„Tratament egal într-o Europă a egalilor”

Referndum Grecia - 2015„Cum? Când lumea mi-e deschisă, a privi gândeşti că pot/ Ca întreg Aliotmanul să se-mpiedice de-un ciot?” (Mihai Eminescu, Scrisoarea a III-a).

Întreg „Aliotmanul” s-a împiedicat de-un „ciot”!

Dacă înainte cu 98 de ani, la Mărăşeşti, românii au demonstrat că un adversar, considerat invincibil, poate pierde o bătălie decisivă, în 2015 grecii au dovedit că demnitatea şi curajul pot stăvili pofta nesăţioasă a unui agresor a-tot-puternic. Grecii au reuşit ceea ce scoţienii, în 2014, au ratat, aducând un argument covârşitor despre cum România trebuia să decidă în catastrofalul an 1940, dar şi astăzi: să reziste şi să se opună atunci când interesele naţionale sunt în pericol! Grecia poate ţine capul sus. De-a lungul secolelor, grecii au fost cotropiţi şi jefuiţi de forţele europene ale timpului. În al Doilea Război Mondial, leagănul antichităţii a fost prins în încleştarea forţele răului:
– Germania a zdrobit inimile grecilor, răpindu-le libertatea, dar nu şi onoarea;
– rezultat al „prieteniei neinteresate”, sub care s-a ascuns jaful invadatorilor din toate timpurile, cele mai multe din sculpturile Partenonului se află azi, nu în muzeele greceşti, ci la British Museum.

„Bine că nu sunteţi în zona euro. Nu intraţi acolo!”

În 2013, în cadrul unei conferinţe susţinute la B.N.R. George Friedman, Preşedintele Strafor, opina: „Prima contradicţie a Europei este că este o uniune între state care nu sunt la fel”. Conform afirmaţiilor Timonierului naţional din acea vreme – cum că „guvernul ar trebui să stabilească 2017 drept data de aderare la euro” -, guvernatorul pe viaţă al B.N.R. a reiterat intenţia aderării României la moneda euro, preluată ca un ecou blestemat de navetistul sâmbătar de la Cotroceni. Însă după ce grecii au umilit U.E., „Casa Isărescu” a făcut dat un pas înapoi. Friedman susţinea: „Bine că nu sunteţi în zona euro. Nu intraţi acolo!”, dând ca exemplu Turcia. „Le-am spus şi turcilor că cel mai bun lucru care li s-a întâmplat a fost că au fost respinşi de la intrarea în U.E.”. Friedman arată, fără posibilitate de tăgadă, că în Europa timpul trece, iar problemele, în loc să se rezolve, se acutizează. Din cauza opiniilor diferite, în Europa, criza bancară s-a transformat în una socială, de proporţii. Criza fără rezolvare imediată a unei întregi generaţii. [1]. Inevitabil, de dincolo de marea gârlă, Imperatorul Terrei – cum se doreşte a fi considerată figurina de la Casa Albă – purtând grija, nu a Uniunii, nu a Greciei, ci a Unchiului Sam şi a intereselor globaliste, a gratulat întâlnirea (nu summit-ul) de la Bruxelles cu telefonul „înălţimii sale”. Firesc, a discutat doar cu cei „interesaţi”.

Capii mafiei continental-planetare privesc dezamăgiţi Drapelul Alb-Albastru fluturând deasupra Marii Acropole din Atena

„După ce Grecia a votat «Nu», coşmarul arhitecţilor monedei euro – posibilitatea ca o ţară să părăsească acest club – pare un scenariu realist”, a declarat Ministrul de Finanţe al Slovaciei, Peter Kazimir, membru al Eurogroup. Nevenindu-le să creadă că imposibilul s-a produs, marii economişti-finanţişti aflaţi în slujba N.W.O., autorii planurilor date peste cap, au reacţionat prudent dar confuz, încercând să-şi replieze acţiunile de contracarare. După ce a aflat rezultatul referendumului, vicecancelarul german, Sigmar Gabriel, a declarat cu năduf că primirea Greciei în zona euro a fost o greşeală: „Intrarea Greciei în euro, din perspectiva evenimentelor curente, a fost foarte naivă. Mai rău este că toţi am privit, pentru prea multă vreme, cum ţara s-a afundat din ce în ce mai rău în criză”[2]. După ce şi-au văzut sacii-n căruţă, „egalii” scot ochii păgubaşului. Cam aceleaşi afirmaţii le-am auzit şi despre românii îmbrânciţi să vrea încorporarea României în U.E. şi N.A.T.O. Cu ce s-a ales România? Cu o discriminarea care nu poate fi negată, în mare parte datorată aleşilor vânduţi şi corupţilor dâmboviţeni. La rândul ei, Muma Pădurii de la F.M.I., directorul general Christine Lagarde, constatând că prada e pe care să scape din ghearele Troicei Finanţiste Unionale (T.F.U., F.M.I., B.M., B.C.E.) într-un comunicat de presă[3] a declarat cu „generozitatea” caracteristică asasinului: „F.M.I. a luat notă de referendumul din Grecia. Monitorizăm îndeaproape situaţia şi suntem gata să ajutăm Grecia, dacă ni se va cere acest lucru”.

Comunicare mesianică pe „reţeaua de socializare”

Să comparăm ironia fabulei românului Gr. Alexandrescu, „[…] egalitate, dar nu pentru căţei” cu declaraţia recent numitul ministru de finanţe al Greciei, cerebralul ponderat Euclides Tsakalotos: „Nu cerem tratament special, ci tratament egal într-o Europă a egalilor”. Poate că aleşii neamului din Parlamentul în Vacanţă se vor trezi la auzul unei cereri demne şi vor pricepe ceva mai mult decât alesul Facebook-ului de la Cotroceni. Mai toată mass-media patronată de organele N.W.O. arată acuzator spre Grecia, care a stricat jucăriile babiloniştilor de la Bruxelles. Pentru a se afla în treabă, previzibila marionetă navetistă a scris – ca de obicei – nu pe site-ul Preşedinţiei României, ci pe reţeaua de socializare care l-a ales Capo di tutti i capi, o „comunicare mesianică, tip martorii lui Iehova”[4]: „Deşi Grecia a votat «Nu» la referendumul de ieri, sper că înţelepciunea politică şi economică va prima în cele din urmă şi se vor găsi soluţii care să însemne «Da» pentru viitorul european al Greciei. Este foarte important pentru toate statele Uniunii Europene să se caute în continuare căi pentru a ieşi din criză”. Dacă tăcea, Majestatea sa Mutu-Klaus, filosof rămânea! Oricum, n-a spus nimic şi, de altfel, nimeni nu-l bagă în seamă! Duminică, 12 iulie a.c., va merge la Bruxelles să ridice mâna la vot şi să lustruiască pantofii Troicăi.
Aşa arată „Europa unită” şi lumea în care trăim!

Grafica si text – Ion Măldărescu

13 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    oare cand ne vom trezi si noi la realitate la fel cum au facuto si grecii?!

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Chiar s-au trezit? Nu exista ,,revolutii'' si ,,treziri '' in secolul 21. E la fel ca la ,,revolutie''. Au fost pacaliti .

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Articolul este slab si pripit. Deja de la votul "nu" (care nu-i chiar atat de laudabil pe cat incearca unii sa-l scoata) se discuta de masuri si mai dure decat anterior si grecii nu prea au cum sa li se opuna.
    A scoate Grecia basma curata, sau si mai ridicol, mare luptatoare pentru neatarnare, dupa ce a cheltuit deloc in spirit orthodox banii de la UE (imi pare rau pt grecii de rand, care nu au probabil nici o vina, dar s-au bucurat si ei cat sacul parea fara fund), este la fel de exagerat cu a da toata vina numai pe greci, cand cei care acum ii strang de gat, aveau posibilitatea sa taie raul mai dinspre radacina, cand gradul de indatorare nu era atat de mare.
    Un articol interesant si care ne mai poate deschide mintea in acest domeniu ar parea acesta:
    http://www.bbc.com/news/33507250
    In rest, Doamne ajuta !

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Urmaşii foştilor deţinuţi scriu preşedintelui

    https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2015/07/17/urmasii-fostilor-detinuti-scriu-presedintelui/#more-5749

    SCRISOARE DESCHISĂ

    Stimate Domnule Preşedinte,

    Subsemnaţii, suntem urmaşi ai foştilor deţinuţi politici condamnaţi de regimul comunist. Părinţii noştri au plătit cu mulţi ani de închisoare crezul lor creştin şi anticomunist. Au fost bătuţi, torturaţi, umiliţi, supuşi unui regim de exterminare fizică, pentru apartenenţa la diferitele structuri ale Mişcării Legionare şi pentru ideile lor, care nu mai corespundeau realităţii instalate în România cu ajutorul tancurilor sovietice. Au fost numiţi „bandiţi”, „duşmani ai poporului”, „năpârci”, atât în timpul detenţiei cât şi după eliberare. Au fost transformaţi din oameni în simple numere de identificare, li s-a interzis dreptul de a se ruga Lui Dumnezeu, li s-a tăiat orice legătură cu familia, s-a încercat sub toate formele frângerea principiilor şi dezumanizarea lor. Toată lupta satanică a comunismului nu a dat roade, deşi traumatizaţi şi bolnavi, părinţii noştri au ieşit din detenţie
    neînvinşi şi au continuat să îşi trăiască viaţa – atât cât le-a mai fost dat – cu frică de Dumnezeu şi cu dragoste de ţară.

    În toată suferinţa lor nu au fost singuri, familiile noastre fiind la fel de persecutate chiar dacă nu se aflau în temniţe. Întemniţarea fiecărui deţinut politic a însemnat suferinţă, durere şi lipsuri pentru întreaga sa familie. Bunicii noştri au trăit durerea de a-şi vedea copiii în temniţe şi unii dintre ei au murit fără să ştie dacă va exista vreodată eliberare sau dreptate pentru copiii lor. Mamele noastre au trecut printr-un calvar greu de închipuit: stigmatizate, alungate din case şi servicii, au fost obligate să îşi crească singure copiii fără să ştie dacă soţul mai trăieşte sau dacă va reveni vreodată acasă. Nici noi, copiii, nu am avut o copilărie obişnuită. Deşi înconjuraţi de dragostea familiilor noastre am crescut ca „fii de bandiţi” având un dosar „pătat”. Cu toţii păstrăm în suflet imaginea părintelui îmbătrânit înainte de vreme, cu urmele suferinţei fizice pe faţă
    şi trup, cu bolile cauzate de regimul de detenţie. Păstrăm în minte însă şi imaginea demnităţii şi a moralităţii părinţilor noştri care au refuzat să îşi compromită principiile şi conştiinţa.

    Astăzi, la 25 de ani de la căderea comunismului, suntem iarăşi puşi în situaţia de a fi consideraţi copiii unor infractori. Mamele noastre, cele care încă mai trăiesc, sunt iarăşi în situaţia de a fi soţiile unor infractori. Nu este cu putinţă să existe un stigmat veşnic pentru foştii deţinuţi politici care au făcut parte din Mişcarea Legionară. Părinţii noştri ne-au crescut şi educat în dragoste de neam şi de biserică. Ne-au învăţat să fim demni, să ne iubim aproapele şi să iertăm greşiţilor noştri aşa cum şi ei iertaseră păcatele torţionarilor lor. Părinţii noştri nu au fost nici infractori şi nici criminali şi nici pe noi nu ne-au învăţat să fim infractori şi criminali. Cu toate astea sunt reincriminaţi pentru un crez politico-social pentru care şi-au ispăşit deja pedeapsa dată politic de justiţia comunistă.

    După 25 de ani de libertate va trebui să explicăm copiilor noştri că bunicii lor au redevenit peste noapte infractori? Timp de 25 de ani le-am povestit despre eroismul bunicilor lor şi despre lupta lor anticomunistă ca astăzi să fie cu toţii scoşi în afara legii prin includerea legionarismului în nomenclatorul infracţiunilor?

    Le-am explicat copiilor noştri că suferinţa, lupta şi jertfa dată de părinţii noştri nu a fost inutilă, că după 1989 poporul şi statul român au înţeles să îndrepte nedreptatea comunistă făcută asupra lor. Le-a fost recunoscut statutul de luptători anticomunişti, comunismul a fost condamnat public chiar de la tribuna Parlamentului, s-au ridicat monumente în memoria lor în jurul cărora se organizează anual comemorări, s-au publicat mii de cărţi cu memorialistică din detenţie, s-au înfiinţat institute de cercetare a istoriei recente, se organizează săpături arheologice pentru identificarea foştilor deţinuţi politici îngropaţi în gropile comune, Biserica Ortodoxă Română îi pomeneşte la fiecare Sfântă Liturghie pe cei „căzuţi pe toate câmpurile de luptă, în lagăre şi în închisori pentru apărarea patriei şi a credinţei strămoşeşti, pentru întregirea neamului, pentru libertatea şi demnitatea
    noastră”, reprezentanţiiBisericilor Ortodoxă, Greco Catolică, Romano Catolică şi ai tuturor cultelor religioase din România participă la comemorările oficiate în memoria lor pe tot cuprinsul ţării, în ultimii ani a crescut considerabil cultul popular al „sfinţilor din închisorile comuniste” etc.

    Ce le vom spune acum copiilor noştri? Că sunt nepoţi de infractori şi că anticomunismul, mai ales practicat de un membru al Mişcării Legionare, înseamnă pentru totdeauna infracţiune? Refuzăm categoric să ne dezicem de principiile învăţate de la părinţii noştri şi să fim corecţi politic, dar incorecţi moral. Copiii noştri au dreptul să ştie că sunt nepoţi de eroi şi de luptători anticomunişti. Ce se va întâmpla cu demnitatea neamului nostru dacă şcoala, societatea şi instituţiile sale vor accepta transformarea unor eroi în infractori?

    Conform modificărilor aprobate de Parlamentul României pentru OUG 31/2002 ar trebui să revenim la situaţia din timpul comunismului când discutam despre cele pătimite de părinţii noştri doar în interiorul caselor noastre, mereu sub interdicţia de a vorbi cu străinii despre asta. Practic legea nu ne mai dă voie să vorbim tinerelor generaţii despre ei şi despre lupta lor, să le distribuim cărţile de memorialistică, să îi comemorăm public în faţa mormântului sau a monumentului ridicat în cinstea lor etc. Nu ne putem dezice de părinţii noştri şi nici nu vrem să îi învăţăm pe copiii noştri să se ruşineze de înaintaşii lor.

    Domnule Preşedinte, pentru dreptatea şi memoria părinţilor noştri, care astăzi nu se mai pot apăra, pentru suferinţa noastră, a „copiilor de bandiţi”, dar mai ales pentru dreptul la libertate de conştiinţă şi informaţie al copiilor noştri şi al tuturor generaţiilor ce vin după noi, vă rugăm să nu promulgaţi modificările la OUG 31/2002.

    Vă rugăm să primiţi expresia consideraţiei noastre,

    Marius Vişovan – preot

    Fiul profesorului Aurel Vişovan, deţinut politic timp de 16 ani, trecut prin infernul reeducarilor de la Piteşti

    Ileana Voicescu – profesor şi Irina Gordon – medic

    Fiicele Părintelui Constantin Voicescu, deţinut politic timp de 12 ani, trecut prin încercarea de reeducare de la Târgu Ocna

    Gelu Mocanu – inginer

    Fiul filologului Sebastian Mocanu, deţinut politic timp de 21 ani

    Mihnea Gheorghiu – inginer pensionar

    Fiul funcţionarilor Georgeta şi Dan Gheorghiu, deţinuţi politic timp de 5 şi respectiv 10 ani

    Doina Gheorghian – geolog pensionar

    Fiica Anei Chirulescu Iordache, deţinută politic timp de 3 ani

    Cornelia Cios – pensionar

    Fiica avocatului Bartolomeu Livezeanu, deţinut politic timp de 15 ani

    Alina Călinescu – funcţionară

    Fiica profesorului Nicolae Călinescu, deţinut politic timp de 17 ani, trecut prin infernul reeducarilor de la Piteşti şi a inginerei chimiste Viorica Stănuleţiu Călinescu, deţinută politic timp de 6 ani

    Olga Blănaru Iordănescu – inginer pensionar

    Fiica inginerului Vasile Blănaru, deţinut politic timp de 3 ani

    Maria Oancea

    Fiica comerciantului Alexandru Ionescu, deţinut politic timp de 5 ani

    Gabriela Moţei

    Fiica foştilor deţinuţi politic Mircea şi Constanta Moţei, întemniţaţi timp de 18, respectiv 10 ani

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    " Europa a egalilor "??!!

    Trebuie sa fii complet rupt de realitate ca sa crezi asa ceva. De ce ne-au luat pe noi in U.E. ? Si cum au "negociat" conducatorii nostri, adica slugile lor impuse noua, crescuti si instruiti de ei ? Au pus o tara, un popor in genunchi. Au avut toate mijloacele la dispozitie:politice, militare, economice, mediatice, etc. Au manipulat natiunea dupa bunul plac, iar romanul credul a dat permanent cu stangul in dreptul in bonomia lui proverbiala. Tradare de la un capat la altul. Totul a fost distrus cu "binecuvantarea" tarfelor de la Bruxel,Casa Alba, etc, toate conditiile puse de ele au fost spre anihilarea Romaniei pe plan economic, militar, social, medical, profesional pentru a fi lor taram de exploatat abuziv si fara oprelisti. Conspiratie maxima.

    "Europa a egalilor" ??!! Cum ar putea acesti vampiri europeni sa se sacrifice spre a ridica tari, popoare si fata de care s-au indatorat de-a lungul secolelor prin jafuri si stapaniri samavolnice ? Se astepta lumea ca acesti perfizi sa o ajute ?

    Iata in ce hal am ajuns. Totul este intr-o ruina provocata de acesti "binefacatori"-stapani ai banilor lumii- care vorbesc si zambesc mieros in fata, in schimb ne urasc si ne fac numai rau, iar asta se vede cu ochiul liber. Drama cea mai cutremuratoare pentru poporul roman este ca ni s-au furat tinerii pe are noi i-am crescut, medicii, inginerii. militarii, profesorii, muncitorii, adica viitorul nostru. Fara intoarcerea lor acasa nu avem viitor. Iar ei se vor pierde acolo, in vestul salbaticit. O drama si mai mare a fost provocata neamului romanesc prin legalizarea avorturilor, adica a crimei, a pruncuciderii , faradelege care a fost ridicata la nivel de "drept al omului" iar prin media oculta ne-au prostit si am cazut in plasa lor, ucigandu-ne pruncii, macelarind peste 22.000.000 de copii nenascuti, adica pe aceia care ne-ar fi salvat.

    Grecia ! Da. Un exemplu de urmat. Biserica Triumfatoare si Biserica Luptatoare a acestui brav popor isi dau mana, si-au unit fortele intru salvarea tarii. S-ar putea intampla si la noi ?

    Doamne ajuta !

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fratilor, nu suntem in stare sa protestam impotriva mega-moscheei? REVOLTATOR! DOAR 100 de oameni au participat la protest, mult mai putin decat pt Rosia Montana. Si ne mai numim tara de crestin-ortodocsi? Vorba parintelui Aldea ~ Crestinii nostrii nu stiu decat sa faca scandal pe internet, in loc sa iasa in strada. Pai pe cine intereseaza acest lucru?~
    Uitati articolul cu ce a fost acolo la protest

    http://epochtimes-romania.com/news/protest-impotriva-mega-moscheei-ce-urmeaza-sa-fie-construita-la-bucuresti-video–236065

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    https://raduiacoboaie.wordpress.com/2015/07/22/industria-de-divertisment-asalteaza-fiintele-umane-cu-influente-malefice-prin-toate-mijloacele-de-care-dispune/

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Frate GABRIEL ti-am pus o intrebare (ce stii de CLONAREA CLONELOR) si comnetariul meu a fost pus in ASTEPTARE. Ceea ce ma face sa cred ca siteul respectiv (nu numai ca e invadat de jidovi) dar e pe mainile unei FANTOME. DOAMNE AJUTA.

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Sa fie o coincidenta inaugurarea statui lui BAPHOMET in DETROIT pe 24 iulie tocmai cind OBAMA cerea drepturi pentru HOMOSEXUALI in KENIA? http://www.usatoday.com/story/news/nation/2015/07/24/satan-statue-unveiling/30642219/ http://www.europalibera.org/content/article/27150029.html
      nota

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      nu stiu de asa ceva

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Acum v-am descoperit.
    Sunteti fabulosi, sunteti geniali.
    Nu va lasati cenzurati si asta e un lucru extraordinar.
    In numele tuturor celor care citesc si nu au timp pentru un comentariu, Multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*