Sa ne amintim de comentatorul Stefan, cel cu „Ortodoxie sau moarte”, ce s-a mutat la Domnul in august 2012

de Saccsiv Foto: http://www.iellada.gr/thriskeia/min-zitame-na-doume-ton-theo-aproetoimastoi Ce ramane in urma unui om trecator pe acest pamant? Amintirea faptelor sale, al spuselor sale sau daca a scris ceva. Copii, nepoti, urmasi. Ce-a construit. Pentru ce a luptat. Ce e important din toate acestea? Faptele cele bune, lupta cea buna, marturisirea, stradania de a urca neincetat pe scara care conteaza. Copii crescuti in duhul Ortodoxiei. Toti cei treziti si indrumati spre Calea cea dreapta. Sa nu-l uitam pe fratele Stefan. La articolul Sa ne rugam si sa aprindem o lumanare si pentru comentatorul acestui blog, Stefan., multi frati au venit cu exemple dintre comentariile sale. Si cu aceasta ocazie sa ne gandim si la noi: CE LASAM IN URMA? Tweet

de Saccsiv

Foto: https://www.iellada.gr/thriskeia/min-zitame-na-doume-ton-theo-aproetoimastoi

Ce ramane in urma unui om trecator pe acest pamant? Amintirea faptelor sale, al spuselor sale sau daca a scris ceva. Copii, nepoti, urmasi. Ce-a construit. Pentru ce a luptat.

Ce e important din toate acestea? Faptele cele bune, lupta cea buna, marturisirea, stradania de a urca neincetat pe scara care conteaza. Copii crescuti in duhul Ortodoxiei. Toti cei treziti si indrumati spre Calea cea dreapta.

Sa nu-l uitam pe fratele Stefan.

La articolul Sa ne rugam si sa aprindem o lumanare si pentru comentatorul acestui blog, Stefan., multi frati au venit cu exemple dintre comentariile sale.

Si cu aceasta ocazie sa ne gandim si la noi: CE LASAM IN URMA?

Tweet Print Friendly and PDF | OrtodoxINFO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Leave a comment