Anti-românul MRU – Intrusul ungurilor, al ruşilor şi al sioniştilor: consilierul personal al lui Klaus Iohannis

Trădarea lui Mihai Răzvan Ungureanu răsplătită de catre unguri cu titlul de Doctor Honoris Causa de la Universitatea din Pecs

Trădarea lui Mihai Răzvan Ungureanu răsplătită de catre unguri cu titlul de Doctor Honoris Causa de Universitatea din Pecs, sursa imagine: youtube.com Trădarea lui Mihai Răzvan Ungureanu răsplătită de catre unguri cu titlul de Doctor Honoris Causa de Universitatea din Pecs, sursa imagine: youtube.com

Dintre toti prim ministri pe care i-a avut Romania, Mihai Răzvan Ungureanu a ramas poate unul dintre cei mai detestati, impotriva lui unindu-se chiar si cei care erau dusmani politici unii cu ceilalți. In politica romaneasca acest individ sinistru nu a reusit decat sa demonstreze ca este un tradator de tara, un arivist si un caracter infect.

Trădarea lui Mihai Răzvan Ungureanu răsplătită de catre unguri cu titlul de Doctor Honoris Causa de la Universitatea din Pecs, sursa imagine: youtube.com

Mihai Răzvan Ungureanu, consilier al președintelui Iohannis, primind recunoașterea Ungariei pentru serviciile neprețuite aduse Budapestei, cum este de exemplu cedarea patrimoniului Fundației Gojdu. Iată-l primind titlul de Doctor Honoris Causa de la Universitatea din Pecs (de la minutul 8 al filmării) ca un adevărat român iubitor de țară! Interesele cui le va apăra MRU la Cotroceni?

Mihai Razvan Ungureanu este o insulta vie la adresa tuturor romanilor care au avut de suferit de pe urma crimelor si atrocitatilor savarsite de catre regimul comunist. Prin sustinerea sa publica si declarata fata de memoria celeia care a fost una dintre cele mai odioase criminale a poporului roman, Ana Pauker (Hannah Rabinsohn), Mihai Razvan Ungureanu se descalifica din orice functie publica in Romania. Un asemenea individ, cu simpatii antiromanesti, nu merita absolut nici o functie, fie ea chiar si doar onorifica, in preajma presedintelui ales al romanilor.

glasul.info

Diaspora a EXPLODAT: scrisoare deschisă pentru Klaus Iohannis. Solicitare de urgență

Președintele Klaus Iohannis a beneficiat de o încredere imensă din partea românilor din diaspora, dar se pare că lanțul de iubire s-a rupt. Mai multe organizații românești din diaspora i-au trimis lui Iohannis o scrisoare deschisă în care îi cer să renunțe de urgență la consilierul personal, Mihai Răzvan Ungureanu.

“Stimate domnule Președinte,

Românii din Diaspora care urmăresc îndeaproape evenimentele politice din România sunt neplăcut surprinși și profund dezamagiți de numirea în funcția de consilier personal a domnului Mihai Răzvan Ungureanu.

După cum scriam în scrisoarea anterioară, publicată la data de 19 nov ac și care vă era adresată, “Românii din Diaspora nu vă încredinţează un cec în alb: dimpotrivă, românii au ales, pe 16 noiembrie 2014, un președinte de la care se așteaptă să respecte, în primul rând, Constituția și legile țării și care să reașeze țara noastră acolo unde îi este locul, printre națiunile demne și respectate ale acestei lumi; o ţară care nu își pune pe tavă, tuturor corporațiilor, resursele şi care nu este un stat furnizor de materie primă şi mână de lucru ieftină.”

De aceea, nu putem decât să reacționăm ferm la nerespectarea asigurărilor date de dvs în campania electorală, conform cărora veți milita împotriva proiectelor distructive pentru mediu și în detrimentul țării noastre – sub toate aspectele – promisiuni pe care devine evident că tindeți să le încălcați, prin numirea la Palatul Cotroceni, în funcția de consilier personal, a unei persone care s-a declarat susținător ferm al proiectului de la Roșia Montană (“Roșia Montană este o prioritate, înseamnă locuri de muncă. Nu sunt ecologistul de vârstă nouă, care brusc și-a reinventat identitatea politică. Mă interesează locurile de muncă, investițiile străine. “- declarație a dlui Mihai Răzvan Ungureanu, apr. 2012) și al exploatării gazelor de șist (“Cine se împotriveşte exploatării gazelor de şist face, voit sau nevoit, jocul Federaţiei Ruse, inclusiv pe teritoriul României”- declarație la tv, începutul anului 2014).

Vă reamintim că dl Mihai Răzvan Ungureanu este cel care a fost nevoit să părăsească funcția de Prim-Ministru după numai 78 de zile, în urma unei moțiuni de cenzură fără drept de apel și după ce acumulase un uriaș “capital” de antipatie din partea populației.

Tot el este cel care a renunțat la moștenirea Fundației Gojdu, în valoare de circa un miliard de dolari, pe care a cedat-o, în mod inexplicabil, Ungariei, în timpul mandatului său de Prim- Ministru.

Numirea dlui Mihai Răzvan Ungureanu în funcția de consilier personal este o sfidare la adresa celor care au stat ore în șir la coadă pentru a va vota, mare parte din cei care au stat la cozile imense fiind implicați activ în campaniile de salvare a Roșiei Montane și Certejului, cât și în campaniile de informare/ conștientizare a impactului distructiv și ireversibil al explorării/ exploatării gazelor de șist prin metoda fracturării hidraulice, pe teritoriul țării noastre.

Noi, românii din Diaspora, am votat cu speranța de a avea într-adevăr o Românie nouă, cu politicieni noi și onești și am fost surprinși să vedem din nou, numiți în funcții cheie în cadrul aparatului de stat, personaje pe care ni le doream ajunse definitiv la groapa de gunoi a istoriei. Nu putem accepta ca promisiunile dvs din campanie să fie deja încălcate, prin numirea într-o funcție atât de importantă, fie ea și onorifică, a unui personaj cu un astfel de trecut.

Cu speranța că vocea celor care v-au votat va conta în alegerile pe care le faceți, așteptăm decizia dvs de revocare din funcție a dlui Mihai Răzvan Ungureanu”.

stiripesurse.ro

Prunariu: Ungureanu a blocat restituirea Tezaurului

Prunariu: Ungureanu a blocat restituirea Tezaurului

Dezvaluirea socanta este facuta de fostul ambasador al Romaniei la Moscova, Dumitru Prunariu, intr-o declaratie pentru Amos News. Fost cosmonaut, Dumitru Prunariu s-a decis sa vorbeasca deschis despre problema Tezaurului, in contextul in care Mihai Razvan Ungureanu, in calitatea lui de fost ministru de Externe, i-a interzis, in prima saptamina din mai 2005, “sa se mai ocupe de problema restituirii Tezaurului”.

“La numirea mea ca ambasador in Federatia Rusa (mai 2004-august 2005) reprezentanti ai Parlamentului Romaniei au insistat pe o misiune permanenta a noastra legata de Federatia Rusa, si anume urmarirea problemei Tezaurului Romaniei.

Total surprinzator si de neinteles pentru mine nici acum, in aprilie 2005 am primit ordin scris de la MAE, trimis de dl Leustean in numele lui Mihai Razvan Ungureanu,sa nu mai abordez in nici un fel si sub nici o forma problema Tezaurului

Cine altcineva decat ambasadorul Romaniei in Federatia Rusa putea sa aiba cea mai mare autoritate si competenta sa aboreze aceasta problema in numele tarii noastre?

Poate completati dumneavoastra aceasta informatie cu altele si ii gasiti o explicatie. Au mai fost si alte aspecte legate de coordonarea politicii noastre vis-a-vis de problema Transnistriei, de documente regulate pe aceasta tema transmise de mine ministerului, Presedintele fiind dezinformat asupra lor, cu consecintele ulterioare, dar acestea prefer sa nu le abordez acum”.

Presedintele Traian Basescu a remis luni conducerii Parlamentului propunerea de numire a lui Mihai Razvan Ungureanu in functia de sef al SIE, invocand articolul 65, lit.h) din Constitutie. Propunerea presedintelui va trebui votata de majoritatea parlamentarilor.

4 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    MRU e sprijint de perciunati, asadar Iohannis nu prea are de ales! Cred ca i-a fost impus si va trebui sa se decurce un timp cu iuda asta linga el... Vom vedea! Dupa roade ii vom cunoaste!

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sustin si eu solicitarea adresata presedintelui. Daca MRU a savarsit astfel de crime la adresa natiunii romane, poate se sesizeaza cei responsabili cu cercetarea si ii gasesc si lui un loc de gazduire gratis alaturi de alti demnitari corupti , dar mai ales sa recupereze de la el si acolitii sai prejudiciul pe care ni l-a cauzat .

  3. ALEODOR NE-IMPACAT

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Prunariu fostul cosmonaut este si el mason, de rang f. inailt, Un mason contra la alt mason. CE VA FI?

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Din materialele gasite pe net am aflat ca MRU este un jidan sionist imputit si membru al infamei organizatii criminale si teroriste B'nai Birth. Am citit ca are chiar si o functie importanta in aceasta organizatie criminala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*