Documentația juridică strânsă de-a lungul a 4 ani de zile de luptă împotriva documentelor cu CNP

UPDATE

Cerere documente fara CNP

Cerere Anti Cnp


Documentație (continuare)

Documentatie Anti CNP Update

buletin-de-identitateDl. inginer Gabriel Barbir ne-a pus la dispoziție pentru cititorii care vor să inițieze o astfel de luptă, toate documentele ce au fost făcute între anii 2013 și 2016, precum și indicații despre pașii ce trebuie făcuți, pentru a nu face greșeli de procedură, cum a făcut domnia sa, fapt pentru care instanțele din România i-au tot respins cererile. Dacă din punct de vedere al neconstituționalității impunerii CNP-ului în acte, d-l Barbir ar fi avut câștig de cauză, iată că ițele justiției (omenești) s-au încurcat când a fost vorba de procedura juridică, ultima cerere fiind respinsă și nici măcar nu a fost comunicată această decizie direct d-lui inginer, ci doar părții adverse, Serviciul public Comunitar local de Evidență a Persoanelor, Vatra Dornei. Mai jos aveți peste 240 de pagini de cereri, declarații, comunicări etc. Mulțumim d-l inginer pentru încredere și nădăjduim că această luptă va fi o izbândă, căci este partea nevăzută a icebergului documentelor cu cip, împotriva căruia ne luptăm cu toții! Pentru alte întrebări și indicații aveți în documentele de mai jos și nr. de tel al domniei sale, pentru care și-a dat acordul și totodată și-a exprimat disponibilitatea de a oferi indicații celor interesați. Avem rugămintea să nu deranjați decât după ce ați parcurs toată dcumentația și doar în cazul în care vreți să duceți o astfel de luptă. Obiectivul este să se formeze un grup decis să câștige această luptă, mai ales că legislația este de partea noastră (până nu o schimbă). Doamne, ajută!

3 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  de ce astepti de la ei un document fara cnp? de ce nu spui pur si simplu scoteti-ma din evidentele voastre inclusiv casa proprietate personala

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  In Norvegia a fost interzis radioul FM - 2017

  Israel online press 2011:"

  Beary White , Norway (02.08.11)
  The leftist government have full control over state media and television, (NRK RADIO/TV). Now the radio-transmittings will be fully centrally.controlled by digitilaztion, removing the FM capabilities. AM has been switch off many years ago.. So, every channel will be controlled by central authorities. The next step comes when AM/SW radios soon will be forbidden, then we are back in Stalin era. With the government playing cards with islamic terrorist-groups, nobody should be surprised by this developement.

  תגובה חדשה"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*