Despre REFUGIAȚII musulmani: Cinci lucruri pe care televiziunile nu le prezintă

Traducerea articolului Info Wars5 THINGS THE MEDIA HIDES ABOUT THE REFUGEE CRISIS


Mass-media din vest incearca sa manipuleze opinia publica prin modul in care prezinta intreaga criza a refugiatilor. Iata cateva lucruri despre care mass-media tace:

1. Majoritatea imigrantilor nu reprezinta familii siriene care fug de razboi si de catre persecutia ISIS.
Aproximativ jumatate din cei care pretind ca ar fi sirieni (in unele zone chiar 90%) nu au documentele necesare pentru a dovedi acest lucru. Cifrele publicate de catre ONU arata ca 72% dintre imigranti sunt barbati, 13% femei si doar 15% copii. Majoritatea dintre ei nu au nicio legatura cu criza din Siria. Cand tarile in care ajung refuza sa arunce cu bani inspre ei, isi continua drumul catre tari despre care au auzit ca ar fi un „rai” din punct de vedere al ajutoarelor sociale: Germania si Suedia. De ce mass media incearca sa manipuleze opinia publica prezentand faptele cu intentia vadita de a starni sentimentalisme? Realitatea este ca majoritatea imigrantilor nu fug de razboi, ci doar catre un standard de viata mai ridicat – pentru care vor plati europenii.

5 Things the Media Hides About the Refugee Crisis

2. Televiziunile cele mai populare transmit doar secventele care pun imigrantii intr-o lumina cat mai pozitiva.
– Copii care rad si zambesc, mame fericite si tati mandri.
– Tragedia copilului sirian ce s-a inecat a rulat neincetat zile la rand, desi adevarul din spatele acestei tragedii era altul.
– Ceea ce nu arata insa: imigranti care arunca cu pietre in cetatenii unguri, fura de la europenii ce incearca sa-i ajute, ataca femei, distrug orase si striga neincetat „Allahu Akbar”.
– Nu prezinta imagini cu rebelii jihadisti ce au luptat pentru ISIS si pentru grupari ale Al Qaeda si care acum au ajuns in Germania.
– De ce mass media prezinta lucrurile intr-un mod atat de partinitor, daca nu cumva sunt complici si ei la ce se intampla?

3. In numele tolerantei ni se cere sa deschidem „portile” pentru valuri de imigranti care sunt cu totul intoleranti la valorile europene si la principiile liberale.
Incepand cu momentul in care Suedia si-a deschis granitele pentru a permite imigratia in masa, cazurile de viol au crescut de 14 ori, iar o majoritate covarsitoare a atacatorilor sunt imigranti.
Problema ghetourilor musulmane in care politia, ambulantele sau pompierii nu au acces este in crestere in toata Europa.
Luna trecuta patru organizatii non-profit din Germania au atras atentia asupra cazurilor foarte dese in care imigrantii musulmani violeaza femeile si copii dintr-o tabara din Hessen.
Ati vazut ceva de genul asta pe CNN, BBC sau Sky News? Nu, pentru ca erau prea ocupati cu obsesia lor pentru reporterita din Ungaria care a pus piedica unui imigrant.
Ati vazut reportajul in care intr-o scoala din Germania s-a luat hotararea de a interzice fetitelor sa poarte fustite sau pantaloni scurti pentru a nu provoca imigrantii musulmani sa le violeze?
De ce oricine vrea sa discute despre toate aceste probeleme este imediat prezentat de catre mass media ca un rasist sau ca un xenofob?

4. UE se foloseste de aceasta criza pentru a introduce in Europa un numar urias de oameni care vor vota pro-socialism, pro-UE!
Afirmatia ca Europa are nevoie de mana de lucru ieftina este o fabricatie ordinara. Sa luam Suedia ca exemplu – 58% din ajutoarele sociale merg catre imigranti, in timp ce Republica Ceha ce nu a acceptat politica de granite deschise, are cea mai rapida crestere a economiei din Europa.
De ce nu se promoveaza cresterea natalitatii in Europa daca e nevoie de mana de lucru?

5. Aceasta criza a imigrantilor nu ar exista daca puterile NATO nu ar fi finantat si antrenat jihadistii din Orientul Mijlociu si din nordul Africii pentru a destabiliza guvernele anumitor tari.
In loc sa cheltuim banii pe arme si bombe si pentru a finanta razboaie civile, mai bine am investi in infrastructura tarilor respective pentru a-i ajuta sa-si creasca nivelul de trai.
Dar in loc sa se discute despre aceste lucruri, mass media se foloseste de aceasta criza pentru a promova inca mai multe cheltuieli in industria militara.

| saccsiv, via pietrele vorbesc

3 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Eu ma apresc asupra unui singur punct si anume cel cu incurajarea europenilor in a da nastere la prunci. Este o problema care ne priveste in primul rand pe noi romanii care am macelarit peste 22.ooo.ooo de copii nenascuti (cifra oficiala cu care ne situam pe primul loc din nenorocire) iar natalitatea nu este cu mult peste zero. In aceste conditii disparem rapid ca neam. Pe de alta parte o grea lovitura (bine gandita si instrumentata) este aceea de a ni se fura tineretul de catre oculta europeana si a-i duce in Vest spre a se folosi de ei , dar adevaratul scop este desnationalizarea tarii noastre si a lovi in Biserica.
    Din pacate, de-a lungul anilor pana in prezent ierarhia BOR nu a intreprins nimic important intru slavarea neamului, desi mii si zeci de mii de copii erau ucisi zilnic, iar sufletele lor se indreptau spre cer tanguindu-se. S-a limitatt doar la gesturi simbolice, cateva conferinte si alte asemenea insa la nimic de anvergura care sa trezeasca constiintele. BOR reprezinta o forta care a ramas muta si oarba la ingrozitoarea suferinta produsa pe acest plai romanesc, la iadul trait de acei prunci, dar care ne va prelua pe majoritatea dintre noi, caci nici nu mai stim si nici nu ne putem pocai caci crima a devenit banala, a fost legalizata si este o obisnuinta "normala". Tara arde insa ierarhii tac. Si ma refer la ei pentru ca acolo vad singura cale de salvare, in implicarea lor si a intregii Biserici, insa la aceste subiecte chiar daca li te adresezi nici macar nu iti dau un raspuns- asa cum il primesti de la orice alta institutie-. Biserica trebuia sa se implice frontal, pe fata, la vedere, cu toata puterea caci aici nu este numai o problema de disparitie a neamului ci si duhovniceasca care priveste vesnicia sufletelor. Asteptarea mea este aici in Biserica nu de la cei care ne conduc si care fac jocurile ocultei indiferent de partid .
    Dumnezeu sa ma ierte daca gresesc, dar spun asta in Biserica, caci toti suntem madulare ale ei si pe toti ne doare de ea,de neam, de tara de credinta noastra ortodoxa.
    Doamne ajuta-ne !

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    sa stea la mama lor acasa ca suntem destui de saraci sa-i mai ducem si pe-astia in spate

  1. Pingback: Cred ca ar fi bine sa intelegem mai corect „fenomenul” | Muzica care sapa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*