Cum se lasă Dragnea aruncat la tomberonul istoriei de către jidovi

dragnea muzeul_yad_vashem_ierusalimDragnea, politica corectă, evreii și coșul de gunoi al istoriei – articol de Mircea Pușcașu

Liviu Dragnea este acuzat ca si-ar fi inspirat legea “defaimarii” dintr-o conventie propusa de un ONG al carui co-fondator l-a decorat pe liderul social-democrat in urma cu doar cateva zile. Conform Comisiei Europene, ONG-ul Consiliul European al Tolerantei si Reconcilierii nu este o entitate a Uniunii Europene, iar Comisia nu furnizeaza nicio finantare pentru el. Consiliul European al Tolerantei si Reconcilierii a fost creat in octombrie 2008, de Moshe Kantor, oligarh evreu rus, prieten cu președintele Putin, presedinte al Congresului Evreiesc European. Moshe Kantor este acelasi care i-a acordat lui Liviu Dragnea “Compasul Ierusalimului”, cea mai inaltă distinctie acordata de Congresul Evreiesc European, pe 27 ianuarie 2016.

Conform Comisiei Europene, ONG-ul Consiliul European al Tolerantei si Reconcilierii nu este o entitate a Uniunii Europene, iar Comisia nu furnizeaza nicio finantare pentru el.

Reamintim că Dragnea era anchetat pentru fraude electorale, iar știrile din decembrie 2015 il pomeneau doar in legătura cu aceste fraude, iar după ce a fost la Yad Vashem și a prezentat omagiile sale stăpânilor lumii și și-a exprimat disponibilitatea de slugă și de coadă de topor, vine cu idei legislative care ajung să fie supuse votului Parlamentului in mai putin de o lună.

Aceste idei legislative, ce par proaspăt traduse in română, țin de trendul politicii corecte a toleranței necondiționate (adică fără discernământ). Citiți continuarea aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*