Ridică-te Oana, ridică-te Române! Test de solidaritate națională provocat de jidanii de la Elie Wiesel prin slugi de români trădători

oana stanciulescu

Autorii de drept ai legii 217, cunoscută ca legea “anti-legionară”, jidanii de la Ellie Wiesel au dat ordin unor trădători de țară să pună la colț o biată jurnalistă, rămasă fără loc de muncă, care era propusă de PNL pentru un post în Consiliul de Administrație al TVR – o televiziune în prag de faliment. Și pentru că acești indivizi de la Elie Wiesel, căpușați sub patronajul Guvernului României,  sunt departe și de ceea ce mai înseamnă un evreu azi, slugile lor care semnează scrisoarea împotriva jurnalistei Oana Stănciulescu se folosesc de un amalgam de minciuni și invective demne de delațiunile din perioada de instaurare a bolșevismului în România, adus cu tancurile rusești de agenții sioniști. Pentru că cea mai facilă etichetă pentru naționalism este astăzi cea de legionar sau fascist, grație legii propuse prin intermediul lui Crin Antonescu (ales talmudic pentru numele pe care-l poartă), jurnalista în cauză este desființată efectiv chiar dpdv jurnalistic, ca fiind fascistă, anti-democrată, agresivă, netolerantă etc. pentru faptul că amintește pilda unor mari oameni de cultură din perioada interbelică. Și nu face asta după ureche, ci cu documente de la CNSAS, cu sentințe date de Tribunalul Poporului etc. spre luminarea tinerei generații și nu numai, spre cinstirea cum se cuvine și aflarea adevărului despre martirii din temnițele comuniste care au iubit România, adevărul și mai presus de toate pe Dumnezeu.

Cine și de ce ar avea interesul să nu se afle adevărul despre holocaustul roșu? Știm prea bine că dușmanul Omului se află în spatele acestor marionete. Știm prea bine că se tem de o renaștere a naționalismului românesc. Știm prea bine că un nou Ștefan, Vlad, Mircea sau Mihai le dă fiori! Și lovesc în ce au mai la îndemână: ultima generație de români autentici formată de Mișcarea Legionară! Dar nu o fac direct, ci prin cozi de topor cu o oarecare notorietate “intelectuală”. Astfel ei testează efectul legii anti-legionare asupra poporului român. Ei bine, sperăm că s-au convins că dau cu piciorul în țepușă, iar valul de antipatie față de jidani se va mări, fiind la ora acuală în creștere la nivel european. Cine seamănă vânt, culege furtună!

România trebuie să fie a românilor și asta nu le place! Vin momente grele pentru țară și ne vor mai împrăștiați decât suntem! Dar bunul Dumnezeu a întors toată această făcătură în favoarea nostră! E momentul unei solidarități naționale! E momentul unui alt marș al cămeșilor albe, verzi, negre, numai roșii să nu fie! E momentul să ne trezim în duhul celor ce s-au întors, căci așa ne-au promis! Ridică-te Oana! Ridică-te române!

Citiți scrisoarea cu pricina: A inceput prigoana impotriva OANEI STANCIULESCU

18 Comments

 1. Avem datoria sfanta sa ne cinstim eroii si sfintii. Cine se rusineaza de ei si se face partas la faradelegi va raspunde in fata lumii si in fata lui Dumnezeu. Nicio lege nu ne poate interzice sa simtim romaneste in Romania (Dacia). Suntem un neam de invingatori, nu de tradatori, reeducati de comunisti, si trebuie sa ramanem asa chiar daca pentru asta vom plati. Iubirea de tara si iubirea lui Dumnezeu sunt sentimente nobile sadite de stramosii nostri. Sa ne rusinam sa fim tradatori, nu patrioti. Sa nu uitam ca vom fi judecati in functie de poruncile evanghelice: iubirea lui Dumnezeu si iubirea aproapelui. Cine vrea sa se spurce, are scum ocazia. Iar cine vrea sa se sfinteasca, de asemenea. Traim vremuri de cernere. Dumnezeu sa ajute sa facem voia Sa!

  1. Eu nu voi scrie pentru nici o ” extrema” caci extrem
   e tot ce nu place celor mai extremisti.Dar as dori ca romanii sa ceara in Romania” aceleasi drepturi pe care le cer izraelitii in Izrael..Nu cred ca ne trebuie stapani ?Ce ziceti domnule PRESEDINTE ? Conduceti o tzara suverana oare ?

 2. Parerea mea este ca incearca sa ne dea sah mat. Cine stie sah sa dea o solutie inainte de lovitura finala

  1. Nu blestema dacă nu ești puternic,( nici chiar atunci)
   astfel blestemele, odată ce-și ating scopuil se întorc la sursă, cu tot ce au luat de la cel blestemat. Fii ănsă, la fel ca cei care ridică moralul fraților noștrii români, cinstește memoria inaintașilor noștri, pentru a primi înțelepciunea necesară în Marea Curățenie, ce-o să vină în curănd.

   1. nu e un blestem pus de mine, aşs spune psaltirea. e scris şi se întâmplă.

    iar aceşti islamişti nu se vor duce fără aceste într-adevăr … evenimente – numite de cineva şi aşa Marea Curăţenie … nu ştim momentul când va izbucni conflagraţia dar începe să tremure de peste tot atmosfera şi din toţi ţâţânii va crăpa lumea în 2 când va izbucni o bombă de aia….nu e blestemul meu

    1. ,,Marea Curățenie,, am folosit eu aceste cuvinte în legenda ce am scris-o mai demult; Legenda Celor din Vale. Va fi cum va vrea Dumnezeu, Valentin!

   2. Biserica anatematizează ereziile de la început şi până la cea de pe urmă, iar eu împreună cu Biserica dau anatemei erezia care zice că nu avem voie să îi cinstim pe sfinţi!

    Anatema! Anatema! Anatema!

    Li se spune anatema tuturor care neagă sfinţenia Bisericii şi a sfinţilor lui Hristos!

 3. MIŞCAREA LEGIONARĂ NU A FOST ULTIMA GENERAŢIE DE ROMÂNI AUTENTICI

  MĂ CONTRAZICE POATE O ANUMITĂ REALITATE IINSTITUŢIONALIZATĂ ISTORIC CU FORŢA DE COMUNISM ŞI CARE FĂRĂ VESTE INTRĂ ÎN CAPUL ŞCOARULUI ŞI EL E EDUCAT AŞA

  CĂ MIŞCAREA LEGIONARĂ A FOST FASCISTĂ

  DAR NU RĂMÂN TOŢI ROMÂNII CU CONVINGEREA ASTA CHIAR DACĂ A VRUT COMUNISMUL SĂ DEA ACEASTĂ LOVITURĂ SUFLETULUI ROMÂNULUI DISTRUS ŞI MASACRAT

  E O REVELAŢIE CONTINUĂ ÎN BISERICĂ ŞI VA FI PÂNĂ ÎN MOMENTUL VENIRII LUI HRISTOS A 2-A OARĂ ADINCĂ LA SFÂRŞITUL LUMII

  NU SE TERMINĂ HARUL DUHULUI SFÂNT CARE LUMINEAZĂ ŞI LA NOI ŞI CREDEM CĂ ŞI ACEI SFINŢI CARE SUNT LA AIUD ŞI ALŢII CARE SUNT NECUNOSCUŢI CĂ SUNT URMĂTORII LUI HRISTOS ÎN VIAŢA LOR PĂMÂNTEASCĂ ŞI SUNT ÎN CERURI DUPĂ VIAŢA LOR PĂMÂNTEASCĂ, ÎN ÎMPĂRĂŢIA LUI DUMNEZEU!

  DAR ŞI NOI SUNTEM ROMÂNI ŞI NU E OBLIGATORIU CA EI SĂ FI FOST ULTIMA GENERAŢIE DE ROMÂNI AUTENTICI

  PRIN ROMÂNI AUTENITICI ÎNŢELEG ROMÂNI CREDINCIOŞI LUI HRISTOS

   1. a fost o întregă generţie, suntem pentru asta datori să fim cu toţi uniţi în cuget şi simţiri iar de-acu noi tre să fim generaţia care nu e uitată de Dumnezeu şi se trezeşte din morţi

 4. SUntem alaturi de tine Oana!Intotdeauna ne vom cinsti eroii .Ei sunt seva si forta natiunii romane.Esti pentru noi un adevarat exemplu de romanism pur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 Comments
scroll to top