15 copii țigani botezați pe insula greacă Evia

ORTHODOX CHRISTIANITY | 15 Gypsy children baptized on Greek island of Evia 15 copii țigani botezați pe insula greacă Evia Aliveri, Grecia, 18 iulie 2018 Un botez colectiv pentru copiii țigani a avut loc pentru a doua oară în mai puțin de o lună în Grecia. 40 de copii au fost uniți cu Hristos în Sfânta Biserică Ortodoxă din Achaea, pe 27 iunie, iar acum încă 15 copii în orașul Aliveri pe insula greacă Evia, raportează Romfea.. Botezurile au fost sărbătorite în cinstirea Apostolului Thaddeus al parohiei locale, care se axează pe educația și socializarea copiilor țigani din regiune. Înaltpreasfințitul Mitropolit Ignațius (Georgakopoulos) de Demetria la Biserica locală Sf. Andrei. Un rol-cheie în pregătirea copiilor pentru botezul sfânt a fost jucat de rectorul parohial Fr. Ioann Anastasiou și de asemenea de arhimandritul Maximos (Papaionnou) din eparhia locală. Tweet

ORTHODOX CHRISTIANITY | 15 Gypsy children baptized on Greek island of Evia

Photo: Romfea.gr

15 copii țigani botezați pe insula greacă Evia

Aliveri, Grecia, 18 iulie 2018

Un botez colectiv pentru copiii țigani a avut loc pentru a doua oară în mai puțin de o lună în Grecia.

Photo: Romfea.gr

40 de copii au fost uniți cu Hristos în Sfânta Biserică Ortodoxă din Achaea, pe 27 iunie, iar acum încă 15 copii în orașul Aliveri pe insula greacă Evia, raportează Romfea..

Photo: Romfea.gr

Botezurile au fost sărbătorite în cinstirea Apostolului Thaddeus al parohiei locale, care se axează pe educația și socializarea copiilor țigani din regiune.

Înaltpreasfințitul Mitropolit Ignațius (Georgakopoulos) de Demetria la Biserica locală Sf. Andrei.

Photo: Romfea.gr

Un rol-cheie în pregătirea copiilor pentru botezul sfânt a fost jucat de rectorul parohial Fr. Ioann Anastasiou și de asemenea de arhimandritul Maximos (Papaionnou) din eparhia locală.

Tweet Print Friendly and PDF | OrtodoxINFO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Leave a comment
scroll to top