Tag Archives: Parintele Justin se dezice de “ziaristul” Victor Roncea

Marian Munteanu: Pro ecumenism, pro parade gay și cu legături securiste, precum frații roncea

Marian Munteanu: “Aş aproba o paradă gay, dacă aş fi primar.”

Maximillian Marco Katz, MCA ROMANIA – The Center for Monitoring and Combating Antisemitism: “Sustineti ca daca veti deveni primar veti aproba ‘o parada gay’, cea ce este laudabil.”

[hana-flv-player video=”https://storage1.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1/1687/15262926/19/interviu-marian-munteanu-7-parada-gay-legionari-180416.mp4″ width=”100%” height=”400px” description=”” player=”5″ autoload=”true” autoplay=”false” loop=”false” autorewind=”true” /]

Cum se împacă credinţa dumneavoastră cu nenumăratele comunităţi care trăiesc în Bucureşti? Aş vrea să ştiu, de exemplu, dacă Primăria, condusă de primarul Marian Munteanu, o să dea aprobare pentru o paradă gay.

M.M.: Da, dacă este ceva legal, de ce nu?

 …sau pentru un club, aprobările necesare?

M.M.: Tot ce este legal…

 …nu va deranjează?

M.M.: Dar de ce să mă deranjeze? Toţi cetăţenii, toţi avem drepturi. Eu am fost în viaţa mea un neobosit luptător pentru drepturi civile. Mie îmi place libertatea. Şi dacă libertatea mea este importantă, să ştiţi că la fel de importantă este şi libertatea celorlalţi. Dar nu trebuie să facem confuzie aici, adică nu trebuie să spunem că domle, dacă eu vreau anumite lucruri ceilalţi nu trebuie să le aibă. Drepturile civile ale tuturor cetăţenilor trebuie respectate. Aşa este legea, ea se respectă. Aaa, că eu poate, cetăţeanul Marian Munteanu, nu recomand anumite lucruri sau consider că, de exemplu, a milita în favoarea ateismului, să spunem, nu este bine, dar nu pentru că este ceva blamabil, să-l alergi pe ăla pe stradă, ci pentru că nu e este bine din punct de vedere uman, social, cultural, spiritual şi vin şi spun, mai bine să facem pe partea cealaltă, să încurajăm apropierea oamenilor de Dumnezeu. Asta este o chestiune de opţiune a fiecăruia. Dacă cetăţenii unei comunităţi, fie ea sector, un oraş, ţara întreagă, au nişte opţiuni, ei sunt liberi să şi le manifeste, sigur, în condiţiile legii, absolut în mod paşnic, pentru că non-violenţa a fost linia vieţii mele şi credeţi-mă că, totuşi, în materie de non-violenţă cred că am putut dovedi în situaţii mai dificile puţin ce înseamnă să rămâi ferm pe poziţia asta şi să nu ripostezi chiar când alţii vin împotriva ta cu tot felul de lovituri, unele contondente material, altele ca cele pe care le discutăm uneori, prin articole şi alte lucruri. Din acest punct de vedere să ştiţi că eu nu numai că respect, eu încurajez drepturile cetăţenilor.

| Mediafax

Video: MARIAN MUNTEANU – ECUMENIST

Vizionati va rog incepand cu minutul 5:10

[youtube=https://youtu.be/63BajbVttpE?t=5m10s]

| saccsiv

CU BANII LEGIONARILOR A INFIINȚAT UN PARTID AL SECURIȘTILOR

După ce a strâns banii legionarilor, Munteanu a inființat Mișcarea pentru România, care grupa oameni apropiați fostei Securități, printre care frații George și Victor Roncea al căror tată fusese securistul TVR.

Un fost șef de contrainformații al Armatei, generalul Dumitru I Dumitru, făcea parte din conducere MPR.

La alegerile generale din 1992 MPR a obţinut 12.936 de voturi, adică 0,12% din totalul voturilor valabil exprimate.

PAȚURCĂ DESPRE MARIAN MUNTEANU

Răposatul Cristian Pațurcă, autorul imnului golanilor, scria despre el: “Marian Munteanu a luat-o cu afacerile, n-a mai băgat în seamă pe nimeni. Da, a ajuns şi ăsta mare şi tare. A ajuns pe dracu’. Vali Sterian a fost singurul care l-a înfruntat şi l-a făcut trădător nenorocit”.

| flux24

Citiți și: Monahul Teodot – Marian Munteanu si Sfarsitul visului american

UPDATE: Șarpele victor roncea, infiltratul patriarhului Daniel pe lângă Părintele Justin, își primește laudele pentru aportul la construirea babilonicei catedrale. Când ești lădat de ss Daniel, clar nu te va lăuda Dumnezeu.

Domnului-Victor-Roncea-din-incredintarea-PF-Patriarh-Daniel-pentru-Catedrala-Mantuirii-Neamului Părintele Justin spunea că “oamenii se mântuiesc până la catedrală… în bisericile cu uși mici, în care să-ți pleci capul când intri”. La fel ca în cazul Roșiei Montana, când Părintele lupta contra exploatării și otrăvirii pământului românesc de către venetici, tot acest jidan securist făcea lobby cu Băsescu pentru cianurarea zonei Roșia Montana. Părintele l-a numit atunci în față “trădător de neam și țară”, dar l-a ținut îndeaproape ca să nu trimită oculta altul neștiut în locul lui. La fel l-a mirosit și Părintele Arsenie Papacioc, la a cărui înmormântare mai mulți martori au văzut cum securistul victor roncea s-a demonizat, zicând “Rugați-vă pentru mine că simt că mă demonizez!”. Este clar omul școlit de americani, ca și Marian Munteanu. Cât despre frete-su toată lumea știe că este mason iezuit. continuare »