Sacalii ies la atac… incepe dezinformarea prin mass media a slujitorilor antihristului

Problema microcipurilor a ajuns aproximativ la urechea oricarui roman, astfel incat s-au trezit si televiziunile si in press-releasegoana dupa audienta vom asista in perioada urmatoare la numeroase emisiuni si dezbateri pe aceasta tema. Astfel “cerebralii” isi vor infinge “pumnalele” creierului lor “ascutit” in orice rezistenta si argumentatie teologica si duhovniceasca a celor ce au in perspectiva mantuirea sufletului. Isi vor face aparitia fel de fel de “teologhisitori”, gen Oreste, ce vor amesteca profetiile pagane (maiase, ale lui Nostradamus, mama Omida si tot neamul lor) care vor denatura mesajul ortodox, ce implica intoarcerea la credinta, renuntarea la faradelegi a omenirii. Mai nou, se vor folosi de mesajul “in doi peri” al Sinodului BOR, care se lasa pe mana statului, stat supus satanistilor de la Bruxelles. Iata la cine se milogesc ierarhii nostri. La homosexualii ce conduc Evreopa. (e de vazut daca v-a condamna in mod direct casatoriile intre homosexuali).

Fratilor intru Hristos ! Nu este nevoie sa ne vorbeasca ingeri din cer !!! Sa ne tinem de sfatul marilor duhovnici ai acestui neam ! Ei vorbesc in duhul Sfintei Scripturi si al Sfintilor Parinti ! Ei ne dau sfatul parintesc de care avem nevoie, de a ne trezi si a ne intari in nadejde, in fata vremurilor apocaliptice ce se prevad.

Avem nadejdea ca de data aceasta manastirile nu vor mai tacea si glasul Ortodoxiei va rasuna alarma apostaziei spre care se indreapta conducerea bisericii noastre, facand pact cu antemergatorii Antihristului !

Informati in continuare pe toti cei care nu au auzit de pericolele acceptarii actelor biometrice si sa nu uitam de aceasta rugaciune, lasata noua de sfintii lui Dumnezeu :

Rugaciunea staretilor de la Optina impotriva pecetluirii cu semnul lui antihrist

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pazeste-ne de inselaciunea vicleanului Antihrist, a carui venire se apropie, si ne izbaveste de toate uneltirile lui.
Acopera-ne pe toti si pe toti dreptmaritorii crestini de mrejele lui cele viclene, in tainica pustie a mantuirii Tale.

Nu ne lasa pe noi, Doamne, sa ne ingrozim de frica diavoleasca mai mult decat de frica de Dumnezeu si sa ne departam de Tine si de Biserica Ta cea sfanta.

Da-ne Doamne, mai bine sa patimim si sa murim pentru sfant numele Tau si Credinta cea adevarata, decat sa ne lepadam de Tine si sa primim semnul marsavului Antihrist si sa ne inchinam lui.

Da-ne noua, zi si noapte, lacrimi sa plangem gresalele noastre si indura-Te de noi, Doamne, in ziua Infircosatoarei Tale Judecati. Amin.

25 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    IPS BARTOLOMEU, te iubim, nu ne lăsa..

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    DUMNEZEU sa ne intareasca si sa ne miluiasca .

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    din pacate asa este...in ceea ce priveste presa!
    Chiar acum o ora si ceva ma uitam pe realitatea....cu cate malitiozitate vb despre aceste pasapoarte si despre maleficul nr 666 ce este ascuns in aceste cip-uri!
    Evident, invitati pe masura (doar cei pro pasapoarte)!
    Nu se intrena nimeni daca ne incalca vreun drept, daca pot fi usor falsificate,ca suntem considerati din start potentiali criminali, violatori, etc....nu frate...ei vb doar de nr 666 si ii intreba pe unii deputati care mai sunau daca acum, dupa comunicatul linistitor al BOR-ului mai sunt speriati?
    Fara cuvinte....
    Eu zic sa iesim in strada!

  4. Mihail-Vasile CHIOREAN

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne Isuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu miluieşte pe noi păcătoşii !

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Intr-adevar, problema microcipurilor a ajuns la urechile fiecarui om. Ne uitam si ne cutremuram cand vedem ca BOR nu ia in seama glasul parintilor nostri si nu ies inaintea noastra a enoriasilor si sa ne explice toata problema, Sunt cu totul de acord cu ceea ce ati postat pe site, numai ca nu trebuie sa fim asa de brutali si de exigenti, facand astfel de afirmatii (Sacali). Speram ca Dumnezeu sa ne lumineze pe toti si sa putem refuza atunci cand va fi timpul implantarea cipurilor.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Bartolomeu Anania. “Eu nu am fost la lucrarile Sfantului Sinod. Sunt aici izolat si nu mi-a parvenit nici un fel de decizie, dar imi mentin punctul de vedere exprimat public”,

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Rau este gradual. Nu trebuie sa fii mare teolog pentru a intelege ca ispita e graduala, te fura pe nesimtite, atunci cand te astepti cel mai putin. Cred ca problema microcipurilor este inceputul unui concept satanic clar, ca, macar ca nu vom prinde sfarsitul lumii, cel mai probabil ne incadram in partea de inceput a lui. A fi preventiv e semn de intelepciune divina, caci numai aceia care vad ii pot conduce pe orbi...
    Biserica joaca la doua capete, dar asta nu va mai dura mult timp caci nu poti sluji la doi stapani. Sinodul sa nu uite ca Biserica lui Hristos poate oricand naste un alt sinod care sa raspunda realist problemelor spirituale ale vremurilor.
    Care imparatie se surpa pe sine? Daca niciuna, atunci dc hotararea sinodala este aceea de a inchide gura celor care spun adevarul si care fac parte din Biserica lui Hristos, la fel cum ei, membrii ai sinodului, sustin ca sunt?

  8. inginerul de rezistenta

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fratilor,
    Obiectivul anti-chip ramane, nu ne pocaim!
    Pentru "marele arhiect" in alb- structura nu va mai suporta.
    Semneaza,
    Ing. de rezistenta

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    JOS CU PATRIARHUL ! ESTE UN TRADATOR. ISI BATE JOC DE BISERICA LUI HRISTOS. SI-A DAT ARAMA PE FATA .ESTE UN TRDATOR DE NEAM SI TARA. IESITI IN STRADA, FRATILOR SI SURORILOR IN HRISTOS ! ACUM SAU NICIODATA, TREBUIE SA MARTURISIM PE HRISTOS SI SA INDEPARTAM DE LA CARMA BISERICII PE CEI NEVREDNICI, DECI PE PATRIARH SI PE AI "SAI".SI-A VANDUT SUFLETUL DRACULUI,PE UN BLID DE LINTE .SA FACA CE VREA CU SUFLETUL LUI, DAR CU SUFLETELE A MILIOANE DE ROMANI SA NU SE JOACE, DEOARECE VA DA SOCOTEALA IN FATA LUI DUMNEZEU. DE FAPT LUI NU II ESTE FRICA DE DUMNEZEU .DACA I-AR FI, SI-AR APARA TURMA CU PRETUL VIETII .DAR SA NU CEREM CE NU ARE CHEF SA NE DEA. PATRIARHUL DANIEL ARE CHEF SA NE TRIMITA IN FUNDUL IADULUI.RUSINE, PATRIARHE !

    .

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Va rog sa ma iertati, sunt foarte tulburata de vestea tradarii Patriarhului Daniel... Va indemn pe toti, sa vorbiti cu preotii de parohie si cu calugarii din manastiri si sa organizati proteste masive in strada, pentru destituirea acestui TRADATOR.El asculta mai mult de oameni ( de ticalosii care conduc lumea )decat de DUMNEZEU .Iar de preotii si de calugarii care vor refuza sa iasa in strada ca sa manifestati impreuna contra numarului Fiarei (666), sa va lepadati asa cum se leapada ei de HRISTOS. SA NU VA SPOVEDITI LA ACESTI TRADATORI ! Adunati-va in jurul SFINTIILOR SALE IUSTIN PARVU,ARSENIE PAPACIOC,ANANIA BARTOLOMEU, etc.si faceti ce va vor spune dansii, acestia fiind ADEVARATII PASTORI AI POPORLUI ROMAN.

    INDRAZNITI, EU AM INVINS LUMEA ! SPUNE MANTUITORUL.

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Raspuns dlui.Stefan:Trebuie sa stiti ca "problema cipurilor n-a ajuns la urechile tuturor", deoarece televiziunea, radio-ul, cinema-ul, literatura, se ocupa cu adormirea poporului, nu se grabesc acesti tovarasi( ticalosi si putrezi pana in maduva oaselor), sa dea alarma, vorbim deci, acum, de pasapoartele biometrice. Televiziunea, radioul, etc.fac apologia homosexualitatii, a violentei, a drogurilor, etc.. Nu fac decat altceva sa abrutizeze oamenii, prin filme porno,muzica satanica, etc.Nu suntem deloc brutali, cand le spunem" sacali".Ei sunt mult mai mult decat sacalii. Ei sunt niste ticalosi, carora trebuie sa li se puna calusul in gura si sa fie tinuti pe paine si apa, sperand ca astfel gura lor se va mai domoli.Iar daca nu, sa se duca la taticul lor, care se numeste Satana, deoarece acesti reporteri, ziaristi, etc. sunt satanici. (exceptie facand, bineanteles, reporteri, ziaristii, care sunt crestini ).Dle.draga poti sa te rogi pentru acesti ticalosi, daca ai timp, eu mi-am pierdut orice speranta.Cum vrei sa li se lumineze mintea unora care sunt indraciti ? Trec la ultimul punct ridicat de d-ta. Ca adult poti sa refuzi pecetluirea cu numarul fiarei, daca esti pregatit sa infrunti cu vitejie, sau poate chiar cu viata, aceasta monstruozitate, deci ca adult poti sa faci ceva.Dar spune-mi te rog, un copil nou nascut, cum poate oare sa se impotriveasca implantarii cu acest cip necurat? Dracii (adica cei care il urasc pe Dumnezeu ), intentioneaza sa implanteze acest cip,tuturor noilor nascuti, si bineanteles si adultilor.

  12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    cu greu cred c sinodalii nostrii au evitat un moment de schisma...

  13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    De ce nu trebuie sa ne miram:
    - in 1990 cind s-au triat dosarele securitatii l-au facut scapat pe al lui Daniel, spunea o persoana care a participat la actiune
    - la MMB, cine nu se supunea acum cativa ani era caterisit. Vezi Pr Calistrat, pentru care au mers credinciosi sa se roage de Daniel sa revina, a mers si Pr Iustin, dar nu a fost posibi. Toata caterisirea a fost facuta pe sest. Si a durat pana de curand
    - mai daunazi participa la o groaza de intalniri ecumenice. A postat cineva poze de la o intalnire ecumenica la care vorbea de la tribuna unul altul si pe langa al nostru erau si femei preot!!!
    - PF Teoctist a murit cum a murit, prescriindu-ise medicamente anticoagulante si ‘TRIMIS’ la operatie, exact dupa ce isi desemnase succesorul
    - Ca o paranteza inaintea de alegerea noului patriarh un preot tanar mi-a zis: e vai de noi dc vine daniel, ne face praf. Iar unul batran mi-a zis: sa ne rugam sa vina un patriarh batrin (probabil se referea la Bartolomeu, care era atunci contracandidat) ca CEI TINERI DAU TARE CU COARNELE.
    - majoritatea preotilor ca si cei din Sf Sinod tac tot din cauza TERORII.
    - pe Pr Iustin au incercat SA-L UCIDA (a murit saracul un alt parinte care semana cu dansul), sa-l otraveasca, sa-l schimbe, nu stiu ce n-au incercat cu el.

    CULMEA NERUSINARII E CA NOI SUNTEM ‘UNII CREDINSIOSI’. Sunt zeci de mii de oameni + parinti deosebiti care au luat atitudine si noi suntem unii credinciosi a se citi unii mai prosti.

    Cam asa stau lucrurile… Ce ma pune pe ganduri si anume ca poporul are conducatorii pe care ii merita…
    Ca o ironie se omoara sa faca catedrala mantuirii neamului, adica vezi Doamne ne preocupam de mantuirea neamului…

  14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    E inspaimantatoare " lepadarea " asta in masa, tocmai a acelora care au fost numiti sa apere credinta neamului ! va trebui sa iesim in stada mai ceva ca la revolutie ! iata ca ceea ce vedeam in filmele SF, va ajunge sa ne "afecteze" si pe noi! cineva s-a ocupat de multa vreme de aceste " evolutii" ale tehnologiei !

  15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    poate sa imi spuna cineva cum se poate trai fara o carte de identitate?in momentul in care vom refuza cipurile din buletine,practim e ca si cum nu vom mai exista!!!s-a intrebat cineva ce anume va face in momentul in care va sosi timpul???vom avea suficienta credinta si tarie in dumnezeu incat sa spunem nu?cati dintre noi?sunteti constienti ca asa cum zicea justin parvu va trebui sa fugim in munti unde sa ne construim propriile scoli,spitale,case,toate cele necesare ptr. a supravietui maniei lui antichrist?biserici etc.cine va construi toate astea>cu ce?va fi lumea dispusa sa se intoarca la origini,sa lucreze pamantul,ptr.ca nu vom mai putea cumpara nimic fara cip,corect nu?si atunci,cati vom fi uniti sa o luam de la capat?

  16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    eu vad in toate astea un nou stil de viata,fratilor,trebuie sa lasam toate cele lumesti,sa postim,sa ne rugam dar cum vom supravietui potopului lui antichrist care de abia acum urmeaza?cea de-a patra trambita a sunat demult...mai sunt trei si gata,razboiul psihologic e aproape,vor fi dezbinari sociale si familiale ca niciodata ptr.ca nu toti vom gandi la fel,nu mai stii in cine sa ai incredere,sunt f multe de discutat eu cred ca ar trebui sa trecem la actiune,ori ei ori noi.

  17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Chiar si porcii tipa cand sunt dusi la taiere.Acum oamenii au ajuns mai rau decat animalele.Nu mai au instinct de conservare.Daca le spui de Codex Alimentarius unii iti vor raspunde:de ceva trebuie sa murim.Multi nu mai gandesc,nu-si mai pun intrebari in legatura cu ceea ce se intampla.E nevoie sa ne punem mereu intrebarea " de ce?".Copiii si-o pun in mod natural.Noi,prin sistemul de invatamant,ii oprim.
    De ce este mercur in vaccinuri?De ce este ADN animal in vaccinuri?Pentru binele nostru,desigur... Si dormim linistiti.Poate stiti povestea croitorasului cel viteaz.Acesta i-a facut imparatului o haina foarte frumoasa...Dar,de fapt ,imparatul era gol...Doar ca nu voia sa vada.Asa se intampla si acum.Sper ca ati inteles sensul...
    Alti oameni,chiar daca inteleg,nu vor sa stie.Pentru ca le e frica.Sistemul lor psihic se apara de un eventual soc.
    Iar cei care ar trebui sa informeze,adica Sfantul Sinod,ne sugereaza sa nu ne mai gandim la cele"trecatoare",ca sa nu ne "tulburam".Cata grija a Bisericii fata de oameni...Propun o alternativa la pasapoartele biometrice pentru cei care se opun din motive "religioase"-spun "prea-sfintiile lor"...Adica un om din afara bisericii poate avea motive religioase.Dar ei se pare ca nu au ,daca afirma ca-si vor face primii astfel de pasapoarte...Asa spunea purtatorul de cuvant al Sinodului...
    Pe scurt,mesajul Bisericii este :stati,linistiti la locurile voastre,tovarasi!Dormiti linistiti,au grija Altii(sa va intrebati :cine?) de voi...Ca in reclama cu FNI.
    Multi,foarte multi oameni au deja creierul gata spalat.Vorbesc de oamenii din intreaga lume.
    Aceleasi lucruri se intampla peste tot si majoritatea nu-si pun intrebarea "de ce?"
    Ce se urmareste?Daca ati pune piesele una langa alta ,ca intr-un mozaic,ati gasi raspunsul:SE URMARESTE CREAREA UNUI STAT FASCIST MONDIAL.DACA NU NE TREZIM NE ASTEAPTA IADUL PE PAMANT.
    De ce se infiinteaza Jandarmeria Montana?De ce este aceasta criza creata in mod artificial?De ce se intaresc efectivele Politiei?De ce este introdusa din nou pedeapsa cu moartea? De ce se modifica Codul Penal? De ce sunt camere de supraveghere video? De ce emisiunea Big Brother?De ce alta emisiune,Trio Balamuc ? De ce ne prezinta atata violenta la TV?De ce nu se spune tot ce se intampla in lume?De ce manele,Magda Ciumac, telenovele ,etc.?Si multe alte intrebari...

    DA-I DOAMNE,ROMANULUI,MINTEA CEA DE PE URMA....

  18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    eu sunt convinsa ca lucrurile nu vor ramane asa....
    ok, ne-am furat-o rau dar nu putem sa ramanem la pamant!
    NU SE POATE!
    toate aceste asociatii APEL< ROST<etc....tb sa se uneasca si sa iesim in strada!
    Fara asta nu se poate....clar, nu se poate!

  19. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fratilor,sa nu ne lasam infranti,trebuie sa luptam pana la capat!Asta e situatia,majoritatea ne asteptam la raspunsul sf. sinod,asa ca nu avem altceva de facut decat sa ne rugam neincetat si sa continuam initiativa dragului nostru pastor(parintele IUSTIN PARVU) si poate chiar daca nu vom reusi sa scoatem noile documente din tara noastra,macar sa informam pe semenii nostri de primejdia care ne paste daca acceptam astfel de documente si chipul respectiv!Normal ar fi fost ca Preasfintitul Parintele nostru Daniel sa ne dea lamuriri in aceasta privinta,dar se pare ca ne-a dezamagit pe toti....Pacat ...si sper ca Domnul nostru Iisus Hristos sa nu-i socoteasca aceasta greseala si sa-l lumineze pana nu e prea tarziu!Sa ne rugam pt arhierei fratilor ca poate ai intoarce bunul Dumnezeu la ADEVAR,pt ca altfel eu unul nici nu as mai calca prin curtea patriarhiei daca nu ar exista acolo moastele Sf. Mari Imparati CONSTANTIN si ELENA si cele ale ocrotitorului nostru Sf. DIMITRIE CEL NOU BASARABOV!Asadar la lupta fratilor si:Domnul Iisus Hristos impreuna cu Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu si Sf. Mucenici sa ne ocrotesca pe noi si sa nu ne lase in mana vrajmasului antihrist!DOAMNE AJUTA!

  20. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    17. @iuliana a zis,

    1. ref: De ce se infiinteaza Jandarmeria Montana ?
    pt ... panselute ... http://www.jandarmeriaromana.ro/pagini/atrib_op_montan.html

    2. http://prophecyforum.com/gano/chip.html quote:
    "Let me review here.
    We read in Revelations 13:16-18 that the word “mark” literally means to be “engraved upon.” When computer chips are produced, the process is called “chemically engraving” upon a piece of silicon.
    I speculate that the mark of the beast will be some sort of engraving, chemical or other process that will create and bond down to the DNA level a RFID chip directly into the skin. It will become part of the skin and be flexible. With current technology the RFID chip is tamper proof, highly secure as well as can possibly be printed / engraved / tattooed onto the skin with a hologram which also creates another level of security and authentication.
    The above technologies, if taken further and as the technologies grow, technology can produce that very effect which I speculate and present in this article. With a chip that is engraved, and bonded at the DNA level, the chip itself can draw power strait from the electrical current flowing through the body, thus creating an “Active”(13) RFID tag that can be read and can communicate with RFID reading / sensing devices over 100 feet and quit possibly from satellite. Everyone will literally be part of the network.
    In presenting this model, it also meets all 3 of the points that I make which encompasses the mark of the beast. Again those points are an economical, a political and a religious system all wrapped into one. By having some sort of holographic image on the right hand or forehead, there is also recognition and unity of the masses who take the mark. This also identifies those who have not taken the mark "

    3.Invisible RFID Ink Safe For Cattle And People, Company Says
    http://www.informationweek.com/news/security/showArticle.jhtml?articleID=196802844
    The process developed by Somark involves a geometric array of micro-needles and an ink capsule, which is used to 'tattoo' an animal. The ink can be detected from 4 feet away.
    -----------------------------#--------------------------------

  21. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Doamne Iisuse Hristoase lumineazane mintea si dane bunatate inimii si sufletelor noastre ca sa caute cele sfinte ala tale si ne invredniceste pe noi robii tai de mila ta.DUMNEZEU SA NE AJUTE.

  22. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    1) cum recunosti pe "MARII DUHOVNICI" si de ce numai ai acestui neam? Duhovnicii sarbi, rusi, greci nu sunt buni? Au si fratii nostri pravoslavnici duhovnici! 2) Ce-l califica mai mult pe Mitropolitul, Clujului de cat pe altii ?

  23. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sunt de acord cu Rosmarinus.Patriarhul s-a dovedit un tadator, insa putem sa facem si noi ceva.Nu va mai duceti la Patriarhie, atata timp cat ea este reprezentata de un astfel de om, refuzati sa-i mai acordati voturile voastre, indreptati-va spre duhovnici adevarati, pleava trebuie sa dispara.Daca nu se da un raspuns pozitiv respingerii pasapoartelor biometrice, sa iesim cu totii in strada si sa protestam inclusiv impotriva patriarhului , nu are ce cauta acest impostor in fruntea Bisericii Ortodoxe.Solutia cu alternativa pe mine nu ma multumeste, pentru ca ea se va dovedi doar temporara, in timp vom ii obligati sa acceptam aceste pasapoarte, pe motiv ca suntem minoritari.

  24. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Ai perfectă dreptate astăzi nu am putut merge la Patriarhie ,mintea mea refuză să-şi explice ce s-a intimplat pe 25 .03 2009.
    Pr. costel Stoica trebuie demis! Am sufletul greu , plinge biserica , oare nu vede nimeni, lucrurile nu trebuiesc lasate asa!
    Eu am mare incredere in cuvintul preotului, sa ascultam de cuvintul parintelui IUSTIN PIRVU , elitele intelectuale (am facut un pleonasm voit pentru a sublinia calitatea de intelectual crestin) ,sa ia atitudine .
    Dumnezeu sa ii ajute pe toti romanii .
    Nu va lasati inselati!

  25. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu stiu daca patriarhul e tradator ca nu am dreptul sa judec pe nimeni. Frati crestini ei asta vor sa ne dezbine si sa ne faca sa nu mai avem incredere unul in celalalt,doar asa vor reusi sa amageasca pe multi.Daca se continua cu ura asta nu e bine ,frati crestini acum cand vrajmasul e pe punctul de asi arata coltii.Isus a fost crucificat pe Golgota pentru noi si pentru adevar ganditiva la asta ca v-om da socoteala daca uram .El ne-a invatat sa iubim si pe dusmani.Daca e asa de ce zic unii ca patriarhul e tradator,doar Isus a zis sa nu judecam ca v-om fi judecati sa fim cu bagare de seama frati in Hristos.Adevaratii nostrii dusmani sunt masonii, evreo-masonii ,franc-masonii,miscarea New Ege si sectele de tot felul.O ruda de a mea care face parte din cultul Advent a intrebat pe liderul lor local ce e cu acest cip si i s-a zis ca nu e nimic.Frati crestini ma intreb oare din ce loja masonica face parte si care e adevarata sa identitate religioasa .Stiu ca si in biserica sunt infiltrati masoni stiam unu in conducerea bisericii din orasul meu . Avea s-au are functia de consilier al patriarhului da na ce sa-i faci . Nu stiu cum si prin ce metode isi mentin functiile importante in biserica da un lucru e sigur parintii nostri ,sunt ori agatati de functii ori le este frica sa spuna lucrurilor pe nume.Asta imi aduce in minte de farisei .ei stiau ca Isus este Hristosul dar erau speriati de faptul ca si-ar pierde pozitia sociala.Sa se repete istoria ?mi-e frica de asa ceva doar ati citit in biblie ce a patit Isus si prin ce chinuri a trecut .Doamne Dumnezeul meu cel care ai patimit ca noi sa fim iertati de pacate dale intelepciune patriarhilor nostrii sa ne conduca pe calea cea drepta si sa-si aduca aminte de sfinta Ta chemare si de harul cu care i-ai investit amin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*