Lucian Mândruță: “Legionarii au ucis în numele religiei”, iar popa Tănăsescu: “Bine punctat”

charlie-hebdo1

La Romania TV, orele 21.20, într-o dezbatere despre asasinatele din Franța, ateul Lucian Mândruță face ahtiat următoarea comparație abominabilă: “Și la noi am avut astfel de cazuri, legionarii au ucis în numele religiei”. De parte cealaltă, un alt ahtiat contra Mișcării Legionare, preotul pro-cip Eugen Tănăsescu exclamă de mai multe ori: “Bine punctat. Total de acord!”

Oamenii ăștia pe lângă ignoranța crasă față de adevărul istoric, dau dovadă de o mare ură față de cea mai înălțătoare mișcare de renaștere națională și de apărare a intereselor naționale. Cu siguranță, pentru ei, și Sfântul Ștefan cel Mare, și Mihai Viteazul și alți mari voievozi și sfinți au ucis în numele religiei, de fapt a credinței – Ortodoxia fiind singura revelație de la Dumnezeu – celelalte culte fiind denaturări de la dreapta credință, înșelări de la diavol sau invenții omenești.

Deși o parte din pravoslavnicii noștri nu consideră Mișcarea Legionară ca având legătură cu Ortodoxia, iată că sunt atei și năimiți care îi pun în cârcă crime în numele religiei. Nimic mai fals! Mai studiați!

Și deja se emit idei în sensul reformei religioase. Tot Lucian Mândruță solicită unui musulman din studio să se mai schimbe din conceptele religioase, căci societatea a evoluat și este trasă înapoi de conceptele învechite. Bătaia era bineînțeles la creștinism, care în capul lui Mândruță e totuna cu papismul ce a organizat inchizițiile.

Reflectați și la: Cei ce scot sabia, de sabie vor pieri. (Mat. 26:52)

2 comments

  1. radu iacoboaie

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    OFF TOPIC - ULTIMUL ARTICOL

    http://raduiacoboaie.wordpress.com/2015/01/09/despre-cruciade-ele-n-au-avut-nici-o-legatura-cu-ortodoxia-din-contra-repostare-de-pe-blogul-saccsiv-5-mai-2011/

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Dl Lucian Mandruta a fost scolit in anii 90 si dupa 2000 de catre dl (fost tovaras) 'profesor' Silviu Brukan.
    Realizau impreuna emisiunea "Profetii despre trecut" la protv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*