Un român din Siria: Franța a bombardat ținte civile, iar atentatele din Paris au fost create pentru a fi pretext de a invada Siria

cc

Un roman stabilit in Siria scrie despre atrocitatile care se intampla acolo. Barbatul are o multime de postari pe Facebook si transmite in timp real de la fata locului.

Ma numesc Liviu, sunt roman iar din 2010 traiesc in Republica Araba Siriana. Obiectivul meu este ca romanii de acasa sau indiferent de locatie sa afle stiri exacte despre situatia politica si militara din Siria respectiv despre razboiul civil de aici, direct de la sursa. Am luat decizia de a face aceasta pagina deoarece am vazut cum televiziunile romanesti dezinformeaza si modeleaza opinia publica romaneasca”, scrie barbatul.

“Scumpa noastra Franta culege ceea ce a semanat , din pacate . Din pacate pentru civilii nevinovati, caci acestia sufera, nu marionetele care conduc Franta. Din pacate , in timp ce ei isi vedeau linistiti de viata , aviatia Franceza bombarda tinte civile si tinte ale Armatei Siriene sub pretextul ca “ataca ISIS “. Franta nu a atacat niciodata ISIS!

Presa a spus ca teroristii din Paris au strigat ” pentru fratii nostri din Siria ” facand referinta la posibili teroristi ucisi de francezi , dar cum acestia nu au efectuat de fapt raiduri asupra ISIS tind sa cred ca ce s-a intamplat a fost o operatiune sub “steag fals” care urmeaza sa fie folosita de Francezi ca pretext pentru a intra pe teritoriul Sirian oferindule astfel ajutor teroristilor din opozitie”.

b1tv

Ce nu veti vedea pe CNN: Atacurile din Franta sunt pentru a destabiliza Europa si a o ingloba in statul mondial, ISIS este creatia SUA

23 Comments

 1. Vor poate si invadarea Siriei, dar cred ca de aici vor sa porneasca si un amplu proiect Big Brother. Zilele astea am auzit la tv ca la o intrunirie intre Putin, Obama si alti lideri de state din UE, inclusiv din Franta s-a vorbit despre intensificare controlului asupra persoanelor. Ce o fi vrad sa spuna si cum isi vor manifesta acest control ramane de vazut. Tot la tv am auzit ca in SUA si Canada foarte multi oameni stau la coada pentru a-si baga cipuri, crezand ca astfel vor fi protejati de consecintele unuiatentat asemanator ca cel din Franta.

  1. Perfect de acord,mai mult acum se pun bazele guvernului mondial Sionist care sub pretextul luptei impotriva “terorismului” vor crearea celui mai puternic aparat opresiv din istoria omenirii. Sieg Heil!

 2. “Românul din Siria” e propagandist al lui Bașar Al Assad, se vede de la șapte poște. „Liviule”, las-o baltă, băiete, cu conspectele din ziarele dictatorului și cu informațiile oficiale de la TV.

  1. După cum urmează…trebuia sa apară și unul ca tine care își face viata pe lângă posturile de TV non stop. Sunt mult mai multe informații care contrazic ce spun francezi și americani…chiar foarte multe dar nu au voie sa apară la TV pentru a nu descredibilizeze acțiunile aliaților.
   PS : dacă nu apare la TV are mai multe șanse sa fie adevărat

  2. E pe ma-ta . Dupa ratatii ca tine toți cei ce isi apără tara sunt dictatori sau criminali. Bashar e iubit de majoritatea populatiei dar se pare ca ai înghițit cam mult cacatul lansat de teroriștii islamisti din opozitie

 3. Daca tot preluati postarile omului, de ce nu mentionati si voi sursa? Macar numele, daca nu vreti sa puneti un amarat de link nofollow…

 4. Toata lumea care vrea sa inteleaga, stie ca tarile occidentatle se folosesc de instabilitatea din orientul mijlocoi si nu au incercat niciodata sa lupte cu ISIS, ci cumpara petrol de la teroristi, caci il vand mult mai ieftin. Iar pentru ca afacerile merg struna, ii mai si antreneaza pe ticalosi. Pe presedintele sirian il vor linsat pentru ca e mul mai usor si mai ales mai ieftin sa cumperi petrol de la niste talibani fara creier, care nu construiesc, ci doar imprastie teroare in jur. Asa ca ar trebui sa dispara presedintele, sa devina si Siria ca Afganistanul si atunci totul va fi minunat. A, vor mai muri cate unii pe ici pe colo, in niste atentate. Acum, na, cand se intampla asta in Franta, e mult mai vizibil, dar atrocitatile din Siria sunt usor de acoperit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 Comments