Tag Archives: obama

Obama umilit la Havana

”O adevarata lectie de demnitate. Presedintele Cubei nu permite autointitulatului Jandarm al Lumii să îl bată peste umăr. Baterea pe umăr este un gest care dorește a umili partenerul de discuție arătându-i că ești mai puternic decat el. Bravo! Puțini Președinți cu asemenea demnitate!”

Настоящая революция достоинства — не та, сразу после которой твой лидер, задрав штаны, бежит целовать руку, или что другое, мировому жандарму.

Настоящая революция достоинства — та, больше чем полвека спустя после которой твой лидер не позволяет этому жандарму даже в шутку похлопать себя по плечу.

Posted by Vladimir Mironenko on 22 Martie 2016

Obama dă un ULTIMATUM Rusiei

Ultimatum dat de președintele american Barack Omaba: Acesta a avertizat, joi, Rusia, că urmează o nouă tură de sancțiuni dacă în cel mult patru săptămâni nu se va pune un capăt situației din Ucraina.”Domnul Vladimir Putin are posibilitatea de a reveni pe drumul drept al legislaţiei internaţionale. Vom vedea ce va face domnul Putin în două, trei, patru săptămâni”, a declarat Obama, la sfârşitul summitului G7, la Bruxelles.

Acesta a precizat că în sens contrar, țările din G7 vor impune costuri suplimentare Rusiei, citează Mediafax.

Premierul britanic, aflat la aceeași conferință de presă cu președintele american, a afirmat că “îl va avertiza cu noi sancţiuni (nr. pe Vladimir Putin) dacă nu se vor înregistra progrese în Ucraina”.

Putin a semnat tratatul prin care Crimeea și Sevastopol devin parte a Rusiei. Obama convoacă G7

Președintele Vladimir Putin, premierul Crimeii, Sergey Valeryevich Aksyonov,  Vladimir Andreevich Konstantinov, liderul al Consiliului Suprem și Aleksei Mikhailovich Chaliy, primarul Sevastopolului, au semnat tratatul prin care Republica Autonomă Crimeea, unde Sevastopol are un statut special, devine teritoriu al Federației Ruse. Momentul a fost marcat de intonarea imnului Rusiei. Anterior, Putin a ținut un discurs istoric în fața Adunării Federale. Președintele a informat oficial Parlamentul Moscovei de anexarea Crimeii la teritoriul Federației Ruse, prima etapă legislativă pentru a încorpora peninsula în Rusia. “Astăzi, bazat pe rezultatul referendumului din Crimeea, aș vrea să transmit Consiliului Federal o cerere de acceptare a două noi părți constituente ale Rusiei, Republica Crimeea si orașul Sevastopol și să ratifice acordul de acceptare a Crimeii și a orașului Sevastopol ca părți ale Rusiei”, a spus Putin.
“Crimeea a fost întotdeauna parte a Rusiei” – Vladimir Putin continuare »

Contractul cu Chevron este obiectiv militar! Adică vor apela la trupe NATO pentru respectarea contractului?

basesc_obama_chevron_nato

Gazele de șist sunt menționate în Declarația Comună de Parteneriat Strategic pentru secolul 21 dintre România și Statele Unite, un document care definește relația dintre cele două țări. A fost semnată în septembrie 2011, împreună cu o înțelegere de amplasare a unui sistem de apărare american în România – scutul antirachetă de la Deveselu.
În plus față de țelurile militare, parteneriatul menționează cercetarea surselor neconvenționale de energie, inclusiv gaze de șist.
Fostul consilier politic de la Ambasada României în Washington este acum angajat Chevron. Cristina Gaginsky era consilier politic al ambasadei române, specializat în securitate energetică în momentul semnării parteneriatului, și este acum directorul pentru relații guvernamentale în cadrul Chevron România, potrivit propriilor spuse într-o conferință din februarie, de la Vaslui.

Politicienii români, de la interdicție la susținere totală
Anul trecut, când treaba cu gazele a devenit oficială, cetățenii din Bârlad, un oraș sărac din zona în care Chevron vrea să înceapă forările, a organizat primul protest de amploare de la revoluție încoace.
Principala forță din opoziție, Uniunea Social Liberală, a susținut public protestul care a adus 3000 de oameni în stradă.
Guvernul dă ce a mai rămas din resursele României, declara Victor Ponta, liderul uniunii. Adrian Solomon, parlamentar USL, a inițiat o lege de interzicere a frackingului. continuare »

Obama așteaptă avizul Congresul pentru atacarea Siriei. Armata siriană doboară primul avion “F-22 Raptor” și patru rachete “Tomahawk”

raptorDecizia-surpriză a lui Barack Obama de a cere un vot Congresului în vederea unei acţiuni militare în Siria a consolidat poziţia lui Vladimir Putin, odată cu apropierea summitului G20, pe care Moscova vrea să îl folosească pentru a găsi o soluţie politică la conflictul sirian, comentează AFP.

“Obama s-a dovedit incapabil să răspundă unei provocări” lansate de către preşedintele rus, care s-a pronunţat cu privire la conflictul sirian “doar cu câteva ore înaintea discursului omologului său american”, apreciază analistul Aleksandr Gorbenko.

“Putin a pus la îndoială în avans eficienţa unor «măsuri militare» asupra cărora insistă Statele Unite (…), iar Obama a făcut un pas înapoi”, a subliniat Gorbenko într-un articol postat pe portalul de analiză Odnako.org.

“Este clar, acum, că punctul de vedere american cu privire la conflictul sirian va fi departe de a fi cel mai popular la summitul G20″, la Sankt Petersburg (nord-vestul Rusiei), în perioada 5-6 septembrie, cu atât mai mult după refuzul neaşteptat al deputaţilor britanici de a susţine atacuri militare în Siria, a apreciat el.

Vladimir Putin a calificat sâmbătă drept o “absurditate totală” acuzaţiile Washingtonului potrivit cărora regimul sirian a utilizat arme chimice în atacurile de la 21 august, care s-ar fi soldat cu câteva sute de morţi lângă Damasc, şi a îndemnat Statele Unite să prezinte probele pe care afirmă că le deţin. continuare »

SUA au decis începerea războiului în Orientul Mijlociu! Iată „Planul Obama” de intervenție militară în Siria

Cu imaginea sifonata rau, dupa cum arata ultimul sondaj Gallup, presedintele american, in „pauza” in relatia cu rusii, a decis „sa intervina limitat in razboiul civil din Siria”

Planul interventiei fortelor aliate (sau, ma rog, o schita a acestuia) a fost dezvaluit de surse israeliene, dupa vizita generalului Martin Dempsey, seful Statului Major Interarme.

„Limitat”, dar cu participarea a cel putin sase state

Obama si-a luat „pauza” in relatia cu rusii si a hotarat sa intervina militar in Siria

In Israel, generalul Dempsey a purtat discutii despre „situatia critica” din Siria cu ministrul Apararii, Mose Iaalon, cu seful Statului Major, general locotenent Benny Gantz si cu premierul Netanyahu. Dupa care s-a deplasat in Iordania, pentru „discutii” pe aceeasi tema. Conform surselor israeliene, vestea pe care a dus-o Dempsey tuturor a fost ca, in sfarsit, presedintele american, Barack Obama, si-a dat acordul pentru interventia militara in Siria. Chiar daca limitata. Planurile erau facute de multa vreme si toate actiunile intreprinse de SUA in ultima vreme, inclusiv evacuarea ambasadelor din Orientul Mijlociu, se incadrau in faza finala a strategiei de „interventie limitata”, care, conform surselor militare israeliene, implica si participarea Marii Britanii, Frantei, Arabiei Saudite, Emiratelor Arabe Unite, Iordaniei, Israelului si „posibil Turciei”.

Turcia, indecisa inca

Membri ai Brigazii 13 a Armatei Siriene Libere, care actioneaza in nordul Siriei, nord ce nu apare in „planul Obama”

Bineinteles, in prealabil, s-au desfasurat niste negocieri acerbe in domeniul strategiei energetice bazate pe exploatarea gazelor naturale din bazinul mediteraneean, negocieri in care Turcia, singura tara care a acordat un ajutor concret si sustinut revolutionarilor sirieni, s-a ales doar cu promisiunea unui gazoduct, mult sub rolul pe care era pregatita sa-l joace in regiune. De aceea sursele israeliene au introdus participarea Turciei la interventia aliatilor in Siria ca fiind doar „posibila”. Si totusi, fara Turcia, orasele din nordul Siriei, eliberate de sub trupele lui Bashar al-Assad, dar aflate permanent sub bombardamentul aviatiei si artileriei armatei guvernamentale, ar fi vulnerabile in continuare. Pe cand rachetele Patriot din Turcia le-ar putea asigura zona de interdictie de zbor de care au nevoie. Insa, dupa cum dezvaluiau surse militare in urma cu vreo doua luni, sistemul Patriot din Turcia merge cu niste elemente care se afla in Israel, asa ca ori cele doua tari gasesc un numitor comun, ori nordul Siriei chiar ramane descoperit, ceea ce nu prea e de crezut. continuare »

SUA vor sanctiona tarile care nu apara interesele homosexualilor. Mai era vreun dubiu ca liderii mondiali sunt slujitorii antihristului?

SUA au decis sa lupte activ impotriva discriminarii reprezentantilor minoritatilor sexuale din intreaga lume. Ambasadele SUA din intreaga lume au primit directive, prin care se recomanda “sa reactioneze spontan” la toate cazurile de incalcare a drepturilor homosexualilor. SUA a creat si un fond de ajutorare in acest scop.

Despre acest lucru a vorbit Secretarul de Stat al SUA, Hillary Clinton, in cadrul unui discurs la Geneva. Potrivit ei, daca Declaratia Universala a Drepturilor Omului adoptata in 1948 a permis dezradacinarea discriminarii pe criterii de rasa si sex, acum a venit timpul dezradacinarii discriminarii pe criterii de orientare sexuala. continuare »

Basescu nu-si doreste unirea cu Basarabia, ci integrarea ei in blestemata Uniune Europeana. Coincidenta: Rusia este de aceeasi parere

In cadrul intrevederilor pe care Presedintele Romaniei le-a avut la Washington, acesta a abordat si problema celui de-al doilea stat romanesc, R. Moldova. Acest lucru a reiesit din raspunsul dat de Presedintele Romaniei la prima intrebare adresata la intalnirea cu comunitatea romaneasca din America, transmite Romanian Global News.

Astfel, la intrebarea adresata de secretarul general al Consiliului Mondial Roman (CMR), Neculai Popa, daca in cadrul convorbirilor avute cu oficialii americani s-a discutat si despre reunirea Romaniei cu Basarabia, intrebare la care intreaga asistenta a izbucnit in aplauze, Basescu a confirmat ca a discutat problematica legata de R. Moldova in cadrul intalnirilor avute si, razand, a raspuns diplomatic ca reunirea celor doua state romanesti o vede in cadrul Uniunii Europene.

Informatia a fost confirmata de secretarul general al CMR, Neculai Popa.

| RGN News

Vedeti si opinia Rusiei: Moldova: Aderarea la UE contra unirii cu Romania

Presiune sionista de la Washington: SUA lovesc in Biserica Ortodoxa Romana si fac presiuni pentru “recunoasterea deplina a Holocaustului”

Departamentul de Stat a publicat cu doar cateva ore inaintea semnarii acordului privind scutul antiracheta, Raportul privind Libertatile Religioase, documentul continand o serie de critici la adresa Romaniei si Bisericii Ortodoxe, majoritare. Acest gen de analize si “mustrari” oficiale constituie o imixtiune agresiva in treburile interne ale unui stat care se pretinde a fi suveran si sunt o jignire adusa majoritatii romanilor si credintei lor stramosesti.

Raportul, preluat partial de Medifax, noteaza ca administratia SUA discuta despre “libertatea religioasa” cu Guvernul Romaniei in cadrul angajamentului sau de promovare a drepturilor omului. “Administratia SUA si-a mentinut interesul in legatura cu temele legate de libertatea religioasa. Ambasada a mentinut un contact strans cu o gama larga de grupuri religioasa si ONG-uri din tara , inclusiv cu grupuri musulmane si alte grupuri religioase minoritare pentru a monitoriza si discuta despre libertatea religioasa. Ambasadorul si alti oficiali din cadrul ambasadei s-au intalnit in mod constant si au exprimat ingrijorari legate de libertatea religioasa cu lideri religiosi, cu oficiali guvernamentali. Ambasadorul, insarcinatul cu afaceri si alti oficiali din cadrul ambasadei si-au exprimat in mod repetat ingrijorarea in legatura cu ritmul lent de restituire a proprietatilor bisericii, mai ales ale Bisericii Greco-Catolice, in discutiile cu oficiali guvernamentali”, se arata in raport. continuare »

Guvernul american este in spatele "islamismului radical": Teroristul care a antrenat atentatorii cu bomba din Londra, lucra pentru guvernul SUA

Glenn Beck, fii atent: „Islamismul radical” este un monstru al complexului militar-industrial al SUA.

In timp unul dintre cei mai importanți producatori de emisiuni radio, precum Glenn Beck, continua sa invoce pericolul Islamului radical, se ignora, ca de obicei, ceea ce este orbitor de evident: faptul ca islamismul radical este un monstru al complexului militar-industrial al Statelor Unite ale Americii. In cazul de fata, teroristul care a antrenat pe cei ce au executat atentatele cu bomba din Londra a fost un informator al SUA si a fost eliberat dupa ce a ispasit doar patru ani si jumatate dintr-o posibila sentinta de 70 de ani.

Citand „modul sau de cooperare excepțional” in cooperarea cu autoritatile SUA, un judecator din New York a decis sa-l elibereze pe Mohammed Junaid Babar, in ciuda faptului ca el a pledat vinovat la cinci acuzatii de terorism, un rezultat care a ridicat „semne de intrebare asupra posibilitatii ca Babar sa fi fost informator al Statelor Unite in perioada in care a fost implicat la antrenarea celor implicati in atentatul de la metrou din 7 iulie si atentatele cu bomba din autobuz”, raporteaza The Guardian din Londra.

Babar recunoaste ca s-a implicat la un nivel inalt in operatiunile teroriste ale Al-Qaeda, totodata „aprovizionand membrii seniori cu bani, echipamente si arme”. Tot el a pus si bazele unei tabere de antrenament din Pakistan in 2003, in care asa-zisul conducator de varf al 7/7 (atentatele teroriste din 7 iulie 2005), Mohammad Sidique Khan, a invatat tehnici de fabricare a bombelor.

Graham Foulkes, un magistrat al carui fiu de 22 de ani, David, a fost ucis de catre Khan, la statia de metrou Edgware Road, in 2005, a declarat: „Oamenii primesc patru ani si jumatate pentru furt. Ei pot obtine si mai mult pentru anumite infractiuni rutiere. Insa un terorist international, care este implicat in mod direct in moartea fiului meu si a altor zeci de oameni, primeste o astfel de sentinta, iar acest fapt este pur si simplu strigator la cer.”

Dar eliberarea lui Babar este perfect logica, dat fiind faptul ca el a fost probabil angajat al autoritatilor SUA, in functia de informator, in timp ce antrena pretinsii atentatori cu bomba din Londra. continuare »

Guvernul american este in spatele “islamismului radical”: Teroristul care a antrenat atentatorii cu bomba din Londra, lucra pentru guvernul SUA

Glenn Beck, fii atent: „Islamismul radical” este un monstru al complexului militar-industrial al SUA.

In timp unul dintre cei mai importanți producatori de emisiuni radio, precum Glenn Beck, continua sa invoce pericolul Islamului radical, se ignora, ca de obicei, ceea ce este orbitor de evident: faptul ca islamismul radical este un monstru al complexului militar-industrial al Statelor Unite ale Americii. In cazul de fata, teroristul care a antrenat pe cei ce au executat atentatele cu bomba din Londra a fost un informator al SUA si a fost eliberat dupa ce a ispasit doar patru ani si jumatate dintr-o posibila sentinta de 70 de ani.

Citand „modul sau de cooperare excepțional” in cooperarea cu autoritatile SUA, un judecator din New York a decis sa-l elibereze pe Mohammed Junaid Babar, in ciuda faptului ca el a pledat vinovat la cinci acuzatii de terorism, un rezultat care a ridicat „semne de intrebare asupra posibilitatii ca Babar sa fi fost informator al Statelor Unite in perioada in care a fost implicat la antrenarea celor implicati in atentatul de la metrou din 7 iulie si atentatele cu bomba din autobuz”, raporteaza The Guardian din Londra.

Babar recunoaste ca s-a implicat la un nivel inalt in operatiunile teroriste ale Al-Qaeda, totodata „aprovizionand membrii seniori cu bani, echipamente si arme”. Tot el a pus si bazele unei tabere de antrenament din Pakistan in 2003, in care asa-zisul conducator de varf al 7/7 (atentatele teroriste din 7 iulie 2005), Mohammad Sidique Khan, a invatat tehnici de fabricare a bombelor.

Graham Foulkes, un magistrat al carui fiu de 22 de ani, David, a fost ucis de catre Khan, la statia de metrou Edgware Road, in 2005, a declarat: „Oamenii primesc patru ani si jumatate pentru furt. Ei pot obtine si mai mult pentru anumite infractiuni rutiere. Insa un terorist international, care este implicat in mod direct in moartea fiului meu si a altor zeci de oameni, primeste o astfel de sentinta, iar acest fapt este pur si simplu strigator la cer.”

Dar eliberarea lui Babar este perfect logica, dat fiind faptul ca el a fost probabil angajat al autoritatilor SUA, in functia de informator, in timp ce antrena pretinsii atentatori cu bomba din Londra. continuare »

Binecuvantate cipuri! (un articol nerecomandat habotnicilor)

Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa si pe toata lumea Ta !

Fratele Laurentiu, face haz de necaz.. asa cum e din români lăsat. Reiese din acest pamflet si tragica realitate in care se afla cei care sunt de acord cu blestematele de cipuri,  acceptand conditia de  cobai ai masonilor.

laur1“Tare mă bucur că a venit vremea cip-urilor! De mult o aşteptam, din vremea pliantelor greceşti! Dacă nu ar fi vrut ei să mă amprenteze, le-aş fi cerut-o eu. Îi imploram, făceam antecameră la minister, făceam cereri peste cereri, căutam să intru în audienţe, dădeam şpagă, şi tot reuşeam. Vreau binecuvântarea cip-urilor! Ele te izbăvesc de tot răul şi de toată reaua întâmplare. Oamenii aceştia sunt buni cu noi. Ne iubesc! În sfârşit, cuiva îi pasă de noi! Purtătorul de cuvânt ştie ce zice, purtătorul de duh din Ceahlău exagerează!

O să-i rog să-l cip-uiască şi pe băiatul meu şi să mă informeze când chiuleşte de la şcoală, dacă face vreo năzbâtie ori dacă se înhăitează cu băieţii răi (băieţi pe care psihologii n-au reuşit să-i educe cum trebuie, şi-şi fac acum părinţii de râs). Eu am încredere în ei. Mă încredinţez de acum lor. Ei văd tot, scanează tot, ştiu tot. (Vreau să-mi cip-uiesc şi pisica, să nu o mai pierd mereu pe afară). Sunt un om liber şi vreau ca libertatea mea să fie protejată! Aşadar, vreau să fiu monitorizat! Apropo, numai blamaţi cuvântul, el nu are o conotaţie negativă, e sinonim cu supraveghere; episcopul, spre exemplu, are acest rol în eparhia încredinţată lui, de a supraveghea, de a monitoriza. Vedeţi, e de bine! Nu există pericole! Vă îndemn la echilibru, nu la habotnicie!

Vreau să fiu monitorizat, vreau să se ştie ce fac, pentru că nu fac ceva rău. Poate îmi vor da şi Diplomă de bună-purtare că-mi fac rugăciunile, că fac fapte bune, că mănânc tot din farfurie, că nu ascult manele şi că m-am lăsat de fumat. Ei vor şti asta, se vor bucura şi sigur mă vor premia. Vreau să fim monitorizaţi, uite aşa, să moară hoţii, violatorii şi criminalii de necaz. Da, numai ei se opun, pentru că le e frică să fie desconspiraţi. Au ei ceva de ascuns.

Îmi spunea cineva că ne vor putea transmite, prin nu ştiu ce procedeu, diverse stări sufleteşti. Am cugetat mult la asta şi-mi sună extraordinar. Sunt convins că-mi voi face abonament la fericire, la pace sufletească şi mulţumire de sine. Voi achiziţiona şi pachetul suplimentar cu expresiile favorite cu gânduri pozitive, care vreau să-mi fie zilnic inoculate pentru confortul meu lăuntric (de ex.: eşti unic, eşti minunat, eşti deosebit, eşti deştept, eşti mare scriitor, eşti mare blogger). Sunt liber să fac asta.

Adevărul e că, de acum înainte, vom trăi cu toţii în pace şi armonie, va fi raiul pe pământ. Lupul şi oaia vor trăi ca fraţii. Doamne, mai odihneşte-te de acum, eşti destul de trudit. Istoria asta a noastră, şi-a Ta deopotrivă, te-a solicitat peste poate! Fii realist, vremea Ta a trecut (Am ieşit din Peşti, suntem în Vărsător). Ne descurcăm bine şi fără ajutorul Tău, şi fără sabia cu care desparţi pe fiu de tatăl său, pe fiică de mama sa, pe noră de soacra sa. No offence! Nu mai avea Tu grijă de noi, elita mondială se va ocupa de treaba asta. Mă întorc la somnic, ştiu că Cineva cineva veghează pentru mine şi totul este sub control.

RFD MicroCip, păzeşte-mă! Obama, binecuvintează-mă! Rockefeller, mântuieşte-mă!”

de Laurenţiu Dumitru

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=69IXEqnNvoA]

Henry Kissinger: Obama are ocazia să creeze o nouă ordine mondială

Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa si pe toata lumea Ta !

[vodpod id=ExternalVideo.768410&w=425&h=350&fv=]

Conflictele de pe glob si respectul manifestat fata de Barak Obama la nivel international au creat contextul propice unei noi ordini mondiale, a declarat, la CNBC, fostul secretar de stat american Henry Kissinger. Potrivit “worldnetdaily.com”, afirmatia a fost facuta in timpul emisiunii “Squawk on the Street”, moderata de Mark Haines si Erin Burnett. Fiind intrebat de cea din urma care crede ca va fi considerat, de catre administratia Obama, cel mai important conflict, Kissinger a raspuns: “Presedintele ales va prelua mandatul intr-o perioada in care exista mai multe conflicte in diferite parti ale lumii. Avem India, Pakistanul, avem miscarea jihadista. Asa ca (n.r. Obama) nu poate spune ca exista o singura problema importanta. Dar poate da un impuls politicii externe americane, partial datorita faptului ca imaginea sa este extraordinara in intreaga lume. Misiunea sa va fi sa elaboreze o strategie pentru America, in aceasta perioada in care, cu adevarat, poate fi creata o noua ordine mondiala. Este o mare oportunitate, nu este doar o criza!

Ziua.ro