România A APROBAT, ÎN SECRET, RELOCAREA de migranți pe teritoriul țării. Primele imagini cu corturile din jud. Timiș

refugiati 1

În mare taină, fără nici o consultare publică, Ministerul de Interne a realizat în colaborare cu celelalte instituții de forță ale statului român și Guvernul a aprobat în acord cu Administrația Prezidențială STRATEGIA NAŢIONALĂ PRIVIND IMIGRAŢIA pentru perioada 2015-2018 și Planul de acțiune pe anul 2015, dezvăluie, în exclusivitate, flux24.ro

refugiati 1

Decizia a fost luată de Guvern în 16 septembrie. Documentul a fost transmis CSAT.

Documentul are și o anexă (CLICK PENTRU A CITI).

Documentul este în contradicție cu declarațiile publice făcute de oficialii români în criza refugiaților.

Documentul vorbește oficial de RELOCAREA de populație PE TERITORIUL ROMÂNIEI, CONTRAR articolului 3 din Constituția României.

refugiati 2

Mai mult se vorbește de un program naţional de relocare și de respectarea obligațiilor la nivel internațional.

Documentul afirmă că RELOCAREA de migranți este un avantaj pentru România.

Documentul spune că relocarea va fi un proces care va continua, inclusiv prin modificarea legislaţiei în domeniul azilului șicontinuarea pregătirii personalului instituţiilor implicate în desfăşurarea operaţiunilor de relocare a refugiaţilor în România

refugiati 3

„IV.4. Asumarea obligaţiilor României ca stat de relocare a refugiaţilor

Stabilirea programului naţional de relocare are ca avantaje, alături de respectarea obligaţiilor asumate la nivel internaţional privind protecţia refugiaţilor şi imagine favorabilă pe plan extern, selectarea refugiaţilor ce urmează să fie relocaţi în funcţie de propriile criterii naţionale şi atragerea de fonduri comunitare, operaţiunile de relocare fiind finanţate prin Fondul European pentru Azil, Migraţie şi Integrare.

Direcţii de acţiune:

Continuarea programului de relocare a refugiaţilor în România;

Participarea la schema comună a UE de relocare şi la mecanismul de solidaritate între statele membre ale UE şi modificarea legislaţiei în domeniul azilului care să permită includerea persoanelor cu protecţie subsidiară în categoria beneficiarilor măsurilor de relocare intra-UE;

Continuarea pregătirii personalului instituţiilor implicate în desfăşurarea operaţiunilor de relocare a refugiaţilor în România;

Implicarea activă la procesul comun UE privind stabilirea de reguli pentru un cadru de efectuare a transferurilor de persoane care are au dobândit o formă de protecţie internaţională.”

| nasul.tv

In localitatea Lunga, aflata la 60 de kilometri distanta de Timisoara, se afla aproximativ 50 de corturi de armata, care sunt pazite de jandarmi.

corturi1-610x295

Politistii de frontiera si jandarmii fac exercitii la gra\nita cu Serbia, in judetul Timis. Mobilizarea are ca scop testarea capacitatii de interventie a fortelor Ministerului de Interne in cazul in care refugiatii blocati in Serbia, la granita cu Ungaria, si-ar schimba ruta si ar incerca sa treaca prin Romania.

Amplasarea corturilor arata faptul ca autoritatile din Romania se pregatesc pentru refugiati pe teritoriul tarii. Autoritatile nu vor sa spuna cati imigranti se asteapta sa ajunga in Romania si cand au putea ajunge acestia.

Si la Beba Veche, localitate aflata la granita dintre Serbia si Ungaria, sunt pregatiri intense. Aici nu s-a ridicat inca o tabara, dar au fost aduse forte suplimentare de politie de frontiera.

Potrivit locuitorilor din zona, in ultima perioada, politistii de frontiera ar fi prins mai multe persoane care ar fi intrat ilegal in Romania. Printre aceste persoane s-ar afla si refugiati.

„Din punctul meu de vedere, imaginile arata faptul ca Romania a inteles ceva in aceasta luna in care Europa s-a balbait – ma refer in special la flancul sudic – si poate vom vedea o gestionare a crizei refugiatilor si a migrantilor ceva mai bine pregatiti”, a spus la Digi24 Miroslav Tascu Stavre, expert in relatii internationale.

Localnicii spun ca instalarea corturilor a inceput sambata dupa amiaza.

“Ieri dupa-amiaza, au venit de la Bucuresti cu elicopterul si au vorbit cu seful de sector Bunaciu Mircea ca sa se apuce sa niveleze aici si sa instaleze corturile. Si azi-noapte au lucrat, pana pe la 4.00 dimineata. Au avut lumini, generatoare, au lucrat baietii. Au fost de la ISU, pompierii, jandarmii”, a spus un localnic.

Intrebat daca autoritatile le-au spus localnicilor pentru ce sunt corturile, barbatul a raspuns: „Pentru refugiati, in caz daca apar refugiati sa ii bage aici. Ii asteapta”.

„Nu am o parere buna. Ne e frica ca vin peste noi, cine stie, ne distrug ce avem pe langa casa, intra peste noi in casa. Ne e frica. Ne gandim la rau, nu la bine”, a marturisit o femeie din localitatea Lunga.

Așa cum preconizam valul imigraționist musulman va trece în România după ce granițele Ungariei și Croației s-au închis. Jurnalistul Robert Turcescu afirma ca in urmatoarele sale luni vor sosi 40.000 de refugiati in Romania.„Duminica seara izbucneste un scandal-monstru in legatura cu refugiatii, cota obligatorie si presedintele Iohannis. Retineti: in urmatoarele sase luni vom avea cel putin 40.000 de refugiati pe teritoriul Romaniei. Declaratia ‘nu putem primi decit 1700 de refugiati’ va fi catastrofala pentru Presedinte”, sustine Robert Turcescu pe Facebook.

3 Comments

  1. Promovarea migratiei in beneficiul societatii romanesti ,se spune in acordul “secret” la pct.I. Te apuca scarba cand vezi atata nerusinare si fariseism .
    Cozile de topor care ne conduc din 1989 au alungat practic din tara, din patrie, majoritatea tinerilor, adica viitorul nostru ! Daca ii interesa beneficiul societatii roamanesti ii tineau pe tineri acasa sau i-ar aduce inapoi ! Dar scopul lor este distrugerea neamului si au inceput prin legalizarea crimei pruncuciderii, apoi au organizat exodul tinerilor prin distrugerea economiei noastre si ultima faza se produce acum prin aducerea fortata in teritoriile pustiite, a musulmanilor, fata de care ne-am aparat secole la rand cu mari jertfe. Acum li se ofera tara ! Si bineinteles ca este vizata in primul rand Biserica, Dreapta Credinta care trebuie nimicita, “ultima reduta” cum a numit-o parintele Gheorghe Calciu trebuie daramata.
    Totul este o tesatura satanica : au provocat razboaie civile in tarile arabe, le-au distrus economiile, au provocat pierderi umane si materiale de dragul de a ucide, apoi au ajuns la punctul vizat. Acela de a dirija acesti napastuiti, obligatoriu, spre Europa . Asa patrund si cei care au un singur interes-de a provoca teroare. Marea majoritate sunt insa pioni dirijati, obiecte de care se folosesc spre a-si atinge scopul: ismalizarea, nimicirea crestinismului.
    Doamne apara-ne !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 Comments