Pr. Mihai Andrei Aldea despre legea antilegionară: Mișcarea Legionară a fost împotriva mafiei evreiești, iar partidele istorice ale vremii au făcut acte antisemite

Predică susținută la M-rea Paltin Petru-Vodă împotriva noilor abuzuri totalitare, 28 iunie, 2015

11 Comments

  1. Da ce…, tu ai avut vreodată blog? Ți s-a părut. Ăla era un simplu registru în care copiai și contorizai toate articolele aflate pe net. Ai creat tu ceva? Nu. Doar ne-ai terorizat cu trimiterile tale. Atât și nimic mai mult. Și nu te oprești deloc. Ești omniprezent pe tot internetul. Mai lasă-ne, te rog frumos.

 1. Miscarea Legionara nu a fost antisemita !
  Mai degraba poate anti-sionista !
  Miscarea Legionara a luptat pentru eliberarea Poporului Roman de sub jugul oganizatiei criminale sio-masonice care stapanea nelegitim si stapaneste si in prezent printr-un regim de ocupatie pamantul patriei noastre.
  Sionist inseamna una , semit este altceva .
  Semiti sunt toata populatia provenita din orientul mislociu .
  Palestinienii sunt si ei semiti ! Ati vazut in ce hal sunt exterminati si maltratati de sionisti ?
  Sionismul este o organizatie imperialista de sorginte rasista iudaica,o adunatura de oligarhi miliardari care urmaresc sa inrobeasca popoarele si sa transforme oamenii liberi in sclavi . Pastrand proportiile ,sionismul se poate compara intr-un fel cu mafia siciliana ,cartelurile sau poate cu yakuza sau triadele.
  Nu ma surprinde cu nimic faptul ca Miscarea Legionara a fost interzisa de parlamentari si de presedinte ,pentru ca toate partidele politice atat cele de la guvernare cat si cele din opozitie (liberali, democrati ,socialisti……),toate sunt organizatii politice implementate de sio-masoni.
  Aceste organizatii politice nelegitime vor sa impuna decadenta si prostitutia morala a ateismului populatiei pe care o guverneaza prin minciuna.
  Orice organizatie politica nationalista reprezinta principalul adversar pentru aceasta adunatura de sectari diabolici .

  Din 2012 de cand au inceput sa depuna formalitatile de dizolvare a partidului TPT(totul pentru tara) banuiam ca ticalosii vor interzice Miscarea Legionara .
  Dar lupta trebuie sa continuie !!!
  De exemplu pe maghiari , la ei nu exista nici un partid politic nationalist cu denumirea de “Hortist” ,dar exista Jobik .
  Deci schimbarea denumirii miscarii dar pastrarea partiala a ideologiei ar fi o solutie !

  Sa nu uitam ca,
  Stramosii nostrii au aparat acest pamant prin lupte si crude varsari de sange . Suntem obligati prin sangele mostenit de la acestia sa nu cedam nici morti macar o palma de pamant fara lupta. Apostolii lui Hristos au reusit sa raspandeasca crestinismul in ciuda puternicelor persecutii pagane .
  Om de la om a aflat de credinta in adevaratul Dumnezeu .
  In ziua de astazi este mai usor sa raspandesti o credinta decat in antichitate . Nationalistii romanii trebuie sa lucreze “underground” sub acoperire si sa fie dispusi pentru sacrificiu .
  Putere si Glorie !!!!!Glorie si Moarte.

 2. Tatal meu a fost unii din sefii Securitatii in 1953 si a arhivat in secret multe dosare despre legionari. In dosarele astea scria clar ca nu intra la crime de razboi si ca nu exista probe pentru asa ceva. Unde sunt dosarele astea ? Vad ca toate au fost furate de liberali .
  Din pacate nu ati avut prezenta de spirit sa-l intrebati cand traia mai ales ca era o arhiva a secretelor si stia totul .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 Comments