Pustnicul Zosima: „O sa fie MARE MACEL IN ORASE in Romania”

.

In 2010 postam Pustnicul Zosima: „O să fie MARE MACEL IN ORASE. O să fie mai rău decăt ti-a spus părintele Pustnic N.” Completare la articolul „PROFETIE: „MARE VARSARE DE SANGE” in 2011 in Romania?”, citand articolul Profeție despre România anului 2011: «MĂCEL!» de pe Pustnicul Digital:

Am văzut prima oară pe site-ul fraților de la apologeticum această profeție și mi-a dat fiori confirmând ceea ce profețise Părintele Paisie … vremea spanacului. Apoi a fost preluat și de SACCSIV. Totuși eram nelămurit fiindcă aveam cartea în față și fragmentul lipsea cu desăvârșire. Am zis: OK!, poate e o ediție mai nouă. Și azi am găsit cartea (Pustnicii Nevăzuți ai Athosului), e o ediție completată (pe a doua pagină scrie: Ediția a II-a Completată) și foarte recentă iar profeția completă arată astfel (pg. 150 – 154) (am păstrat elementele importante, dar totul e foarte interesant):

Pustnici cu vieţuire îngerească din Munţii Rarău şi Giumalău – jud. Suceava

Munţii Rarău şi Giumalău (vârful Muntelui Rarău are o înălţime de 1651m, iar vârful Muntelui Giumalăul, de 1857m) au fost, din străvechi timpuri, aleşi de pustnici, pentru sihăstrie şi desăvârşire, fiind mai îndepărtaţi de lume.
Pustnicul N.

Pustnicul N. se nevoia mai mult pe Muntele Giumalău. Avea darul lui Dumnezeu, de a se face nevăzut. În anul 2001, i-a spus fratelui I.:

Peste două săptămâni, o să fie un eveniment important [Este vorba de atacul terorist din 11 septembrie 2001, asupra celor două blocuri turn gemene din New York, care, după cum spunea preşedintele Bush, au schimbat soarta lumii (în mai rău pentru creştinii ortodocşi)] într-o ţară îndepărtată. Efectul dăunător în România va fi în anul 2011. Ai să fii în Iaşi, să nu te sperii… Roagă-te lui Dumnezeu să nu te prindă anul 2011 în oraş, pentru că va fi mare vărsare de sânge. O să rânduiască Dumnezeu şi o să stai pe Muntele Rarău, în 2011.

Fratele I. avea 60 de ani şi a întrebat:

– Mai este mult până în 2011. O să trăiesc până atunci?
– O să trăieşti. O să mă rog, ca să locuieşti pe Muntele Rarău.

Cu un an mai înainte de a se muta la viaţa cea veşnică (Pustnicul N. s-a mutat la viaţa cea veşnică in anul 2002, fiind in vârstă de 105 ani), pustnicul N. i-a spus fratelui I. ziua în care să vină şi cum să-l înmormânteze. În ziua pe care o proorocise, a fost găsit adormit întru Domnul şi îngropat de fratele I. şi maica T., după obiceiul pustnicesc, pe Muntele Giumalău, în locaşul pe care şi l-a săpat singur. Pustnicul N. nu a vrut să i să pună cruce pe mormânt, ca să nu ştie nimeni locul unde este îngropat şi i-a dat canon fratelui I., să nu-i spună nimănui numele.

Pustnicul Zosima

Despre pustnicul Zosima, am aflat că a fost monah la Mănăstirea Rarău. L-a cunoscut pe părintele Daniil Tudor – Stareţ la Mănăstirea Rarău, între anii 1954 – 1958. A plecat pe Muntele Rarău, fiind prigonit de autorităţile comuniste.

Fratele I. l-a întrebat în anul 2007 pe Pustnicul Zosima:
Părinte, ce o să fie în România în anul 2011?
O să fie mare măcel în oraşe*. O să fie mai rău decăt ti-a spus părintele Pustnic N. Roagă-te să te păzească Dumnezeu, că este greu de scăpat de ce o să fie.
Fratele I. a insistat să afle mai mult:
– Ce o să fie, revoltă, război sau cutremur?
Zosima i-a răspuns:
– O să trăieşti şi o să vezi. Să te rogi lui Dumnezeu neîncetat.

Sihastrul Zosima a spus să nu luăm documentele biometrice şi că este foarte bine că la mănăstirile de pe Muntele Rarău se slujeşte zilnic Sfânta Liturghie.

* Este canonul românilor pentru cele peste 25.000.000 de avorturi şi alte mari păcate. Criza economică, foamea, pierderea a sute de mii de locuri de muncă, neplata integrală a salariilor, a pensiilor, a medicamentelor compensate, pierderea a sute de mii de case şi a multor maşini achiziţionate în leasing, fără a li se restitui banii plătiţi; patimile şi păcatele, vor scoate milioane de români în stradă, avănd loc acest mare măcel în Romănia. Indrumăm pe creştini noştri, să meargă la Biserică şi la Sfintele Mănăstiri, să se roage pentru pace şi mântuire, să postească, să se spovedească şi Împărtăşcască şisă nu participe la aceste revolte. Sunt Părinţi care spun căRomănia va fi atăt de distrusă, încăt nu va mai prezenta interes pentru a fi angrenată de marile puteri, care se vor confrunta după puțin timp timp în cel de al III-lea Război Mondial, care va începe prin atacul armatei ruse asupra Turciei şi strâmtorilor Dardanele şi Bosfor.

Concluzie:

Totul pare fără scăpare dar ultima frază îngroșată mi-a dat încredere și consider că este binele din tot acest rău, din toată această pedeapsă bine-meritată. Voi reveni cu alte citate din carte, citate de întărire pentru vremurile de pe urmă pe care, cu voia Domnului, se pare că le vom prinde.

A trecut 2011 iar macelul nu s-a produs. A fost o profetie falsa, adica nici ca va mai fi un astfel de macel in viitorul apropiat? Sau s-a intamplat precum la Ninive, adica, macelul doar s-a amanat pentru rugaciunile Pustnicilor si al Marilor Duhovnici?

Voi ce credeti?

Parerea mea e ca nu trebuie sa excludem cea de a doua varianta. Cu atat mai mult cu cat Pustnicii si Marii Duhovnici s-au mutat intre timp la Domnul.

Sa analizam:

In 2012 evreul MARK GITENSTEIN (ambasadorul SUA la Bucuresti) declara ca ambasade vestice AU FINANTAT 140 000 de „restarteri”, AGENTI AI SCHIMBARII activi pe internet

Era vorba despre programul Restart Romania si despre finantarea unui numar de 140 000 de tineri romani cu misiunea de a fi activi pe internet si pe teren. O formidabila armata ce trebuia sa coaguleze in jurul lor cat mai multi nemultumiti pe care sa-i directioneze intr-un viitor razboi romano-roman.

Alti bani au venit si pe o alta filiera evreului George Soros:

CONEXIUNILE puternice dintre Soros, Rise Project și LIDERII #REZIST. Sumele ENORME virate de MILIARDAR

Eficienta acestor restarteri s-a vazut cel mai bine pana acum in cazul alegerii lui Klaus Johannis, la protestele de dupa Colectiv si la mitigurile #Rezist din Piata Victoriei:

AGENDA ANTI ORTODOXĂ a președintelui KLAUS JOHANNIS

„18.000 de biserici, 425 de spitale, şi stăm şi ne uităm la fraţii noştri cum mor pe trotuare”. În marş pentru Colectiv. REPORTAJ GÂNDUL

Paul Hitter: „Nu mai rezist”

Insa pentru declansarea unui razboi romano-roman nu sunt suficiente mitingurile anti PSD, ci este obligatorie crearea a doua tabere: tinerii restarteri #Rezist contra alegatorii PSD-isti.

Sa ne amintim, de exemplu, ce scria in articolul Credeai ca va fi simplu Dragnea? Romania IESE IN STRADA! SE ANUNTA PROTESTE MASIVE! de pe Nationalisti, din ianuarie 2017:

ROMANIA IESE IN STRADA CONTRA LUI LIVIU DRAGNEA SI A MAFIOTILOR DIN PSD!

Asaltul asupra justitiei a inceput. O mare parte din romani nu s-au deranjat la vot. Daca nu s-au deranjat la vot se vor deranja de acum in strada pentru ca vor trebui sa apere democratia si justitia in strada.

Din pacate Liviu Dragnea & Co sunt atat de rupti de realitate incat nu inteleg ca Romania ii uraste. Cele doua milioane de pensionari senili, asistati sociali si bugetari a/i/morali nu vor misca un deget sa ii salveze de avalansa pe care sunt pe cale sa o provoace.

CLUJUL IESE PRIMUL IN STRADA

Miercuri, 11 Ianuarie de la ora 18, ne vedem in Piata Unirii din Cluj-Napoca. Iesim in strada pentru a cere demisia lui Victor Ciorbea din functia de Avocat al Poporului dupa decizia acestuia de a ataca legea 90/2001 la Curtea Constitutionala, lege care interzice persoanelor condamnate penal sa ocupe functia de premier al Romaniei. E revoltator si inadmisibil simplu fapt ca am ajuns sa ,,discutam” despre posibilitatea ca intr-o tara europeana, o persoana condamnata penal sa poata ocupa cele mai importante functii de conducere ale statului. Integritatea nu e negociabila, iar respectarea legii 90 cu atat mai putin. Sa fie clar pentru toata clasa politica: Societatea civila nu va accepta erodarea respectului fata de lege si atacuri la adresa statului de drept.

Evenimenul a fost organizat pe Facebook – detalii aici. / Sursa: Reportaje.live

Si tot de pe acelasi site, puteti citi si articolul Cine a VOTAT cu PSD? Tiganii, pensionarii, șomerii, penalii și persoanele casnice.

Asadar, la sfarsitul lui 2016 taberele erau deja creionate: tinerii ce apara justitia si lupta impotriva unui PSD penal versus batranii, casnicele si asistatii sociali care apara acel PSD penal.

Si totusi, nici asta cu justitia nu este un motiv suficient pentru declansarea unui macel. Iar ca sa intelegem mai bine, sa parasim un moment zona Romaniei si sa privim cadrul general si ce anume pregatesc papusarii la nivel mondial. Edificator in acest sens este un citat dintr-o scrisoare a marelui mason de grad 33 Albert Pike adresata lui Giuseppe Mazzini, membru illuminati:

Vom dezlănțui nihiliștii și ateii și vom provoca un formidabil cataclism social, care în toată grozăvia sa va arăta în mod clar națiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei și a turbulențelor celor mai sângeroase.

Apoi peste tot, cetățenii, obligați să se apere de minoritatea mondială a revoluționarilor, îi vor extermina pe acei distrugători ai civilizației și mulțimea, dezamăgită de creștinism, ale cărei spirite deiste vor fi din acel moment, fără busolă sau direcție, nerăbdătoare pentru un ideal, dar fără să știe spre ce să-şi manifeste adoraţia, va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a doctrinei pure a lui Lucifer, adusă în cele din urmă în faţa ochilor publicului.

Această manifestare va rezulta din mișcarea generală reacționară care va urma distrugerii creștinismului și ateismului, ambele cucerite și exterminate în același timp.

Revenind la Romania, observam ca inca de la formarea sa, tabara restarterilor #Rezist si a societatii civile de tip George Soros a fost anticrestina. Sa ne amintim, de exemplu, liniile directoare trasate de catre acestia presedintelui proaspat ales Klaus Johannis, conform articolului La arme (democratice) cetateni! Apasati pe acceleratie, batalia pentru Romania abia acum incepe, de pe Hotnews:

[…]

Biserica Ortodoxa Romana este o tumoare de pe corpul social al tarii.Comportamentul ei in campania electorala a socat prin intensitate, insa nu a fost o noutate. Intre noi fie vorba, dragi prelati, a te face frate de cruce electorala cu un partid de stanga inseamna a prea curvi (dezlegat). Asemenea struto-camile concepute in prag de alegeri numai pe meleagurile noastre se pot naste.

Actuala BOR trebuie asadar combatuta cu aceeasi intensitate cu care se combate coruptia, nerespectarea drepturilor constitutionale si pradarea banului public.Parazitarea mintii e mai grava decat cea a buzunarului.Profesorul din Buzau, Emil Moise (ce nume frumos!), care a invins binomul Stat-BOR si le-a dat in cap cu legea laCurtea Constitutionalae un exemplu de urmat.Parinti-votanti de Romanie Normala la aceste alegeri, retrageti-va copiii de la actualele ore de religie din scoli. Tineri ai acestei tari, urmariti si denuntati manevrele financiare, fiscale si inlesinirile de tot felul acordate bisericilor nu in schimbul vreunui loc in Rai, ci a unor marsave foloase Pamantesti. Preafericitilor, din doua una: ori va va bate Dumnezeu ori va va lua Dracu’, daca o tineti tot asa! Ma veti intreba ce m-a apucat sa asez Biserica pe lista cu plagile Romaniei?Ganditi-va la milioanele de minti infestate si veti intelege o buna parte din dezastrul de astazi.Vrem spitale, nu catedrale, suna un bun slogan.

CNA este echvalentul laic al BOR. Daca exista o lupta care trebuie dusa in Romania urmatorilor ani, aceea este legata de curatarea spatiului media. CNA trebuie sa devina un DNA al audiovizualului. Nu Reporters sans frontiers sau alte ONG-uri din afara vor putea schimba felul in care arata peisajul televiziunilor din tara.Jandarmul CNAva trebui restructurat din temelii ca sa devina pavaza impotriva manipularii si dezinformarii, la fel cum justitia e stavila impotriva coruptiei directe. Doar noi putem propune si impune prin presiune constanta schimbarea legii de functionare si organizarea institutiei dupa regulile elementare ale lumii civilizate. Antena 3 de astazi trebuie sa primeasca la nivelul sanctiunilor ceea ce a primit patronul ei in justitie. Cu greu putem cuantifica Binele indus in societate prin resetarea televiziunilor. Miza e uriasa!

Ar mai fi multe: directia Vest, respectarea valorilor, alegerea graului de neghina,combaterea nationalismului optuz, boicotarea activa a initiativelor care spala pe creier populatia, promovarea intensa a succesului sanatos din orice domeniu… si ma opresc.

[…]

Si intr-adevar, mai apoi, la protestele de dupa Colectiv, asta s-a si strigat: “Vrem spitale, nu biserici”.

Cat despre agenda antiortodoxa a societatilor lui George Soros, cred ca nici nu mai este cazul sa dau vreun exemplu.

Deci cu doctrina taberei #Rezist, lucrurile erau rezolvate inca de la inceput. Acum mai trebuia ca taberei PSD-iste sa-i fie data o doctrina diametral opusa. Sau cel putin imaginea unei astfel de doctrine. Ceea ce papusarilor nici nu le-a fost prea greu. Deja de ani de zile mass-media nu transmite de la pelerinaje decat imagini cu batrani, deci pupatorii de moaste = batrani = votanti PSD. Apoi a venit Dragnea (care este un pion, sa zicem alb, al respectivilor papusari, spre “deosebire” de #Rezist care ar fi pionii negrii ai acelorasi papusari, dintr-un ticalosit jos sah ce are un singur scop: exterminarea pieselor) si a zis ca PSD-ul va face miting pentru familia traditionala. Si gata eticheta. Dupa care restarterii si-a facut treaba si au umplut internetul cu sirul: pupatori de moaste, nationalisti, anti gay = pensionari, casnice, asistati sociali = votanti PSD.

Iar ultima stire pe aceasta tema ne informeaza ca sambata va avea loc o mare gramada generala:

Anul acesta fiind Centenarul Unirii, păpușarii ingineriilor sociale pregătesc un măcel #Rezist – Gay – PSD sambata 9 iunie 2018 in Piata Victoriei? Trei mitinguri in aceeasi zi in aceeasi piata: Ora 17:30 – Marșul Bucharest Pride / Ora 18 – Protest #Rezist / Ora 20 – Miting PSD pro familie

Sa ne rugam, fratilor!

Tweet Print Friendly and PDF | OrtodoxINFO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*