Patriarhia Română ne îndeamnă să ne închinăm la idolul Gaia, promovând la radio Trinitas “Ora Pământului”

gaiaCine va lua parte la festivitățile organizate de “ziua pământului”, se va inchina în mod simbolic unei zeități păgane, lucru interzis de Însuși Dumnezeu tocmai în I-a dintre cele 10 porunci:

“1. Eu sunt Domnul Dumnezeul Tău; să nu ai alți dumnezei afară de Mine.”

Numai un om fără de minte poate incălca atât de blatant poruncile Dumnezeiești, făcându-se părtaș cu nelegiuiții împotrivitori Domnului Hristos, desigur cu consecințele de rigoare.

Ce e mai grav este ca participarea este promovată la greu de chiar postul de radio Trinitas, al Patriarhiei Române. Cine oare a decis să împingă poporul ortodox direct în ghearele închinătorilor la idoli?

Putea decizia promovării naționale ale acestei abominații fi luată de către un simplu redactor al postului de radio? Nu prea cred, mai ales ca până și la programul adresat copiiilor de ieri 27 Martie, realizatoarea a forțat idea participării la festivitățile “zilei pământului”, copiilor care ascultă emisiunea. Chiar a înnebunit lumea de pănă și biserica corupe sufletele copiilor?

Să credem că nimeni din sfântul Sinod nu cunoaște semnificația acestei sărbători păgâne? Eu unul mă îndoiesc de asta – de ce se tace? De ce se permite promovarea abominației, nu le e frică de Dumnezeul pe care îl reprezintă? Le va asculta El rugăciunile de mijlocire pentru poporul pe care l-au împins la împărtășirea cu necuratul? Trist.

Păi să mai dai Radio Trinitas cei 2% pe care îi cer zilnic prin undele radio?

mai multe pe Lumea dupa Eufrosin

12 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Patriarhia Română a luat-o pe urma catolicilor cu inovațiile?...

    https://raduiacoboaie.wordpress.com/2015/03/28/romanul-adevarat-isi-iubeste-tara-si-neamul-caruia-apartine-prin-nastere-isi-da-si-viata-pentru-tara/

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Isi permit orice pe banii ADORMITILOR. http://www.click.ro/news/national/patriarhia-romana-cere-taxa-enoriasilor-pentru-sustinerea-televiziunii-trinitas

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Radio Trinitas difuzeaza multe informatii vrednice de plans. Dupa ce spune sfintii zilei ii spune si pe ai greco-catolicilor. In cateva zile aveau o doamna care se silea cu multa sarguinta sa explice beneficiile homeopatiei.
    Sunt vrednici de plans. Daca s-ar limita doar la slujbe ar trebui cu drag sa-i ajutam si noi financiar.
    Poate se sesizeaza vreunul citind pe site-ul d-stra care imi lasa impresia ca este tare urmarit de patriarhie.

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Singura solutie e o PETITIE. Care sa reflecte si slaba audienta la stirile ecumeniste.

    • preot-duhovnic

      Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Patriarhia este alcatuita din ATEI. Treaba voastra este doar: SA TINETI DE DUHOVNIC NEERETIC!

      Fratilor, vremurile se tot intuneca. Iadul se tot structureaza aici la suprafata cu puterea duhurilor intunericului, cu dorinta noastra de a le pune la dispozitie puterile noastre sufletesti si trupesti, cu magia lor care se lucreaza prin tv si prin minciuna crunta. Tineti tot mai aproape de duhovnicii neeretici/neecumenisti si strangeti-va pe langa ei precum puii pe langa closca. Tot mai multi arhierei, preoti, diaconi si mireni devin atei sau eretici. Fugiti de ei!

      Televizorul nu-i o cutie, fratilor! Televizorul este vocea prin care Satana isi promoveaza minciuna, si in emisiuni, si in stiri, si in documentare. Totul este magic, asa cum va spune chiar televizorul in fiecare zi. Magia inseamna lucrarea diavolilor la nivelul puterilor voastre sufletesti prin intermediul simturilor si functiilor trupesti. Ce vi se spune nu e doar minciuna. Nu intra pe o ureche si iese pe alta. Sunteti insamantati cu raul si el ramane in voi si incolteste, infloreste si aduce roadele raului. In acea clipa, voi deveniti teleghidati de demoni la nivel pricipial, sufletesc si trupesc. Ei vor deveni glasul vostru interior, va vor schimba principiile de viata, de credinta, de familie si societate. Priviti si acum in ochii crainicilor tv, a realizatorilor de emisiuni si veti simti demonii. Editorii stirilor sunt in fapt demonii, care dicteaza scriitorilor de stiri. Majoritatea botezatilor de prin biserici sunt crestini cu dorinta si atitudine pagana. Nu mai suporta Adevarul. De aceea, incet, incet, strangeti-va pâlcuri, pâlcuri, pe langa duhovnicii neeretici si seriosi, urmand ca mai apoi, sa nu mai calcati in bisericile sistemului bisericesc laicizat, secularizat, juridico-statal, politizat si eretic. Acolo vor ramane ateii, ereticii si paganii. Dar nu va temeti! Domnul nostru ne-a incredintat: nu te teme turma mica…

      Voi tineti de duhovnicul vostru neeretic, de preoti precum Anitulesei Gheorghe de la Radauti, Amfilohie de la Diaconesti, Matei Vulcanescu sau Mitropolitul Serafim al Pireului. Restul, nu este treaba voastra: nici cat poarta Daniel la pantofi, nici ca preotul cutare e gras, nici ca preotul cutare e rahitic… Treaba voastra e spovedirea deasa, impartasirea, Sfanta Cruce si Aghiasma.

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sunt mijloace de informare in masa care pregatesc incet, incet poporul sa accepte ecumenismul, semanand neghina odata cu bobul de grau. Dupa un timp oamenii nu vor mai discerne ce este bine si ce nu, unde si la cine se afla Adevarul , intrucat nu se face vorbire despre ce spun Sfintii Parinti ci se promoveaza teologii "moderni", care afirma ca Adevarul este imprastiat si trebuie adunat intr-o "biserica" mondiala. A se vedea afirmatiile IPS Nifon- reprezentantul Patriarhiei la consiliul mondial al ereziilor de la Busan-unde a declarat ca nu stie care este adevarata Biserica care a luat fiinta la Cincizecime, in Ierusalim si ca unitatea Bisericii a fost pierduta . Tot el este si cel care pregateste din partea BOR, "sfantul si marele sinod "din 2016

  5. preot-duhovnic

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    https://www.youtube.com/watch?v=Oxq_5knPGD4

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    daca in fruntea b.o.r sa ivit un mason in persoana lui danut, atunci ce asteptari sa avem?!

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    "Patriarhia Română ne îndeamnă să ne închinăm la idolul Gaia, promovând la radio Trinitas “Ora Pământului” - Iar pentru asta, Preanefericitul Daniel - vânzătorul de suflete, ne pune să-i și plătim. Așa nu se mai poate. Ce facem fraților?

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cred ca aceasta ora, zi a pamantului este intentionat impusa de masoneria oculta. In ce priveste BOR, poate s-a gandit la partea buna a acestei zile care ne indeamna sa avem respect fata de planeta pe care Dumnezeu ne-a pus sa traim si incercam sa nu mai fim risipitori cu resursele Terrei. Poate nu s-au gandit la semnificatia pagana. Sa nu uitam ca in vechime temple pagane au fost transformate in altare crestine. Desigur cred totusi ca Biserica ar putea prin alte mijloace si indemne la principiile corecte furnizate de ziua pamntului si nu sa faca asta in aceasta zi care duce
    cu gandul la o zeitate pagana pentru ca sminteste. Dar va propun ceva haideti ca de cate ori Patriarhia face ceva de care noi credem ca este gresit sa-i asaltam cu scrisori sau pe mail cat mai multi si sa cerem explicatii. Este dreptul nostru sa intrebam si daca o facem cat mai multi poate ofera o explicatie. Deja exista o bariera intre Ierarhia Bisericii si noi credinciosii, dar putem rupe aceasta bariera luand noi initiativa si cerandu-le cum am mai spus explicatii.

  9. lucia olosutean

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Postul "TRINISAS" este singurul post de televiziune care-mi aduce liniste sufleteasca !
    Sunt atatia oameni in tara asta care urmaresc cu interes emisiunile TRINITASULUI ,ce vreti ,oameni buni ,sa terminati si tot ce e bun si adevarat ??!

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      lucia si eu simt acelasi lucru cand ma uit la Trinitas. Dar pe ici pe colo trebuie sa recunoastem ca sunt si indemnuri ecumeniste, ceea ce nu-i prea bine. Dar in rest avem ce vedea la Trinitas, am vazut si emisiuni in care se afirma puternic ca Ortodoxia este credinta adevarata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*