Ne dezicem de ierarhii ecumeniști. Cuvânt către credincioșii ortodocși din România

adunarea fratiilor ecumeniste

Cuvant catre drept-credinciosii crestini romani

Nu avem in spate nici un partid, nici o organizatie si nici o putere lumeasca ci Adevarul. In numele Lui, adica al lui Iisus Hristos Dumnezeul-Om, Cel ce a spus: “Indrazniti, Eu am biruit lumea.”, indraznim si noi.
De ani de zile trupul Bisericii este atacat de o otrava foarte periculoasa: erezia tuturor ereziilor – ecumenismul. Cateva din lucrarile satanice ale ecumenistilor sunt:
1. Conferintele si tratatele apostate semnate de arhierei in secret, fara consultarea sau aducerea la cunostinta credinciosilor si impotriva invataturilor Sf. Parinti de la cele 7 Sinoade Ecumenice. Aici amintim intre altele, doua intalniri ecumeniste deosebit de grave: Balamand (Liban-1993), unde s-au recunoscut toate tainele catolicilor fiind valide si s-a introdus termenul eretic de “Biserici surori“si Ravena (Italia-2007), unde s-a recunoscut papa Romei ca episcop valid cu har si succesiune apostolica.
2. Rugaciunile in spatiile publice ale arhiereilor si preotilor ecumenisti cu ereticii (catolici, protestanti…), chiar cu evreii si paganii;
3. Participarea la beatificari respectiv canonizari a ecumenistilor (unii la altii, catolici la ortodocsi si invers) si recunoasterea unor asa zisi “sfinti” ai ereticilor in schimbul unor interese materiale (de ex. Mitropolitul Teofan a participat la beatificarea cardinalului Anton Durcovici la Iasi in 17 mai 2014 in urma urmatoarei propuneri: “Daca doriti cladirea cutare, participati la beatificarea cardinalului Durcovici.“);
4. saptamana de rugaciune – care de fapt este o uraciune inaintea lui Dumnezeu – pentru “unitatea crestinilor “din a doua jumatate a lunii ianuarie, initiata si sustinuta de Patriarhul Daniel;
5. propovaduirea unei dragoste false, fara consistenta Adevarului si deci in afara lui Hristos si crearea falsei impresii ca si ortodocsii si ereticii, paganii, musulmanii, evreii… ar avea acelasi Dumnezeu;
6. negarea hotararilor unor Sinoade Ecumenice pe motivul aberant ca Sf. Parinti n-ar fi avut suficienta dragoste fata de eretici si de aceea i-au anatemizat, de aici rezultand hula cumplita prin care arhiereii ecumenisti se considera a avea “o dragoste si o intelepciune “mai mare decat a Duhului Sfant, Cel care i-a indemnat pe Sf. Parinti sa-i dea anatemei pe eretici.
7. convocarea unui Sinod panortodox in 2016 unde este “de neconceput lipsa reprezentantilor Romei “(ce legatura are papa cu Ortodoxia , cand el nici macar nu este botezat ?) si in care nici unul din cele 10 puncte de discutie nu condamna vreo erezie, ci se intareste panerezia ecumenismului (numit fals “Miscarea ecumenica “), si se va discuta despre pace, fraternitate si libertate (putin mai lipsea si aparea deviza masonilor de la 1789, “libertate, egalitate si fraternitate”).
Biserica se roaga pentru toti dar nu impreuna cu toti, pentru ca nu toti cred in Dumnezeul cel adevarat – Sfanta Treime si nici toti cei ce cred in Sf. Treime nu cred drept. Trecerea de la erezie la dreapta credinta si intrarea in Biserica se face numai prin: lepadarea de erezie, Botezul ortodox prin intreita afundare, Mirungerea si Sf. Impartasanie, iar nu prin rugaciuni impreuna cu ereticii, prin intruniri ecumeniste comandate si sustinute financiar de clanul Rockefeler…
Nu avem voie sa uitam ca unul din roadele amare ale ecumenismului in Romania a fost impartasirea IPS Corneanu la Greco-catolici, blasfemie de care el nu s-a cait niciodata pana la moarte.
Biserica Ortodoxa nu e proprietatea nici a Patriarhilor, nici a Mitropolitilor, nici a Episcopilor, nu e mosia lor si nici mostenirea lor. Ei traiesc de pe urma evlaviei credinciosilor, de a caror mantuire nu-i intereseaza, acesta este un fapt de care ei vor da negresit seama in fata Dreptului Judecator si n-am vrea sa fim in pielea lor.
Capul Bisericii este Iisus Hristos. Sufletul Bisericii este Duhul Sfant. Iar Trupul Ei suntem toti cei botezat ortodox si care credem ortodox. Omul eretic (chiar de ar fi Patriarh, Mitropolit, Episcop, Preot, simplu credincios) singur iese din Biserica pentru ca se impotriveste Adevarului. Iesirea lui este mai intai nevazuta, cu sufletul, dar daca nu se intoarce la Adevar, dupa moarte merge in iad.
Poate vreodata, cu ajutorul lui Dumnezeu, va avea loc vreun Sinod Ecumenic autentic – nu ca cel deja apostat numai prin stabilirea punctelor in discutie – care sa dea anatemei ecumenismul si sa se termine o data cu aceasta “saptamana de rugaciune (uraciune) pentru unitatea crestinilor“.
Dar pentru ca acesta sa aiba loc, noi trebuie sa luptam cu armele Luminii pentru a mentine treaza constiinta Adevarului si sa o transmitem copiilor nostri.
De aceea, toti care suntem constienti de acest pericol si mergem la Biserica, mai ales in saptamana care urmeaza, suntem datori sa luam atitudine impotriva oricaror actiuni ecumeniste (rugaciuni cu ereticii, predici ecumeniste, predici ale cardinalilor, popilor papistasi, pastorilor…).
Daca vom tacea, vom trada si urgia bate la usa. Primii pacatosi condamnati de Mantuitorul Iisus Hristos la Apocalipsa nu sunt curvarii, nici ucigasii, ci fricosii.
Inaintemergatorul antihristului, papa Francisc, la propunerea fostului presedinte al Israelului Shimon Peres, vrea sa faca “un ONU al religiilor “, pe care sa-l conduca el. Acesta este un pas foarte important in instaurarea unui guvern mondial cu religie unica mondiala si conducator unic mondial –antihrist.
Care este folosul zidirii de catedrale si biserici daca lovim si daramam dreapta credinta din constiintele oamenilor prin ecumenism ?
Care este folosul zidirii de catedrale si biserici daca nu spunem raspicat papistasilor, protestantilor, evreilor, musulmanilor, paganilor… ca numai Iisus Hristos cel Ortodox da mantuirea vesnica ?
Cunm indrazniti voi, arhierei si preoti ecumenisti sa lipsiti de Taina Sf. Botez pe catolicii care vor sa vina la Ortodoxie ?!? Chiar si numai singur, acest pacat groaznic al vostru va va duce in iad !!! Noi ne dezicem de hotararile de la Balamand, Ravena si din toate intalnirile apostate ecumeniste.
Unirea falsa si fortata a tuturor religiilor sub pretextul (creat de sionisti prin atacurile ISIS…) incetarii razboaielor asa-zis religioase este o lucrare clara de pregatire a terenului pentru antihrist.
Desi proorociile spun clar ca, majoritatea arhiereilor il vor trada pe Hristos in fata papistasilor, noi avem datoria sa ne pastram si sa ne aparam Dreapta Credinta, fara de care nimeni nu se poate mantui.
Dumnezeu sa ne ajute. Amin.

Monah Teodot, Schim. Ieremia si un grup de credinciosi

18 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Semnez si eu cu mare convingere la acest articol, dar sa nu uitam caci "credinta fara fapta, moarta este" . Domne ajuta.

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Din GRUPUL de CREDINCIOSI fac si eu parte. Sa vina musulmanul mai repede de la patriarhie().

 3. Luncan Daniela Florentina

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Asa sa ne ajute Dumnezeu! Amin!

 4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Este nevoie să-l susținem pe vlădica Longhin de Bănceni care a luat atitudine dură împotriva sinodului al VIII-lea până la patriarhul ecumenic Bartolomeu. Va apărea și o carte la noi în țară.

 5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Nu participati la nici un fel de rugaciune comuna!!!!!!!!!!

 6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Unirea religilor este un act impotriva Bisericii si impotriva Adevarului in primul rand Biserica nu a fost si nici nu este despartita , ca cineva sa o poata unii sau ca cineva sa o faca la loc. Biserica nu a fost si nici nu este si nici nu va fi invinsa . Biserica este compusa din Sfintii si Sfintii sunt madularele vii ale Trupului Lui Hristos, de aceia suntem chemati la sfintenie si nu la desfranare.Unirea intre Biserica Ortodoxa si ceea Catolica atrage dupa sine trairea in mincina si in neadevar. Trupul Lui Hristos a fost integru si nu a vazut putrezirea sau dezintegrarea si nici un os din oasele lui nu a fost separat sau zdrobit . Asa ca nu se poate pune o problema de unire pentru ca nici o data nu a fost separat. sau dezbinat. Trupul Lui Hristos este taina Vechiului Testament dar nu icoana Vechiului Testament. In Taina Trupului Lui Hristos este prezenta Biruinta si victoria Omului asupra raului si asupra vrajmasului Lui Dumnezeu........................................................
  O mincina mai grosolana decat ecumenismul nu cred ca exista.

 7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Predica Prea Sfintitului Longhin la praznicul Sfântului Arhidiacon Ștefan din 9 ianuarie 2016 (pe stil vechi) rostită la Mănăstirea Boian, Ucraina, având ca și subiecte principale: despre al III-lea război mondial, despre viitorul sinod pan-ortodox din anul 2016, despre cipuri, despre românii care lucrează în străinătate, despre rugăciune, și altele.
  LEGATURA VIDEO AICI : https://www.youtube.com/watch?v=Yqz4Itnt_NM

 8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Subscriu și eu! De fapt,Sinodul Ecumenic al VIII-lea a avut loc în Constantinopol în anul 879,prezidat de Sf.Fotie cel Mare,Patriarhul Constantinopolului,reântors din exil;la acest Sinod s-a proclamat inalterabilitatea Simbolului Niceo-Constantinopolitan(Crezul) și s-a dat anatemei adaosul ”filioque”cu toți cei care îl susțin!! Așa că...

 9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Odata ce lea iesit planul nu ramine decat ca ,,minunatul" sasi faca aparitia de la o zi la alta, acum la noi un anume parlamentar se da de ceasul morti pt grabirea emiteri de buletine biometrice, am si uitat cum ai zice acestuia

 10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Buna ziua,

  Consider ca e necesar sa urmati cursuri universitare teologice inainte de a face astfel de afirmatii.
  Exista un singur Dumnezeu si e necesar sa se refaca unitatea Bisericii Crestine, astfel incat sa fie o singura religie, dogmatica.

  Cu dragoste crestina,

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   Nu v-au recomandat sa cititi si altceva in afara "notelor de curs"?
   Cum ar fi... Operele mentionate ca surse bibliografice in toate lucrarile si Cursurile care sint obligatorii.
   ------------
   Ce este asa greu de inteles?
   Cine a iesit din Adevar trebuie sa se lepede de minciuna spre a se "intoarce".
   Ce "unire" este intre lumina si intuneric???
   Tot manipulati cuvintele cu sensuri si ambiguitati sugerate sau imbarligat "deduse" logic ori [pseudo]teologic!
   Un Adevar si nenumarate minciuni.
   Sacrul devine profan prin profanare. Transcederea se face prin dezlipire, dezprindere... LEPADARE de profan, nu prin alipire...
   Cum sa fii atat de indobitocit incat sa nu discerni logic - nu e nevoie sa fii teolog ca sa dicerni duhovniceste:
   HRISTOS NU ESTE TAIAT IN DOUA (apusean si rasaritean) SI VIU .... asteptand FACHIRUL SA-L LIPEASCA LA LOC.

 11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Poate postati si comentariul meu...
  E bine sa studiati PAtrologie inainte de a face astfel de comentarii.

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   Pe langa facultatea de teologie a monahului Teodot, chiar Sfintii Parinti si Sfintele Canoane interzic rugaciunea impreuna cu ereticii.

   Vecerniile cu participarea eterodocșilor sunt vătămatoare și se opun canoanelor Bisericii, participarea la ele de catre ortodocsi ducand la pierderea mantuirii, pentru ca aici nu este vorba de o simpla participare, ci de o saptamana de rugaciune organizata cu un scop precis: unitatea crestina, dar nu in ortodoxie, ci dupa modele straine invataturii Bisericii.
   Prezența episcopilor ortodocsi la aceste intalniri de
   împreuna-rugaciune atrage urgia lui Dumnezeu asupra poporului ortodox.

   I. CANOANELE APOSTOLICE
   CANONUL 10 apostolic (OSÂNDIREA COMUNIUNII CU CEI AFURISIŢI).
   Dacă cineva s-ar ruga, chiar şi în casă, împreună cu cel afurisit (scos din comuniune), acela să se afurisească.
   (11, 12, 32, 45, 48, 65 ap.; 5 sin. 1 ec; 2 Antioh.; 9 Cartag.)
   CANONUL 45 apostolic (OPRIREA COMUNIUNII CU ERETICII)
   Episcopul sau presbiterul sau diaconul, dacă numai s-a rugat împreună cu ereticii, să se afurisească; iar dacă le-a permis acestora să săvârşească ceva ca clerici (să săvârşească cele sfinte), să se caterisească.
   (10, 11, 46, 64 ap.; 2, 4 sin. UI ec; 6, 9, 32, 33, 34, 37 Laod.; 9 Tim. Alex.)
   CANONUL 46 apostolic (TAINELE ERETICILOR NU SUNT TAINE)
   Poruncim să se caterisească episcopul sau presbiterul care a primit (ca valid) botezul ori jertfa (euharistia) ereticilor. Căci ce fel de împărtăşire (înţelegere) are Hristos cu Veliar? Sau ce parte are credinciosul cu ne­credinciosul? (II Cor. 6,15).
   (47, 68 ap.; 19 sin. I ec; 7 sin. 11 ec; 95 Trui.; 7, 8 Laod.; 1, 47 Vasile cel Mare)
   CANONUL 47 apostolic (BOTEZUL VALID NU SE REPETA)
   Episcopul sau presbiterul dacă ar boteza din nou pe cel ce are botezul cu adevărat sau dacă nu ar boteza pe cel spurcat de către eretici (cei fără credinţă adevărată), să se caterisească, ca unul care ia în râs crucea şi moartea Domnului şi nu deosebeşte preoţii adevăraţi de preoţii mincinoşi.
   (46, 49, 50 ap.; 8, 19 sin. I ec; 7 sin. 11 ec; 84, 95 Trui; 32 Laod.; 48, 72 Cartag.; 1, 47, 91 Vasile cel Mare)
   CANONUL 64 apostolic (OPRIREA COMUNIUNII CU NECRESTINII ŞI ERETICII)
   Dacă vreun cleric sau laic ar intra în sinagogă (adunarea iudeilor sau a ereticilor) spre a se ruga, să se şi caterisească şi să se şi afurisească.
   (7, 45, 70, 71 ap.; 11 TruL; 1 Antioh.; 6, 29, 33, 37, 38 Laod.)
   ______________________________________________
   CANOANELE SINODULUI DIN LAODICEEA
   Can. 6 Laod. 343 - Ereticii să nu intre în biserică:
   Nu este îngăduit ereticilor să intre în casa lui Dumnezeu dacă stăruie în eres
   [Apostolic, can. 45, 65]
   TÂLCUIRE- Nu sloboade canonul acesta pe eretici să intre în Biserica lui Dumnezeu, cea de ortodocşi ţinută, dacă nu vor a se întoarce şi stăruie în eres. Vezi şi cel apostolesc 45.
   Can. 31 Laod. 343 - Este oprită căsătoria cu eretici:
   Cu nici un eretic nu se cuvine a încheia căsătorie sau a se da fiii sau fiicele după eretici, ci mai ales a-i lua dacă ar făgădui că se fac creştini
   Can. 32 Laod. 343 - Binecuvântarea ereticilor nu e binecuvântare:
   Nu se cuvine a primi binecuvântările ereticilor, care mai mult sunt absurdităţi decât binecuvântări
   Can. 33 Laod. 343 - Se opreşte rugăciunea cu ereticii şi schismaticii:
   Nu se cuvine a ne ruga împreună cu ereticii sau cu schismaticii
   Can. 34 Laod. 343 - Martirii ereticilor nu sunt martiri:
   Nici un creştin nu se cuvine să părăsească pe martirii lui Hristos şi să se ducă la pseudomartiri, adică la ai ereticilor sau la cei ce mai înainte au fost eretici; căci aceştia sunt străini de Dumnezeu. Deci cei ce se vor duce la dânşii să fie anatema
   Can. 35 Laod. 343 - Schisma şi idolatria:
   Nu se cuvine creştinilor să părăsească Biserica lui Dumnezeu şi să se îndepărteze, şi să invoce pe îngeri, şi să facă adunări, căci acestea sunt oprite. Deci, de se va afla cineva că stăruieşte în idolatria aceasta ascunsă, să fie anatema, căci a părăsit pe Domnul nostru Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, şi a venit la idolatrie
   *****************************

   Sfântul Maxim Mărturisitorul (+662) (fragmente din proces)

   „Atunci când toţi Patriarhii, din convingere sau de frica împăratului, au devenit monoteliţi (eretici care mărturisesc că este numai o voinţă în Hristos), Sfântul Maxim Mărturisitorul, care era simplu monah, nu a primit să se împărtăşească cu ei.
   Când trimişii Patriarhului au venit la el în temniţă, au încercat să-l facă să creadă că este în afara Bisericii, căci toate bisericile locale erau oficial monotelite (eretice):
   – De care Biserică aparţii? L-au întrebat trimişii. De cea de Constantinopol, de Roma, de Antiohia, de Alexandria sau de Ierusalim? Fiindcă toate aceste Biserici, cu părţile cele ce se află sub ele, sunt unite (în comuniune). Deci, de eşti fiu al Bisericii Soborniceşti, intră neântârziat în comuniune cu noi, ca să nu te trezeşti pe cine ştie ce drum străin sau nou, care te va face să cazi acolo unde nu te aştepţi! Iar Sfântul a grăit:
   – Domnul Hristos a numit Sobornicească Biserică pe aceea care păzeşte adevărata şi mântuitoarea mărturisire de credinţă. Pentru această mărturisire El l-a numit pe Petru fericit şi a spus că va zidi Biserica Sa pe această mărturisire (Matei 16,18). Totuşi, eu vreau să cunosc mărturisirea voastră, pe care se întemeiază, ziceţi voi, unitatea întregii Biserici. Dacă ea nu se împotriveşte Adevărului, nu voi mai rupe comuniunea cu voi. Apoi, văzând că această mărturisire a lor se îndepărta de Adevăr, Sfântul Maxim nu a primit să semneze.”
   - Dacă de dragul iconomei credința mântuiroare (ortodoxă) se
   amestecă cu credința mincinoasă (erezia), acest soi de așa zisă iconomie este totală despărțire de Dumnezeu, nu unire.
   - Prin cuvintele pe care le spui , bagi dihonie în Biserică.
   Iar Sf. Maxim a spus:
   - Dacă cel ce mărturisește învățăturile Sfintelor Scripturi și ale Sfinților Părinți provoacă schismă în Biserică, atunci cel care șterge învățătirile Părinților ce va provoca în Biserică? Fără acestea nu poate exista nici numele Biserici...Căci dacă ștergem cuvintele care ne învață despre Dumnezeu, nu ne va mai rămâne nimic la care să ne închinăm.
   „Mai apoi, când patriarhul Romei care era încă ortodox, în ciuda spuselor trimişilor Patriarhatului, a condamnat monotelismul Patriarhilor răsăriteni, Sfântul Maxim a mărturisit că, fiind lipsiţi de Credinţa Ortodoxă, Patriarhii acestor aşezări şi-au pierdut continuitatea Apostolică, deci şi „puterea de a lega şi a dezlega”. Ei (care susțin erezia) ce singuri de la sine sunt blestemați și lepădați, și de preoție sunt înstrăinați, aceia ce fel de Taine săvîrșesc? Apoi ce duh vin asupra acelora care se hirotonesc de unii ca aceștia? Vrăjmaşii lui au încercat să-l facă să spună vorbe de prisos, întrebându-l astfel:
   – Atunci, doar tu te vei mântui, în timp ce toţi ceilalţi se vor pierde?
   Iară Sfântul Maxim, cu mare înţelepciune de la Duhul Sfânt care se odihnea întru el, răspunse:
   – „Dumnezeu mă opreşte să osândesc pe cineva sau să pretind că doar eu mă mântuiesc! Acestea fiind zise, voi alege mai degrabă să mor decât să apostaziez în vreun fel de la credinţa cea adevărată şi să sufăr apoi chinurile conştiinţei.” Zis-au lui:
   – Dar ce vei face, de vreme ce cei din Roma sunt uniţi cu cei din Constantinopol? Căci aseară au sosit de la Roma două delegaţii şi mâine dimineaţă, în ziua duminicii, se vor împărtăşi cu Patriarhul din Preacuratele Taine. Cuviosul răspunse:
   – „Chiar dacă tot Universul va fi în comuniune cu Patriarhul, eu nu voi fi în comuniune cu el. Precum ştiu că Sfântul Duh prin Apostolul Pavel spune că îngerii înşişi vor fi anatema dacă ar propovădui într-alt chip, aducând ceva nou în credinţă”(Galateni 1,8).
   „Cu alt prilej, Eparhul Constantinopolului l-a întrebat pe Sfântul Maxim:
   – Vei intra în comuniune cu Biserica noastră sau nu?
   – Nu voi intra, a răspuns Sfântul.
   – De ce? a întrebat Eparhul.
   – Deoarece a încălcat hotărârile Sinoadelor Ortodoxe, a spus Sfântul Maxim. Eparhul a continuat:
   – Dacă este aşa, cum se face că părinţii acelor sinoade rămân în dipticele Bisericii noastre?
   – Ce câştigaţi pomenindu-i, dacă vă lepădaţi de învăţăturile lor? l-a contrazis Sfântul. Nimic nu câştigaţi!”
   Apoi trimișii Patriarhului i-au spus:
   -Într-un singur lucru îi superi pe toți, că îi faci pe mulți să rupă legătura cu Biserica de aici. Atunci Sf. Maxim a spus:
   -Este vreunul care spune că l-am îndemnat să rupă legăturile cu Biserica Bizanțului? Apoi ei au răspuns:
   -Faptul că tu ai rupt legăturile este cel mai mare îndemn pentru toți. Sf. Maxim a zis:
   -Nimic nu este mai puternic decât conștiința care te mustră și nimic nu este mai încurajator decât conștiința împăcată. (fragmente din procesul Sfântului Maxim Mărturisitorul)
   ... „A tăinui cuvîntul adevărului înseamnă a te lepăda de el. Bine este să trăim în pace cu toţi, dar numai cu aceia care cugetă aceleaşi despre buna credinţă ortodoxă. Şi este mai bine să ne războim, atunci cînd pacea lucrează conglăsuirea către rău"(erezie).

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   Sigur că există un singur Dumnezeu: Dumnezeul Treimic,Tatăl,Fiul(care dinTatăl se naște) și Duhul Sfânt(care numai din Tatăl purcede),iar Fiul este slăvit în cele două firi și voințe:dumnezeiască și omenească,neîmpărțite și nedespărțite.Acest Dumnezeu este preaslăvit numai în Biserica Ortodoxă Sobornicească,care nu are nevoie de nici un fel de unire cu alte minciunobiserici.
   Dl.Popescu,sunteți liber să vă închinați la ce falși dumnezei vreți dvs(”...toți dumnezeii neamurilor sunt draci”/Ps.95;5-traducere Septuaginta)

 12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Cu tot sufletul și toată ființa mea semnez și eu acest articol. Numai Dumnezeu să nu ne lase!

 13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Semnati "Marturisirea impotriva ereziei" care de luni de zile se afla pe prima pagina pe Ortodoxiacatholica, marturisire ampla in care sunt cuprinse toate ratacirile pe care le respingem public, declinandu-ne identitatea !
  Primii semnatari sunt monahii romani de la Schitul Prodromu din Sfantul Munte Athos.

  Va rog luati aminte:
  " Dupa Parintele Arsenie Boca, modelul ecumenismului este tocmai...Sfanta Treime !!! Devine astfel, de departe, cel mai mare atlet al ecumenismului de la noi din tara"-
  -"Grozaviile neasemanate de la Draganescu si viata Parintelui Arsenie Boca in lumina Sfintilor Parinti"-pag.18

  https://888adevarul8despre8arsenieboca8.files.wordpress.com/2016/01/grozaviile-neasemanate-de-la-draganescu-si-viata-parintelui-arsenie-boca-in-lumina-sfintilor-parinti.pdf

 14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Un actor de duzina ce ii pacaleste uneori cu Ortodoxia sa pe cei naivi

  http://www.ziuaconstanta.ro/diverse/stiri-calde/imagini-rar-intalnite-cu-ips-teodosie-iata-de-unde-sunt-580065.html

 1. Pingback: Ne dezicem de ierarhii ecumeniști. Cuvânt către credincioșii ortodocși din România | anticatolicism/antiecumenism

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*