei există o presiune imensă din parteafirmelor de asigurări pentru a deveni legal accesul la informaţiile despre sănătatea oamenilor.
   – Forţa financiara uriaşă a acestor “rechini” face ca datele despre posibilele boli ale oamenilor să ajungă la ei pe birou pentru ca ei sa ştie dacă fac sau nu poliţele de asigurare şi la ce preţ .
   – Există riscul discriminării persoanelor, pe baza informaţiilor personale asupra stării de sănătate, atâta vreme cât acestea nu mai sunt protejate.
   – Datele medicale pot sa fie utilizate inclusiv pentru a distruge o persoana , mai ales intr-o societate conflictuală ca cea din România!!!
   – Este o incercare de abuz din partea statului si nu exista dezbateri publice !!!
   – Se introduce o noua taxa , fara ca populaţia sa fie intrebata, deşi românii plătesc asigurările de sănătate.
   – In privinţa donării de organe : vom intra in circuitul european şi vom trimite numărul de organe disponibile spre alte ţări.
   – Cui vor folosi organele luate de la romani ??? Ce bani si ce organizaţii sunt in joc ???
   – Cine va apăra “prostimea” de cei care vor dori să le comercializeze organele, pe milioane şi milioane de euro sau dolari ?
   – Ca să înţelegem mai bine: in Spania (unde exista acordul prezumat din partea familiei pentru prelevarea de organe), s-a ajuns la puternice discriminări împotriva imigranţilor , care nu au familiile alături de ei.
   – Deci nu are cine să-i apere de reţelele de “transplant de organe” !!!
   – Exista un comerţ ilicit de organe de transplant , este dovedit, iar acordul prezumat, aşa cum este prevăzut în România, ridică mari semne de întrebare.
   – Medicii sunt şi ei oameni. Dacă ne uităm la istoria sec. XX, vedem că medicii erau cei care făceau experimente în lagărele de concentrare naziste, medicii erau cei care făceau abuzuri in în domeniul psihiatric. Si în cazul transplantului de organe tot medicii pot sa ajunga la abuzuri daca legea si autorităţile permit şi încurajează. Cardul cu microcip asta face !!!
   – Ultimul exemplu este A1H1 ( gripa porcină ). In acest moment s-a dovedit ca cei care au întreţinut spaima au avut contracte cu firmele care au produs vaccinurile .
   – Cardul de sănătate cu microcip (putea sa fie si o varianta fără) creează mari dificultăţi şi poate chiar împiedica accesul la serviciile medicale .
   – Cardul de sănătate este “arma” cu care guvernanţii vor să scoată de la români sume uriaşe de bani, un ” furt al secolului ” săvârşit în dauna celor care plătesc legal asigurările de sănătate, dar NU VOR CARD DE SĂNĂTATE!!!
   – Decizia guvernanţilor noştri, pe care nu o contestă vehement nici televiziunile, nici opoziţia parlamentară, este halucinantă:CEI CARE PLĂTESC DIN SALARIU SAU PENSIE SERVICIILE MEDICALE DE STAT, DAR NU VOR CARD DE SĂNĂTATE, VOR PLĂTI TOATE SERVICIILE MEDICALE DE CARE AU NEVOIE!!!
   – Altfel spus, românii care nu vor cardul cu microcip vor plătide 2 ori asistenţa medicală.
   – Şi românii tac, românii se uită cum începe un nou jaf naţional şi stau ca mieii la tăiere .
   – Televiziunile vorbesc de Egipt, politicienii se bat pentru funcţii în Parlament . Ce minunăţie de neam suntem!!!
   – Potrivit hotărârii de Guvern, contravaloarea cardului de sănătate va fi suportată de asigurat, adică si obligatoriu şi plătit de “prostime”!!!
   – Medicii de familie vor trebui să plătească şi ei pentru cititoarele de carduri şi să aibă şi internet de banda largă pentru a avea legătură cu sistemul informatic !!!
   – Forul Ortodox Român vine cu exemple ale unor ţări care au clacat în acest experiment:
   – În Marea Britanie, s-au pierdut datele a 93% din asiguraţi.
   Germania a dat 1,7 miliarde de euro pentru implementareaparţială a unui astfel de sistem şi acum l-au stopat.
   – De ce pornim noi ceva ce nemţii au stopat ?
   Cine are interese în a controla românii si la capitolul sănătate şi organe?

  1. nu știu ce părere are despre ecumenism, ca a fost întrebarea dar nu prea răspunde

   1. ecumenismul trebuie combătut pe față, la întrebarea directă mi s-a părut cam poetic răspunsul

    el spune și într-o poezie la alt moment despre clerici rostind teze eretice, însă ar fi trebuit să spună direct și clar ECUMENISMUL ESTE EREZIE acolo când a fost întrebat despre asta.

    din cauza asta erezia rămâne necombătută – pentru ezitarea celor care știu că este rea

 3. Doamne ajuta
  Eu de felul meu sunt mai prost,si atunci am o intrebare pt. toti care imi pot raspunde sa ma lumineze.
  DE CE ACEST INSTITUT SUMBRU CARE SE CHEAMA elie wiessel A AJUNS CA LA NOI IN TARA SA IA DECIZII DE GENUL:A FOST LEGIONAR RETRAGETII CINSTEA DE A FI CETATEAN DE ONOARE.OARE LA ORA ACTUALA EXISTA UN POPOR MAI NAZIST SI HOLOCAUSTIC DECAT POPORUL EVREU???????????????
  Cand s-a iesit in strada (acei EXALTATI RELIGIOS)care luau atitudine impotriva CHIP-LUI nu I-a luat nimeni in seama,dar acesti(saracii!!!!!)holocaustizati cum deschid gura se schimba legile in ROMANIA.Poate se gaseste cineva sa-mi raspunda ca sa nu mor prost
  Doamne ajuta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 Comments