VIDEO. Părintele Justin: Niciun candidat nu este aproape de poporul român și de Biserică! Puneți ștampila pe toți!

[youtube=https://youtu.be/fZ971qfcGgE]

A pune ștampila pe capul unui politician, înseamnă a-și pune soarta întregului popor român și a întregului șir de fii, nepoți și strănepoți în mâinile lui. Să mergi cu frică și cutremur, să știi ce faci! Pentru că a alege însemnă ca îți dai girul pentru acest bărbat cu tot ce face el, cu toate crimele lui, cu toate urgiile lui, cu toate fericirile lui, cu toate închisorile care le face, cu toate anchetele, cu toate bisericile care le face… Până ce nu vom alege un om al lui Dumnezeu care să aibă inspirația Duhului Sfânt, nu ieșim din noroiul în care suntem! Fără Dumnezeu, nimic!

20 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Parca e si undeva in Atitudini un citat al Pr Justin in care indemna clar sa ne anulam voturile. Acum oscilez intre ideea de a absenta sau de a-mi anula votul. Oricum ar fi, se intrevad vremuri tulburi la orizont, e vreme de plans la icoane. Numai de la Dumnezeu mai e speranta de ceva bun!

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Doamne ajută! Subscriu întru totul la cele spude aici de Bunul Părinte Justin Pârvu.chiar duminică,spuneam același lucru unor colegi de-ai mei ,în prima parte a zilei ,înainte de a începe cursurile.Deoarece o colegă spunea că votează funcție de un anumit interes cu unul dintre candidați,i-am spus așa: ,,dacă cel ce va ieși președinte este cel pe care l-ai votat tu și dacă este on om bun pentru poporul român ,atunci te vei bucura de răsplata alegerii tale,dar dacă se va dovedi că este un om rău.care asuprește poporul,atunci să te pregătești de un altfel de răsplată,adică de ,,bătaia cea de sus”.Mă bucur acum că am fost în același duh cu Bunul Părinte Justin.Continuăm.E foarte bine să aleagă așa poporul român dar deocamdată nu avem procedura care să preceadă o astfel de alegere.Eu am fost cam aspru odată când m-am exprimat așa: ,,Candidații trebuie să intre în foc ,și care nu se va aprinde,acela este alesul lui Dumnezeu”.Cu ocazia asta le-ar pieri pofta la mulți de a mai candida la cea mai înaltă funcție în stat.Eu am făcut doar o propunere.Așteptăm și alte propuneri sau proceduri pentru a alege un om vrednic,adică un om inspirat de Duhul Sfânt,adică de Însuși Dumnezeu.Dacă acel om va fi ales așa,atunci ne apropiem de cele spuse în ,,Rugăciunea Domnească”: ,,Precum în cer,așa și pe pământ”,ceea ce nu este puțin lucru,adică va fi ordine,bunăcuviință,nu va mai fi nedreptate și nici nedreptățit,respectarea legii de către toți,de lucru pentru toți,stabilirea adevăratei ierarhii în toate domeniile(după pregătire),salarii decente(dupăpregătire și după aport) și tot așa.Când poporul va fi pregătit de un așa conducător,atunci îi va fi cu adevărat bine.Poporul să decidă când va dori să-i fie bine! Asta este.Să dea Domnul să se deștepte cât mai curând poporul român din care fac și eu parte.Amin!

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Eu am spus JOS CU EI http://www.evz.ro/jos-anarho-comunistii-la-comemorarea-revolutiei-de-la-constanta-1073684.html. Frica am doar de DUMNEZEU pacat ca nu are cine sa ma urmeze. Sa planga altii la ICOANE si MORMINTE.

 4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Eu am PLANS DESTUL in fiecare CLIPA atit cit pot vedea cu ochii TARA ASTA unde m-am nascut. Intru VESNICA LOR POMENIRE sa le cantam. https://www.youtube.com/watch?v=qSDNSkpvlDQ

 5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Un alt sfant parinte in viata ,de talia Parintelui Iustin Parvu ,tot moldovean ca si el ,pe care l-am intrebat despre cardul de sanatate(Nu cardului de sanatate ! a fost raspunsul parintelui , mai bine zis m-a felicitat ca nu l-am luat ),m-a lamurit si ce sa facem cu votul pentru presedinte ,zicandu-mi astfel :"Du-te si vezi ce a facut in Sibiu .Dezinteresat ."
  Am incredere in tot ce mi-a spus acest om , care crede mai mult in existenta Lui Dumnezeu decat in propria sa existenta si care la o Sfanta Liturghie a fost vazut si fotografiat in chip de stalp de lumina .
  Doamne ,ajuta !

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   Să nu uităm că noi suntem ortodocși.Oare Sodoma și Gomora nu erau orașe frumoase?Cred că reprezentantul ACL este mai sus decât celălalt contracandidat care se dovedește mincinos și foarte dur ,să nuzic rău.Acesta,a replicat lui Iohanis că este un ,,lucru” ca om politic.Gura păcătosului adevăr grăiește.Nu are Iohanis atâtă experiență în a minți și a fura .Ceea ce nu știe contracandidatul lui Iohanis este că noi,toți oameni suntem lucrurile Domnului Dumnezeului nostru.Se vede că nu-și face timp pentru Biserică,dar păzea! Este ortodox! Nu avem pe cine să votăm.Nici unul nu corespunde cu cele arătate de Bunul Părinte Justin Pârvu.Iohanis,dacă ar fi fost bun creștin ar fi fost ortodox.Adevărat este că Dumnezeu va judeca după inima fiecăruia dar,ce-l ține sau mai bine zis ,,cine-l ține pe Iohanis să treacă la Ortodoxie?” Nu cred că Dumnezeu.A fi creștin ortodox cu adevărat,aceasta este cheia alegerii viitorului conducător al acestei țări creștin-ortodoxe.Nici unul dincei doi nu întrunește condițiile unui autentic creștin ortodox.Eu voi ține cont,după multe cugetări sau analize,de sfatul Bunului Părinte Justin.Nu pot fi răspunzător de faptele necreștinești pe care le va face cel ce va ieși președinte.Vă rog să cugetați la cele drepte și Dumnezeiești și apoi să votați în consecință. Fiecare va decide astfel pentru soarta lui.Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu.Amin!

 6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Cel mai rau este sa nu ai pe cine alege. Din pacate acest lucru se intampla de la revolutie incoace.
  Chiar daca anulam votul nu realizam nimic. Mai ulti bani cheltuiti si va iesi cine are influenta cea mai mare la institutiile de decizie.

 7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Se poate sa organizam si la noi astfel de sate?
  https://ro.stiri.yahoo.com/via%C5%A3a-%C3%AEntr-un-paradis-modern--satul-care-a-cucerit-europa-065433333.html

 8. valentin dorneanu

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  despre carduri
  http://asociatialibertatearomanilor.ro/

 9. duhovnic ortodox

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  vreti sa vi se incinereze trupul dupa moartea biologica?!
  Legatura sufletului cu trupul staruie si dupa moarte!
  Trupul din care a iesit sufletul nu se intoarce in nefiinta, iar elementele sale, chiar risipite, spulberate si amestecate cu alte elemente din natura, nu sunt niste simple “ramasite” oarecare.
  Asa spun Sfantul Dionisie Areopagitul si Sfantul Grigorie de Nyssa, care scrie: “E drept ca trupul se destrama pe incetul, dar nu se nimiceste, caci nimicirea e tocmai trecerea in neexistenta, cata vreme destramarea e numai o imprastiere, adica o reintoarcere a trupului la stihiile pamantene din care a fost luat. Iar ceea ce se afla in aceasta stare nu se pierde, cu toate ca asa ceva trece dincolo de perceptia noastra simtuala”.
  Sfantul Ioan Gura de Aur, la randul sau, spune ca “moartea nimiceste ceea ce este stricacios in noi, nu si trupul”. De aceea ar fi gresit sa ne inchipuim ca “legatura dintre trupuri si sufletele lor se rupe pe vecie”.
  Moartea, e drept, scoate sufletul din insotirea sa cu trupul, insa legatura fireasca dintre ele se pastreaza sub o anumita forma, si in orice caz staruie deplin legatura lor ipostatica. Nu putem spune ca o data cu moartea din om nu mai ramane decat sufletul, trupul sortit destramarii nemaiavand nici o legatura cu el si pierind cu totul.
  Dupa ce sufletul care se desparte de trup ramane suflet al celui mort, tot asa si trupul, fie el les sau numai oase, ramane trup al sau. Dincolo de moarte, sufletul si trupul pastreaza – atat intre ele, cat si cu persoana careia ii apartin -o legatura cu neputinta de distrus, pe baza apartenentei lor la o aceeasi persoana (ipostas).
  Sfantul Maxim Marturisitorul explica foarte riguros lucrul acesta. Nu se poate vorbi de o separare totala a sufletului de trup, “caci dupa moartea trupului, sufletul nu se numeste simplu suflet, ci suflet al omului, si suflet al unui om anume. Caci si dupa moartea trupului, sufletul pastreaza drept forma a sa deplina, intregul uman a carui parte este, in baza relatiei.
  La fel si trupul, e muritor dupa fire, dar nu este dezlegat de intregul uman, din pricina felului in care vine la existenta. Caci nu se numeste trupul simplu trup, dupa despartirea de suflet, ci trup al omului, si trup al unui om anume, chiar de se corupe si se descompune in elementele din care este alcatuit. Caci are si asa, ca cel ce este parte din intregul uman, drept forma a sa deplina acest intreg uman, in baza relatiei.
  In amandoua, adica si in suflet si in trup, relatia cugetandu-se ca ceva ce nu poate fi smuls, intrucat sunt amandoua parti ale intregului uman, ea infatiseaza si aducerea lor deodata la existenta si dovedeste si deosebirea dintre ele dupa fiinta, nevatamand in nici un fel ratiunile sadite in ele dupa fiinta. Deci niciodata nu c cu putinta a afla sau numi vreun trup sau suflet in afara relatiei dintre ele. Caci deodata cu partea se arata si aceea ca este parte a ceva (…) si in ea e implicat si intregul a carui parte este. Caci relatia lor este de neinlaturat”.
  Sfantul Grigorie de Nyssa abordeaza si el aceasta problema, insa dintr-o alta perspectiva. El spune ca sufletul recunoaste elementele trupului sau chiar dupa imprastierea lor, tot asa cum zugravul tine minte ce culori a amestecat ca sa obtina o nuanta anume, pastorul isi recunoaste oile sale chiar atunci cand pasc impreuna cu altele, iar cel caruia i s-au spart mai multe vase cunoaste ale caruia dintre ele sunt cioburile.
  Chiar si in moarte, sufletul isi aduce aminte nu doar de trupul intreg, ci si de fiecare madular al sau si ramane, intr-un anume fel, prezent in fiecare dintre ele, oricat de descompus ar fi: “sufletul recunoaste insusirile firesti ale elementelor trupului in care a trait chiar si dupa ce acestea se despart unele de altele; chiar daca firea tine elementele materiale despartite, pe fiecare in alta parte, din pricina insusirilor deosebite ale fiecaruia, totusi sufletul se afla in fiecare, tinandu-se, prin puterea de cunoastere, in elementele trupesti care-i sunt proprii, staruind in acestea pana cand se va face din nou unirea acelor elemente imprastiate, in vederea unei reinnoiri a trupurilor descompuse. Si aceasta este propriu-zis ceea ce noi numim inviere”.
  Tot atat de adevarat este ca si trupul ramane intr-un anume fel prezent in suflet. Astfel, Sfantul Grigorie de Nyssa scrie ca: “dupa despartirea de trup, se pastreaza in suflet anumite semne care marturisesc cum ca noi am format inainte o unitate, un intreg, ne-o dovedeste parabola despre bogatul nemilostiv si saracul Lazar, din care vedem ca dupa ce trupurile au fost asezate in mormant, sufletul a pastrat un oarecare semn trupesc prin care si Lazar a fost recunoscut, si bogatul n-a ramas nestiutor”.
  E adevarat ca de-a lungul vietii pamantesti trupul sufera felurite schimbari – pricinuite, de pilda, de raniri, de boala, de inaintarea in varsta – culminand cu cele din ceasul mortii, cand se desface in cele din care a fost facut si se descompune; dar el poseda o forma (eidos) a sa, care nu se schimba, iar aceasta forma staruie in suflet ca o pecete pe care nici moartea n-o poate sterge.
  Forma aceasta permite ca la inviere elementele despartite sa poata fi din nou adunate laolalta, pentru a se recompune trupul. “Diferitele combinatii ale materiei produc feluritele aspecte ale formei; propriu-zis, aceste combinatii nu sunt altceva decat amestecul elementelor primare (asa numim elementele din care este alcatuit intregul univers, si insusi trupul omului).
  De aceea, pentru ca forma (eidos) trupului ramane in suflet, asa cum pecetea se intipareste in ceara moale, urmeaza ca nici materialele care au servit la formarea figurii pe pecete nu raman straine de suflet, ci, in clipa invierii, sufletul primeste din nou in el tot ceea tine de urma intiparita in el de forma (eidos) trupului. Si atunci intra in legatura deplina cu el toate elementele care au alcatuit dintru inceput forma (trupului)”.
  Trupul acesta de acum va invia, trupul acesta de acum se va innoi si va primi o noua viata; la inviere omul isi va regasi propriul sau trup (nu trupul altuia si nici un alt trup oarecare), insa cu alta vietuire.
  Identitatea personala si trainicia ei in timp, asadar, se pastreaza si in rastimpul dintre moartea fiecarui om pana la invierea de obste, chiar daca cele din care este alcatuit trupul se risipesc si se descompun.
  “Nu-i chiar cu neputinta ca elementele trupesti, stihiile, sa se uneasca din nou si sa alcatuiasca iarasi acelasi om. Caci daca n-ar veni din nou in lume tocmai aceeasi alcatuire si ar primi in amestec doar elemente asemanatoare in locul celor care-i sunt proprii, e ca si cum s-ar reconstitui un alt om in locul lui, lucru care nu s-ar putea numi inviere, ci crearea unui alt om. Dar daca trebuie sa se intoarca iarasi acelasi om la sine insusi, trebuie sa fie in intregime acelasi, si in toate partile sale elementele sa-si reia locul lor in firea lui dintru inceput”.
  De aceea, Sfantul Grigorie de Nyssa spune din nou: “sufletul petrece in elementele trupului si dupa despartirea lui de trupul in care a crescut si a vietuit de la inceput, ramanand de acum ca un fel de paznic peste ceea ce avea si nelasandu-le sa se amestece cu alte elemente de acelasi fel.
  Agerimea si subtirimea puterii sale cugetatoare nu ingaduie nici o ratacire in realcatuirea elementelor trupesti. Si impreuna cu materia proprie care este amestecata in elementele apropiate, se incorporeaza si sufletul si nu lasa sa slabeasca legatura care le tine pe toate in univers, ci ramane pururea in aceste elemente in orice loc si in orice chip le-ar fi risipit firea”.

 10. duhovnic ortodox

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  NU AVEM DE CE VOTA:

  – suntem crestini (din neamul lui Hristos)

  – cei ce ne conduc sunt eretici si pagani (masoneria este paganism si astazi, nici director de spital nu mai

  esti pus daca nu esti mason)

  – votarea este facultativa

  – ‘painea noastra cea de toate zilele da-ne-o noua astazi’ inseamna ‘toate cele trebuincioase si folositoare

  da-le noua in fiecare zi’

  – ce are veliar in comun cu Adevarul?

  – ce are Adevarul in comun cu plutocratia fascista globala de astazi?

  – cu ce conduce un cetatean satul, orasul, judetul, tara sau lumea atata timp cat o mana de magnati

  egoisti, lacomi si pagani, conduc lumea din pozitia de mesageri ai diavolului Horus-Lucifer, de multe

  secole?

  – daca Hristos spune ca stapanitorul acestei lumi si restilizatorul ei este Lucifer, de ce ar trebui sa

  contribuim noi la stapanirea aceasta?

 11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  S-au blocat mesajele ?

 12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  dar de monahul Teodot mai stiti ceva?imi lipsesc vorbele si sfaturile lui

 13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  La multi ani Gabriel!!!
  La multi ani tuturor celor cu numele de Arhangheli Mihail si Gavril!!!

 14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  De la un ARHANGHEL catre altul ii urez MANTUIRE. Nu am avut timp sa te felicit in timp optim pentru ca am montat pe doua laturi o perdea forestiera la man. GALESU. Ca noutate spun doar atit: MASONII SPUN CA NU LE PUTE GURA A USTUROI. Dar nu sunt implicati nici in proteste si alegerile PREZIDENTIALE? Ne putem lamuri aici http://inregistrari.b1.ro/view-ring_tv-78.html DOAMNE AJUTA SI MANTUIRE FRATE GABRIEL.

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   Nu are cum să le miroasă gura a usturoi căci ei se feresc de acesta pentru că usturoiul îi gonește pe diavoli.Ei și diavolii sunt mână-n mână.Ați înțeles?Usturoiul îi desființează și pe draci dar și pe adepții sau prietenii dracilor.Asta este!

  • valentin dorneanu

   Traiasca Legiunea si Capitanul!

   cred că acu e ceva greu. a mai fost campanie, alegeri au fost , scandări dar acum ... e altceva

 15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Vad ca aberatia lui Tonta ca e crestin si ortodox a prins bine si isca multe dispute. Ce fel de crestini suntem daca ne uitam la vorbe si nu la oameni, la ce fac ei. Asta e o diversiune pt cei care cred ca asta ar fi un criteriu de alegere. Problema e ca nici unul nu e bun de conducator , ca si paginii pot face cele bune din fire. Noi trebuie sa iesim in strada si sa cerem conducator adevarat, cu credinta, nu sa alegem intre 2 rele. Unul e hot, mincinos, criminal, curvar ,etc. dar crestin ortodox si altul e un hot mai mic, marioneta altor gasti partinicie si masone, mincinos fost aliat cu Tonta la demiterea lui Base. Oare nu vedem cum isi bat joc de noi, cica ALEGEM! Ce alegem, ce vrem noi sau ce ne pun ei? Hei, in strada sa iesim si sa dam jos toata clasa politica. Fara politicieni in gvern!

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   - ai dreptate cu 'no vot'
   - ai dreptate ca totul e diversiune
   - ai dreptate ca sunt pagani
   - DAR NU IESITI IN STRADA, CACI NU SE POATE SCHIMBA NICIO CLASA POLITICA... VA FI DOAR O OCAZIE SA VA UMILEASCA SAU SA VA MACELAREASCA.
   PRIVESTE TOTUL GLOBAL, PRIVESTE TOT TABLOUL...NU DOAR UN COLT DIN EL:

   http://preotduhovnic.wordpress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*