Tag Archives: Chişinău

Parada euro-sodomită din Basarabia a fost un eșec

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MIN6R4cJOys]

Parada euro-sodomită de la Chișinău: 9 puncte pe i 

Și în acest an Moldova (n.n. Basarabia) a reușit să opună o minimă rezistență în fața acțiunii agresorilor sodomiți finanțați de peste hotare. Sîmbătă, 17 mai 2014, a avut loc încă o tentativă (a 3-a) – organizată minuțios de gruparea extremistă a homosexualilor locali și venetici – de (1) propagandă publică printre moldoveni (inclusiv copii) a perversiunilor, (2) de pîngărire a valorilor noastre naționale, (3) de atac împotriva familiei tradiționale (conform constituției noastre) și de sfidare demonstrativă a legii (cu privire la întruniri, care prevede direct că manifestațiile care atentează la moralitatea publică și pot provoca dezordine publică sînt interzise), în tandem cu poliția pro-pederastică a guvernării uzurpatoare.

După micșorarea isteriei mass-media despre succesul homosexualilor de a desfășura așa-numitul ”Marș al egalității”, se cuvin acum cîteva observații și puncte pe i pe marginea celor petrecute în sîmbăta trecută în țara noastră (n.n. Basarabia): continuare »

NU homosexualitatii! Pr. Gheorghe Metalinos si prof. Dimitrie Telenghidis alaturi de ortodocsii din Basarabia in lupta contra legii antidiscriminare

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=kUiaf7DnmG8&feature=player_embedded]

Pentru aderarea la UE, Basarabia este obligata sa aprobe legea antidiscriminare, ce ofera drepturi minoritatilor sexuale, religioase s.a., drepturi care contravin moralei crestin-ortodoxe si reduc insusi drepturile majoritatii. Dar, spre deosebire de Romania, in Basarabia preotii sunt mult mai uniti si reusesc sa tina piept tavalugului evreopean, sionist ce vrea sa spurce si ultimul taram romanesc, inca nealterat decat de ciuma bolsevica.

Este de admirat si de luat exemplu cum se mobilizeaza preotii basarabeni, alaturi de ierarhii lor, prin conferinte, emisiuni tv, actiuni in strada, scrisori catre conducerea tarii, pentru a pazi trupul Bisericii de spurcaciunile occidentale. Ultima actiune a fost un sir de conferinte, avandu-i ca invitati din Grecia pe renumitii teologi Părintele Profesor Emerit Gheorghe Metallinos, prof. de Liturgică a Universităţii Teologice din Atena si dl. Dimitrios Țelenghidis, prof. de dogmatică ortodoxă a Universităţii Aristotelice din Tesalonic, ucenicul Cuv. Paisie Aghioritul, alături de traducătorul Ioan Croitorul, profesor al Facultăţii de Teologie din Târgovişte (România), toti luptatori pentru apararea Ortodoxiei.

Incident cu adevarat discriminatoriu

Exact la sosirea pe aeroportul din Chisinau distinsii profesori din Grecia, Parintele Metallinos si domnul Telenghidis au fost opriti de politia moldava si au primit ordin ca sa se intoarca cu primul avion inapoi in Grecia. Dupa cateva ore prin trimiterea de avocati in specializarea Drepturilor Omului li sa permis accesul in Rep Moldova, si aceasta numai cu amenintarea celor de la Mitropolia Moldovei cum ca vor fi chemati ziaristii si se va creea un scandal international. Se pare ca oamenilor de stat din Rep Moldova nu le-a placut tema simpozionului si anume ”Uniunea Europeana si rezistenta ortodoxa”

continuare »

KGB-istul patriarh al Rusiei moldovenizeaza Ortodoxia din Basarabia. O tentativa anti-romaneasca ce starneste invidia CIA-istilor

Mitropolitul Chisinaului si al Intregii Moldove a acordat un interviu sitului Pravoslavie.ru in care a vorbit despre pasii intreprinsi de Biserica Ortodoxa din Moldova in vederea pastrarii unitatii spirituale dintre poporul rus si cel moldovenesc, etc.

In luna mai s-au implinit 35 de ani de la hirotonia Dumneavoastra intru iereu. Ce V-a determinat sa alegeti aceasta cale a vietii? Unde ati slujit la inceput?

Ii sunt recunoscator din toata inima Preafericitului Patriarh Kiril al Moscovei si al Intregii Rusii pentru felicitarile Sanctitatii Sale in aceasta zi memorabila si insemnata pentru mine. (…)

Va fi fixata o data in calendar in care va fi serbat Soborul Tuturor Sfintilor modoveni, asa cum a procedat Biserica Ortodoxa din Belorusia care a fixat o zi de praznuire a Soborului Tuturor Sfintilor din Belorusia?

Sarbatoarea Soborului Tuturor Sfintilor Moldoveni exista deja, dar nu stim de ce ea pana in prezent nu a fost inca inclusa in calendarul bisericesc universal. Inca din anul 2004 m-am adresat Preafericitului Patriarh Alexei cu rugamintea de a binecuvanta serbarea Soborului Sfintilor Moldoveni in data de 1/14 octombrie. Tot in aceasta zi Biserica praznuieste acoperamantul Maicii Domnului, si de asemenea si “Icoana Maicii Domnului de la manastirea Hirbovat” — este cea mai importanta sfintenie a Moldovei Ortodoxe. Preafericitul Patriarh a semnat aceasta cerere. (…) continuare »

Amnesty International si fundatia Soros s-au folosit la Chisinau de persoane cu dizabilitati fizice pentru a promova libertinajul homosexualilor

“NU MANIPULATI CU DREPTURILE OMULUI! ” – PROTEST impotriva homosexualilor deghizati

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=aFlRtEJvJZs]

Pe 11 iunie 2011, un grup de cetateni, membri ai societatii civile au organizat o contra-manifestatie la Marsul Anti-discriminare organizat de Amnesty International impreuna cu alte ONG-uri „aparatoare ale drepturilor omului”.

Tentativele nerusinate ale unor organizatori si participanti la asa-numitul Mars Anti-discriminare – citiva homosexuali, promotori ai libertinajului (nu ai libertatii), ai „dreptului” la pruncucidere si ai intolerantei si urii fata de cetatenii care se conduc dupa alte valori morale decit membrii „GenderDoc-M” sau „Amnesty International” – de a se acoperi cu problemele reale ale grupurilor sociale devaforizate (persoane cu dizabilitati, unele minoritati etnice etc.) – cu scopul inducerii in eroare a opiniei publice prin afisarea de pretexte si motivatii false si netransparente le calificam drept manipulatorii si diversioniste. Consideram ca este destabilizatoare si polarizanta reactualizarea in aceasta perioada controversata de campanie electorala a „necesitatii urgente” de adoptare a Legii Nediscriminare, retrasa acum citeva luni din Parlament in urma protestelor fundamentate ale majoritatii poporului.

Grupul de protestatari considera ca marsul respectiv poarta un caracter provocator. O grupare cu aparenta democratica urmareste scopuri totalitare. Aceleasi structuri externe incearca disperat prin aceleasi persoane deja cunoscute sa impinga Legea Nediscriminare spre adoptare integrala, fapt ce ar avea ca efect imediat incalcarea dreptului fundamental de libera exprimare a majoritatii heterosexuale, la instituirea unui control totalitar al constiintei prin Consiliul pentru prevenirea si combaterea discriminarii, precum si alte organe de presiune.

Chemam autoritatile statului sa nu se lase intimidate de presiunile acestor grupari si, mai mult, sa ia in timp util masurile de rigoare pentru limitarea prin orice mijloace legale a activitatii anti-sociale si anti-nationale organizate de Amnesty & Co. Caci, precum corect s-au exprimat „discriminatii” de la „Amnesty”, promotorii Legii Nediscriminare nu sint mai mult decit „un grupulet de consumatori de granturi, fara nici un impact asupra opiniei publice si numai buni de ignorat”.

Grupul de protestatari

Mai multe imagini si video pe Moldova noastra.

Audio si Foto de la Conferinta Teologica Internationala, cu aproape 3000 de participanti: „Marturisirea Credintei: intre Dragoste si toleranta.”

Pe 8 februarie 2010, imensa sala a Palatului National din Chisinau s-a dovedit a fi neincapatoare pentru cei aproape 3000 de crestini care au venit sa asculte participantii la Conferinta Teologica cu genericul „MARTURISIREA CREDINTEI: intre dragoste si toleranta” dedicata Zilei de Praznuire a Noilor Mucenici si Marturisitori, care s-a bucurat de prezenta mai multor teologi si duhovnici din Republica Moldova, Romania, Rusia si Ucraina, printre care: Prot. Mitr. Vasile Ciobanu, parohul Bisericii “Sf. Nicolae” din s. Costesti, r. Ialoveni,  Alexei Galit, decanul Facultatii de Teologie din Chisinau, Danion Vasile, teolog (Romania), Prot. Gheorghe Gorodentev, profesor la Seminarul Teologic din Odesa (Ucraina), cunoscutul aparator al drepturilor copiilor nenascuti Pr. Nicolae Tanase (Romania) si Pr. Petru Vlascenko (Federatia Rusa).

Lucrarile conferintei au inceput cu binecuvantarea si cuvantul de salut al Inalt Prea Sfintitului Mitropolit Vladimir: „„Porunca noua va dau voua: sa va iubiti unii pe altii”, zice Mantuitorul Hristos. Daca ar fi sa ne intrebe un aborigen de pe o insula ratacita in ocean sa-i spunem intr-un cuvant cei aceea Evanghelie, cred ca acel cuvant ar fi „dragoste”. Toata Sf. Evanghelie de la inceput pana la sfarsit este despre dragoste. Despre dragostea lui Dumnezeu pentru om si despre dragostea omului pentru Dumnezeu.

Tema a fost apoi dezvoltata de invitatii conferintei, in ordinea respectiva: cunoscutul teolog si scriitor roman Danion Vasile (Romania), parintele Vasile Ciobanu (Republica Moldova), protoiereul Gheorghe Gorodentev, profesor la Seminarul Teologic din Odesa (Ucraina), cunoscutul aparator al drepturilor copiilor nenascuti parintele Nicolae Tanase (Romania), parintele Petru Vlascenko (Federatia Rusa) si decanul Facultatii de Teologie din Republica Moldova Alexei Galit. De asemenea, au fost prezentate materiale video trimise de catre cei care, din pricini binecuvintate, n-au putut sa fie prezenti la conferinta, in sustinerea cauzei crestinilor: adresarea parintelui Petru (Kucer), staretul manastirii Bogoliubovo si a liderului asociatiei crestin-ortodoxe „Sveataia Rusi” Aleksei Dobacin (Federatia Rusa).

Catre sfirsitul conferintei, crestinilor adunati le-a fost reamintit textul declaratiei lansate joi, 4 februarie 2010, si li s-a cerut sa confirme, prin vot, sustinerea tezelor cuprinse in Declaratie. Dintre cei prezenti in sala, majoritatea absoluta a pledat intru sustinerea declaratiei, inregistrindu-se si citeva voturi contra, precum si abtineri.

Cuvant introductiv al IPS Vladimir, Mitropolit al Chisinaului si al intregii Moldove

[vodpod id=ExternalVideo.921484&w=425&h=28&fv=]

Danion Vasile

1.[vodpod id=ExternalVideo.921482&w=425&h=28&fv=]

2. [vodpod id=ExternalVideo.921483&w=425&h=28&fv=]

Parintele Nicolae Tanase

[vodpod id=ExternalVideo.921485&w=425&h=28&fv=]

IPS Vladimir raspunde la intrebarile

[vodpod id=ExternalVideo.921486&w=425&h=28&fv=]

Parintele Vasile Ciobanu

[vodpod id=ExternalVideo.921488&w=425&h=28&fv=]

Conferinta s-a incheiat cu cintarea de catre toata adunarea a imnului pascal „Hristos a inviat!”

In final s-au impartit, gratuit, peste 7000 de exemplare a trei carti cu tematica ortodoxa de importanta majora, una dintre ele avand drept titlu chiar genericul conferintei.

surse: MDN.md, Toaca.md

Marturisire de credinta in Moldova: Chisinau nu este sinagoga!

Ieri, 13 decembrie 2009, in ziua praznuirii Sfantului Apostol Andrei (stil vechi) – crestinatorului pamanturilor noastre, peste 200 de enoriasi ai bisericii Sf. Cuvioasa Parascheva si a altor sfinte lacase din capitala Moldovei, au mers in centrul Chisinaului, in Scuarul Europei pentru a inalta o Cruce in locul menorahului pus acolo vineri de catre iudei.

In prezenta unor inalti demnitari moldoveni si a catorva diplomati straini, obiectul a fost instalat la picioarele drapelului Uniunii Europene, pentru opt zile, cu ocazia sarbatoririi de catre confesiunea iudaica a asa-zisei „Hanuca”. De altfel, autorizarea de catre primarie a acestei actiuni cu caracter religios, evident sfidatoare la adresa majoritatii crestinesti a Republicii Moldova, este cel putinprovocatoare.

In acelasi timp, e de mentionat faptul ca astazi nu a avut loc un miting antisemit, cum s-au grabit deja sa eticheteze inaltarea Sf. Cruci in centrul capitalei unei tari ortodoxe mass-media liberala, ci un act de marturisire de catre crestini a credintei si a dreptului lor primar in viata statului al carui element constituant primordial sunt.

Fiind contactate de catre grupul de initiativa, organizatiile iudaice au refuzat sa ia asupra sa raspunderea pentru instalarea obiectului si au respins cererea de a-l evacua. In consecinta menorahul a fost, in mod organizat, scos de la locul de cinste si transportat la monumenul Sfantului Stefan cel Mare, unde a fost demontat si pus la picioarele Domnitorului.

„Noi suntem o tara ortodoxa si Stefan cel Mare a aparat-o de tot soiul de jidovi, dar ei au venit si au pus menora. Este o faradelege, o ingaduinta a puterii de stat de astazi, care a permis asa ceva intr-o tara ortodoxa. Eu fac apel, daca sunteti ortodocsi, sculati-va si spuneti cuvantul vostru” – a spus parintele protoiereu Anatolie Cibric.

sursa si mai multe fotografii la toaca.md

“Revolutia” din Moldova – Schimbarea “KGB-ului vechi” cu “KGB-ul nou”

jos-comunismAVERTISMENT : “Nu va inselati !” Moldova va avea soarta Romaniei daca nu veti invata din gresesile noastre. NU UNIUNEA EUROPEANA ESTE SOLUTIA !!! Ci UNIREA Moldovei cu Romania si iesirea Romaniei din UE !!! Este nevoie de un partid national ORTODOX pentru a infaptui aceasta !

A inceput asa : Protestele anticomuniste din Chisinau , 6-7 aprilie, 2009

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=_-e11W7NGtE]

Proteste cu victime la Chisinau

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=x3sUXNyTcrc] [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=MXwkODXizZk] [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=aMkGIVDPeq0]

Voronin in 2009 ca Ceausescu in 1989

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=DG6TD4czf4o&feature=PlayList&p=7FA4965FE0F4FCE0&index=8]

Hora Unirii la Chişinău

Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa si pe toata lumea Ta !
În aceste zile de sărbătoare, pentru toţi cei ce păstrează în inimă idealul atins la 1 Decembrie 1918, ASCOR Chişinău a organizat o întâlnire alte 8 filiale ASCOR din România. Astfel, duminică 30 noiembrie, s-a participat la un parastas la cimitirul Armenesc, în cinstea membrilor din Sfatul Ţării de la 1918. Apoi pe 1 Decembrie, s-a organizat un marş pe Strada Ştefan Cel Mare şi Sfânt din Chişinău, către Monumentul dedicat Sfântului Ştefan Cel Mare, în jurul căruia s-a dansat Hora Unirii şi a fost depusă o coroană de flori.

Vă prezentăm mai jos  imagini de sărbătoare :

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=rjeNYvN_KcM]

Sărbătoarea nu a fost lipsită nici de momente mai neplăcute. Un grup de rusofili, ce-şi spuneau “patrioţii Moldovei”, au blocat preţ de 10 minute accesul la Monument al celor ce doreau să lase un omagiu cu ocazia Marii Uniri.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=XgAC2SiOr-U]