RABINUL Levi Sudri considera ca BENHAMIN NETANYAHU este REINCARNAREA lui Ionatan, fiul regelui Saul, care s-a întors pentru a-i da sceptrul lui Mesia / Dar Mesia rabinilor este ANTIHRISTUL …

Breaking Israel News | Is Netanyahu the Reincarnation of Biblical Jonathan?

. Ca lider al poporului evreu, primul ministru Benjamin Netanyahu se confruntă cu multe dintre aceleași încercări ca și predecesorul biblic, regele David. (Breaking Israel News)

Netanyahu îi va înmâna Sceptrul lui Mesia, Fiul lui David

Autor: Adam Eliyahu Berkowitz, 28 May 2018

Zicându-i: ”Nu te teme, căci nu te va găsi mâna tatălui meu Saul şi tu vei împărăţi peste Israel, iar eu voi fi al doilea după tine; Saul, tatăl meu, ştie aceasta”. – Cartea întâia a Regilor 23:17

Rabbi Levi Sudri, un expert biblic premiat, consideră că prim-ministrul Israelului, Benjamin Netanyahu, poate să fie reîncarnarea figurinei biblice Ionatan, fiul regelui Saul, care s-a întors pentru a-și îndeplini promisiunea de a-l ajuta pe David să-l aducă pe Mesia.

Printre multele sale realizări, Rabbi Sudri a fost încoronat Chatan Hatanach (mirele Torei), câștigând primul loc la Concursul Biblic Național pentru adulți din 2015. El își folosește comprehensiunea profundă a Bibliei pentru a înțelege evenimentele actuale.

Rabbi Levi Sudri (Fotografie prin amabilitatea lui Rabbi Sudri)

”Biblia are totul în ea și așa cum Dumnezeu este veșnic, cuvântul său este etern, conținând nu numai trecutul, ci și prezentul, precum și viitorul”, a declarat Rabbi Sudri pentru Breaking Israel News. ”Dacă nu ar fi așa, nu ar fi nici un motiv de a fi fost scris pentru generațiile viitoare”.

De exemplu, Rabbi Sudri a subliniat că Ionatan era deja înștiințat că nu va moșteni regatul și că David va fi rege:

Zicându-i: ”Nu te teme, căci nu te va găsi mâna tatălui meu Saul şi tu vei împărăţi peste Israel, iar eu voi fi al doilea după tine; Saul, tatăl meu, ştie aceasta”. – Cartea întâia a Regilor 23:17

”Dar acest lucru nu s-a întâmplat niciodată”, subliniază Rabbi Sudri. ”Ionatan nu a servit niciodată ca al doilea după David. Este imposibil ca ceva să fie scris în Biblie și să nu se întâmple. Dacă Ionatan a spus că va servi ca al doilea după David, trebuie să fie ceva care este destinat să se întâmple în viitor”.

Rabinul a citat Shem M’Shmuel, o carte care interpretează Tora, așa cum a învățat Rabbi Shmuel Bornsztain, al doilea Sochatchover Rebbe (lider spiritual) din 1910-1926. Cartea învățăturilor sale a fost publicată postum.

Shem M’Shmuel discută despre tradiția evreiască a unui proces în două etape pentru venirea lui Mesia. Prima etapă, numită Moshiach ben Yosef, este un proces practic, banal, care cuprinde întoarcerea exilaților () și construirea Țării lui Israel. A doua etapă este un proces miraculos care include restabilirea Dinastiei Davidiene și finalizarea celui de-al Treilea Templu.

”Este scris în Shem M’Shmuel că, în viitor, Ionatan va veni în reîncarnarea lui Moshiach ben Yosef (Mesia din casa lui Iosif) pentru ca la sfârșitul zilelor el să servească drept al doilea la rând după Moshiach ben David (Mesia din casa lui David), care va fi reîncarnarea lui David. În acel moment, își va împlini promisiunea de a servi drept al doilea la comandă după David.”

”Chiar și pentru Moshiach Ben Yosef există două aspecte separate”, a spus Rabbi Sudri. ”Există un lider în lumea materială. Netanyahu îndeplinește în mod clar această funcție. În plus, există și un Moshiach ben Yosef, care are rolul de a pregăti temelia spirituală, pentru a face lumea pregătită să primească lumina mult mai puternică a lui Moshiach ben David”.

”Este foarte clar că vedem cum prim-ministrul Benjamin Netanyahu își îndeplinește destinul ca Moshiach ben Yosef, adică reîncarnarea lui Ionatan. Numele `Netanyahu (נתניהו)` este compus din aceleași litere ca și numele `Ionatan (יהונתן)`. De asemenea, este semnificativ faptul că fratele mai mare al primului ministru, care a fost ucis de luptătorii urâtori de Israel, se numea `Jonathan`”.

Ionatan Netanyahu, fratele lui Bibi Netanyahu. (Foto: Nati Shohat / Flash90)

Rabbi Sudri a declarat că, în calitate de prim-ministru, Netanyahu îndeplinește toate funcțiile practice așteptate de la Moshiach ben Yosef. Ca fost comandant, Netanyahu îl personifică și pe biblicul Ionatan.

”Așa cum Ionatan a luptat cu amaleciții înaintea lui David, la sfârșitul zilelor, și demnitatea lui Moshiach ben Iosef sau reîncarnarea lui Ionatan va fi de a lupta cu Amalec, înaintea lui Moshiach ben David”, a spus Rabbi Sudri. ”Netanyahu îndeplinește acest rol luptând împotriva dușmanilor lui Israel. Când această bătălie se va termina, el îi va înmâna sceptrul la Moshiach ben David.”

Rabbi Sudri s-a referit la relația apropiată a lui Netanyahu cu rabinul Menachem Mendel Schneerson, ultimul rabin al mișcării hasidice Lubavitch, cunoscut de urmașii săi, pur și simplu ca ”Rebbe”. În 1990, în timp ce era membru al Knesset, Netanyahu l-a vizitat pe ”Rebbe” și i-a cerut o binecuvântare. Rabinul l-a avertizat pe Netanyahu, spunând: ”Moshiach încă nu a venit. Fă ceva pentru a-i grăbi venirea.”

”Rabbi Schneerson i-a spus lui Netanyahu că-i va înmâna sceptrul lui Melech HaMoshiach (regele mesianic, adică Moshiach ben David)”, a spus Rabbi Sudri.

”În orice caz, este necesar să onorăm liderii ca reprezentanți ai națiunii”, a spus Rabbi Sudri. ”Nu contează cine au fost înainte de a fi lideri sau ce credeți despre ei personal. Imediat ce devin lideri, ei personifică relația dintre națiune și Dumnezeu și îndeplinesc o funcție înaltă”.

Rabinul citează din Pildele lui Solomon pentru a ilustra elementul divin implicit din conducerea națională.

”Asemenea unui curs de apă este inima regelui în mâna Domnului, pe care îl îndreaptă încotro vrea. – Pildele lui Solomon 21:1

Rabbi Sudri a subliniat că această identificare a lui Netanyahu drept Ionatan este o chestiune ipotetică.

”Rolul său în acest proces merită cu certitudine să fie luat în considerare, însă rămâne de văzut dacă el va îndeplini acest potențial”, a spus Rabbi Sudri.

NOTĂ OrtodoxINFO

Intr-adevar, asa i-a spus:

VIDEO (1990) – Rabin sef catre Benjamin Netanyahu: FA CEVA PENTRU A GRABI VENIREA LUI MESIA. Si intr-adevar, au inceput sa faca …

Ce mesia asteapta insa ei? ANTIHRISTUL …

Mitropolitul Serafim de Pireu: MESIA asteptat de RABINI este ANTIHRIST

Intr-adevar, din anii 90 se grabesc infernal: au edificat Uniunea Europeana, au declansat afacerea 11.09.2001 cu toate consecintele razboiului impotriva terorismului, au pus la punct mega angrenajul cip – internet – eGuvernare, au declansat criza si revolutiile, vor declansa razboiul. Si nici castigarea alegerilor prezidentiale din SUA de catre Donald Trump nu este intamplatoare:

GEMATRIA EVREIASCĂ (mult înaintea alegerilor): “DONALD TRUMP îl va anunța pe MESIA”

A ÎNCEPUT SFÂRȘITUL: Donald Trump recunoaște Ierusalimul drept capitala a Israelului si a ordonat începerea pregătirilor pentru transferarea ambasadei americane

Apoi vor veni cu solutia …

20 ianuarie: Sfântul Lavrentie de Cernigov. PROFEȚIA sa despre ANTIHRIST

Sa nu uitam insa ca pana la urma se va petrece:

CONVERTIREA EVREILOR in vremea ANTIHRISTULUI – „impietrirea s-a facut lui Israel in parte, pana ce va intra tot numarul neamurilor”

Cititi va rugam si:

VIDEO (si trascriptul): RABINI despre SFARSITUL VREMURILOR si … MESIA asteptat de ei / Pe fata: AL TREILEA RAZBOI MONDIAL si REVOLUTII apoi regele lor va stapani lumea. Vor instaura NOUA ORDINE MONDIALA. Vor dispare tarile / CE NU NE SPUN: Ca MESIA asteptat de ei este ANTIHRISTUL …

Ministru israelian: A venit timpul sa reconstruim Templul biblic pe Muntele Templului din Ierusalim

Video. RABINUL SEF al Ierusalimului CERE GRABIREA venirii lui MESIA: “Atotputernicul Dumnezeu sa puna capat asteptarii si sa-l dezvaluie in fata ochilor nostri pe Mesia”

Tweet Print Friendly and PDF | OrtodoxINFO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*