Tag Archives: Ioan Vladuca

Conferință: “Ce nu s-a spus despre vaccinuri”, Constanța, 27 mai, ora 18.00

ce nu s-a spus despre vaccinuri - conf Ioan Vladuca

Pentru ca este un subiect controversat si intens discutat atat pe retelele de socializare dar si in relatia parinte – cadre medicale, va propunem sa programati in agenda dumneavoastra aceasta Conferinta.
Alaturi de noi va fi Prof. Ioan Vladuca, ce propune spre discutie urmatoarele teme cerute de parintii constanteni, care isi doresc sa obtina informatii pro si contra vaccinarii:

De cand se cunosc efectele adverse ale vaccinurilor?
Se invata despre ele in facultatile de medicina?
Ce carti exista pe aceasta tema in limba romana si in limba engleza?
Care sunt cele mai grave efecte adverse ale vaccinurilor?
Care este legislatia actuala in domeniul vaccinarii?
In afara de vaccinare, ce variante avem pentru intarirea sistemului imunitar al copiilor?

Sfatul nostru:
In viata cand iei o decizie asiguta-te ca te-ai informat asiduu.
Apoi, traieste confortabil cu acea decizie, mereu vor fi ceilalti cu opinii diferite de ale tale.

Participarea este gratuita. Locurile sunt limitate.
Confirmari: [email protected] Detalii pe facebook.

Mitropolitul Serafim de Pireu demască homeopatia ca fiind demonică

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2sZzjFW0Tkg]

Multi crestini ortodocsi practica homeopatia si multi parinti isi trimit copii la asa zisii medici homeopati care sunt defapt vrajitori.
Mitropolitul Serafim de Pireu a accentuat faptul ca homeopatia este o practica magica demonica ce face parte din miscarea New Age.
Cine merge la homeopati asa zisi crestini sau asa zisi medici nu face altceva decat sa se distruga sufleteste si mai ales sa distruga sufleteste pe copii care intra pe mana homeopatilor.

| OrtodoxiaUniversala

Principiile educației românești – Conferință și lansare de carte, 19 septembrie, Constanța

conferinta Constanta_principiile educatiei romanesti

Avem placerea sa va invitam la conferinta cu titlul “Principiile educatiei romanesti” ce va avea loc in data de 19 septembrie, ora 18 in sala de conferinte a Curtii Brancovenesti din strada Vasile Lupu nr.43-45. Invitati vor fi dl. profesor Ioan Vladuca si dna. invatatoare Tudora Petcu.
Va avea loc totodata si lansarea cartii “Bazele educatiei romanesti”.
Cu cele mai bune doriri,
Fundatia Sfintii Martiri Brancoveni / Marcel Bouroș

Invitație la conferință: CE NU ŞTIAŢI DESPRE VACCINURI. O PERSPECTIVĂ ŞTIINŢIFICĂ, ORTODOXĂ

conferinta_vaccin_suceavaInvitaţi: • prof. IOAN VLĂDUCĂ biolog, matematician, teolog Şcoala Brâncovenească • părintele IUSTIN PETRE protosinghel Mănăstirea Sf. Ioan Casian • MIRCEA PUŞCAŞU – medic Asociaţia Bucovina Profundă Casa de Cultură – Sala Mică • joi, 12 septembrie 2013, ora 18 I N T R A R E A L I B E R A , D I S C U T I I , Î N T R E B A R I , S O L U T I I

Din cuprinsul conferinţei: • efectele adverse ale vaccinurilor • mitul epidemiilor eradicate prin vaccinare • legătura dintre vaccinuri şi autism • de ce sunt vaccinurile inutile • vaccinurile şi maladiile autoimune • aspecte etice şi morale • vaccinurile NU sunt gratuite • grafice şi statistici privind incidenţa epidemiilor, introducerea vaccinurilor şi apariţia bolilor postvaccinale • toxicitatea vaccinurilor: mercur, aluminiu, proteine de origine animală • interesele comerciale farmaceutice încalcă principiile ştiinţifice şi medicale • controlul populaţiei şi campaniile de vaccinare • problemele Programului Naţional de Vaccinare • de ce nu sunt vaccinurile obligatorii • cum pot fi refuzate vaccinurile – baza legală • drepturile pacientului, consimţământul informat •

Ioan Vladuca despre arta traditionala romaneasca – medicament contra ritmului de viata alert

Profesorul Ion Vladuca ne încânta cu câteva referiri exceptionale la arta româneasca traditionala, la legatura dintre arta româneasca inspirata de trairea curata a Sfintelor Scripturi si a traditiei Bisericii Ortodoxe si sanatatea noastra mintala si, pâna la urma, chiar fizica.
Arta traditionala ca medicament pentru acest ritm demonic de viata în care traim inutil, fara nici un orizont spiritual, tetrapilectomand pe tema unui nimic existential care ne inunda si ne ucide sufletul zi de zi.
Cincizeci de minute de meditatie la faptul ca acest paradis a fost viu si a fost al nostru nu mai departe de doua generatii în urma. Între timp noi l-am distrus si l-am vândut la bucata, asa cum ne-am vândut si tara, si sufletul, si onoarea, si rusinea…
Nu mesterii care sa faca aceste splendori lipsesc, ci românii care sa le cumpere si sa-si înfrumuseteze casele cu ele, ne spune Ion Vladuca.
Întrebându-l pe un artist din Maramures ce înseamna coloana infinitului, acela i-a raspuns invitatului meu ca fiecare segment de acolo este un sicriu al celor ce s-au jertfit în fiecare generatie pentru ca verticalitatea acestui popor sa fie pastrata. Ultimul segment îsi asteapta jertfa sa. Va veni?
Si înca ceva. Tablourile acelea frumoase care împodobesc studioul pot fi achizitionate si pot împodobi casele fiecaruia/fiecareia dintre dumneavoastra. Vizionare placuta.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=KDTox4OE9w8]

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=RtfzjjL2I2w] continuare »

Miercuri si Joi – 2 conferinte la Curtea Brancoveneasca: Despre frica si despre nasterea naturala

Miercuri – 02 Martie orele 18.00 – FRICA – cu Prof Univ. Ioan Vladuca

Joi – 03 Martie orele 18.00
– NASTEREA NATURALA O POVESTE DE DRAGOSTE INTRE MAMA SI COPIL
asistent neonatolog LILIANA TUDOSE,educator prenatal acreditat
international Lamaze, consilier in alaptare IBLC
INVITAT SPECIAL:
Conf. FLOAREA DAMASCHIN,doctor in stiinte medicale – catedra de
alimentatie (ecologie si igiena) a Facultatii Ovidius Constanta

CURTEA BRANCOVENEASCA
STR.VASILE LUPU NR.43-45, ETAJUL 4
Intrarea Libera

Credinta si traditii nemtene cu profesor Ioan Vladuca despre erezia monofizita si despre minciunile pseudo-stiintei

[vimeo=https://vimeo.com/20321065]

Teologie si stiinta pare a fi o relatie din ce in ce mai interesanta pentru din ce in ce mai multi.
Abordararile insa sunt foarte diferite, teologii cazand din pacate adesea in greseala de a justifica continutul credintei prin “dovezi” aduse de stiinta, iar oamenii de stiinta cad in extrema negarii existentei lui Dumnezeu, Care, sustragandu-Se experientei sensibile, nu exista, evident.
Emisiunea Credinta si traditii nemtene incearca sa delimiteze adevarata stiinta de impostura pseudostiintifica care slujeste ca instrument politic.
Invitat este profesorul Ion Vladuca, in acelasi timp teolog si om de stiinta autentic. Este prima emisiune realizata la postul de televiziune 1TV Piatra Neamt. 

sursa: Mihai-Silviu Chirila

Parintele CLEOPA: Toate incer­car­ile de unire intre Apus si Rasarit au fost si sunt sor­tite esecu­lui

Inter­viu din revista ATITUDINI nr. 11 cu Par­in­tele Iachint,
ucenicul de chilie al Par­in­telui Cleopa

Blagosloviti, Par­inte!

Dom­nul si Mai­cuta Dom­nu­lui! Bine ai venit in Sfan­tul Munte!

Bine v-am gasit! Cum sunteti?

Mul­tumim Maicii Dom­nu­lui ca sun­tem ortodocsi! Si sa ne ajute Preas­fanta sa ramanem ortodocsi pana la capat! In rest, scriu, adun invata­turi de la Sfin­tii Par­inti, pen­tru pas­trarea dreptei Cred­inte. E o indelet­ni­cire de mare man­gaiere pen­tru sufle­tul meu.

Ce teme aveti in vedere?

Acum, cu aju­torul Maicii Dom­nu­lui, toc­mai am ter­mi­nat o lucrare despre Uni­tatea Bisericii. Fiindca ecu­menis­mul acesta a denat­u­rat rau de tot invatatura despre Bis­er­ica cea Una, Sfanta, Sobor­niceasca si Apos­toleasca. Mereu ii auzi vorbind despre „unirea Bis­eri­cilor” si despre „refac­erea uni­tatii Bis­ericii”, ca si cum Bis­er­ica si-ar fi pier­dut uni­tatea, si vin ei acum, prin intal­niri ecu­meniste, sa refaca uni­tatea Bis­ericii. Aceasta rat­acire este o blas­femie adresata direct Dom­nu­lui nos­tru Iisus Hris­tos. Fiindca Bis­er­ica este Trupul lui Hris­tos, iar a spune ca exista mai multe Bis­erici dezbi­nate, este tot una cu a spune ca s-a impar­tit Trupul lui Hris­tos in parti dezbinate.

De mult timp am dorit sa vorbesc cu Sfin­tia Voas­tra, fiindca in mediul teo­logic uni­ver­si­tar am auzit multe zvonuri despre incli­na­tia ecu­menista a Par­in­telui Cleopa. Stiu ca ati fost ucenic apropiat al Par­in­telui si ca ati avut ocazia de a cunoaste direct invatatura sa, mai bine zis invatatura orto­doxa propo­vaduita de Par­in­tele. De exem­plu, am auzit ca Par­in­tele Cleopa ar fi fost de acord cu dia­logurile ecumeniste…

Stii cum a aparut acest zvon? Veneau unii din cei mari… si ii spuneau Par­in­telui ca fac efor­turi deosebite pen­tru a-i ajuta pe romano-catolici sa cunoasca Orto­doxia. Si ca de aceea sunt impor­tante dia­logurile „ecu­menice”, de fapt, ecu­meniste. Dar nu ii spuneau nimic despre com­pro­misurile pe care le fac ei acolo. Nu ii spuneau ca se pre­gatesc sa accepte „Tainele” papis­tasilor, fiindca Par­in­tele nu ar fi fost de acord. Stii ca un om bun la inima, cu multa dragoste de oameni, se induioseaza si crede de multe ori tot ce ii spui, nu banuieste vicle­nia.

Par­in­tele Cleopa pas­tra neabatut invatatura orto­doxa despre unic­i­tatea si uni­tatea Bis­ericii. Bis­er­ica este Una, adica este unica si uni­tara. Iata, am aici cartea Par­in­telui, Calauza in Cred­inta Orto­doxa, edi­tia a patra, ingri­jita de Par­in­tele Ioanichie Balan. Uite ce scrie Par­in­tele Cleopa in aceasta lucrare, la pag­ina 111: „Bis­er­ica lui Hris­tos este una, deoarece Man­tu­itorul a inte­meiat o sin­gura Bis­er­ica (Matei 16: 18), nu mai multe, pen­tru ca Bis­er­ica are un sin­gur cap, pe Iisus Hris­tos, ea fiind infati­sata ca o sin­gura Mireasa a lui Hris­tos (Efe­seni 5: 27 )”. Aceasta despre unic­i­tatea Bisericii.

In ceea ce priveste uni­tatea Bis­ericii, Par­in­tele Cleopa spunea foarte clar ca aceasta uni­tate nu se poate rupe, fiindca Bis­er­ica este Trupul lui Hris­tos. Ereticii se desprind de Bis­er­ica, se despart, dar Bis­er­ica ramane uni­tara. Iata aici, la pag­ina 118, cum zice Par­in­tele: „Despar­tirea n-a atins uni­tatea Bis­ericii; pen­tru ca aceasta uni­tate nu se poate destrama nicio­data, ori­care ar fi numarul si cal­i­tatea ereti­cilor care se smulg de la sanul Bis­ericii. Erezi­ile si schis­mele, ori­cat de multe si de mari ar fi ele, nu pot imparti Bis­er­ica cea Una, pen­tru ca ea sta strans unita cu Capul ei, care este Iisus Hris­tos. Uni­tatea Bis­ericii este mai pre­sus de fire si ea nu poate fi zdrun­ci­nata de nimeni”.

Iar despre incer­car­ile de unire cu papis­tasii, Par­in­tele spunea asa: „Toate incer­car­ile de unire intre Apus si Rasarit au fost si sunt sor­tite esecu­lui, cata vreme nu se va reveni in Apus la Tra­di­tia Sfin­tilor Par­inti” (la pag­ina 27). Par­in­tele Cleopa nu dorea o unire de tip ecu­menist, ci dorea revenirea la Orto­doxie a celor care s-au rupt de Biserica.

In Fac­ul­tate, ne-a spus un par­inte cu ori­entare ecu­menista, ca au venit la Par­in­tele Cleopa niste neo­protes­tanti si ca Par­in­tele ar fi spus ca si ei sunt botezati in numele Sfin­tei Treimi.

Stii cum a fost? E ade­varat ca au venit acei neo­protes­tanti, dar Par­in­tele nu a spus ca si ei au fost botezati, ci i-a intre­bat: „Dar, voi, sun­teti botezati?” Par­in­tele nu accepta botezul aces­tor eretici, ci le spunea asa despre ade­varatul Botez: „Botezul este cu ade­varat Taina, iar nu sim­bol, asa cum cre­deti voi, sec­tar­ilor neo­protes­tanti”. Asa cum vezi ca scrie si aici, la pag­ina 482.

Dar ecu­menis­tii accepta pseudo-botezul het­erodoc­silor, zicand ca botezul in numele Sfin­tei Treimi nu se poate repeta. continuare »

AVERTISMENT: Ecografiile sunt foarte nocive

Principiul ecografiei

Ecografia consta in emiterea unui fascicul de ultrasunete spre o anumita structura biologica si in analizarea undelor reflectate. Caracteristicile undelor reflectate depind de proprietatile mediului analizat. Rezultatul investigatiei este o imagine pe un monitor.

Efectele ultrasunetelor

Ultrasunetele sunt unde mecanice cu frecventa cuprinsa intre 20 kHz – 10 MHz. Energia transportata de ultrasunete este mult mai mare decat cea a sunetelor. In plus, ele nu ocolesc obstacolele (precum sunetele), ci se propaga in linie dreapta, ca un fascicul de lumina, datorita lungimii de unda foarte mici.

Un fenomen important – foarte periculos pentru celulele vii – care apare la propagarea ultrasunetelor in lichide, este cavitatia. Acest fenomen consta in producerea unor bule microscopice care se ridica la suprafata si se sparg. Dilatarile si comprimarile extrem de rapide care se succed in lichid, duc la aparitia unor mari tensiuni in anumite zone, producand vapori si eliberand gazele dizolvate. Bulele mici se contopesc in bule mai mari care se sparg, generand presiuni locale foarte mari, manifestate sub forma de socuri hidraulice. Cavitatia are o mare putere de distrugere. Ea cauzeaza deteriorarea paletelor turbinelor si a elicelor vapoarelor.

Prin cavitatie, „gazele si vaporii din interiorul bulei sunt puternic comprimati, generand o caldura intensa care mareste temperatura lichidului imediat inconjurator, creand un «punct fierbinte». Acesta prezinta temperaturi de peste 5000 K in faza gazoasa si de peste 2000 K in stratul de lichid invecinat, presiuni depasind 500 atm. si viteze de incalzire si racire de peste 109 K/s. Prin comparatie, in interiorul lichidului iradiat de o sonda ultrasonica se poate crea temperatura de la suprafata soarelui, presiunea din gropile oceanice si rata de racire a unui metal topit imersat in heliu lichid”[1].

Din cauza frecventei mari si a energiei mari pe care o transporta, ultrasunetele produc si alte efecte:

– distrugerea starilor labile de echilibru;

– formarea de sisteme disperse (emulsii si suspensii) si distrugerea de astfel de sisteme (coagulari);

– voalarea placilor fotografice;

– modificarea potentialelor electrochimice si a pasivitatii metalelor;

– cresterea vitezei unor reactii chimice;

– polimerizari si depolimerizari;

– degradarea compusilor organici;

– generarea de radicali liberi (cu efect toxic);

– explozia substantelor instabile.

Este cunoscut faptul ca ultrasunetele „dau nastere unor forte capabile sa produca dispersia si dislocarea substantei, ruperea legaturilor chimice sau cvasichimice la nivel biopolimeric, supramolecular sau chiar celular.

In procesul de propagare, o parte din energia transportata de ultrasunete se poate transforma in lucrul mecanic al fortelor de frecare, contribuind astfel la incalzirea mediului si/sau la intensificarea miscarii dezordonate a particulelor in mediul de propagare.

Folosirea ultrasunetelor in scopuri medicale impune o buna cunoastere a procesului de propagare si a efectelor acestora asupra mediului biologic, in vederea evitarii aplicarii actiunii distructive a acestora asupra tesuturilor din organism”[2].

Minciunile sistemului oficial

Institutul American de Ultrasunete in Medicina declara in 1998 ca nu au fost raportate vreodata efecte biologice confirmate ale ultrasunetelor la frecvente obisnuite de lucru si ca, desi exista posibilitatea ca acestea sa apara in viitor, se considera ca beneficiul pentru pacient este mai mare decat riscul.

Parintii care doresc sa se informeze pe internet (ziarullumina.ro, sfatulmedicului.ro, sanatateatv.ro, csid.ro, despreboli.ro, desprecopii.com, copilul.ro), gasesc minciunile sistemului oficial:

„Examenul ecografic in obstetrica a devenit indispensabil pentru buna urmarire a unei sarcini. Avantul extraordinar al ecografiei, ca metoda de diagnostic si supraveghere in obstetrica si ginecologie, se datoreaza beneficiului real al metodei, raportat la costul relativ redus si la lipsa oricaror efecte adverse”[3].

„Ecografia este o metoda de imagerie medicala putin costisitoare, care nu necesita nici pregatirea speciala a pacientului, nici spitalizarea sa. Ea nu comporta riscul razelor X. Nu exista vreun efect secundar cunoscut[4].

„Ecografia reprezinta un examen indispensabil, in special in cazul femeilor insarcinate, oferind avantajul de a fi o investigatie neinvaziva, precisa, nedureroasa si accesibila. Este esentiala in urmarirea prenatala, ajutand la depistarea sarcinilor cu risc crescut”[5].

„Ecografia de sarcina (2D, 3D, 4D, Doppler spectral și color) reprezinta o examinare obligatorie in urmarirea evolutiei sarcinii”[6].

„Ecografia nu are efecte negative nici asupra ta, nici asupra lui bebe, expunerea la ultrasunete fiind de numai o fractiune de secunda”[7].

„Trupul femeii este expus la ultrasunete pentru o fractiune de secunda. Nu se cunosc efecte negative ale acestei proceduri”[8].

„Ecografia in sarcina este cea mai folosita metoda de explorare, pentru ca nu dauneaza mamei sau fatului[9].

„S-au efectuat nenumarate studii care au incercat sa demonstreze care este efectul ultrasunetelor asupra embrionului sau fatului in dezvoltare. Studiile din ultimii 35 de ani au aratat faptul ca ecografia nu are efecte nocive asupra dezvoltarii fatului si ca nu exista un efect cumulativ nociv dupa mai multe expuneri la ultrasunete”[10]. continuare »

Scopul schimbarii calendarului: SCINDAREA BISERICII

[YOUTUBE=https://www.youtube.com/watch?v=vISvBWD1WTo]

extras din conferinta DICTATURA PSEUDO-STIINTEI de la Suceava

L-am intrebat pe parintele Iustin ce parere are despre schimbarea calendarului. Si parintele Iustin mi-a spus ca a fost un eveniment rau. De ce ? Dupa roadele lor ii vom cunoaste. A fost un eveniment rau deoarece a produs desbinarea ortodoxiei, impartirea in ortodocsi de stil vechi si ortodocsi de stil nou. Deci schimbarea in sine a fost rea. Acum, cat timp duhovnicul meu, parintele Iustin ramane pe nou, in ciuda faptului ca stie ca momentul respectiv a fost rau in sine, daca ramane pe nou si daca eu vad cu ochii mei ca aghiazma pe care o face parintele Iustin este valabila, este aghiazma adevarata, este nestricacioasa, daca eu simt puterea harului care lucreaza prin parintele Iustin , prin duhovnicul meu, si daca sfintia sa ramane pe nou , eu nu am nici un motiv sa trec pe vechi. Deci asta inseamna ca prin aceasta trecere nu s-a pierdut harul. Va dati seama ce ar insemna sa spuna un mare duhovnic ca parintele Iustin , sa spuna acuma, trecem pe vechi? O parte din ucenici il vor urma, o parte din ucenici vor ramane pe nou si se va mai face inca o desbinare. Si intre ucenicii dansului, ca n-o sa-l urmeze toti. Acuma fiecare ia informatii de pe net, unuia o sa-i convina, altuia n-o sa-i convina hotararea parintelui; desbinare peste desbinare. Si atunci eu n-am nici o motivatie sa trec pe vechi daca vad ca parintele Iustin ramane pe nou si ca sunt valabile Sfintele Taine. Apropo de Sfinte Taine nu exista ierurgii. Am fost invatati iar gresit in facultate: ierurgii si taine. Sfantul Iustin Popovici spune ca nu este valabila aceasta impartire papistaseasca, scolastica intre ierurgii si taine. Sfantul Iustin Popovici spune ca tot ceea ce se lucreaza in Biserica toate sunt taine. Deci si sfintirea apei, aghiazma mare este tot o slujba, tot o sfanta taina. Am auzit urmatoarea idee ciudata la facultate: zice, tainele impartasesc har, iar ierurgiile dau numai binecuvantarea. Dar atunci intreb, nu invoca preotul harul Sfantului Duh ca sa sfinteasca apa aceasta? Si atunci daca doar este binecuvantata si n-are har la ce-mi foloseste? Asa pot sa spun si eu binecuvantata adica vorbit de bine; vorbesc si eu ceva de bine si aia e binecuvantare. Nu. Deci a binecuvantat cu harul lui Dumnezeu, ca prin insasi rugaciunea de sfintire a apei se vede ca se transmite har. Si atunci de unde impartirea asta? De la  scolasticismul papistasilor nu? De la ei a venit impartirea asta in taine si ierurgii. (trascript preluat de la fratele Saccsiv)

Conferinta "Dictatura pseudo-stiintei" la Suceava, marti – 9 martie.

Fundaţia  „Sfinţii  Martiri Brâncoveni”-Suceava si BUCOVINA  PROFUNDĂ

organizează conferinţa

susţinută de Ioan VLĂDUCĂ biolog, matematician, teolog, profesor de apologetică ortodoxă

Conferinţa va avea loc la Casa de Cultură – Sala Mică, marţi,  9 martie 2010, ora 18, Suceava

Din  cuprins :

Mituri promovate in ştiinţe: cosmogonia Big-Bang, generaţia spontană, evoluţia speciilor, erele geologice, creierul fără suflet,

Genocidul prin vaccinare, Codex Alimentarius, iodarea sării, florurarea apei, drogurile legale, anticoncepţionalele, medicamentele ucigaşe,  ADHD

Experimentele pe oameni

Reducerea programată a populaţiei

Malthusianismul, darwinismul social si eugenia

„Aşa cum noul globalism este pasul următor după comunismul ateu, tot aşa şi un nou evoluţionism „spiritualizat” este pasul următor după darwinismul vechii şcoli. În acest punct ştiinţa se va combina cu religia spre a forma o sinteză universală evoluţionistă. Anticreştinismul comunismului marxist şi evoluţionismul darvinist slujesc doar ca o pregătire pentru ceva mult mai rău: un creştinism antitradiţionalist  care să amăgească, de va fi cu putinţă şi pe cei aleşi”

Serafim Rose (+1982)

Se va lansa cartea: DIALOGURI despre Stiinta si Credinta

Conferinta “Dictatura pseudo-stiintei” la Suceava, marti – 9 martie.

Fundaţia  „Sfinţii  Martiri Brâncoveni”-Suceava si BUCOVINA  PROFUNDĂ

organizează conferinţa

susţinută de Ioan VLĂDUCĂ biolog, matematician, teolog, profesor de apologetică ortodoxă

Conferinţa va avea loc la Casa de Cultură – Sala Mică, marţi,  9 martie 2010, ora 18, Suceava

Din  cuprins :

Mituri promovate in ştiinţe: cosmogonia Big-Bang, generaţia spontană, evoluţia speciilor, erele geologice, creierul fără suflet,

Genocidul prin vaccinare, Codex Alimentarius, iodarea sării, florurarea apei, drogurile legale, anticoncepţionalele, medicamentele ucigaşe,  ADHD

Experimentele pe oameni

Reducerea programată a populaţiei

Malthusianismul, darwinismul social si eugenia

„Aşa cum noul globalism este pasul următor după comunismul ateu, tot aşa şi un nou evoluţionism „spiritualizat” este pasul următor după darwinismul vechii şcoli. În acest punct ştiinţa se va combina cu religia spre a forma o sinteză universală evoluţionistă. Anticreştinismul comunismului marxist şi evoluţionismul darvinist slujesc doar ca o pregătire pentru ceva mult mai rău: un creştinism antitradiţionalist  care să amăgească, de va fi cu putinţă şi pe cei aleşi”

Serafim Rose (+1982)

Se va lansa cartea: DIALOGURI despre Stiinta si Credinta